Wat onze klanten zeggen

Meer dan 250 ★★★★★ Beoordelingen

TripAdvisor Certificate of Excellence & Hall of Fame 2015, 2016, 2017, 2018, 2019

Een perfecte ochtend aan boord van Gemini!

We hadden een geweldige tijd aan boord Gemini en Dave was een gastvrije schipper. Het is een perfecte manier om de Barcelonian kust te zien en te gaan zwemmen in de zeer warme, diepe, blauwe Med en zonnebaden op het dek weg van de massa! Neem drankjes en snacks om van te genieten terwijl u rustig vaart.
Paula S | Chichester, Verenigd Koninkrijk | 26 August 2015

Een prachtige onderbreking van de hitte en lawaai van de stad...

Wanneer we reizen, onze familie ( met een 12 en een 14 jaar oude) liever "doen" in plaats van alleen "zien". Sagrada Familia is opvallend maar drie uur op een mooie sloep met de zeebries houden ons koel is zo veel meer exhilerating dan beukende de hete bestrating in de stad! We wisten dat we wilden varen terwijl in Barcelona, maar we ook niet frivool uitgeven dus we voor een goede prijs-kwaliteitverhouding waren op zoek. We vonden zeker dat met Classic Sail en hadden het geluk dat Dave had een slot open met slechts één dag notiice.
Sabina K | | 31 July 2018

Heerlijk ontspannend, vriendelijk en informatief reisje

Mijn vrouw boekte deze reis - we waren een groep van 9 ( 3 verwante gezinnen) - Classic Sail werkte met een andere organisatie om ervoor te zorgen dat we kregen een boot dat onze fractie's grootte fit. Het was duidelijk dat Dani had gekozen voor een schipper die vloeiend Engels was, en was net zo inheems in Spanje als kon worden! Bernardo was een uitstekende schipper - sprak zeer deskundig over de cultuur en geschiedenis van Barcelona en de gebouwen die we konden zien als we motored uit van waar de boot voor anker was ( Port Olympic). Hij wees ook op een aantal van de zeiltips die een volleerd zeil zou weten - de rimpelingen op het water met vermelding van de locatie van de wind, de verklikkerverhalen in de buurt van het zeil dat hij gebruikt om de wind verschuivingen volgen om ervoor te zorgen het zeil was goed georiënteerd. Wat was ongelooflijk was de mate waarin hij in staat was om onze jongere dochter aan te moedigen om vertrouwen te voelen in "helpen" hem varen, toen we ver in blauw water waren, terug te keren naar de kust. De meesten van ons kregen in het blauwe water te zwemmen een tijdje - en nogmaals, Bernardo had de juiste woorden van aanmoediging om de bangeriken in het water. We hadden een geweldige tijd in het kristalheldere water, dat bij de eerste aanraking bracing was, maar zeer comfortabel snel na, helemaal niet warm. We zouden deze 2,5 uur durende zeiltocht van harte aanbevelen als een geweldige manier om te ontspannen in de Middellandse Zee!
Popsrao | New York City | 17 July 2015

Heel erg goed

Zeer goed was. Zeer mooi zeil. Het geld waard. Alles is in orde. Ik raad iedereen aan! Dankzij Dave.
Varga D | | 25 December 2017

Mooie herinnering uit Barcelona

Dit was mijn eerste keer zeilen en ik had echt een leuke en ontspannende ervaring. De boot is mooi, Mr. Dave was een goede gastheer en ik heb er echt van genoten. Zou deze reis aan iedereen die de stad willen ontsnappen voor een tijdje aanraden en gewoon ontspannen. Ik zou dit zeker opnieuw doen. Echt geweldig geheugen van Barcelona!
Aida S | | 22 May 2018

Geweldige start van de reis

We gingen op een middag varen de eerste dag van onze huwelijksreis. Het was een geweldige ontspannen dag om te wennen aan de tijd te veranderen. Gemini is een geweldige oude houten zeilboot, en Dave is hilarisch. Het was mijn man's favoriete deel van Spanje ( we gingen naar Barcelona, Sevilla en Granada). Het was gewoon een leuke ontspannen dag. We gingen zwemmen, dronken wat wijn, man rookte een sigaar. Niets om niet van te houden.
NattyLynn | New York City | 24 June 2014

Wil je gaan zeilen? Classic Sail Barcelona is de perfecte provider!!

