Wat onze klanten zeggen

Meer dan 250 ★★★★★ Beoordelingen

TripAdvisor Certificate of Excellence & Hall of Fame 2015, 2016, 2017, 2018, 2019

Romantisch zonsondergangzeil.

Ik boekte een zonsondergang zeil voor alleen mij en mijn vriendin. Het was alles waar ik op had gehoopt. We namen een duik in de Middellandse Zee en keken naar een prachtige zonsondergang over de stad en berg in het westen. Captain Dave was deskundig en stelde ons meteen op ons gemak. Hij liet ons gewoon achterover leunen en genieten van de reis.
Rob W | | 29 July 2015

Geweldige start van de reis

We gingen op een middag zeilen de eerste dag van onze huwelijksreis. Het was een geweldige ontspannende dag om te wennen aan de tijd veranderen. Gemini is een geweldige oude houten zeilboot, en Dave is hilarisch. Het was mijn man's favoriete deel van Spanje ( we gingen naar Barcelona, Sevilla en Granada). Het was gewoon een leuke ontspannen dag. We gingen zwemmen, dronken wat wijn, man rookte een sigaar. Niets om leuk te vinden.
NattyLynn | New York City | 24 June 2014

Middag zeiltocht

Ik was met een groep van vier jongens van eind 20 en we hadden een geweldige tijd. De hele reis is precies zoals geadverteerd.
Rupam B | | 11 July 2016

Ontspannende dag op zee

We hadden een heerlijke en ontspannende dag op zee met Kapitein Dave. We raden deze privétour ten zeerste aan, waar voor je geld!
nellafin | Helsinki, Finland | 16 August 2018

Een prachtige oude boot, een geweldige ervaring

Dave, de schipper en eigenaar van Gemini is een zeer mooie man wiens liefde voor zijn boot en zeilen is zeer duidelijk. De reis was ontspannend en we leerden veel over de boot en zeilen en gewoon genoten van weg van de drukte van de stad. We zouden deze reis grondig aanraden. Het feit dat Dave Schots is, betekent dat er geen taalbarrière is die de reis verder heeft versterkt.
Lou_Jenkins | Bury St Edmunds, Verenigd Koninkrijk | 23 April 2018

Perfecte dag

Geweldige boot, geweldige schipper, geweldige dag. De grootste klap voor je geld die je in Barcelona krijgen, doe het gewoon.
johananden | | 28 June 2015

Een heerlijke manier om een middag door te brengen!

Het hele ding was heel eenvoudig; we gemaild Dave vragen over bepaalde tijdslots vervolgens voorbehouden één op zijn website en betaalden een 30 Euro aanbetaling. We kwamen van tevoren aan bij het dok en identificeerden zijn boot. Dave zelf was mooi en zeer interessant om mee te praten. Het was een beetje choppier dan we hadden gewild, maar wat een mooie manier om af te koelen. Het was erg warm toen wij er waren, ongeveer 30 graden dus we de vakantie op Dave's boot genoten. Al met al een goede ervaring!
Gaynor H | Horsham, Verenigd Koninkrijk | 7 August 2015

Geweldige dag zeilen!

Dave is een zeer vriendelijke en gastvrije schipper, met uw plezier en veiligheid als zijn topprioriteit. We hadden een uitstekende 7 uur durende dag varen van Port Olimpic aan boord Gemini, een zeer mooie houten boot ( een van de weinige traditionele houten boten in Barcelona), met haar kenmerkende houten mast.
mjpm24 | Londen | 25 August 2013

Het vangen van de Sailing Bug!

