Wat onze klanten zeggen

Meer dan 250 ★★★★★ Beoordelingen

TripAdvisor Certificate of Excellence & Hall of Fame 2015, 2016, 2017, 2018, 2019

Overtrof de verwachtingen. Bravo!

Manier om Dave te gaan! Jij en je zoon waren zulke geweldige gastheren en we hadden een geweldige tijd op je boot. Dave houdt duidelijk van wat hij doet voor een leven en het toont duidelijk. Nogmaals bedankt.
Michael S | Baltimore, Maryland | 4 July 2017

Fantastische ervaring

Sterk aanbevolen voor een groep vrienden/familie. 3 uur was een perfecte hoeveelheid tijd om de haven te varen en de kapitein gaf ons echt ruimte, dus het voelde als onze eigen boot. Veel voorkeur aan de grote catamaran Tours met meer dan 50 mensen
mitchpittaway | Amsterdam, Nederland | 18 July 2019

Een fantastische middag

Een groep vrienden en ik zeilde met Dave op een middag en het was een van de beste dingen die we in Barcelona hebben gedaan! Het was geweldig om Barcelona vanaf het water te zien en Dave was erg aardig en Gemini was geweldig. Handen naar beneden iets wat je moet doen terwijl in Barcelona
Jacqueline B | Barcelona, Spanje | 12 June 2014

Zeilen aan de kust van Barcelona

In mijn ervaring kan zeilen een geweldig en uitdagend avontuur zijn en kan het erg ontspannend chillen. Het hangt allemaal af van het weer en het seizoen. Ik heb geprobeerd zeilen op deze boot zowel bij ruw weer en in mooie zomerdagen en ik hou van beide ervaringen.
Signite | Barcelona, Spanje | 1 March 2013

Geweldig en ontspannend

Geweldige zeiltocht en echt ontspannend! Als je net wilt achterover lemen, praten en genieten van het uitzicht is dit voor jou! Je krijgt een andere visie van Barcelona en Dave staat open voor het beantwoorden van vragen.
Daniel N | | 10 June 2015

Aanbevolen!

We hadden een heel leuke middag zeilen op Gemini met Dave. Een mooie houten boot met ruimte voor al onze spullen en het was geweldig om ons eigen eten en drinken aan boord te kunnen nemen (er is een gemakkelijk toegankelijke coolbox!). Het was vrij Blustery toen we uit waren dus we kregen om te ervaren sommige "goede" zeilen en koesteren in de zon was geweldig. Mijn enige tip zou zijn-neem wat warme kleding als je later naar de avond, we kregen een beetje koud op de reis terug maar toen was het pas april! Het was een zeer gedenkwaardig onderdeel van onze reis.
Olivia B | Londen, Verenigd Koninkrijk | 6 May 2014

Coolste boot waar ik ooit ben geweest

Een must voor iedereen die van het water houdt. Zeer goed geïnformeerd en laid back kapitein op een stellaire zeilboot. U zult niet teleurgesteld worden.
Dave W | Barcelona, Spanje | 3 February 2015

Geweldig avontuur op zee!

Mijn man en ik deden dit als onderdeel van onze huwelijksreis. We hadden zo veel plezier! Dave was een uitstekende kapitein en beleefde gastheer. De boot is echt een "klassieke zeilboot" die het veel karakter geeft en bijdraagt aan het avontuur.
sarah6082015 | Philadelphia, Pennsylvania | 23 June 2015

Fantastische avond

We gingen op een cruise bij zonsondergang met Dave (die is prachtig) en hadden een geweldige tijd. Ik heb genoten van de zon en zonsondergang terwijl het kijken naar de kustlijn vervagen en mijn vriendje te doen wat zeilen, dus iedereen was blij!
FuzzAldrin | Newcastle upon Tyne, Verenigd Koninkrijk | 22 October 2015

