Wat onze klanten zeggen

Meer dan 250 ★★★★★ Beoordelingen

TripAdvisor Certificate of Excellence & Hall of Fame 2015, 2016, 2017, 2018, 2019

Een mediterraan avontuur

Ons gezin van vier had een prachtig avontuur met Captain Dave op de laatste dag van onze barcelona vakantie. Dave was zeer responsief via onze e-mail communicatie te boeken de reis. De aanwijzingen naar de Tweelingwaren gemakkelijk te volgen en ze was zoals beschreven â goed onderhouden met veel karakter. Captain Dave was zeer knap maar niet opdringerig â hij geduldig beantwoordde al onze vragen. We brachten meer dan drie uur genieten van de prachtige skyline van Barcelona. Hij stopte zelfs en verankerd zodat onze kinderen konden in de Middellandse Zee zwemmen. We zouden Classic Sailing ten zeerste aanbevelen en hopen dat we de kans hebben om ooit weer op de Tweeling te varen.
Kathy M | Rocky Hill | 23 August 2014

Prachtig moment

Bracht de ochtend met mijn vrouw en kinderen op Dave's boot. Allereerst is Dave zeer professioneel en zeer vriendelijk. Hij vertelt als je geïnteresseerd bent, laat je in vrede als je wilt dutje, laten we je rijden als je wilt ... hij past zich perfect aan elk individu aan.
Sylvain H | Madrid, Spanje | 26 September 2017

Beste wat we op de reis deden!

Bezocht als onderdeel van een vrijgezellenfeest, gemakkelijk
Shireen A | Leigh-on Zee, Verenigd Koninkrijk | 16 June 2014

meest ontspannen zeil dat je je maar wensen

we waren een groep van 6 vrienden en genoten van een mooie 3 uur zeil reis uit Barcelona. het moment dat we de haven verlieten, werden zeilen gezet en nam de wind het over.
A TripAdvisor Member | Dubai, Verenigde Arabische Emiraten | 23 May 2018

Iets anders

Fantastische onderneming met Capt Dave voor een verrassing verjaardagscadeau voor een vriend. Prachtige boot, geweldig uitzicht op Barcelona en plezier kijken naar de boot wordt bediend door zeilen en het raken van een aantal afdalingen snelheden!
Al H | Londen, Verenigd Koninkrijk | 4 May 2015

Geweldige dag zeilen!

Dave is een zeer vriendelijke en meegaande schipper, met uw plezier en veiligheid als zijn topprioriteit. We hadden een uitstekende 7 uur dag varen van Port Olimpic aan boord van Gemini, een zeer mooie houten boot ( één van de weinige traditionele houten boten in Barcelona), met haar kenmerkende houten mast.
mjpm24 | Londen | 25 August 2013

Geweldige dag op zee!

Alles was zeer gemakkelijk van boeking tot vergadering en vervolgens een zeer aangenaam dagje uit op de oceaan. Neem je eigen eten en drinken mee en ontspan! Ik zou graag opnieuw op onze volgende reis naar Barcelona doen!
SimonD1986 | Londen, Verenigd Koninkrijk | 1 September 2018

Prachtig uitzicht op de zonsondergang!

We hadden een geweldige tijd gaan voor een avond zeil met Dave. Hij was erg vriendelijk en hoffelijk, en we hielden absoluut van het uitzicht op de zonsondergang boven de skyline van de stad. Zeer sterk aanbevolen!
Cipriana C | | 21 April 2014

Geweldige kapitein, geweldige boot!