Ik wilde verrassen mijn verloofde©e voor haar verjaardag - de boeking van Gemini met Skipper Dave was het perfecte cadeau en een ongelooflijke ervaring. We namen de Sunset Tour die een foto perfecte reis met blauwe zee was, een romantische zonsondergang en een verfrissende zwemmen stop. Gemini is een mooie en zeer goed onderhouden zeilboot, met een mooie geschiedenis (gebouwd in 1947). Schipper Dave kon niet een mooiere gastheer met een vriendelijke glimlach en tal van coole inzichten in zeilen.
Colonius | Zürich, Zwitserland | 28 July 2016

Geweldig uitzicht op Barcelona

Had een geweldig zeil met kapitein Dave. Hij was erg meegaand en we genoten van het gesprek als we de kustlijn zeilden. De boot was zeer gemakkelijk te vinden in de grote jachthaven en het reserveringsproces was vlot. Dankzij Dave!
PATRICK R | Madison | 25 March 2016

Briljante! Een perfecte ochtend!

Een heerlijke ochtend van zon en zee, enorm genoten door volwassenen en kinderen (11 en 15). Dave is een gracieuze, deskundige gastheer maar helemaal niet opdringerig - zeer ontvankelijk wanneer de kinderen de boot wilden stoppen en zwemmen. Veel persoonlijker dan één van de meer toeristische exploitanten die we vlak voor ons verrekening keken. Geen betere manier om een zonnige ochtend door te brengen in Barcelona.
GemmaRLondon | Londen | 8 June 2016

Prachtige chill middag zeil!

Als u wat tijd wilt doorbrengen ontspannen op het water, is dit de zeilexcursie om te kiezen. Schipper Dave was vriendelijk en behulpzaam, maar hij liet je echt alleen om te ontspannen als je de prachtige zee varen. De Gemini is een prachtige boot. Kan niet verkeerd gaan met deze reis.
lizalford | Marrakech, Marokko | 11 August 2016

Fabelachtig zonsondergangzeil

We hadden een briljante tijd aan boord Gemini met Dave. Zeer ontspannen en gastvrij. Het is een prachtige boot en Dave kon niet behulpzamer of meegaand te zijn - en de zonsondergang over de bergen was prachtig. Je krijgt een uniek uitzicht op de skyline en kust van Barcelona te zien en je ontspannen met de zeilen die blazen terwijl hij schippers of als je wilt kun je helpen met het besturen van de boot. En het is ook geweldige waarde!
Elaine S | | 18 April 2017

Killing It

Prachtige. Gewoon prachtig. Beste manier om Barcelona met Dave te zien.
G H | Sydney, Australië | 15 August 2017

Geweldige duik in de Middellandse Zee

Ik boekte deze klassieke zeiltocht met Dave voor onze huwelijksreis terug in de zomer van 2015. Ik beloofde Dave om hem een 5-sterren, opmerkingen en aanbevelingen dus hier is het.
vspeang | Groot-Londen, Verenigd Koninkrijk | 1 January 2016

Fantastische ochtend zeil met behulpzame gastheer

We boekten een ochtend zeil en als ik mobiliteit dave beperkt hebben verplaatst de schipper de boot naar een toegankelijke ligplaats. De cruise was prachtig met een prachtig uitzicht op Barcelona en Dave geven wat lokale kennis en smaak. De boot was vol karakter en comfortabel en stabiel zelfs wanneer de wind opstond. Een halve dag was genoeg en het geeft je de kans om Port Olympic achteraf te verkennen.
J L | | 10 August 2014

Ontspannende familieexcursie met een geweldige schipper!