Geweldige middag

Mijn zus en ik brachten een middag op dave's boot en het was een van de beste dingen die we deden tijdens onze reis. De uitzichten zijn geweldig, de boot is mooi en Dave is een geweldige kapitein. Het uitzicht vanaf de Oceaan is ongelooflijk en laat je echt Barcelona vanuit een ander perspectief zien. We waren in staat om lunch en Cava te brengen en gewoon lag in de rustige zon voor een paar uur. We waren oorspronkelijk gepland voor een maandag, maar het weer was slecht, dus Dave was erg meegaand in het herplannen met ons. Zou het zeker aanraden!
avs1029 | New York City | 15 July 2014

Alle toevoegen mijn 5 sterren review aan onze zonsondergang zeil

Een van de leukste dingen die we deden terwijl we in Barcelona waren en dat zegt nogal wat. Het was gewoon echt ontspannend, letterlijk soepel zeilen en een prachtig uitzicht op de stad. De Gemini was gemakkelijk te vinden-minder dan een 10 euro taxirit van de Gotic Quarter. We boekten de Sunset Cruise als een privé zeil voor onze trouwdag. Het kan nuttig zijn om te weten dat David Schots is, dus het was voor ons een plus om een native Engelssprekende gids te hebben.
dogs_in_heaven | Berlijn, Maryland | 21 October 2014

Een Mediterraans avontuur

Ons gezin van vier had een prachtig avontuur met Captain Dave op de laatste dag van onze vakantie in Barcelona. Dave was zeer responsief via onze e-mail communicatie om de reis te boeken. De richtingen naar de Gemini waren gemakkelijk te volgen en ze was zoals beschreven â goed onderhouden met veel karakter. Kapitein Dave was erg knap maar niet opdringerig â hij geduldig beantwoordde al onze vragen. We brachten meer dan drie uur door met genieten van de prachtige skyline van Barcelona. Hij stopte zelfs en verankerde zodat onze kinderen konden zwemmen in de Middellandse Zee. We zouden klassieke zeilen ten zeerste aanbevelen en hopen dat we de kans hebben om weer op de Gemini te varen.
Kathy M | Connecticut, Italië | 23 August 2014

Ruw water, maar leuk!!

We hebben genoten van onze ochtend met Dave. Hij liet ons deelnemen aan het loodsen van de boot. Het was te ruw om te zwemmen, maar het was nog steeds fantastisch om Barcelona vanaf het water te bekijken. Dank u!!
Cathy P | | 8 September 2017

Fantastisch ontspannend zeil!

Bernardo de schipper was geweldig deskundig en vriendelijk-maakte de 3 uur varen meest plezierig! Water was helder en fris! Sterk aanbevolen voor wat ontspanning, water en plezier tijdens de warme, hete zomer!
DPLosAngeles | Los Angeles | 29 July 2015

Zeer beste zeilen in Barcelona

Ga zeilen op een geweldige boot met een geweldige schipper. Rondom een fantastische ervaring. U zult niet teleurgesteld worden.
Eric S | | 22 April 2015

Zonsondergang Tour

We hebben genoten van een mooie zonsondergang Tour met Dave. Het uitzicht op Barcelona vanaf de zee is geweldig, evenals de stilte weg van de stad!
Marine V | Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten | 7 July 2016

Geweldige ervaring zeilen

Dit was een leuke manier om wat quality time voor onze familie door te brengen. Het uitzicht in de zee is gewoon fascinerend. En het is een goede manier om wat frisse lucht te krijgen en een beetje af te koelen van de hitte van de stad. Vooral we hielden van de mogelijkheid om te zwemmen in de zee weg van chaos aan het strand.
AnceA2 | | 6 September 2018

Fantastische dag zeilen!