De boot Gemini is prachtig en goed onderhouden door haar kapitein, die een deskundige zeeman en rondom leuke vent is. We gingen voor een ontspannendag tooling rond en genoten van enkele snacks, cava, en gesprek terwijl gewoon ontspannen met een prachtig uitzicht en een rustige bries waait ons langs. Dave kan u onderwijzen over de fijnere punten van zeilen of gewoon een goede metgezel terwijl je uit voor de dag. Ik laat hem elke keer een lijn vallen als ik door Barcelona ga om te gaan varen.
Nicholas M | New York City | 28 February 2013

Uitstekende romantische excursie

Mijn fiancée en ik gingen op een cruise bij zonsondergang met David. Het was een ongelooflijke en gedenkwaardige ervaring. David was zeer gemakkelijk om mee te werken en responsief vooraf, het verstrekken van advies over wat te brengen. De eigenlijke reis was fantastisch. Het was een beetje rotsachtig om te beginnen, wat typisch lijkt tijdens de vroege avond in Barcelona. We namen een aantal anti-misselijkheid pillen voordat u eropuit dus we waren prima, maar ik zou dit voor iedereen die gevoelig voor zeeziekte is aanraden. Maar ongeveer halverwege het gekalmeerd een ton. De zonsondergang zelf was onwerkelijk. Barcelona heeft geen geweldig uitzicht op de zonsondergang in de stad sinds de zon ondergaat boven de bergen, maar op het water kun je alles zien. De reis was zo romantisch en is iets wat we altijd zullen onthouden.
Dave B | Boston | 31 July 2016

Geweldig uitzicht op Barcelona

Had een geweldig zeil met kapitein Dave. Hij was erg meegaand en we genoten van het gesprek als we de kustlijn zeilden. De boot was zeer gemakkelijk te vinden in de grote jachthaven en het reserveringsproces was vlot. Dankzij Dave!
PATRICK R | Madison | 25 March 2016

Geweldige wind, geweldig zeil!

Ons zeil met Dave op de Tweelingen was fantastisch. Dave was snel om ons informatie over boeking en hoe de boot te vinden. Hij was klaar voor vertrek zodra we aankwamen. Gemini is een klassieke oude houten boot die zeer stabiel is en het water prachtig neemt. Ons weer was perfect met veel wind die voor een geweldig zeil maakte. Dave stopte zodat we in de oceaan konden springen om te zwemmen. Het was een geweldige middag en we raden deze boot. Dave was een aangename gastheer en laat mijn man en dochter helpen zeilen. Het was super gemakkelijk te krijgen met behulp van de metro.
sdeboon | Edelherten, Canada | 6 July 2016

Geweldige reis - helemaal aanraden!

Echt mooie schipper, mooie zeilboot en perfecte zeilomstandigheden, Geweldige herinneringen voor een vrienden duivin doen!
Claire B | | 6 August 2018

Heel erg goed

Zeer goed was. Zeer mooi zeil. Het geld waard. Alles is in orde. Ik raad iedereen aan! Dankzij Dave.
Varga D | | 25 December 2017

Perfecte romantische avond

Ik plande een eigen zonsondergang varen met mijn partner als een verrassing terwijl we op vakantie in Barcelona waren. het was perfect! Dave was geweldig, de boot was perfect, het was heerlijk om te zitten, eten wat kaas en kijken naar de zonsondergang en de lichten gaan op rond de stad. Een zeer bijzondere ervaring - sterk aanbevolen! Nogmaals bedankt Dave voor een onvergetelijke avond
Mima_Pope | Darwin, Australië | 21 October 2015

Fantastische ervaring

Een aanrader voor een groep vrienden/familie. 3 uur was een perfecte hoeveelheid tijd de haven te cruise en de kapitein echt gaf ons ruimte dus het voelde alsof onze eigen boot. Veel liever de grote catamaran tours met 50 + mensen
mitchpittaway | Toronto, Canada | 18 July 2019

Beste zeiler en beste boot in Barcelona

Ik heb zeilde op Tweelingen in december 2012 met enkele vrienden, de ervaring was geweldig.
ReyGuigu | Lyon | 27 February 2013

Ons 1e zeil in de Middellandse Zee

Ik zal dit bericht voorwoord met: gewoon zodat je weet dat mijn vrouw en ik race, cruise en varen onze eigen boot en zeilen de Middellandse Zee is een lange tijd droom en we zijn van plan om te komen besteden een goede paar jaar op deze veilige en leuke beschermde wateren tussen Afrika en Europa te verdelen.
djekels | Chicago | 4 June 2015