Ik had nog nooit zeilen, en had nooit echt geprobeerd om dit te doen door angst voor a) nat en bedekt met zout water b) wordt geschreeuwd door een tirannieke kapitein die dacht dat iedereen die krijgt op zijn boot is een volkomen verloren zaak, verpest zijn dag, en c) verdrinking. Ik was enorm dankbaar dan dat mijn vrienden nam me mee uit met Dave op Gemini â het veranderen van mijn mening over het onderwerp voor altijd, en bijbrengen in mij een verslaving aan zeilen die ik zal dragen naar het graf.
Rackermagic | Londen, Verenigd Koninkrijk | 7 September 2011

Fabelachtig zonsondergangzeil

We hadden een briljante tijd aan boord gemini met Dave. Zeer ontspannen en gastvrij. Het is een prachtige boot en Dave kon niet behulpzamer of meegaand te zijn - en de zonsondergang over de bergen was prachtig. Je krijgt een uniek uitzicht op de skyline en de kust van Barcelona te zien en je ontspannen met de zeilen die blazen terwijl hij schippers of als je wilt, kun je helpen met het besturen van de boot. En het is grote waarde ook!
Elaine S | | 18 April 2017

Leuke boottocht-een beetje schokkerig

Dave en zijn zoon Diego waren geweldige zeilers en uitstekende gidsen en gastheren op hun mooie boot. Had geweldig weer voor zo vroeg in het seizoen als het was. Zeeën waren een beetje schokkerig hoewel, en zou beter zijn geweest als we Daveâs goed advies van het nemen van Dramamine vooraf voor enkele van onze fractie gevolgd. Beveel de ervaring en de kapitein!
Megan T | | 1 April 2018

Geweldige manier om Barcelona te zien

Fantastische manier om weg te komen van alles en barcelona te zien vanuit een ander perspectief. Mooie historische boot. Kinderen zijn van harte welkom!
6Months062013 | Landsborough, Australië | 8 June 2016

Uitstekende romantische excursie

Mijn verloofde©e en ik gingen op een cruise bij zonsondergang met David. Het was een ongelooflijke en gedenkwaardige ervaring. David was zeer gemakkelijk om mee te werken en responsief vooraf, het verstrekken van advies over wat te brengen. De eigenlijke reis was fantastisch. Het was een beetje rotsachtig om te beginnen, wat typisch tijdens de vroege avond in Barcelona lijkt te zijn. We namen een aantal anti-misselijkheid pillen voordat u eropuit ging dus we waren prima, maar ik zou dit aanraden voor iedereen die gevoelig is voor zeeziekte. Maar ongeveer halverwege het gekalmeerd een ton. De zonsondergang zelf was onwerkelijk. Barcelona heeft geen geweldig uitzicht op de zonsondergang in de stad sinds de zon ondergaat boven de bergen, maar op het water kun je alles zien. De reis was zo romantisch en is iets wat we gaan altijd herinneren.
Dave B | Boston | 31 July 2016

Het grote Zeil van de Zonsondergang

Mijn vriend en ik boekten een zeil bij zonsondergang met Dave. De Tweeling was een prachtig oud schip. We hebben genoten van een zeiltocht van 3 uur rond de haven. We brachten onze eigen wijn aan boord en ontspanden met het uitzicht.
cam20152015 | Dallas | 20 July 2015

Fantastische ochtendzeil met behulpzame gastheer

We boekten een ochtend zeil en als ik mobiliteit Dave beperkt hebben verplaatst de schipper de boot naar een toegankelijke ligplaats. De cruise was prachtig met een prachtig uitzicht op Barcelona en Dave geven enige lokale kennis en smaak. De boot was vol karakter en comfortabel en stabiel zelfs wanneer de wind opstonden. Een halve dag was genoeg en het geeft je de kans om Port Olympic achteraf te verkennen.
J L | | 10 August 2014

Allemaal aan boord voor een geweldige dag zeilen

Familie en vrienden waren in Barcelona voor een aanstaande bruiloft. Na dagen van wandelen en sightseeing, we genoten van een mooie zonnige dag aan boord van Gemini met Captain Dave. Deze zeilervaring toont Barca in een ander maar mooi licht. Een hoogtepunt van onze reis.
Stewart A | Melbourne, Victoria, Australië | 20 June 2015