We hadden een geweldige 3 + uur cruise op de Gemini met David. Hij verwelkomde mijn vrouw en ik en onze drie jongens ( 6, 10, 16 ) aan boord en ondanks de bewolkte luchten en chop hadden we echt een geweldige tijd. Verpakt wat brood, charcuterie, kaas en drankjes genoten van het uitzicht op Barcelona en een interessant gesprek met David. Aangezien we niet in de Med jump konden we echt gewoon brachten de 3 uur in ontspanning, en het was nog steeds het hoogtepunt van onze 3 dagen in Barcelona. Gewoon een FYI, er is betaald parkeren letterlijk direct naast de boot, gewoon rijden naar beneden Carrer de la Marina en swing een links waar er de parkeerbarrière is maar de ondergrondse pay garage in Port Olimpic is een optie. Bedankt David!
Sami C | | 22 August 2015

Mooi zeil op een ongerepte dag ... met een prachtige kapitein

Mijn familie genoten van ons zeil met Dave. De Gemini is een prachtige klassieke sloep, met een kapitein die charmant en boeiend is, en bleek een geweldige conversationalist te zijn ... met ons en onze tienerzoon. Het zeil van vandaag was een van mijn favoriete avonturen die we hebben genomen terwijl we in Spanje waren.
the_3_adventurers | Raleigh | 27 March 2015

Romantisch zonsondergangzeil.

Ik boekte een zonsondergang zeil voor alleen mij en mijn vriendin. Het was alles wat ik had gehoopt. We namen een duik in de Middellandse Zee en keken naar een prachtige zonsondergang over de stad en berg in het westen. Captain Dave was deskundig en ons op ons gemak meteen. Hij liet ons gewoon achterover leunen en genieten van de reis.
Rob W | | 29 July 2015

Wat een geweldige reis!

Mijn vrouw en ik hadden zo'n geweldige tijd op Skipper Dave's zeilboot. Zeker het hoogtepunt van onze tijd in Barcelona.
Michael A | | 10 August 2015

Adembenemend!

Deze zeiltocht 4-5 mijl van de kust van de stad was waarschijnlijk het hoogtepunt van onze reis.
Philippe B | | 15 July 2015

Een heerlijke avond met Captain Dave

Kapitein Dave en zijn boot Gemini waren de perfecte ontsnapping uit het stedelijke Barcelona. We boekten een middag zeil maar hij contact met ons open en adviseerde we gaan een beetje later te genieten van de zonsondergang. Het was prachtig. Mijn liefde en ik hadden de boot voor onszelf en Captain Dave was een perfecte balans van meegaand en deskundig, terwijl tegelijkertijd ons voor onszelf verlaten zodat we konden genieten van de ervaring.
braddog8 | Bozeman | 27 October 2016

Geweldig familieavontuur

We hadden een geweldige tijd, we waar in staat om zo'n ontspannen de tijd. Dave beantwoordde al onze vragen voor en tijdens onze reis. We hebben 2 kinderen leeftijden 4 en 9 ze vonden het geweldig. Dave gaf ons een rondleiding van hij boot en legde veiligheid tips voordat we vertrokken, zorgde ervoor dat we waar comfortabel. Het was een ongelooflijke ervaring, zeker aanraden.
Daniel R | Wiesbaden, Duitsland | 19 August 2015

Ontspannende Zeil na het reizen

Capt Dave is zeer meegaand en weet hoe de ervaring aan te passen aan zijn klanten. We boekten het zeil na een paar harde dagen van touring en we genoten gewoon ontspannen op de boot terwijl Capt Dave zorgde voor alles. Wij raden zeilen met Dave.
RossTonyB | Pensacola | 2 May 2015

Zeer beste zeilen in Barcelona

Ga zeilen op een geweldige boot met een geweldige schipper. Rondom een fantastische ervaring. Je zult niet teleurgesteld zijn.
Eric S | | 22 April 2015

Ons 1e zeil in de Middellandse Zee

Ik zal dit bericht voorwoord met: gewoon zodat je weet dat mijn vrouw en ik race, cruise en varen onze eigen boot en zeilen de Middellandse Zee is een lange tijd droom en we zijn van plan om te komen besteden een goede paar jaar op deze veilige en leuke beschermde wateren tussen Afrika en Europa te verdelen.
djekels | Chicago | 4 June 2015