Wat een geweldige ervaring! We gingen zeilen met Dave in begin april voor mijn verjaardag. Dave is fantastisch en Gemini is prachtig! Het zien van Barcelona vanuit zee was prachtig. Kan niet aanbevelen om dit genoeg te doen!
calitravels48 | Los Angeles, Californië | 21 April 2015

Leuk ochtend zeil

Skippe Dave was geweldig, en het was een leuk ochtend zeil. Gemini is vol van karakter, en Dave was blij om ons alles over haar te vertellen. Dit zeker aanbevelen aan anderen.
Bill N | Barcelona, Spanje | 21 June 2015

Op zoek naar Escape voor 3 uur? Dit is de beste zeilen die ik had voor een lange tijd

We waren 18 volwassenen, op zoek naar een manier om weg te komen van onze routine voor een paar uur zonder onze kinderen. Dave en zijn team hadden het idee. Ze namen ons voor 3 uur op zijn catamaran door de kust van Barcelona. We waren alleen op de zee, we konden wat frisse lucht en inhalen met onze vrienden met wat terug grond muziek, drankjes, fruit en snacks... de droom die uitkomt. Ik beveel Dave zeker aan en ik zal zeker weer een tour boeken. Dave was behulpzaam, responsief, gastvrij, disc onaardig... Vertrouw me, ik ben erg kieskeurig en ik moet zeggen, deze jongens verdienen het om bekend te zijn! Zie je heel snel Dave!
Lorraine C | | 10 November 2017

Een geweldig zeil

Dit zal gemakkelijk een van mijn hoogtepunten uit Barcelona zijn. Zeer weinig dingen kunnen zo ontspannend zijn als deze heerlijke ochtend/middag reis naar de zee. Dave was een uitstekende gastheer en zorgde uitstekend voor ons.
Kyle M | Dartford | 28 July 2016

Geweldige start van de reis

We gingen op een middag zeilen de eerste dag van onze huwelijksreis. Het was een geweldige ontspannende dag om gewend te raken aan de tijd verandering. Gemini is een grote oude houten zeilboot en Dave is hilarisch. Het was het favoriete deel van mijn man van Spanje (we gingen naar Barcelona, Sevilla en Granada). Het was gewoon een leuke ontspannende dag. We gingen zwemmen, dronken wat wijn, echtgenoot gerookte een sigaar. Niets te leuk.
NattyLynn | New York City | 24 June 2014

Zeer aanbevolen ervaring

Sterk aanbevolen activiteit in Barcelona! Het was geweldig om te genieten van het zeilen, zon, zee terwijl u chillen op het dek van de klassieke jacht en chatten met vrienden, genieten van een drankje en zelfs springen voor een duik.
D_travel_rev | Alicante, Spanje | 29 June 2016

Zeer mooie schipper!

De aanmelding en transactie online waren zeer soepel. We moesten onze zeepromenade kort knippen omdat onze zoon zeeziek werd (eerste keer zeilen) vanwege zeer schokkerige golven, maar door het bleek Dave een prachtige schipper te zijn, heel voorzichtig, de golven zo soepel mogelijk te berijden en lijkt een lieve man. Zal het opnieuw proberen in de toekomst, met meer Clement weer! Bedankt Dave!
bedandy | Montpellier | 4 August 2015

Fantastische eerste keer zeilervaring!

We waren op zoek naar meer unieke dingen om te doen in Barcelona dan alleen de reguliere toeristische bezienswaardigheden en dus boekten we deze zeiltocht. Het was veruit een van onze favoriete en meest ontspannende delen van de reis. Het water is prachtig voor de kust van Barcelona en het uitzicht op de kust waren fantastisch. Medio april, het weer was mooi en mijn lichte jas was alles wat ik nodig had voor een cover-up over mijn sundress.
cldegen | Greater London, Verenigd Koninkrijk | 23 May 2015

Kon niet hebben gehad een betere eerste-tijd zeilervaring

Dit was een weekend van primeurs-eerste keer in Barcelona, eerste keer op een zeilboot, eerste keer op de Middellandse Zee. Skipper dave's Sailing Cruise operatie is net zo bekwaam als hoffelijk. Of je nu praat over de technieken en geschiedenis van zeilen of gewoon achterover zit en geniet van het uitzicht en de geluiden van het zeilen voor de kust in Barcelona, dit is een ervaring die elke euro waard is.
Keith H | | 22 March 2017