Uitstekende optie voor een ontspannen en romantische ervaring in Barcelona

Mijn vrouw en ik genoten van een cruise bij zonsondergang in juli. Hoewel het weer warm was in de stad (ongeveer 90 deg F), was de temperatuur zeker koeler op het water, zelfs met beperkte wind. Jachthaven goed bereikbaar vanuit de oude stad. Geweldig uitzicht, soepel varen, comfortabele unieke zeilboot en een persoonlijke en hartelijke schipper. Klein nadeel van zogenaamd "beperkte" badkamerfaciliteiten, maar als u vooruit plant . . . :)
Christopher S | Chicago | 24 July 2015

Geweldige dag op zee!

Alles was zeer gemakkelijk van boeking tot vergadering en vervolgens een zeer aangenaam dagje uit op de oceaan. Neem je eigen eten en drinken op en ontspannen! Ik zou graag opnieuw doen op onze volgende reis naar Barcelona!
SimonD1986 | Londen, Verenigd Koninkrijk | 1 September 2018

Een geweldige ervaring

Hoewel we op onrustige zeedag zeilden :-)
LihiRa | Zichron Yaakov, Israël | 9 October 2015

Het juweel van Barcelona!!!!

Mijn man en ik zijn net terug van 3 weken in Spanje. De top herinnering aan onze reis is onze 3 uur durende zeil met Dave, de eigenaar van Classic Sail Barcelona. Het was zeker de meest memorabele moment van onze reis. Probeer iets nieuws en buiten de reguliere toeristische uitstapjes. Je als groep, een stel of gewoon alleen gaan. Dave zal alles doen wat hij kan om aan uw behoeften tegemoet te komen. Hoeveel mensen mogen er op de Middellandse Zee varen? Mis deze ontspannende, plezierige en gedenkwaardige reis niet!
Judith C | Cuenca, Ecuador | 13 November 2016

Groot plezier

4 van ons boekten de boot voor 3 uur op een glorieuze zaterdagmiddag. Dave was een geweldige Skipper, liet ons drinken en muziek spelen terwijl hij zorgde voor het zeilen.
Dom S | | 11 July 2017

Hoogtepunt van onze huwelijksreis!

Mijn vrouw en ik hadden een heerlijke avond zeilen met Dave. Hij was erg meegaand en vriendelijk. De boot zelf is zeer charmant en gemakkelijk te vinden in Port Olimpic. Het uitzicht op de kust van Barcelona zijn onwerkelijk in de schemering. Zorg ervoor dat u wat eten en drinken voor uw reis. Dave liet ons zelfs zwemmen in de open oceaan als de zon ondergaat over de stad. Als u van plan bent om het te maken naar Barcelona, niet overslaan deze kans. Ik kan niet genoeg zeggen over hoe geweldig deze ervaring was. Bedankt Dave!
830drews | Mansfield | 14 September 2013

Het beste wat we in Barcelona hebben gedaan

Deze zeiltocht was een van de beste dingen die we ooit in Barcelona hebben gedaan en we zijn vele malen in Barcelona geweest en hebben het grootste deel van wat het te bieden heeft gezien. Dave was absoluut briljant en maakte de hele ervaring vanaf de eerste boeking tot het van boord gaan in de haven volledig naadloos en een geweldige ervaring. Dave reageert meteen op e-mails, hij was erg meegaand, hij stemde er zelfs mee in om onze reis naar een andere dag te verplaatsen vanwege het weer, hij vond het niet erg als we ons eigen eten en drinken meebrachten, hij was zelfs bereid om op te trekken en ons te laten zwemmen, maar we hebben ons daar uit teruggetrokken omdat het water zo koud was..
alexjwood | Birmingham, Verenigd Koninkrijk | 28 May 2014