Niet het zeil, maar nog steeds 5 sterren

Helaas moesten we annuleren onze reis dezelfde dag omdat twee in onze partij een medische noodsituatie hadden en naar huis gingen. Dave was ongelooflijk gemakkelijk om mee te werken en responsief en gaf ons onze aanbetaling terug zonder probleem. We waardeerden het echt. We waren erg bummed te missen de boottocht, maar als we ooit in Barcelona opnieuw zijn zullen we zeker het op de top van de lijst. Nogmaals bedankt, Dave.
Neeners815 | Jersey City | 4 September 2016

Uitstekende optie voor een ontspannen en romantische ervaring in Barcelona

Mijn vrouw en ik genoten van een cruise bij zonsondergang in juli. Hoewel het weer warm in de stad ( ongeveer 90 deg F was), was de temp zeker koeler op het water, zelfs met beperkte breezes. Marina gemakkelijk bereikbaar vanuit de oude stad. Prachtig uitzicht, soepel varen, comfortabele one-of-a-kind zeilboot, en een knap en hartelijke schipper. Lichte nadeel op zogenaamd "beperkte" badkamer faciliteiten, maar als je vooruit plan . . :)
Christopher S | Chicago | 24 July 2015

de kust van Barcelona bij sunsetâ¦.

wat een fantastische traktatie dit voor mijn vrienden en mij was! captain Dave deed zijn uiterste best om onze ervaring een positieve en gedenkwaardige één. neem de tijd om het prachtige barcelona te ervaren vanuit de prachtige wateren van de Middellandse Zee.
ldythang1 | Birmingham, AL | 9 July 2014

Geweldig zeil!

Dit zeil rond Barcelona was het hoogtepunt van onze reis! Kapitein Dave is fantastisch; hij maakte dat we ons welkom voelden en thuis op zijn prachtige boot. We hielden ervan dat het zeil was gewoon onze familie en was zo redelijk geprijsd. Wij raden deze reis en zal absoluut opnieuw doen wanneer we naar Spanje terugkeren!
Elise M | Seattle, Verenigde Staten | 19 April 2018

Favoriete wat ik deed in Barcelona

Mijn verjaardag zou niet zo speciaal zijn geweest als niet voor dit prachtige zeil met David. De boot is zo charmant en mooi. David is geweldig, je zien dat hij houdt van wat hij doet. Een aanrader. Bedankt David voor het maken van mijn verjaardag een van mijn meest memorabele.
JUSF | New York | 29 May 2014

Fantastische zeilervaring

Geweldige zeilervaring en geweldige kapitein. Toen we voor het eerst bij de boot aankwamen was het weer niet zo goed en de kapitein vertelde ons dat het onze optie is als we willen gaan, anders zal hij het geld volledig terugbetalen. We besloten te wachten paar uur en vervolgens de zon terug en we gingen in een prachtige cruise.
Alexandru415 | Boekarest, Roemenië | 24 May 2015

Wat een absolute traktatie

Mijn vrienden en ik hadden een absoluut fantastische middag zeilen langs de kustlijn van Barcelona eerder in de maand. Dave was een briljante en deskundige gastheer, zeer gastvrij en we konden niet om beter weer hebben gevraagd. Het was zo'n traktatie te kunnen zwemmen in de heldere wateren naast de boot. Ik zou deze ervaring aan iedereen aanraden omdat het het hoogtepunt van mijn Barcelona-avontuur was. Nogmaals bedankt Dave!
SuzeDyson | Auckland Centraal, Nieuw-Zeeland | 22 June 2015

Uitstekend!

