Wat onze klanten zeggen

Meer dan 250 ★★★★★ Beoordelingen

TripAdvisor Certificate of Excellence & Hall of Fame 2015, 2016, 2017, 2018, 2019

Mooie

Een prachtige zeiltocht met een geweldige schipper :). Mooie zeilboot, ik had een zeer koele ervaring op zee.
Ioan C | | 5 September 2014

Briljante! Een perfecte ochtend!

Een heerlijke ochtend van zon en zee, enorm genoten door volwassenen en kinderen ( 11 en 15 ). Dave is een gracieuze, deskundige gastheer maar helemaal niet opdringerig - zeer ontvankelijk wanneer de kinderen de boot wilden stoppen en zwemmen. Veel persoonlijker dan een van de meer toeristische exploitanten die we keken verrekening net voor ons. Geen betere manier om een zonnige ochtend in Barcelona door te brengen.
GemmaRLondon | Londen | 8 June 2016

Coolste boot waar ik ooit ben geweest

Een must voor iedereen die geniet van het water. Zeer goed geïnformeerde en relaxte kapitein op een stellaire zeilboot. U zult niet teleurgesteld worden.
Dave W | Barcelona, Spanje | 3 February 2015

Zonsondergang tour

We hebben genoten van een mooie zonsondergangtour met Dave. Het uitzicht op Barcelona vanaf de zee is geweldig, evenals de stilte weg van de stad!
Marine V | Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten | 7 July 2016

Geweldige boot en geweldige schipper.

Geweldige zeilboot met een interessante geschiedenis. Dave is een goed geïnformeerde Schot die al bijna tien jaar in Barcelona is. Hij heeft een geweldige website en ik boekte een beetje van tevoren en hij behandeld al mijn vragen. We hadden een zeldzame schokkerige zee ( en enige nevel) dus we misten het zwemmen maar de hele middag was ontspannend.
JohnBoscoChicago_IL | Chicago, IL | 16 July 2015

Heel erg goed

Zeer goed was. Zeer mooi zeil. Het geld waard. Alles is in orde. Ik raad iedereen aan! Dankzij Dave.
Varga D | | 25 December 2017

Chill Sail!

Ik was in Barcelona voor huwelijksreis en ik boekte deze reis na het lezen van alle geweldige recensies! Dave is super mooi en chill en de boot is absoluut mooi! Het is erg ontspannend om op de oceaan, en Dave liet ons alleen zodat we een rustig zeil hebben! Het was alles wat ik had gedroomd voor een Barcelona Boat Tour!
Natalie G | | 24 August 2017

Mooie manier om een paar uur door te brengen

Onze groep van 11, waaronder 6 kinderen van 9-12, had een geweldige reis. Captain Danny was erg vriendelijk en laat alle kinderen hebben een gaan bij skippering de boot, die een van hun hoogtepunten van een bezoek aan Barcelona was!
Melsybabes | Warlingham, Verenigd Koninkrijk | 2 January 2017

Privé cruise bij zonsondergang

Boekte dit voor onze trouwdag en had echt een geweldige avond. De boot is prachtig en schipper Dave is erg behulpzaam en vriendelijk, het enige wat we hoefden te doen was genieten van de reis. Mijn vriendin was verbaasd over de ervaring en het was de perfecte manier om een romantische avond te vieren en de stad te ontvluchten.
sean j | | 6 August 2017

Overtrof de verwachtingen. Bravo!

Weg te gaan Dave! U en uw zoon waren zulke geweldige gastheren en we hadden een geweldige tijd op uw boot. Dave houdt duidelijk van wat hij doet voor de kost en het toont duidelijk. Nogmaals bedankt.
Michael S | Baltimore | 4 July 2017

Zeer beste zeilen in Barcelona

Laat je zeilen op een geweldige boot met een geweldige schipper. Rondom een fantastische ervaring. U zult niet teleurgesteld worden.
Eric S | | 22 April 2015

Barcelona door volle maan

Gisteravond een vriend en ik ging zeilen vanaf Barcelona Marina in een mooie oude houten zeilboot 'Gemini', met haar gregarious en deskundige kapitein, Dave. Heldere hemel en een volle maan, de lichte bries vullen de zeilen, duwen ons door het kalme water, het was een perfecte avond uitstapje, het bewonderen van de magische vergezichten van de nacht tijd Barcelona. Zeker iets om in overweging te nemen op een reis naar Barcelona. Het werd een beetje koud tegen het einde van de avond dus neem een trui of een fleece.
Yubitzume | Barcelona, Spanje | 21 August 2013

