Wat onze klanten zeggen

Meer dan 250 ★★★★★ Beoordelingen

TripAdvisor Certificate of Excellence & Hall of Fame 2015, 2016, 2017, 2018, 2019

Uitstekende cruise

Onze zeiltocht met Captain Dave was het beste deel van onze reis naar Barcelona! We gingen op een cruise bij zonsondergang en het weer was perfect. Dave was erg meegaand met onze plannen en reageerde snel op e-mails met betrekking tot onze reis. Hij gaf ons zelfs een uitstekende suggestie voor een geweldige zeevruchten diner. Hij was een zeer uitstekende gastheer! Als je in Barcelona moet je een cruise met Dave!
chuckiefresh | St. Pete, FL | 19 August 2014

De perfecte ontsnapping

De ochtend dat mijn moeder en ik met Dave op zijn prachtige zeilboot brachten was een paar uur in de hemel! Mijn moeder was op bezoek bij mij op het cruiseschip waar ik aan werk, had de beroemde bezienswaardigheden van Barcelona al gezien, dus ik was op zoek naar een andere manier om de stad te ervaren. We hebben allebei een speciale gehechtheid aan zeilen, ik was altijd het bewonderen van de zeilboten in de haven van mijn cruiseschip dek, en van de beoordelingen op Trip Advisor, Classic Sail Barcelona klonk perfectâ |
Linz625 | Montreal, Quebec, Canada | 5 August 2015

Alleen goede dingen te zeggen .....

We gingen uit met een grote groep - leeftijden 12 - 78 - en Dave maakte iedereen comfortabel voelen. Hij is ongelooflijk kalm en vriendelijk en meegaand - en duidelijk een ervaren matroos! We moesten veranderen onze dag en tijd vele malen en hij was flexibel en begripvol. Het uitzicht vanaf het water waren prachtig. Het was een avontuur. Wij raden zeilen met Dave.
2015Alisa | Raleigh | 1 January 2015

Aanbevelen!

Dave en zijn boot zijn prachtig. De boot is een prachtig stukje geschiedenis en stelt u in staat om privétijd door te brengen op het water met vrienden. Ik heb op vele boten over de hele wereld ( privé en groepen) geweest en had een uitzonderlijke tijd op Dave's. Als u op zoek bent naar een dag varen in Barcelona, is dit de reis voor u. Ik heb dit niet zelf gedaan, maar ik kon dit een fenomenale optie zien voor koppels die wat privétijd op zee willen.
skier29 | San Francisco | 15 July 2019

Uitstekend ochtendzeil vanuit Port Olimpic

We waren een groep van 11 die een zeilboot reis voor mijn 30e verjaardag geboekt.
Karan S | Londen, Verenigd Koninkrijk | 14 June 2016

Beste wat we op de reis deden!

Bezocht als onderdeel van een vrijgezellenfeest, gemakkelijk
Shireen A | Leigh-on Zee, Verenigd Koninkrijk | 16 June 2014

Fantastische ervaring

Een aanrader voor een groep vrienden/familie. 3 uur was een perfecte hoeveelheid tijd de haven te cruise en de kapitein echt gaf ons ruimte dus het voelde alsof onze eigen boot. Veel liever de grote catamaran tours met 50 + mensen
mitchpittaway | Toronto, Canada | 18 July 2019

Hoogtepunt van onze Barcelona weekend vrijgezellenfeest reis!

Dave is een zeer vriendelijke en behulpzame persoon en onze tour was boven onze verwachtingen. We verrastonze vriend voor haar vrijgezellenfeest reis en dit was def het hoogtepunt! Absoluut fantastisch! We hadden een geweldige 3 uur durende boottocht op de prachtige gemini boot. Ik kan deze tour sterk aanbevelen! Als u wilt genieten van een speciale boottocht met uw speciale een (en), is dit voor.
Michal_travels | Berlijn, Duitsland | 11 July 2016

'Zee' Barcelona Anders

Als u op zoek bent naar iets anders te doen in Barcelona, vermijd de toeristische vallen en breng een middag op een oude zeilboot, cruisen rond de kust.
Kim H | Toronto, Ontario, Canada | 27 August 2012

Het juweel van Barcelona!!!!