Perfecte romantische avond

Ik plande een eigen zonsondergang varen met mijn partner als een verrassing terwijl we op vakantie in Barcelona waren. het was perfect! Dave was geweldig, de boot was perfect, het was heerlijk om te zitten, eten wat kaas en kijken naar de zonsondergang en de lichten gaan rond de stad. Een zeer bijzondere ervaring - sterk aanbevolen! Nogmaals bedankt Dave voor een onvergetelijke avond
Mima_Pope | Darwin, Australië | 21 October 2015

Catamara <3

We boekten de catamaran voor 12 personen, na een tour in beide haven van Barcelona, we zeilden verder weg en vervolgens gestopt om een bad :D.
Rouffy83350 | Barcelona, Spanje | 28 September 2016

Leuk ochtendzeil

Skippe Dave was geweldig, en het was een leuke ochtend zeil. Gemini is vol karakter, en Dave was blij om ons alles over haar te vertellen. Zeker aanraden dit aan anderen.
Bill N | Barcelona, Spanje | 21 June 2015

Het doden van het

Prachtige. Gewoon prachtig. Beste manier om Barcelona te zien met Dave.
G H | Sydney, Australië | 15 August 2017

Beste deel van onze hele reis!

Beste deel van onze hele reis! 9 van ons boekten zeer last minute en Dave hielp alles soepel en gemakkelijk. Geweldige communicatie. Julio was onze kapitein en we hadden een fantastische knaller. Een geweldige manier om Barcelona te ervaren tegen een enorme waarde! Een aanrader!
Jeb213 | Hyannis | 8 June 2018

Geweldige middag in de zon!

Ik boekte klassieke zeil Barcelona voor mijn vriend's kip doen zodat we konden genieten van een middag zeilen langs de kust waardoor het beste uit het mooie weer. De reis was precies wat we hadden gehoopt. Dani, onze schipper was fantastisch. We brachten op onze eigen drankje en eten en we konden muziek en spelletjes spelen en onszelf thuis. Toen de kip zee ziek ( meer dan waarschijnlijk veroorzaakt door het niveau van het drinken van de nacht vóór) Dani was geweldig. Hij kreeg haar op om de boot te sturen en uit de zon te komen waardoor ze zich een miljoen keer beter voelde. Het was de perfecte reis. Als we hadden geboekt voor de hele dag of voor een andere reis de volgende dag. Misschien de volgende keer!
Vicky K | | 2 July 2016

Uitstekende ochtendzeil vanuit Port Olimpic

We waren een groep van 11 die een zeilboottocht voor mijn 30e verjaardag geboekt.
Karan S | Londen, Verenigd Koninkrijk | 14 June 2016

Zeer beste zeilen in Barcelona

Laat je zeilen op een geweldige boot met een geweldige schipper. Rondom een fantastische ervaring. U zult niet teleurgesteld worden.
Eric S | | 22 April 2015

Favoriete ding dat ik deed in Barcelona

Mijn verjaardag zou niet zo speciaal zijn geweest als dit prachtige zeil met David er niet was geweest. De boot is zo charmant en mooi. David is geweldig, je zien dat hij houdt van wat hij doet. Sterk aanbevolen. Bedankt David dat je van mijn verjaardag een van mijn meest memorabele hebt maken.
JUSF | New York | 29 May 2014

Zeilen in Spanje, bij zonsondergang - een must do

Ik kreeg een greep van Dave via een vriend die had gevaren met hem een week eerder en hij kwam sterk aanbevolen. Ik snap waarom. Hij is echt een goede ziel en een gentleman en zijn boot spreekt boekdelen over zijn charme en debonair. Gemini is een beetje gedateerd, maar het is ruim en heeft veel karakter. Ik had een groep van 6 en het past heel mooi en voor de prijs, het is zeker zo goed als het krijgt.
Brian L T | Los Angeles | 7 September 2015

Fantastische ervaring

Sterk aanbevolen voor een groep vrienden / familie. 3 uur was een perfecte hoeveelheid tijd om de haven te cruisen en de kapitein gaf ons echt ruimte, dus het voelde als onze eigen boot. Veel liever dan de grote catamarantours met meer dan 50 personen
mitchpittaway | Toronto | 18 July 2019

