Wat onze klanten zeggen

Meer dan 250 ★★★★★ Beoordelingen

TripAdvisor certificaat van uitmuntendheid & Hall of Fame 2015, 2016, 2017, 2018, 2019

Grote zeilen op de Middellandse Zee voor wat rust en en wind in je gezicht.

Dani was onze kapitein voor een geweldig zeil op hun 40 ' monohull. We hadden een groep van 7 met veel ruimte en genoten van een motor rond en varen bij zonsondergang. Dani was een geweldige gids, de boot was in grote vorm, en iedereen had een geweldige tijd om off van het land en het krijgen van een aantal zilte lucht in onze systemen.
Rick H | Clarkston, Michigan | 12 December 2016

Prachtig moment

Bracht de ochtend met mijn vrouw en kinderen op de boot van Dave. Allereerst Dave is zeer professioneel en zeer vriendelijk. Hij vertelt als je geïnteresseerd bent, laat je in vrede als je wilt NAP, laten we je rijden als je wilt... Hij past zich perfect aan elk individu aan.
Sylvain H | Madrid, Spanje | 26 September 2017

Charmante boot met een vriendelijke schipper

Ik grondig een 3 uur durende cruise met Captain Dave aan boord van Gemini. De boot straalt charme en is echt interessant in de Setup. Als iemand die pas onlangs begonnen met zeilen, had ik een geweldige tijd chatten met Captain Dave. Zelfs thiugh de wind was erg licht, ik had een geweldige tijd. Zeer aan te bevelen
Aquanauticaldbn | Durban, Zuid-Afrika | 3 December 2017

Uitstekende ervaring

De ervaring wordt ten zeerste aanbevolen. De Gemini is een zeer mooie boot te varen op, Dave is erg aardig en de prijs zeer concurrerend. Grotendeels afgestemd op onze verwachtingen!
Marounistan | London, Verenigd Koninkrijk | 7 June 2017

Leuk

4 van ons geboekt de boot voor 3 uur op een glorieuze zaterdagmiddag. Dave was een grote schipper, laat ons drinken en muziek spelen terwijl hij zorgde voor de zeilen.
Dom S | | 11 July 2017

Een perfecte manier om de avond door te brengen

Ik heb geboekt klassieke zeil als een geschenk voor mijn vrienden op onze laatste nacht samen in Barcelona. De reservering was eenvoudig, communicatie grondig, en het was gemakkelijk om de boot te vinden. Dave heeft ons uit de buurt van enkele van de luidruchtiger groepen, zodat we konden een duik in de Middellandse Zee te genieten tijdens de zonsondergang. Hij was beschikbaar, maar onopvallend, en lijkt een grote kapitein en mooie persoon. Zes thumbs up!
Katy S | | 31 July 2018

Op zoek naar ontsnappen voor 3 uur? Dit is de beste zeilen had ik voor een lange tijd

We waren 18 volwassenen, op zoek naar een manier om weg te komen van onze routine voor een paar uur zonder onze kinderen. Dave en zijn team hadden het idee. Ze namen ons 3 uur op zijn catamaran aan de kust van Barcelona. We waren alleen op de zee, konden we wat frisse lucht en inhalen met onze vrienden met wat achtergrond muziek, drankjes, fruit en snacks... de droom komt waar. Ik zeker aanbevelen Dave en ik zal zeker boek een tour weer. Dave was behulpzaam, responsieve, gastvrije, discrete... Geloof me, ik ben erg kieskeurig en ik moet zeggen, deze jongens verdienen te worden bekend! Zie je zeer binnenkort Dave!
Lorraine C | | 10 November 2017

Heel erg goed

Zeer goed. Zeer mooi zeil. Het geld waard. Alles is prima. Ik beveel iedereen! Dankzij Dave.
Varga D | | 25 December 2017

Mooie dag op de Middellandse Zee!