Geweldige ervaring

Het was een geweldig cadeau voor mijn GF. Evertyhing was goed georganiseerd en het geweldige uitzicht de kustlijn van Barcelona waren verbazingwekkend! Niet de laatste keer dat ik deze reis zeker zal boeken! 5 +
Rastko L | | 17 July 2015

Allemaal aan boord voor een geweldige dag zeilen

Familie en vrienden waren in Barcelona voor een aanstaande bruiloft. Na de dagen wandelen en sightseeing hebben we genoten van een mooie zonnige dag aan boord van Gemini met Captain Dave. Deze zeilervaring toont Barca in een ander maar mooi licht. Een hoogtepunt van onze reis.
Stewart A | Melbourne, Victoria, Australië | 20 June 2015

Geweldige manier om te ontsnappen aan de drukte

Geweldige dag op het water! Nam mijn twee dochters (17, 20) en een vriend uit voor een drie uur varen. Ze hebben er echt van genoten, erg ontspannend. De boot is zeker ouder maar heeft veel charme. Onze kapitein was Dave, hij was zeer deskundig en een super aardige vent. Het was de perfecte manier om te ontsnappen aan de drukte en het lawaai van Barcelona. Geweldige reis.
JCS28715 | North Carolina, Nederland | 24 August 2016

Trip hoogtepunt!!

We hadden een geweldige tijd!! Prachtig uitzicht op de stad en een leuke tijd op de boot. We namen alle 5 van onze kinderen variërend in leeftijd van 3-17 en iedereen vond het was het beste deel van onze reis. Zou zeker aanraden
kscottsmith5 | New Canaan, Connecticut | 11 August 2015

Uitstekende optie voor een ontspannen en romantische ervaring in Barcelona

Mijn vrouw en ik genoten van een cruise bij zonsondergang in juli. Hoewel het weer warm was in de stad (ongeveer 90 DEG F), was de Temp zeker koeler op het water, zelfs met beperkte briesjes. Marina gemakkelijk bereikbaar vanaf de oude stad. Prachtig uitzicht, soepel zeilen, comfortabele One-of-a-kind zeilboot, en een knap en hartelijke schipper. Licht nadeel op zogenaamd "beperkte" badkamerfaciliteiten, maar als u van plan vooruit...:)
Christopher S | Chicago, Illinois | 24 July 2015

Mooie dag aan de Middellandse Zee!

Onze groep van 5 brachten een 3 uur middag zeilen op de Gemini met kapitein Dave. We konden niet om een betere dag op het water hebben gevraagd. Dave is een geweldige kapitein en zorgde voor al onze behoeften. Het weer werkte volledig en we waren in staat om te varen langs de kust ten noorden van Barcelona de kustlijn te zien voor een tijdje. Op de terugweg pakte de wind op en maakte voor een geweldige ervaring, vooral voor de eerste keer zeelieden met ons.
Joanne B | Kansas City, Missouri | 28 May 2017

De perfecte ontsnapping

De ochtend dat mijn moeder en ik met Dave op zijn prachtige zeilboot brachten was een paar uur in de hemel! Mijn moeder was op bezoek me op het cruiseschip waar ik aan werk, had al gezien de beroemde bezienswaardigheden van Barcelona, dus ik was op zoek naar een andere manier om de stad te ervaren. We hebben allebei een speciale bevestiging om te zeilen, ik heb altijd de zeilboten in de haven van mijn cruiseschip deck bewonderd, en van de recensies op Trip Advisor, Classic Sail Barcelona klonk perfectâ ¦ en het was.
Linz625 | Montreal, Quebec, Canada | 5 August 2015

Maakte niet het zeil, maar nog steeds 5 sterren

Helaas moesten we onze reis dezelfde dag annuleren omdat twee in onze partij een medisch noodgeval hadden en naar huis gingen. Dave was ongelooflijk gemakkelijk om mee te werken en responsief en gaf ons onze aanbetaling terug zonder probleem. We hebben het echt gewaardeerd. We waren erg bummed om de boottocht te missen, maar als we ooit in Barcelona zijn, zullen we het zeker aan de bovenkant van de lijst zetten. Heel erg bedankt, Dave.
Neeners815 | Jersey City, New Jersey | 4 September 2016

Spectaculaire!