Geweldig familieavontuur

We hadden een geweldige tijd, we waren in staat om zo'n ontspannen tijd te hebben. Dave beantwoordde al onze vragen voor en tijdens onze reis. We hebben 2 kinderen van 4 en 9 jaar, ze vonden het geweldig. Dave gaf ons een rondleiding door zijn boot en legde veiligheidstips uit voordat we vertrokken, zorgde ervoor dat we ons comfortabel voelden. Het was een ongelooflijke ervaring, zeker aan te bevelen.
Daniel R | Wiesbaden, Duitsland | 19 August 2015

Overtrof onze verwachtingen!

Mijn vrienden en ik reserveerden een zeil met Classic Sailing voor de middag nadat onze vlucht in BCN was geland. De zachte rit, frisse zeelucht, zon en koel water was slechts het ticket voor onze jetlaggroep. We zouden weer gaan in een hartslag! Alles was perfect en kapitein David was een fantastische gastheer en schipper!
Pamela L | Nashville | 13 October 2014

Een prachtige Barcelona-ervaring -

Dave heeft een geweldige job die ons uit te varen in Barcelona. We zeilden, we zwommen, en we genoten enorm.
Phil T | New York | 6 September 2015

Geweldige dag op het water!

Zeer interessant om Barcelona vanaf het water te zien. Ik heb een geweldige panoramafoto van de stad.
davidm_PDX | | 6 May 2012

Mooi zeil op een ongerepte dag ... met een prachtige kapitein

Mijn familie genoten van onze zeilen met Dave. De Gemini is een prachtige klassieke sloep, met een kapitein die charmant en boeiend, en bleek een geweldige conversationalist ... met ons en onze tienerzoon. Het zeil van vandaag was een van mijn favoriete avonturen die we hebben genomen terwijl we in Spanje.
the_3_adventurers | Raleigh | 27 March 2015

Een fantastische middag

Een groep vrienden en ik zeilden met Dave één middag en het was een van de beste dingen die we in Barcelona hebben gedaan! Het was geweldig om Barcelona vanaf het water te zien en Dave was erg aardig en Gemini was geweldig. Zonder twijfel iets wat je moet doen terwijl in Barcelona
Jacqueline B | Barcelona, Spanje | 12 June 2014

Wow! Duidelijke aanbeveling

Deze jongens waren super behulpzaam en flexibel. We moesten verhuizen reis een paar keer en ze echt ondergebracht ons. Prijs was goed gezien alles wat we hadden en het eten/drinken pakket voor extra 10 euro is de moeite waard. We brachten ook enkele drankjes zelf. Schipper laten we varen toen we wilden, er was muziek ( hoewel een Bluetooth-verbinding met onze apparaten zou een goede aanvulling zijn), er was zon, er was bier, het was een geweldige manier om 3 uur van zonsondergang te besteden!
wittehengel | Istanbul, Turkije | 2 May 2017

Zeer mooie schipper!

De aanmelding en transactie online waren zeer vlot. We moesten snijden onze zee promenade kort als onze zoon zeeziek ( eerste keer zeilen) vanwege zeer schokkerige golven kregen, maar door het Dave bleek een prachtige schipper, zeer voorzichtig, paardrijden de golven zo soepel mogelijk, en lijkt een mooie man. Zal het opnieuw proberen in de toekomst, met meer clement weer! Bedankt Dave!
bedandy | Montpellier | 4 August 2015

Coolste boot waar ik ooit ben geweest

Een must voor iedereen die geniet van het water. Zeer goed geïnformeerde en relaxte kapitein op een stellaire zeilboot. U zult niet teleurgesteld worden.
Dave W | Barcelona, Spanje | 3 February 2015