Een perfecte manier om de avond door te brengen

Ik boekte Classic Sail als cadeau voor mijn vrienden op onze laatste nacht samen in Barcelona. De boeking was eenvoudig, communicatie grondig en het was gemakkelijk om de boot te vinden. Dave haalde ons weg van enkele van de noisiergroepen, zodat we tijdens de zonsondergang konden genieten van een duik in de Middellandse Zee. Hij was beschikbaar maar onopvallend, en lijkt een geweldige kapitein en een aardig persoon te zijn. Zes duimen omhoog!
Katy S | | 31 July 2018

Geweldig familieavontuur

We hadden een geweldige tijd, we waren in staat om zo'n ontspannen tijd te hebben. Dave beantwoordde al onze vragen voor en tijdens onze reis. We hebben 2 kinderen van 4 en 9 jaar, ze vonden het geweldig. Dave gaf ons een rondleiding door zijn boot en legde veiligheidstips uit voordat we vertrokken, zorgde ervoor dat we ons comfortabel voelden. Het was een ongelooflijke ervaring, zeker aan te bevelen.
Daniel R | Wiesbaden, Duitsland | 19 August 2015

Spot on

Kan niet de zonsondergang cruise voor een perfecte verjaardag ervaring schuld. Ik was een beetje ongerust als ik beweging-ziekte krijgen, maar ik nam een kwells, droeg een aantal pols-bands en hield mijn ogen op de horizon en had een geweldige tijd ondanks het feit dat nogal schokkerig. Ik volgde ook Dave's advies en verbleven naar het midden en centrum van de boot ( Gemini). Man gebruikt om te varen toen hij jonger was en Dave was blij om hem te laten meedoen en vragen over de boot te beantwoorden - dat is echt een mooie klassieke boot. Kijken naar de zon vervagen over de Horizon van Barcelona was vrij speciaal. ( Ik lees de recensies hier voorafgaand aan boeking en de foto's gewoon niet de ervaring justitie doen.) Dave is een mooie schipper met een mooie boot. Zou zeker Classic Sail aan iedereen die iets een beetje speciaal in Barcelona te doen aanraden.
highspeedcow | | 7 September 2015

Geweldige ervaring

Mijn moeder en ik zijn onlangs met Dave op een middagzeil gegaan. We waren een paar minuten te laat, vanwege het verkeer van waar we vandaan kwamen, maar Dave was meegaand en hij wachtte ons op in de boot toen we aankwamen. Het weer was prachtig en het was over het algemeen een zeer ontspannend en aangenaam zeil. Bedankt!
Grace L | | 24 September 2017

Geweldig uitzicht en vriendelijke kapitein

Dit was onze eerste ochtend in Barcelona na een week reizen. Het was zeker leuk om uit op het water en zie deze prachtige stad vanuit een uniek perspectief. Zo ontspannend gewoon op het water. Mijn vriendin en ik hadden de boot voor onszelf en Dave gaf ons de ruimte om te genieten van elkaars gezelschap. Hij was altijd beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden, maar drong er niet door. We stopten voor een korte duik en het water was mooi en verfrissend. Ik heb de kaart van Dave's website uitgeprint en aan onze taxichauffeur overhandigd. Hij zette ons af minder dan 3 minuten afstand van de boot. Super makkelijk te krijgen.
Brian M | Galveston Island | 5 August 2014

Romantisch zonsondergangzeil.

Ik boekte een zonsondergang zeil voor alleen mij en mijn vriendin. Het was alles waar ik op had gehoopt. We namen een duik in de Middellandse Zee en keken naar een prachtige zonsondergang over de stad en berg in het westen. Captain Dave was deskundig en stelde ons meteen op ons gemak. Hij liet ons gewoon achterover leunen en genieten van de reis.
Rob W | | 29 July 2015

Ontspannende middag zeilen

Een ontspannende manier om een middag door te brengen, en een geweldige manier om te genieten van het uitzicht op de stad onder het genot van hapjes en drankjes (die we zelf hebben genomen). Ik raad aan om een windjack mee te nemen.
Catherine C | | 9 April 2015

Geweldige middag in de zon!