Mijn man en ik zijn net terug van 3 weken in Spanje. De top herinnering aan onze reis is onze 3 uur varen met Dave, de eigenaar van Classic Sail Barcelona. Het was zeker de meest memorabele moment van onze reis. Probeer iets nieuws en buiten de reguliere toeristische uitstapjes. Je gaan als een groep, een paar, of gewoon door jezelf. Dave zal alles doen wat hij kan om aan uw behoeften tegemoet te komen. Hoeveel mensen mogen er op de Middellandse Zee varen? Mis deze ontspannende, plezierige en gedenkwaardige reis niet!
Judith C | Cuenca | 13 November 2016

Catamara <3

We boekten de catamaran voor 12 personen, na een tour in beide haven van Barcelona, we zeilden verder weg en vervolgens stopten om een bad :D.
Rouffy83350 | Barcelona, Spanje | 28 September 2016

Kon niet een betere first-time zeilervaring hebben

Dit was een weekend van primeurs - eerste keer in Barcelona, eerste keer op een zeilboot, eerste keer op de Middellandse Zee. Skipper Dave's zeilcruise operatie is even bekwaam als hoffelijk. Of je nu graag praat over de technieken en geschiedenis van het zeilen of gewoon achterover leunen en genieten van het uitzicht en de geluiden van zeilen voor de kust in Barcelona is dit een ervaring die elke euro waard is.
Keith H | | 22 March 2017

Zeilen aan de kust van Barcelona

In mijn ervaring zeilen kan een groot en uitdagend avontuur en het kan zeer ontspannend chillen. Het hangt allemaal af van het weer en het seizoen. Ik heb geprobeerd zeilen op deze boot zowel in ruw weer en in mooie zomerdagen en ik hou van beide ervaringen.
Signite | Barcelona, Spanje | 1 March 2013

Uitstekende optie voor een ontspannen en romantische ervaring in Barcelona

Mijn vrouw en ik genoten van een cruise bij zonsondergang in juli. Hoewel het weer warm in de stad ( ongeveer 90 deg F was), was de temp zeker koeler op het water, zelfs met beperkte breezes. Marina gemakkelijk bereikbaar vanuit de oude stad. Prachtig uitzicht, soepel varen, comfortabele one-of-a-kind zeilboot, en een knap en hartelijke schipper. Lichte nadeel op zogenaamd "beperkte" badkamer faciliteiten, maar als je vooruit plan . . :)
Christopher S | Chicago | 24 July 2015

Het meest ontspannende avontuur van onze reis!

Ik zou sterk aanraden om een zeilreis met Dave! Hij is heerlijk relaxed en laat je het meeste uit de ervaring halen (in tegenstelling tot sommige van de grotere/zakelijke excursies waar ze geen ruimte geven voor een flexibel schema en je uiteindelijk het gevoel alsof je op een school excursie), maar Dave is een veilige en ervaren matroos. Mijn man en ik hadden reizen voor twee weken geweest en dit was de perfecte vakantie! We genoten van het uitzicht, zwommen in de oceaan, en namen zelfs een dutje ( ja, ik was dat ontspannen)! Als je in Barcelona bent en een geweldige tijd op de oceaan wilt hebben, boek dan met Dave!
Jaclyn P | Austin | 20 August 2015

Geweldig zonsondergangzeil

Mijn vriendje en ik boekten een zonsondergang zeil met Dave. De Tweeling was een prachtig oud schip. We hebben genoten van een 3 uur varen rond de haven. We brachten onze eigen wijn aan boord en ontspannen met het uitzicht.
cam20152015 | Dallas | 20 July 2015

Een Barcelona moet!!!