Onze groep van 5 bracht een 3 uur 's middags zeilen op de Gemini met Captain Dave. We konden niet hebben gevraagd voor een betere dag op het water. Dave is een grote kapitein en zorgde voor al onze behoeften. Het weer werkte volledig samen en we konden varen op de kust ten noorden van Barcelona het zien van de kustlijn voor een tijdje. Op de terugweg de wind opgepikt en gemaakt voor een geweldige ervaring, vooral voor de eerste keer zeilers met ons.
Joanne B | De stad van Kansas, Missouri | 28 May 2017

Gewoon awesome!

Mijn vader geboekt de reis als een verrassing. En wat een verrassing! Het weer was ideaal, de boot fantastisch en Captain Dave heeft een geweldige job. We waren uit voor ongeveer drie zeer aangename uren. Gemini is een mooie kleine traditionele zeilboot en deze toegevoegde charme aan het evenement. Een zeker geleerd veel van de reis en bleef achter met een geheugen dat zal vasthouden voor een mensen leven. Een aanbeveling.
MacDonald555 | Wiesmoor, Duitsland | 21 September 2016

Zeer professionele

We hebben onlangs geboekt deze Tour. Het proces was zeer schoon en gemakkelijk. We hebben een storting gedaan en hadden meteen een bevestiging. We hebben contact opgenomen met de kapitein gedurende het hele proces en hij altijd terug naar ons snel. Helaas, de dag dat de reis was gepland het weer was heel slecht. We hebben contact opgenomen met de kapitein ~ 1 uur voor en geadviseerd van ons weer zorgen. De kapitein kreeg meteen terug naar ons en gaf ons de mogelijkheid om te annuleren. We hebben helaas te annuleren en kon niet herschikken zoals het was onze laatste dag (hij bood aan herschikken voor de volgende avond). Ik kreeg een bevestiging van de annulering en terugbetaling binnen enkele minuten. Ik bood aan hem te houden van de aanbetaling te wijten aan het gevoel slecht en hij weigerde te accepteren. Als we terug in de stad zullen we het opnieuw proberen.
markK3337NQ | Florida | 2 September 2017

Kon niet hebben gehad een betere first-time zeilen ervaring

Dit was een weekend van primeurs-eerste keer in Barcelona, eerst op een zeilboot, eerste keer op de Middellandse Zee. Schipper Dave's zeilcruise operatie is net zo bekwaam als het is hoffelijk. Of je nu in het praten over de technieken en de geschiedenis van het zeilen of gewoon achterover te leunen en te genieten van het uitzicht en de geluiden van het zeilen voor de kust in Barcelona is dit een ervaring die elke euro waard.
Keith H | | 22 March 2017

Prachtige ervaring

Mijn moeder en ik ging onlangs op een middag varen met Dave. We waren een paar minuten te laat, als gevolg van het verkeer van waar we vandaan kwamen, maar Dave was opvang en hij stond te wachten voor ons in de boot toen we aankwamen. Het weer was mooi en het was over het algemeen een zeer ontspannen en plezierig zeil. Dank u!
Grace L | | 24 September 2017

Wat een ervaring!

Mijn review is lang achterstallig! We zeilden op de Gemini met skipper Dave een paar maanden geleden, in september van 2017. De hele ervaring, zeilen in een 80 jaar oude zeilboot langs de kust van Barcelona met goede vrienden was een ervaring die we allemaal zullen herinneren voor een lange tijd.
cclis | Macon, ga | 23 January 2018

ChiliN aan de Middellandse Zee

Het was snel en gemakkelijk om deze reis te boeken. De boot was gemakkelijk te vinden en Captain Dave was de perfecte gastheer. Onopvallend bieden een prachtig uitje voor ons en het mogelijk maken voor ons om echt te genieten van ontspannen in de boot en het nemen van in de prachtige Middellandse Zee. Absoluut mooi! I highly recommend dit!
Julia H | Austin | 3 August 2018

Beste deel van onze hele reis!

Beste deel van onze hele reis! 9 van ons geboekt zeer last minute en Dave hielp maken alles soepel en gemakkelijk. Grote communicatie. Julio was onze kapitein en we hadden een ontploffing. Een geweldige manier om Barcelona te ervaren op een geweldige waarde! Een aanrader!
Jeb213 | Hyannis | 8 June 2018

Amazing Trip-helemaal aan te bevelen!