Ik boekte klassieke zeil Barcelona voor mijn vriend's kip doen zodat we konden genieten van een middag zeilen langs de kust waardoor het beste uit het mooie weer. De reis was precies wat we hadden gehoopt. Dani, onze schipper was fantastisch. We brachten op onze eigen drankje en eten en we konden muziek en spelletjes spelen en onszelf thuis. Toen de kip zee ziek ( meer dan waarschijnlijk veroorzaakt door het niveau van het drinken van de nacht vóór) Dani was geweldig. Hij kreeg haar op om de boot te sturen en uit de zon te komen waardoor ze zich een miljoen keer beter voelde. Het was de perfecte reis. Als we hadden geboekt voor de hele dag of voor een andere reis de volgende dag. Misschien de volgende keer!
Vicky K | | 2 July 2016

Geweldige middag uit! !

Na alle goede recensies te hebben gelezen, boekten we dit (gezin van drie inclusief 14-jarige dochter)... we werden niet teleurgesteld en hadden een geweldige middag zachtjes zeilen rond de baai bij Barcelona Marina. Dave was een vriendelijke gastheer die de reis nog beter maakte. . . u zult er geen spijt van krijgen om dit te boeken.
Will R | Solihull, Verenigd Koninkrijk | 24 July 2017

Geweldige manier om te ontspannen tussen toeristische activiteiten in Barcelona

We hebben genoten van een heerlijk zeil. Prachtig weer en Dave's hartelijkheid maakten het nog beter. Het zeil was een grote onderbreking van de drukte van het rennen rond de toeristische bezienswaardigheden van de stad.
BruceMAnderson | Houston | 27 June 2015

Uitstekende privé vrijgezellenfeest op de "No Limits"

Uitstekende 3 uur zonsondergang tour. De Lady Skippers waren super aardig en vriendelijk. De boot was gewoon perfect voor de 11 van ons en de ervaring met Dave vanaf het 1e contact tot na de boeking was zeer aangenaam, professioneel en snel.
Viola P | Brussel, België | 26 June 2019

Geweldig en ontspannend

Geweldige zeiltocht en echt ontspannend! als je gewoon tot terug, praten en genieten van het uitzicht is dit voor jou! Je krijgt een andere visie op Barcelona en Dave staat open om vragen te beantwoorden.
Daniel N | | 10 June 2015

Geweldige ervaring zeilen

Dit was erg leuke manier om wat quality time voor onze familie. Uitzicht wanneer in de zee zijn gewoon fascinerend. En het is een goede manier om wat frisse lucht te krijgen en af te koelen een beetje van de hitte van de stad. Vooral vonden we de optie om te zwemmen in de zee weg van strand chaos.
AnceA2 | | 6 September 2018

Geweldige reis op een prachtige boot

Had een geweldige reis met Dave terwijl in Barcelona onlangs. Water was een beetje choppier dan gebruikelijk dus geen kans om te zwemmen, maar dit is duidelijk uit de schippers handen, geen klachten er. Op een rustigere dag zou dit zowat de perfecte manier om een middag door te brengen, afkoelen van de augustuszon. Niet uw gebruikelijke dagelijkse zeiltocht en des te beter voor het! Al het beste voor de toekomst van uw onderneming Dave.
Jasonab1 | Nottingham, Verenigd Koninkrijk | 11 August 2015

Geweldige zonsopgang cruise kijken Perseïden

Dit was onze eerste keer op een zeilboot en didnât weten wat te verwachten. We boekten de speciale tour voor een pre-dawn sail te kijken naar de Perseïden meteorenregen, Dave was super responsief beantwoorden van al onze vragen en maakte het boekingsproces gemakkelijk. Hij was beschikbaar op whatâs app en voor ad-hoc vragen en gaf gedetailleerde instructies bij elke stap. We zijn precies op tijd begonnen en de kleine groep mensen maakte het echt een aangename en rustige ervaring. Sunrise was prachtig en de nachtelijke hemel was prachtig. Klantvriendelijk en Engels sprekend - sterk aanbevolen.
kopsai | Barcelona, Spanje | 14 August 2019

Geweldige reis

We boekten een middag 3,5 uur zeiltocht en het was gewoon ongelooflijk! We hadden zoveel plezier, liggend in de zon, springen in de zee en gewoon genieten van de mooie dag!
Sabrina P | Graz (Oostenrijk) | 25 July 2015

Het juweel van Barcelona!!!!