Geweldig familieavontuur

We hadden een geweldige tijd, we waar in staat om zo'n ontspannen de tijd. Dave beantwoordde al onze vragen voor en tijdens onze reis. We hebben 2 kinderen leeftijden 4 en 9 ze vonden het geweldig. Dave gaf ons een rondleiding van hij boot en legde veiligheid tips voordat we vertrokken, zorgde ervoor dat we waar comfortabel. Het was een ongelooflijke ervaring, zeker aanraden.
Daniel R | Wiesbaden, Duitsland | 19 August 2015

Geweldige middag

Mijn zus en ik brachten een middag op Dave's boot en het was een van de beste dingen die we op onze reis deden. De uitzichten zijn geweldig, de boot is prachtig en Dave is een geweldige kapitein. Het uitzicht vanaf de oceaan zijn ongelooflijk en laat je Barcelona echt vanuit een ander perspectief zien. We waren in staat om lunch en cava en lag in de rustige zon voor een paar uur. We waren oorspronkelijk voor een maandag gepland, maar het weer was slecht dus Dave was erg meegaand in herschikking met ons. Zou zeker aanraden!
avs1029 | New York City | 15 July 2014

Geweldige ervaring

Mijn moeder en ik gingen onlangs op een middag zeil met Dave. We waren een paar minuten te laat, vanwege het verkeer van waar we vandaan kwamen, maar Dave was meegaand en hij wachtte ons in de boot toen we aankwamen. Het weer was mooi en het was over het algemeen een zeer ontspannend en aangenaam zeil. Dank u!
Grace L | | 24 September 2017

Adembenemend!

Deze zeiltocht 4-5 mijl van de kust van de stad was waarschijnlijk het hoogtepunt van onze reis.
Philippe B | | 15 July 2015

Lichte lucht, maar geweldig zeil

Mijn vrouw en ik gingen voor een middag varen op Gemini met Dave vorige week en terwijl de wind licht waren ze ghosted langs beter dan ik had verwacht.
Stephen B | | 10 November 2015

Mooi zeil in Barcelona

We genieten van onze gecharterde zeilreis. Zeer flexibel met timing als we eerder te vertrekken gevraagd dan geboekt en was erg meegaand. Het regende de laatste 20 minuten van de reis die soort maakte het leuk! Zeer leuke ervaring
MSCA2015 | San Francisco | 2 September 2018

Aanbevelen!

Dave en zijn boot zijn prachtig. De boot is een prachtig stukje geschiedenis en stelt u in staat om privétijd door te brengen op het water met vrienden. Ik heb op vele boten over de hele wereld ( privé en groepen) geweest en had een uitzonderlijke tijd op Dave's. Als u op zoek bent naar een dag varen in Barcelona, is dit de reis voor u. Ik heb dit niet zelf gedaan, maar ik kon dit een fenomenale optie zien voor koppels die wat privétijd op zee willen.
skier29 | San Francisco | 15 July 2019

Hoogtepunt van ons bezoek

Ik had dit avontuur als een vroege verjaardagscadeau aan mijn man geboekt. Het stelde niet teleur. Hij grijnst vier dagen later nog steeds. Stel je voor zeilen langs de kust, een briesje, wat zon, nippen water libation je aan boord gebracht. De golven van de zee zachtjes bewegen tegen de zijkanten van de boot als je vaart glijden u door het water. Je kijkt landinwaarts en ziet de vele aandachtspunten om te zien. Echt romantisch of televisie familie gericht, afhankelijk van uw entourage. Het is privé, dus je krijgt de run van het dek. Vond het geweldig!
DianeColo | Montreal | 30 April 2015

Een must-do terwijl in Barcelona!