Geweldig zeil

Mijn vrouw en ik namen onlangs de Tweelingen mee uit met schipper Dave voor een zonsondergangzeil daar in Barcelona. De routebeschrijving naar de boot was perfect. Ik raad ten zeerste aan om port Olimpic uit te gaan, omdat je in een mum van tijd in het open water bent. Het was een beetje schokkerig, maar Dave deed uitstekend werk bij het begeleiden van de boot terwijl mijn vrouw en ik Cava hadden en proosten op het laatste gezicht van de avondzon achter Montjuic. Perfecte manier om onze vakantie in Spanje te beëindigen.
dbrown109 | Gloster | 15 September 2017

Geweldige reis op een prachtige boot

Had een geweldige reis met Dave terwijl in Barcelona onlangs. Water was een beetje choppier dan gebruikelijk dus geen kans om te zwemmen, maar dit is duidelijk uit de schippers handen, geen klachten er. Op een rustigere dag zou dit zowat de perfecte manier om een middag door te brengen, afkoelen van de augustuszon. Niet uw gebruikelijke dagelijkse zeiltocht en des te beter voor het! Al het beste voor de toekomst van uw onderneming Dave.
Jasonab1 | Nottingham, Verenigd Koninkrijk | 11 August 2015

Geweldige tijd

Gemini is een prachtig schip en Dave is een geweldige kapitein. Je zult een uitstekende middag hebben met uitzicht op Barcelona.
Chris S | Detroit | 25 June 2015

Hoogtepunt van onze Barcelona weekend vrijgezellenfeest reis!

Dave is een zeer vriendelijk en behulpzaam persoon en onze tour was boven onze verwachtingen. We verrasten onze vriend voor haar vrijgezellenreis en dit was het hoogtepunt! Absoluut fantastisch! We hadden een geweldige boottocht van 3 uur op de prachtige tweelingboot. Ik kan deze tour ten zeerste aanbevelen! Als u wilt genieten van een speciale boottocht met uw speciale(n), dan is dit voor.
Michal_travels | Berlijn, Duitsland | 11 July 2016

Een mediterraan avontuur

Ons gezin van vier had een prachtig avontuur met Captain Dave op de laatste dag van onze Barcelona vakantie. Dave was zeer responsief via onze e-mail communicatie te boeken de reis. De aanwijzingen naar de Tweelingen waren gemakkelijk te volgen en ze was zoals beschreven â goed onderhouden met veel karakter. Captain Dave was erg knap, maar niet opdringerig â hij geduldig beantwoord al onze vragen. We brachten meer dan drie uur genieten van de prachtige skyline van Barcelona. Hij stopte zelfs en verankerd zodat onze kinderen konden in de Middellandse Zee zwemmen. We zouden Classic Sailing ten zeerste aanbevelen en hopen dat we de mogelijkheid hebben om ooit weer op de Tweeling te varen.
Kathy M | Rocky Hill | 23 August 2014

Zeilen of chillen op een klassiek jacht in Barcelona

Het was een fantastische middag met schipper Dave, die laat de twee van ons helpen varen toen we wilden, leerde ons een beetje, en dan we praatten en gekoeld toen we wilden. En het jacht is klassieke old school! En tegen een eerlijke prijs ook, vooral als we meer mensen hadden. Doe het nou maar...
Donovan H | Verenigde Staten | 12 September 2018

Prachtig chill middagzeil!

Als u wat tijd wilt doorbrengen met ontspannen op het water, is dit de zeilexcursie om uit te kiezen. Schipper Dave was vriendelijk en behulpzaam, maar hij liet je echt met rust om te ontspannen terwijl je over de prachtige zee vaart. De Tweeling is een prachtige boot. Ik kan niet fout gaan met deze reis.
lizalford | Marrakech , Marokko | 11 August 2016
#

Google-recensies

Bekijk meer op Google »

 

TripAdvisor-beoordelingen


Bekijk meer op TripAdvisor »
#
#
#
#
#
#
#
#
#