Mijn man en ik zijn net terug van 3 weken in Spanje. De top herinnering aan onze reis is onze 3 uur durende zeil met Dave, de eigenaar van Classic Sail Barcelona. Het was zeker de meest memorabele moment van onze reis. Probeer iets nieuws en buiten de reguliere toeristische uitstapjes. Je als groep, een stel of gewoon alleen gaan. Dave zal alles doen wat hij kan om aan uw behoeften tegemoet te komen. Hoeveel mensen mogen er op de Middellandse Zee varen? Mis deze ontspannende, plezierige en gedenkwaardige reis niet!
Judith C | Cuenca, Ecuador | 13 November 2016

Een engagement aan boord van de Tweelingen

De zeilervaring met Dave en zijn zoon was fantastisch. Ik vroeg mijn oude vriendin ten huwelijk terwijl ik aan boord van de Tweeling was. Dave hielp het moment speciaal te maken door zijn liefde voor zeilen met ons te delen en door cava voor te bereiden op onze viering. Ik beveel zeilen met Dave en de Tweeling. Fantastische ervaring! *****
Mike S | | 23 September 2018

Fantastische zeilervaring

Geweldige zeilervaring en geweldige kapitein. Toen we voor het eerst bij de boot aankwamen was het weer niet zo goed en de kapitein vertelde ons dat het onze optie is als we willen gaan, anders zal hij het geld volledig terugbetalen. We besloten om te wachten paar uur en vervolgens de zon terug en we gingen in een prachtige cruise.
Alexandru415 | Boekarest, Roemenië | 24 May 2015

Geweldig zeil!

Dit zeil rond Barcelona was het hoogtepunt van onze reis! Kapitein Dave is fantastisch. hij zorgde ervoor dat we ons welkom en thuis voelden op zijn prachtige boot. We hielden ervan dat het zeil gewoon onze familie was en zo redelijk geprijsd was. We raden deze reis ten zeerste aan en zullen het absoluut opnieuw doen wanneer we terugkeren naar Spanje!
Elise M | Seattle, Verenigde Staten | 19 April 2018

Een must doen tijdens een bezoek aan Barcelona!

Mijn zeilboot reis rond de kust van het prachtige Barcelona was het hoogtepunt van mijn reis. Kapitein Dave was een gracieuze gastheer en werkte hard om ervoor te zorgen dat onze fractie had een geweldige ervaring op de blauwe waterâs van de Middellandse Zee. De uitzichten waren prachtig en kijken naar de zonsondergang vanaf de boot was zowel fascinerend en magisch. Ik zou een reis op de charmante Gemini aan iedereen die een aangenaam unieke ervaring wil hebben aanraden. Je zult er geen spijt van krijgen.
David G | Birmingham | 7 July 2014

Zeilen Bracelona

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding varen aan boord van een klassieke zeilboot die gemakkelijk toegankelijk is. We hadden een drie uur durende varen en zwemmen in de diepe oceaan op een prachtige herfstdag. Ik zou deze reis sterk aanbevelen, Dave is een zeer relaxte vriendelijke individuele algehele geweldige dagje uit.
smackmac420 | Glasgow, Verenigd Koninkrijk | 6 November 2017

Een zonsondergang zeil met David!

Na een lange dag wandelen door de straten van Barcelona, nam onze groep van 8 ( senioren) een taxi naar David voor zijn laatste zeil van de dag te ontmoeten. Helaas voor David, zijn klassieke zeilboot was naar beneden voor reparaties, echter; hij had een back-up plan in plaats toen we aankwamen. We brachten een ontspannende avond genieten van onze wijn en snacks tijdens het zeilen in een 42 ' zeilboot met uitzicht op de prachtige stad Barcelona. Het zien van de zonsondergang over het water... Onbetaalbaar! Het beste advies dat ik kan bieden is om een zeil te boeken met David. David is een eerste klasse kapitein en we ( echt) genoten van zijn gezelschap. David was niet alleen gemakkelijk voor de ogen, hij was een heerlijke kapitein om mee te praten. David liet niets onbeantwoord als je een vraag had over zeilen of de stad Barcelona. Wat een leuke avond... bedankt David voor het toevoegen van uw persoonlijke touch aan een mooie avond! U bent de beste en wij wensen u veel succes!!!
nchurchill | Houston | 19 September 2014

Prachtig chill middagzeil!