Terwijl in Barcelona, was dit het beste wat we veruit deden! We hadden een geweldig dagje uit op zee. Captain Dave was een geweldige bemanning en zorgde voor ons tot in de perfectie. We hadden veel plezier. Bedankt David.
Luiz Paulo V | Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk | 13 August 2013

Coolste boot die ik ooit heb gedaan

Een must voor iedereen die geniet van het water. Zeer goed geïnformeerd en relaxte kapitein op een stellaire zeilboot. Je zult niet teleurgesteld zijn.
Dave W | Barcelona, Spanje | 3 February 2015

Uitstekende verandering van tempo van drukke Barca

Fantastisch dagje uit en kreeg mijn eerste handen - op ervaring van zeilen die opwindend was. David was geweldig gezelschap. Breng voedsel, water en warme, winddichte kleding - het is veel koeler op het water. Dit zou een ongelooflijk verfrissende ervaring in de zomer. Bedankt David!
postmodernista | Glasgow, Verenigd Koninkrijk | 29 November 2014

Hoogtepunt van onze Barcelona weekend vrijgezellenfeest reis!

Dave is een zeer vriendelijke en behulpzame persoon en onze tour was boven onze verwachtingen. We verrastonze vriend voor haar vrijgezellenfeest reis en dit was def het hoogtepunt! Absoluut fantastisch! We hadden een geweldige 3 uur durende boottocht op de prachtige gemini boot. Ik kan deze tour sterk aanbevelen! Als u wilt genieten van een speciale boottocht met uw speciale een (en), is dit voor.
Michal_travels | Berlijn, Duitsland | 11 July 2016

Een heerlijke avond met Captain Dave

Kapitein Dave en zijn boot Gemini waren de perfecte ontsnapping uit het stedelijke Barcelona. We boekten een middag zeil maar hij contact met ons open en adviseerde we gaan een beetje later te genieten van de zonsondergang. Het was prachtig. Mijn liefde en ik hadden de boot voor onszelf en Captain Dave was een perfecte balans van meegaand en deskundig, terwijl tegelijkertijd ons voor onszelf verlaten zodat we konden genieten van de ervaring.
braddog8 | Bozeman | 27 October 2016

Aanbevolen ervaring

Sterk aanbevolen activiteit in Barcelona! Het was geweldig om te genieten van het zeilen, zon, zee terwijl u op het dek van het klassieke jacht aan het chillen bent en met vrienden kletst, geniet van drankjes en zelfs springen voor een duik.
D_travel_rev | Alicante, Spanje | 29 June 2016

Fantastische ochtend zeil met behulpzame gastheer

We boekten een ochtend zeil en als ik mobiliteit dave beperkt hebben verplaatst de schipper de boot naar een toegankelijke ligplaats. De cruise was prachtig met een prachtig uitzicht op Barcelona en Dave geven wat lokale kennis en smaak. De boot was vol karakter en comfortabel en stabiel zelfs wanneer de wind opstond. Een halve dag was genoeg en het geeft je de kans om Port Olympic achteraf te verkennen.
J L | | 10 August 2014

Geweldige reis!

Mijn vrouw en ik zeilden door de middag in de avond. We zwommen in de Middellandse Zee en keken naar de zonsondergang boven Barcelona. Het was een geweldige ervaring! Mooi en ontspannend. Kapitein Dave was geweldig. Hij is een eerste klas schipper vol kennis en plezierige gesprek, als je wilt. Wanneer we terugkeren, plannen we op een langere excursie op de Gimini met kapitein Dave aan het roer.
mfrazie | Tyler | 14 July 2015

De perfecte uitje

Als je Barcelona van een andere kant wilt zien, wil je zeker met schipper Dave varen.
stijns740 | | 6 September 2016

Een Barcelona moet!!!

Dave is niet alleen een knap, meegaand kapitein, maar zeilen op de Tweeling is een unieke ervaring met een adembenemend uitzicht op de stad. De oude boot is comfortabel en prachtig met een interessante achtergrond. De ervaring was een 10/10, en ik zou sterk aanbevelen aan iedereen die ik ken die naar Barcelona reist. Zeer de moeite waard. Bedankt, Dave!
drogers9 | Boston | 5 October 2018

Spectaculaire!