Echt mooie schipper, mooie zeilboot en perfecte zeilcondities, verbazingwekkende herinneringen voor een vrienden kip doen!
Claire B | | 6 August 2018

Een heerlijke middag varen op de zeilboot van Skipper Dave!

Mijn man en ik zeilde met skipper Dave op zijn 41 voet, 1943 prachtige houten zeilboot. Mijn man is een voldongen zeeman en bood aan "Crew" als we de haven verlaten en kreeg onder zeil. Natuurlijk, Skipper Dave was meer dan in staat om dit zelfstandig te doen, maar kon mijn man om te helpen. Het geliquideerd dat hij mijn man laten varen de boot (STEER) voor de 3 uur van het zeil! Hij hield gewoon van te zijn op de Middellandse Zee, onder zeil, en het bemannen van het roer! Ik bleef op de voorgrond dek en laat deze 2 zeilers praten winkel samen. Schipper Dave was professioneel, capabel en zeer vriendelijk. Hij vroeg ons wat voor soort zeil we wilden... zoals ik liever een meer soepele rit, hij alleen opgemaakt van de gedeeltelijke zeilen als het was een winderige dag. Het was een perfecte middag van zon en ontspanning en een prachtig geschenk aan mijn man! Dank u voor een mooie dag!
JulieNitz | De heuvels van Farmington, Michigan | 13 October 2017

Zeilen Fun

Had een geweldige middag reis met Captain Dave-grote gastheer, en grondig plezierige middag. Wel de moeite waard om te gaan!
Taylorgt1 | London, Verenigd Koninkrijk | 4 April 2017

Geweldige ervaring

Onlangs, Dave nam mijn vriendin en ik op een zonsondergang Tour op zijn mooie boot, Gemini. Vóór de reis, communiceerde hij met ons zo goed en had een uiterst snelle reactietijd. Hij gaf zeer duidelijke aanwijzingen over hoe je naar de boot, en we hadden geen moeite te vinden in Port Olympic. We brachten drankjes en ijs, en hij bracht een koeler, die was zo vriendelijk van hem. Hij nam ons mee op de Middellandse Zee, laten we gaan voor een duik, zeilde langs de kust, en dan nam ons terug als de dag werd nacht. Hij nam zelfs een paar Foto's voor mij en mijn vriendin tijdens zonsondergang. De reis was mooi, we hadden kalm water, en als ik terug naar Barcelona, zal ik zeker opnieuw reserveren deze zeilen ervaring met Dave en Gemini. ZEER AAN TE BEVELEN. Dankzij Dave (:
cac275 | Hattiesburg, Mississippi | 21 June 2017

Chill zeil!

Ik was in Barcelona voor Honeymoon en ik geboekt deze reis na het lezen van alle geweldige reviews! Dave is super leuk en chill en de boot is absoluut mooi! Het is zeer ontspannend om op de Oceaan, en Dave liet ons alleen, zodat we kunnen een rustig zeil hebben! Het was alles wat ik had gedroomd voor een Barcelona boottocht!
Natalie G | | 24 August 2017

Een must in Barcelona!

We genoten van onze Sunset Cruise w Dave! Geweldige manier om te ontspannen en de stad te zien! Het is een zeer comfortabele boot en rijden (voelde geen beweging ziek) zijn zeilboot kan omgaan met de golven. Aanbevelen!!
purplenimen | Fort Myers | 28 August 2017

Zeilen Bracelona

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding varen aan boord van een klassieke zeilboot die is gemakkelijk te bereiken. We hadden een drie uur varen en zwemmen in de diepe oceaan op een mooie herfst dag. Ik zou sterk aanbevelen deze reis, Dave is een zeer laid back vriendelijke individuele algehele grote dag uit.
smackmac420 | Amsterdam, Nederland | 6 November 2017

Hoogtepunt van de reis!