Als u wat tijd wilt doorbrengen met ontspannen op het water, is dit de zeilexcursie om uit te kiezen. Schipper Dave was vriendelijk en behulpzaam, maar hij liet je echt met rust om te ontspannen terwijl je over de prachtige zee vaart. De Tweeling is een prachtige boot. Ik kan niet fout gaan met deze reis.
lizalford | Marrakech , Marokko | 11 August 2016

Fantastische ochtendzeil met behulpzame gastheer

We boekten een ochtend zeil en als ik mobiliteit Dave beperkt hebben verplaatst de schipper de boot naar een toegankelijke ligplaats. De cruise was prachtig met een prachtig uitzicht op Barcelona en Dave geven enige lokale kennis en smaak. De boot was vol karakter en comfortabel en stabiel zelfs wanneer de wind opstonden. Een halve dag was genoeg en het geeft je de kans om Port Olympic achteraf te verkennen.
J L | | 10 August 2014

Fantastische eerste keer zeilervaring!

We waren op zoek naar meer unieke dingen om te doen in Barcelona dan alleen de reguliere toeristische bezienswaardigheden en dus boekten we deze zeiltocht. Het was veruit een van onze favoriete en meest ontspannende delen van de reis. Het water is prachtig voor de kust van Barcelona en het uitzicht op de kust was fantastisch. Half april was het mooi weer en mijn lichte jas was alles wat ik nodig had voor een cover-up over mijn sundress.
cldegen | Groot-Londen, Verenigd Koninkrijk | 23 May 2015

Beste zeiler en beste boot in Barcelona

Ik heb gevaren op Gemini in december 2012 met enkele vrienden, de ervaring was geweldig.
ReyGuigu | Lyon | 27 February 2013

Een vlekkeloze Barcelona Experience, prachtig zeilavontuur!

We hebben niets dan goede dingen te zeggen over onze zeiltocht met Dave. We hebben dit Trip Advisor-account gemaakt zodat we een beoordeling voor deze ervaring konden schrijven. We gingen op een ochtend excursie dat ons ongeveer 2 mijl buiten de kustlijn van Barcelona nam en duurde ongeveer 3 uur. De haven was eigenlijk gesloten toen we begonnen, maar hij nam ons nog steeds voor de volledige ervaring ondanks de vertraging. Zeer meegaand toen ik een beetje zee-ziek kregen en was meer dan begrip, die een enorm positief voor ons was. We sliepen in de zon voor nogal wat van onze reis. Als je je zorgen maakt over het hebben van een gesprek of ongemakkelijke stiltes te voeren, niet doen! Hij was erg charmant en conversational wanneer nodig, maar gaf ons onze ruimte. We zullen dit zeker weer doen volgende keer dat we in het gebied zijn!
Kipdsumner | Ramstein-Miesenbach, Duitsland | 13 July 2014

Zonder twijfel, het beste deel van onze reis!

Kan er iets beters zijn dan een mooie oude zeilboot om alleen u en uw vrienden voor de hele middag, in de brandende zon van Barcelona? Zoals we ontdekten, nee, er kon echt niet.
Vickycee | Leeds, Verenigd Koninkrijk | 18 June 2014

Geweldige middag

Mijn zus en ik brachten een middag op Dave's boot en het was een van de beste dingen die we op onze reis deden. De uitzichten zijn geweldig, de boot is mooi en Dave is een geweldige kapitein. Het uitzicht vanaf de oceaan zijn ongelooflijk en laat je barcelona echt vanuit een ander perspectief zien. We waren in staat om lunch en cava en gewoon lag in de rustige zon voor een paar uur. We waren oorspronkelijk voor een maandag gepland, maar het weer was slecht dus Dave was erg meegaand in herschikking met ons. Zou zeker aanraden!
avs1029 | New York City | 15 July 2014

Fantastische!!!!