Dit was een hoogtepunt van ons familiebezoek aan Barcelona. Met ons gezin van vijf kinderen, variërend van een negen jaar oude tot een twintig jaar oude, Skipper Dave was de bom. Hij beantwoordde alle vragen van mijn oudere zoon over de how-to en fysica van zeilen. We hebben veel geleerd. We waren ook in staat om te stoppen met de boot en spring in de zee voor een paar minuten, die een knaller was. Het landschap was spectaculair en de boot was ongelooflijk cool en klassiek. Mijn vrouw en tienerdochters vonden leggen op het dek en badderen in de vitamine D. Voor iedereen die Barca bezoekt, zou ik deze zeilreis hoog op je lijst zetten. We vonden het absoluut geweldig.
Eric M | | 26 July 2016

Geweldige middag

Ik en vier van mijn vrienden (23-25 y.o.) gingen zeilen met Dave. We brachten een geweldige middag weg van de hectische stad en genoten van de golven, wind en de zee gemengd met wat bier en lekker eten. Ik kan dit iedereen aanraden. Als u dit in het weekend wilt doen, is het beter om van tevoren te reserveren, maar u altijd spontaan bellen en vragen. Absoluut veilig.
Lars174 | Bern, Zwitserland | 3 September 2013

Een must doen tijdens een bezoek aan Barcelona!

Mijn zeilboot reis rond de kust van het prachtige Barcelona was het hoogtepunt van mijn reis. Captain Dave was een gracieuze gastheer en werkte hard om ervoor te zorgen dat onze fractie had een geweldige ervaring op de blauwe waterâs van de Middellandse Zee. De uitzichten waren prachtig en kijken naar de zonsondergang vanaf de boot was zowel fascinerend en magisch. Ik zou een reis op de charmante Gemini aan iedereen die een aangenaam unieke ervaring willen hebben aanraden. Je zult er geen spijt van krijgen.
David G | Birmingham | 7 July 2014

Perfecte dag!

Ik zou een dagje varen langs de kust van Barcelona met Captain Dave aanraden. We waren voor een 7 uur durende cruise, hoewel tegen de tijd dat we aangemeerd was het dichter bij 8 uur ( geen klacht!). Zodra we afstand van het dok gleed daalde de temperatuur van warm en plakkerig naar zonnig en warm. Het lawaai en drukte van de drukke, stomende stad waren snel een herinnering en we brachten een prachtige serene middag zachtjes wuiden de kust en terug.
FTA269 | Sutton | 20 August 2013

Kon niet een betere first-time zeilervaring hebben

Dit was een weekend van primeurs - eerste keer in Barcelona, eerste keer op een zeilboot, eerste keer op de Middellandse Zee. Skipper Dave's zeilcruise operatie is even bekwaam als hoffelijk. Of je nu graag praat over de technieken en geschiedenis van het zeilen of gewoon achterover leunen en genieten van het uitzicht en de geluiden van zeilen voor de kust in Barcelona is dit een ervaring die elke euro waard is.
Keith H | | 22 March 2017

Een heerlijke middag zeilen op Skipper Dave's zeilboot!

Mijn man en ik zeilden met Skipper Dave op zijn 41 voet, 1943 prachtige houten zeilboot. Mijn man is een volleerd matroos en bood aan "bemanning" als we de haven verlaten en kregen onder zeil. Natuurlijk, Skipper Dave was meer dan in staat om dit onafhankelijk te doen, maar toegestaan mijn man te helpen. Het geliquideerd dat hij liet mijn man varen de boot ( sturen) voor de 3 uur van het zeil! Hij hield gewoon van op de Middellandse Zee, onder zeil, en bemannen het roer! Ik bleef op het voordek en laat die 2 zeilers samen praten winkel. Schipper Dave was professioneel, capabel en zeer vriendelijk. Hij vroeg ons wat voor soort zeil we wilden... als ik liever een meer soepele rit, hij alleen opgemaakt de gedeeltelijke zeilen als het een winderige dag was. Het was een perfecte middag van zon en ontspanning en een prachtig cadeau aan mijn man! Bedankt voor een mooie dag!
JulieNitz | Farmington Hills | 13 October 2017

Veel plezier

4 van ons boekten de boot voor 3 uur op een glorieuze zaterdagmiddag. Dave was een geweldige Skipper, laat ons drinken en muziek spelen terwijl hij zorgde voor het zeilen.
Dom S | | 11 July 2017