Dit was een geweldige boot en kapitein. We stopten en gingen zwemmen in de blauwe Middellandse Zee. Zeer ontspannend. Prachtig uitzicht op de kust van Barcelona. Kapitein Dave was goed geïnformeerd over de stad en zeilen. Geweldige ervaring!
Beth P | New Orleans, Louisiana, Verenigde Staten | 19 June 2017

Fabulous Sunset Sail

We hadden een briljante tijd aan boord van Gemini met Dave. Zeer ontspannen en gastvrij. Het is een mooie boot en Dave kon niet meer nuttig of opvang-en de zonsondergang over de bergen was verbluffend. Je krijgt een uniek uitzicht op de skyline van Barcelona en de kust te zien en u ontspannen met de zeilen waait als hij schippers of als u wilt u helpen met het loodsen van de boot. En het is grote waarde ook!
Elaine S | | 18 April 2017

Mooi geheugen van Barcelona

Dit was mijn eerste keer zeilen en ik had echt een leuke en ontspannende ervaring. De boot is mooi, de heer Dave was een goede gastheer en ik echtgenoten. Zou aanraden deze reis naar iedereen die wil de stad te ontsnappen voor een tijdje en gewoon ontspannen. Ik zou zeker opnieuw doen. Echt geweldig geheugen van Barcelona!
Aida S | | 22 May 2018

Catamara < 3

We boeken de catamaran voor 12 personen, na een rondleiding in zowel de haven van Barcelona, we zeilden verder weg en vervolgens stopte om een bad te nemen:D.
Rouffy83350 | Barcelona, Spanje | 28 September 2016

Mooie manier om een paar uur doorbrengen

Onze groep van 11, waaronder 6 kinderen van 9-12 jaar, had een prachtige reis. Kapitein Danny was erg vriendelijk en laat alle kinderen hebben een gaan op het schipper van de boot, dat was een van hun hoogtepunten van een bezoek aan Barcelona!
Melsybabes | Warlingham, Verenigd Koninkrijk | 2 January 2017

Prive Sunset Cruise

Geboekt dit voor onze verjaardag, en had een echt geweldige avond. De boot is mooi en schipper Dave is echt behulpzaam en vriendelijk, alles wat we moesten doen was genieten van de reis. Mijn vriendin was verbaasd door de ervaring en het was de perfecte manier om een romantische avond te vieren en te ontsnappen aan de stad.
sean j | | 6 August 2017

Ontspannen middag zeiltocht

Mijn man en ik heb de middag varen met Captain Dave en had een echt geweldige ervaring. Ik ben een meestal zeeziek te krijgen wanneer uit op de Oceaan, maar gelukkig had een plezierig zeil zonder zelfs het nemen van geneeskunde. Het was een mooie ontsnapping uit de grote stad menigten in Barcelona en was ongelooflijk ontspannen. Het gebied om te zitten op de boot was echt comfortabel en Dave zelfs gestopt met de boot voor ons om te zwemmen, die echt werd gewaardeerd door ons. Ik zou zeker aanraden Classic Sail Barcelona voor iedereen die op zoek zijn naar een ontspannende tijd op zee in Barcelona.
Christie S | Seattle, Washington | 2 October 2016

Grootzeil met Dave

We zeilden met Dave in juni van 2015 en had een geweldige middag met hem, dus toen we onszelf terug gevonden in Barcelona (juli 2017), zeilen met Dave weer was een must do. We hadden nog een geweldige middag met Dave. Zeilen in de Middellandse Zee is een geweldige manier om de stad te zien. We gingen voor een duik, vijf mijl uit; het water was verbazingwekkend. Aanrader een zeiltocht met Dave.
Larry G | | 18 July 2017

Wow! Definitieve aanbeveling

Deze jongens waren super behulpzaam en flexibel. We moesten reis een paar keer te verplaatsen en ze echt ondergebracht ons. Prijs was goed gezien alles wat we hadden en het eten/drinken pakket voor extra 10 euro is de moeite waard. We brachten ook een aantal drankjes zelf. Schipper laten we varen toen we wilden, was er muziek (hoewel een Bluetooth-verbinding met onze apparaten zou een goede aanvulling zijn), er was zon, er was bier, het was een geweldige manier om 3 uur van zonsondergang doorbrengen!
wittehengel | Istanbul, Turkije | 2 May 2017