De laatste week van april brachten mijn vriendje en ik enige tijd in Barcelona en ik ben zo blij dat ik dit voor een van onze dagen geboekt omdat het een van onze favoriete delen van de hele reis bleek te zijn.
kenzieschy246 | Santa Monica | 8 May 2015

Uitstekende verandering van tempo van drukke Barca

Fantastisch dagje uit en kreeg mijn eerste handen - op ervaring van zeilen die opwindend was. David was geweldig gezelschap. Breng voedsel, water en warme, winddichte kleding - het is veel koeler op het water. Dit zou een ongelooflijk verfrissende ervaring in de zomer. Bedankt David!
postmodernista | Glasgow, Verenigd Koninkrijk | 29 November 2014

Coolste boot die ik ooit heb gedaan

Een must voor iedereen die geniet van het water. Zeer goed geïnformeerd en relaxte kapitein op een stellaire zeilboot. Je zult niet teleurgesteld zijn.
Dave W | Barcelona, Spanje | 3 February 2015

Veel plezier

4 van ons boekten de boot voor 3 uur op een glorieuze zaterdagmiddag. Dave was een geweldige Skipper, laat ons drinken en muziek spelen terwijl hij zorgde voor het zeilen.
Dom S | | 11 July 2017

Prachtig moment

Bracht de ochtend met mijn vrouw en kinderen op Dave's boot. Allereerst is Dave zeer professioneel en zeer vriendelijk. Hij vertelt als je geïnteresseerd bent, laat je in vrede als je wilt dutje, laten we je rijden als je wilt ... hij past zich perfect aan elk individu aan.
Sylvain H | Madrid, Spanje | 26 September 2017

Allemaal aan boord voor een geweldige dag zeilen

Familie en vrienden waren in Barcelona voor een aanstaande bruiloft. Na dagen van wandelen en sightseeing, we genoten van een mooie zonnige dag aan boord van Gemini met Captain Dave. Deze zeilervaring toont Barca in een ander maar mooi licht. Een hoogtepunt van onze reis.
Stewart A | Melbourne, Victoria, Australië | 20 June 2015

Privé cruise bij zonsondergang

Boekten dit voor onze trouwdag, en had echt een geweldige avond. De boot is mooi en schipper Dave is echt behulpzaam en vriendelijk, alles wat we moesten doen was genieten van de reis. Mijn vriendin was door de ervaring verbaasd en het was de perfecte manier om een romantische avond te vieren en de stad te ontsnappen.
sean j | | 6 August 2017

Wat een ervaring!

Mijn beoordeling is veel te laat! We zeilden op de Tweeling met Skipper Dave een paar maanden geleden, in september 2017. De hele ervaring, zeilen in een 80 jaar oude zeilboot langs de kust van Barcelona met goede vrienden was een ervaring die we allemaal zullen herinneren voor een lange tijd.
cclis | macon, ga | 23 January 2018

Geweldige middag in de zon!

Ik boekte klassieke zeil Barcelona voor kip van mijn vriend doen zodat we konden genieten van een middag zeilen langs de kust waardoor het meeste van het prachtige weer. De reis was precies wat we hadden gehoopt. Dani, onze schipper was fantastisch. We brachten op onze eigen drinken en eten en we konden muziek en spelletjes spelen en onszelf thuis. Toen de kip zeeziek werd (meer dan waarschijnlijk veroorzaakt door het niveau van drinken de avond ervoor) dani was geweldig. Hij liet haar de boot besturen en uit de zon komen waardoor ze zich een miljoen keer beter voelde. Het was de perfecte reis. Hadden we maar geboekt voor de hele dag of voor een andere reis de volgende dag. Misschien de volgende keer!
Vicky K | | 2 July 2016

Een geweldig zeil

Dit zal gemakkelijk een van mijn hoogtepunten uit Barcelona. Zeer weinig dingen kunnen zo ontspannend als deze mooie ochtend/middag reis naar de zee. Dave was een uitstekende gastheer, en zorgde uitstekend voor ons.
Kyle M | Dartford | 28 July 2016

Geweldig zonsondergangzeil

Mijn vriendje en ik boekten een zonsondergang zeil met Dave. De Tweeling was een prachtig oud schip. We hebben genoten van een 3 uur varen rond de haven. We brachten onze eigen wijn aan boord en ontspannen met het uitzicht.
cam20152015 | Dallas | 20 July 2015

Een geweldige ervaring

Hoewel we zeilden op onrustige zeedag :-)
LihiRa | Zichron Yaakov, Israël | 9 October 2015

Geweldige gastheer, geweldige boot, geweldige tijd!