Mooie herinnering uit Barcelona

Dit was mijn eerste keer zeilen en ik had echt een leuke en ontspannende ervaring. De boot is mooi, Mr. Dave was een goede gastheer en ik heb er echt van genoten. Zou deze reis aan iedereen die de stad willen ontsnappen voor een tijdje aanraden en gewoon ontspannen. Ik zou dit zeker opnieuw doen. Echt geweldig geheugen van Barcelona!
Aida S | | 22 May 2018

Catamara <3

We boekten de catamaran voor 12 personen, na een tour in beide haven van Barcelona, we zeilden verder weg en vervolgens stopten om een bad :D.
Rouffy83350 | Barcelona, Spanje | 28 September 2016

Zeer professioneel

We boekten onlangs deze tour. Het proces was zeer schoon en eenvoudig. We maakten een aanbetaling en hadden meteen bevestiging. We namen contact op met de kapitein gedurende het hele proces en hij altijd terug naar ons snel. Helaas, de dag dat de reis was gepland was het weer was heel slecht. We namen contact op met de kapitein ~ 1 uur vóór en geadviseerd van ons weer bezorgdheid. De kapitein kreeg meteen terug naar ons en gaf ons de mogelijkheid om te annuleren. We helaas deden annuleren en kon niet herschikken als het onze laatste dag ( hij voor de volgende avond te herschikken was). Ik kreeg een bevestiging van de annulering en restitutie binnen enkele minuten. Ik bood aan om hem te houden de aanbetaling te wijten aan het gevoel slecht en hij weigerde te accepteren. Als we terug in de stad zijn zullen we het opnieuw proberen.
markK3337NQ | Florida | 2 September 2017

Mooi zeil op een ongerepte dag ... met een prachtige kapitein

Mijn familie genoten van ons zeil met Dave. De Gemini is een prachtige klassieke sloep, met een kapitein die charmant en boeiend is, en bleek een geweldige conversationalist te zijn ... met ons en onze tienerzoon. Het zeil van vandaag was een van mijn favoriete avonturen die we hebben genomen terwijl we in Spanje waren.
the_3_adventurers | Raleigh | 27 March 2015

Wilt u 3 uur ontsnappen? Dit is de beste zeilen die ik had voor een lange tijd

We waren 18 volwassenen, op zoek naar een manier om weg te komen van onze routine voor een paar uur zonder onze kinderen. Dave en zijn team hadden het idee. Ze namen ons voor 3 uur op zijn catamaran door de kust van Barcelona. We waren alleen op de zee, we konden wat frisse lucht nemen en inhalen met onze vrienden met wat achtergrondmuziek, drankjes, fruit en snacks... de droom die uitkomt. Ik zeker aanraden Dave en ik zal zeker een tour opnieuw boeken. Dave was behulpzaam, responsief, gastvrij, discreet... Geloof me, ik ben erg kieskeurig en ik moet zeggen, deze jongens verdienen het om bekend te zijn! Tot snel Dave!
Lorraine C | | 10 November 2017

Mooie middag zeilen

Onze oorspronkelijke boeking was te gaan op Gemini geweest, maar het weer was niet geweldig, dus de volgende dag gingen we met Giambattista en Dave. Een heerlijke middag doorgebracht ontspannen en bewonderde het uitzicht. Onze baby was comfortabel ook gemaakt. Veel dank
SilverLadyLondon | Londen | 31 October 2015

Fantastische ervaring

Mijn vrouw en ik hadden onlangs het genoegen van zeilen met Dave op de Tweelingen. Het was een onvergetelijke ervaring. Dave is een plezier persoonlijk en een zeer professionele schipper. De boot is ook mooi. Hij stopte twee keer zodat we konden zwemmen. Hij biedt water, maar als je iets anders wilt drinken of eten moet je het meenemen. Als u denkt over zeilen in Barcelona.. Aarzel niet. Boek met Dave en je zal niet teleurgesteld worden!
mdzebar | Brooklyn NY | 29 July 2015
#

Google-beoordelingen

Bekijk meer op Google »

 

TripAdvisor-beoordelingen


Bekijk meer op TripAdvisor »
#
#
#
#
#
#
#
#
#