Dit was een hoogtepunt van ons familiebezoek aan Barcelona. Met ons gezin van vijf kinderen, variërend van een negen jaar oud tot een twintig jaar oud, was schipper Dave de bom. Hij beantwoordde alle vragen van mijn oudere zoon over de How-to en Physics van zeilen. We hebben veel geleerd. We waren ook in staat om de boot te stoppen en sprong in de zee voor een paar minuten, dat was een ontploffing. Het landschap was spectaculair en de boot was ongelooflijk cool en klassiek. Mijn vrouw en tienerdochters hielden van het leggen op het dek en weken in de vitamine D. Voor iedereen die Barca bezoekt, zou ik deze zeiltocht hoog op uw lijst zetten. We vonden het absoluut geweldig.
Eric M | | 26 July 2016

Hoogtepunt van de reis!

Dit was een geweldige boot en kapitein. We stopten en gingen zwemmen in de blauwe Middellandse Zee. Zeer ontspannend. Had een prachtig uitzicht op de kust van Barcelona. Kapitein Dave was goed geïnformeerd over de stad en zeilen. Geweldige ervaring!
Beth P | New Orleans, Louisiana, Verenigde Staten | 19 June 2017

Wat een ervaring!

Mijn review is allang te laat! We zeilde op de Gemini met schipper Dave een paar maanden geleden, in september 2017. De hele ervaring, zeilen in een 80 jaar oude zeilboot langs de kust van Barcelona met goede vrienden was een ervaring die we allemaal zullen herinneren voor een lange tijd.
cclis | Macon, ga | 23 January 2018

Een must-do in Barcelona!

Terwijl in Barcelona, dit was het beste wat we deden veruit! We hadden een geweldige dag op de zee. Kapitein Dave was een geweldige bemanning en zorgde voor ons tot in de perfectie. We hadden veel plezier. Bedankt David.
Luiz Paulo V | Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk | 13 August 2013

Ongelooflijke, vakantie hoogtepunt

2:00 begintijd. Hoewel de hemel bewolkt was, hadden we de tijd van ons leven. De zee was warm toen we aankwamen, Dave was heerlijk, de boot was charmant en briljant. Of je nu denkt dat je in het zeilen bent of niet, geef het een go, je zult het geweldig vinden! Zowel kinderen als volwassenen hadden echt een geweldige tijd aan boord van dit prachtige schip met zijn fantastische schipper.
Rhiannon M | Leicester, Verenigd Koninkrijk | 30 August 2015

Uitstekende privé duivin partij op de "No Limits"

Uitstekende 3 uur durende zonsondergang Tour. De dame schippers waren super aardig en vriendelijk. De boot was gewoon perfect voor 11 van ons en de ervaring met Dave vanaf het 1e contact tot na de boeking was zeer aangenaam, professioneel en snel.
Viola P | Brussel, België | 26 June 2019

Geweldige middag

Ik en vier van mijn vrienden (23-25 Jr.) gingen zeilen met Dave. We brachten een geweldige middag weg van de hectische stad en genoten van de golven, wind en de zee vermengd met wat bier en goed eten. Ik kan dit aan iedereen aanbevelen. Als u dit in het weekend wilt doen, is het beter om van tevoren te reserveren, maar u altijd bellen en spontaan vragen. Absoluut veilig.
Lars174 | Bern, Zwitserland | 3 September 2013

Geweldige reis op een prachtige boot

Had een geweldige reis met Dave terwijl in Barcelona onlangs. Water was een beetje choppier dan gebruikelijk dus geen gelegenheid om te zwemmen, maar dit is duidelijk uit de Skippers handen, helemaal geen klachten. Op een rustiger dag zou dit zowat de perfecte manier zijn om een middag door te brengen, af te koelen van de augustus zon. Niet uw gebruikelijke dagelijkse zeiltocht en al het moois voor! Het allerbeste voor de toekomst van uw onderneming Dave.
Jasonab1 | Nottingham, Verenigd Koninkrijk | 11 August 2015