Wij zijn een gezin van vijf (Moeder, Vader, Zoon-19jr, Zoon-13 jr, Zoon-6jr) en kozen voor de ochtend zeil met Skipper Dave. De reservering was gewoon online gedaan, voldoen aan instructies waren duidelijk en gemakkelijk, en betaling was zo transparant en gemakkelijk. We zouden dit absoluut aanraden als een geweldige ervaring in Barcelona voor elk gezin. Bedankt Dave!
Mike B | | 27 June 2016

Mooi zeil in Barcelona

We genieten van onze gecharterde zeilreis. Zeer flexibel met timing als we eerder te vertrekken gevraagd dan geboekt en was erg meegaand. Het regende de laatste 20 minuten van de reis die soort maakte het leuk! Zeer leuke ervaring
MSCA2015 | San Francisco | 2 September 2018

Fantastische middag

We hadden een geweldige tijd met Cptn. Dave. Het was het meest ontspannende deel van onze drukke reis, en absoluut mooi. Er was niet veel wind toen we gingen, maar we niet schelen. Het was comfortabel en het uitzicht op de stad waren geweldig. Ik wil nu graag weer op die boot zitten. Sterk aanbevelen, en de kosten was redelijk en elke cent waard.
juliebirditis | Bakersfield | 1 October 2015

Geweldige kapitein, geweldige boot!

De boot Gemini is prachtig en goed onderhouden door haar kapitein, die een deskundige zeeman en rondom leuke vent is. We gingen voor een ontspannendag tooling rond en genoten van enkele snacks, cava, en gesprek terwijl gewoon ontspannen met een prachtig uitzicht en een rustige bries waait ons langs. Dave kan u onderwijzen over de fijnere punten van zeilen of gewoon een goede metgezel terwijl je uit voor de dag. Ik laat hem elke keer een lijn vallen als ik door Barcelona ga om te gaan varen.
Nicholas M | New York City | 28 February 2013

Geweldige middag

Mijn zus en ik brachten een middag op Dave's boot en het was een van de beste dingen die we op onze reis deden. De uitzichten zijn geweldig, de boot is prachtig en Dave is een geweldige kapitein. Het uitzicht vanaf de oceaan zijn ongelooflijk en laat je Barcelona echt vanuit een ander perspectief zien. We waren in staat om lunch en cava en lag in de rustige zon voor een paar uur. We waren oorspronkelijk voor een maandag gepland, maar het weer was slecht dus Dave was erg meegaand in herschikking met ons. Zou zeker aanraden!
avs1029 | New York City | 15 July 2014

Zeilen aan de kust van Barcelona

In mijn ervaring zeilen kan een groot en uitdagend avontuur en het kan zeer ontspannend chillen. Het hangt allemaal af van het weer en het seizoen. Ik heb geprobeerd zeilen op deze boot zowel in ruw weer en in mooie zomerdagen en ik hou van beide ervaringen.
Signite | Barcelona, Spanje | 1 March 2013

Het meest ontspannende avontuur van onze reis!

Ik zou sterk aanraden om een zeilreis met Dave! Hij is heerlijk relaxed en laat je het meeste uit de ervaring halen (in tegenstelling tot sommige van de grotere/zakelijke excursies waar ze geen ruimte geven voor een flexibel schema en je uiteindelijk het gevoel alsof je op een school excursie), maar Dave is een veilige en ervaren matroos. Mijn man en ik hadden reizen voor twee weken geweest en dit was de perfecte vakantie! We genoten van het uitzicht, zwommen in de oceaan, en namen zelfs een dutje ( ja, ik was dat ontspannen)! Als je in Barcelona bent en een geweldige tijd op de oceaan wilt hebben, boek dan met Dave!
Jaclyn P | Austin | 20 August 2015
#

Google-beoordelingen

Bekijk meer op Google »

 

TripAdvisor-beoordelingen


Bekijk meer op TripAdvisor »
#
#
#
#
#
#
#
#
#