Dave had geen betere kapitein kunnen zijn. Hij was meegaand, interessant en een geweldige kapitein. Zwemmen van de boot was fantastisch. De familie had een perfecte dag! We zouden 7 uur weg zijn, maar Dave heeft het verlengd tot meer dan 8 uur. Het was geweldig.
Wkohn | | 19 August 2013

Maakte niet het zeil, maar nog steeds 5 sterren

Helaas moesten we annuleren onze reis dezelfde dag omdat twee in onze partij een medische noodsituatie hadden en naar huis gingen. Dave was ongelooflijk gemakkelijk om mee te werken en responsief en gaf ons onze aanbetaling terug zonder probleem. We waardeerden het echt. We waren erg bummed te missen de boottocht, maar als we ooit in Barcelona weer zijn zullen we zeker zet het op de top van de lijst. Nogmaals heel erg bedankt, Dave.
Neeners815 | Jersey City | 4 September 2016

Geweldige kapitein, geweldige boot!

De boot Gemini is prachtig en goed onderhouden door haar kapitein, die een deskundige zeeman en rondom leuke vent is. We gingen voor een ontspannen dag tooling rond en genoten van enkele snacks, cava, en gesprek terwijl gewoon ontspannen met een prachtig uitzicht en een rustige bries waait ons langs. Dave kan je onderwijzen op de fijnere punten van zeilen of gewoon een goede metgezel terwijl je uit voor de dag. Ik laat hem elke keer als ik door Barcelona rijdt een lijn om te gaan zeilen.
Nicholas M | New York City | 28 February 2013

Prachtig uitzicht op de zonsondergang!

We hadden een geweldige tijd gaan voor een avond zeilen met Dave. Hij was erg vriendelijk en hoffelijk, en we hielden absoluut van het uitzicht op de ondergaande zon over de skyline van de stad. Zeer sterk aanbevolen!
Cipriana C | | 21 April 2014

Geweldige ervaring

Onlangs, Dave nam mijn vriendin en mij op een zonsondergang tour op zijn prachtige boot, Gemini. Vóór de reis, communiceerde hij met ons zo goed en had een zeer snelle reactietijd. Hij gaf zeer duidelijke aanwijzingen over hoe je naar de boot, en we hadden geen moeite om het te vinden in Port Olympic. We brachten drankjes en ijs, en hij bracht een koeler, die zo soort van hem was. Hij nam ons mee op de Middellandse Zee, laten we gaan zwemmen, zeilden langs de kustlijn, en nam ons toen mee terug als de dag nacht werd. Hij nam zelfs een paar foto's voor mij en mijn vriendin tijdens zonsondergang. De reis was mooi, we hadden rustig water, en als ik naar Barcelona terugkeren, zal ik zeker re-boek deze zeilervaring met Dave en Gemini. EEN AANRADER. Dankzij Dave (:
cac275 | Hattiesburg | 21 June 2017

Ruw water, maar leuk! !

We hebben genoten van onze ochtend met Dave. Hij liet ons deelnemen aan het besturen van de boot. Het was te ruw om te zwemmen, maar het was nog steeds fantastisch om Barcelona vanaf het water te bekijken. Bedankt!!
Cathy P | | 8 September 2017

Een perfecte ochtend aan boord van Gemini!

We hadden een geweldige tijd aan boord van Gemini en Dave was een gastvrije schipper. Het is een perfecte manier om de Kust van Barcelonian te zien en te gaan zwemmen in de zeer warme, diepe, blauwe Med en te zonnebaden op het dek weg van de massa! Neem drankjes en snacks mee om van te genieten terwijl u rustig vaart.
Paula S | Chichester, Verenigd Koninkrijk | 26 August 2015

Uitstekende ervaring

De ervaring wordt ten zeerste aanbevolen. De Gemini is een zeer mooie boot om op te varen, Dave is erg aardig en de prijs zeer concurrerend. Voldeed grotendeels aan onze verwachtingen!
Marounistan | Londen, Verenigd Koninkrijk | 7 June 2017
#

Google-recensies

Bekijk meer op Google »

 

TripAdvisor-beoordelingen


Bekijk meer op TripAdvisor »
#
#
#
#
#
#
#
#
#