Mooie

Een prachtige zeiltocht met een geweldige schipper:). Mooie zeilboot, ik had een heel coole ervaring op zee.
Ioan C | | 5 September 2014

Geweldige duik in de Middellandse Zee

Ik boekte deze klassieke zeiltocht met Dave voor onze huwelijksreis terug in de zomer 2015. Ik beloofde Dave om hem een 5-sterren, opmerkingen en aanbevelingen te geven, dus hier is het.
vspeang | Greater London, Verenigd Koninkrijk | 1 January 2016

Fantastische ochtend zeil met behulpzame gastheer

We boekten een ochtend zeil en zoals ik heb beperkt mobiliteit Dave de schipper verplaatst de boot naar een toegankelijke ligplaats. De cruise was prachtig met een prachtig uitzicht op Barcelona en Dave geven wat lokale kennis en smaak. De boot was vol van karakter en comfortabel en stabiel, zelfs wanneer de wind opstond. Een halve dag was genoeg en het geeft je de mogelijkheid om Port Olympic achteraf te verkennen.
J L | | 10 August 2014

Veel plezier

4 van ons boekten de boot voor 3 uur op een glorieuze zaterdagmiddag. Dave was een geweldige schipper, liet ons drinken en muziek spelen terwijl hij zorgde voor het zeilen.
Dom S | | 11 July 2017

Spot op

Kan niet klagen over de Sunset Cruise voor een perfecte jubileum ervaring. Ik was een beetje ongerust toen ik bewegingsziekte kreeg, maar ik nam een kwells, droeg een aantal polsbandjes en hield mijn ogen aan de horizon en had een geweldige tijd ondanks dat het nogal schokkerig was. Ik volgde ook dave's advies en verbleef naar het midden en centrum van de boot (Gemini). Man gebruikt om te varen toen hij jonger was en Dave was blij om hem betrokken te laten raken en vragen te beantwoorden over de boot-wat een echt mooie klassieke boot is. Kijken naar de zon vervagen over de horizon van Barcelona was vrij speciaal. (Ik lees de recensies hier voorafgaand aan de boeking en de Foto's doen gewoon niet de ervaring Justitie.) Dave is een mooie schipper met een mooie boot. Zou het klassieke zeil zeker aanraden aan iedereen die iets bijzonders in Barcelona wil doen.
highspeedcow | | 7 September 2015

Een perfecte manier om de avond door te brengen

Ik boekte Classic Sail als een geschenk voor mijn vrienden op onze laatste nacht samen in Barcelona. De boeking was eenvoudig, communicatie grondig, en het was gemakkelijk om de boot te vinden. Dave heeft ons uit de buurt van enkele van de luidruchtiger groepen zodat we konden genieten van een duik in de Middellandse Zee tijdens de zonsondergang. Hij was beschikbaar, maar onopvallend, en lijkt een geweldige kapitein en lieve persoon te zijn. Zes duimen omhoog!
Katy S | | 31 July 2018

Perfecte dag

Geweldige boot, geweldige schipper, geweldige dag. De grootste knal voor de Buck die je in Barcelona krijgen, doe het gewoon.
johananden | | 28 June 2015

Geweldige gastheer, geweldige boot, geweldige tijd!

Wij zijn een gezin van vijf (moeder, vader, zoon-19yrs, zoon-13yrs, zoon-6 jaar) en koos voor de ochtend zeilen met schipper Dave. De reservering was gewoon online gedaan, voldoen aan de instructies waren duidelijk en gemakkelijk, en de betaling was zo transparant en gemakkelijk. We zouden dit absoluut aanraden als een geweldige ervaring in Barcelona voor elk gezin. Bedankt Dave!
Mike B | | 27 June 2016
#

Reviews voor Google

Meer bekijken op Google »

 

TripAdvisor beoordelingen


Bekijk meer op TripAdvisor »
#
#
#
#
#
#
#
#
#