Klassiek Zeiljacht huren Barcelona

Een uitstekende middag varen met Dave voor de kust van Barcelona. Het was een absolute vreugde en zou grondig aanbevelen of u bent ervaren of niet. Het was heerlijk om de hete stad achter te laten en de zeebries op je gezicht te hebben.
Jan R | | 4 October 2017

Verwachtingen overschreden. Bravo!

Manier om te gaan Dave! U en uw zoon waren zulke grote gastheren en we hadden een geweldige tijd op uw boot. Dave houdt duidelijk van wat hij doet voor een levende en het toont duidelijk. Nogmaals bedankt.
Michael S | Baltimore, Maryland | 4 July 2017

Het juweel van Barcelona!!!!

Mijn man en ik zijn net terug van 3 weken in Spanje. De top geheugen van onze reis is onze 3 uur varen met Dave, de eigenaar van Classic Sail Barcelona. Het was zeker het meest memorabele moment van onze reis. Probeer iets nieuws en buiten de reguliere toeristische reizen. U gaan als een groep, een paar, of gewoon door jezelf. Dave zal alles doen wat hij kan om tegemoet te komen aan uw behoeften. Hoeveel mensen krijgen om te varen op de Middellandse Zee? Mis deze ontspannende, plezierige en memorabele reis niet!
Judith C | Cuenca, Ecuador | 13 November 2016

De perfecte uitje

Als u wilt Barcelona te zien van een andere kant, je zeker wilt varen met skipper Dave.
stijns740 | | 6 September 2016

Geweldige avond op een mooie boot!

Zo blij met geboekt met klassieke zeil, Dave was een fantastische gastheer en de Sunset Cruise was zo'n prachtig om een avond doorbrengen met vrienden. Genoten van elke minuut, zal zeker weer boeken!
Elakel | | 23 May 2017

Een prachtige oude boot, een geweldige ervaring

Dave, de schipper en eigenaar van Gemini is een grondig mooie vent wiens liefde voor zijn boot en zeilen is zeer duidelijk. De reis was ontspannen en we leerden veel over de boot en zeilen en gewoon genoten worden weg van de drukte van de stad. We zouden deze reis grondig aanbevelen. Het feit dat Dave is Schotse betekent dat er geen taalbarrière die verder versterkt de reis.
Lou_Jenkins | Bury St Edmunds, Verenigd Koninkrijk | 23 April 2018

Hoogtepunt van onze reis

We hebben echtgenoten van zeilen met Dave. We brachten 10 dagen in Barcelona en zeilen was onze pauze van sightseeing, die bleek te zijn het hoogtepunt van onze reis. Zou zeker terug te gaan. De eerste keer op de Middellandse Zee, het was mooi en ontspannen. Dave was een geweldige gastheer.
Jolynne P | | 19 June 2017

Grote middag uit!

Na het lezen van alle goede recensies, boekten we deze (familie van drie inclusief 14 jaar oude dochter)... We waren niet teleurgesteld en had een geweldige middag zachtjes zeilen rond de baai van Barcelona Marina. Dave was een vriendelijke gastheer die de reis nog beter gemaakt... u zult er geen spijt van boeken.
Will R | Antwerpen, België | 24 July 2017

meest ontspannen zeil je zou willen voor

We waren een groep van 6 vrienden en genoten van een mooie 3 uur zeiltocht uit Barcelona. op het moment dat we de haven verlieten werden er zeilen gezet en de wind nam het over.
A TripAdvisor Member | Dubai, Verenigde Arabische Emiraten | 23 May 2018

Leuke boottocht-een beetje schokkerig

Dave en zijn zoon Diego waren grote zeilers en uitstekende gidsen en hosts op hun mooie boot. Had geweldig weer voor zo vroeg in het seizoen als het was. Zeeën waren een beetje schokkerig maar, en zou beter zijn geweest hadden we gevolgd Daveâs goed advies van het nemen van Dramamine vooraf voor een paar van onze groep. Zeer aan te bevelen de ervaring en de kapitein!
Megan T | | 1 April 2018

Fantastische middag zeilen op Gemini met skipper Dave

We hebben een 3 uur durende zeiltocht met skipper Dave-het was veruit mijn favoriete deel van de vakantie, en vertegenwoordigde een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
dduffy41 | | 25 October 2016

Het doden van het

Prachtige. Gewoon prachtig. Beste manier om Barcelona te zien met Dave.
G H | Sydney, Australië | 15 August 2017

Awesome ervaring

Dave zeer opvang en een grote schipper. Zijn vaardigheid en informatie over alles was prachtig. Een geweldige manier om Barcelona te zien vanuit een andere weergave. Toen ik had korte benen te krijgen op de boot maakte hij een manier voor mij om het te doen. Laat de zeebries in je gezicht en ontspannen en genieten. Moet doen in Barcelona.
ruthibyers | | 10 May 2017

Een heerlijke avond met Captain Dave

Captain Dave en zijn boot Gemini waren de perfecte ontsnapping van de Urban Barcelona. We geboekt een middag varen maar hij contact met ons op en adviseerden we gaan een beetje later naar de zonsondergang te genieten. Het was mooi. Mijn liefde en ik had de boot naar onszelf en Captain Dave was een perfecte balans van opvang en kennis, terwijl op hetzelfde moment ons te verlaten om onszelf, zodat we konden genieten in de ervaring.
braddog8 | Bozeman, Montana | 27 October 2016

Grootzeil!

Dit zeil rond Barcelona was het hoogtepunt van onze reis! Kapitein Dave is fantastisch; Hij maakte ons zich welkom voelen en thuis op zijn prachtige boot. We hielden dat het zeil was gewoon onze familie en was zo redelijk geprijsd. We raden deze reis en zal absoluut weer doen als we terug naar Spanje!
Elise M | Seattle, Verenigde Staten | 19 April 2018

Grootzeil

Mijn vrouw en ik nam onlangs de Gemini uit met skipper Dave voor een zonsondergang varen er in Barcelona. De route naar de boot waren plek op. Ik ben het volledig aanbevelen uit te gaan van de haven Olimpic, als je in het open water in een mum van tijd. Het was een beetje schokkerig, maar Dave heeft een uitstekende baan het begeleiden van de boot, terwijl mijn vrouw en ik had Cava en geroosterd aan het laatste gezicht van de avond zon gaan achter de Montjuic. Perfecte manier om onze vakantie in Spanje te beëindigen.
dbrown109 | Gloster, Mississippi | 15 September 2017

Een mooie onderbreking van de hitte en het lawaai van de stad...

Wanneer we reizen, onze familie (met een 12 en een 14 jaar oud) liever "doen" in plaats van alleen "zien". Sagrada Familia is opvallend, maar drie uur op een mooie sloep met de oceaan bries houden ons koel is zo veel meer exhilerating dan beukende de hete stoep in de stad! We wisten dat we wilden varen, terwijl in Barcelona, maar we ook niet besteden frivolously dus we waren op zoek naar een goede prijs-kwaliteitverhouding. We hebben zeker gevonden dat met klassieke zeil en waren gelukkig dat Dave had een slot te openen met slechts een dag notiice.
Sabina K | | 31 July 2018

Ruige wateren, maar leuk!

We hebben genoten van onze ochtend met Dave. Hij laat ons deelnemen aan het loodsen van de boot. Het was te ruw om te zwemmen, maar het was nog fantastisch om Barcelona vanuit het water te bekijken. Dank u!!
Cathy P | | 8 September 2017
#

Google beoordelingen

Bekijk meer op Google »

 

TripAdvisor beoordelingen


Bekijk meer over TripAdvisor »
#
#
#
#
#
#
#
#
#