Dave is niet alleen een knap, meegaand kapitein, maar zeilen op de Tweeling is een unieke ervaring met een adembenemend uitzicht op de stad. De oude boot is comfortabel en prachtig met een interessante achtergrond. De ervaring was een 10/10, en ik zou sterk aanbevelen aan iedereen die ik ken die naar Barcelona reist. Zeer de moeite waard. Bedankt, Dave!
drogers9 | Boston | 5 October 2018

Uitstekende privé vrijgezellenfeest op de "No Limits"

Uitstekende 3 uur durende zonsondergang tour. De Lady Skippers waren super aardig en vriendelijk. De boot was gewoon perfect voor de 11 van ons en de ervaring met Dave vanaf de 1e contact tot na de boeking was zeer aangenaam, professioneel en snel.
Viola P | Brussel, België | 26 June 2019

Een heerlijke middag zeilen op Skipper Dave's zeilboot!

Mijn man en ik zeilden met Skipper Dave op zijn 41 voet, 1943 prachtige houten zeilboot. Mijn man is een volleerd matroos en bood aan "bemanning" als we de haven verlaten en kregen onder zeil. Natuurlijk, Skipper Dave was meer dan in staat om dit onafhankelijk te doen, maar toegestaan mijn man te helpen. Het geliquideerd dat hij liet mijn man varen de boot ( sturen) voor de 3 uur van het zeil! Hij hield gewoon van op de Middellandse Zee, onder zeil, en bemannen het roer! Ik bleef op het voordek en laat die 2 zeilers samen praten winkel. Schipper Dave was professioneel, capabel en zeer vriendelijk. Hij vroeg ons wat voor soort zeil we wilden... als ik liever een meer soepele rit, hij alleen opgemaakt de gedeeltelijke zeilen als het een winderige dag was. Het was een perfecte middag van zon en ontspanning en een prachtig cadeau aan mijn man! Bedankt voor een mooie dag!
JulieNitz | Farmington Hills | 13 October 2017

de kust van Barcelona bij sunsetâ¦.

wat een fantastische traktatie dit voor mijn vrienden en mij was! captain Dave deed zijn uiterste best om onze ervaring een positieve en gedenkwaardige één. neem de tijd om het prachtige barcelona te ervaren vanuit de prachtige wateren van de Middellandse Zee.
ldythang1 | Birmingham, AL | 9 July 2014

Heel erg goed

Zeer goed was. Zeer mooi zeil. Het geld waard. Alles is in orde. Ik raad iedereen aan! Dankzij Dave.
Varga D | | 25 December 2017

Ongelooflijke dag van zeilen

Dit was mijn allereerste zeilervaring, en ik kon niet hebben gevraagd om een betere kapitein letterlijk "toon me de touwen." Kapitein Dave was een genoegen om mee te doen aan boord als hij mij met de geschiedenis van de boot; de reden waarom hij het kocht; zijn avontuur van zeilen naar Barcelona en enig inzicht in zijn ervaring hier sinds.
Michael P | Boston | 23 February 2015

Geweldige avond op een prachtige boot!

Zo blij met geboekt met Classic Sail, Dave was een fantastische gastheer en de Sunset Cruise was zo'n geweldig om een avond door te brengen met vrienden. Genoten van elke minuut, zal zeker opnieuw boeken!
Elakel | | 23 May 2017

Hoogtepunt van onze reis

We hebben echt genoten van zeilen met Dave. We brachten 10 dagen in Barcelona en zeilen was onze vakantie van sightseeing, die het hoogtepunt van onze reis bleek te zijn. Zou zeker teruggaan. Eerste keer op de Middellandse Zee, het was mooi en ontspannend. Dave was een geweldige gastheer.
Jolynne P | | 19 June 2017

Wilt u 3 uur ontsnappen? Dit is de beste zeilen die ik had voor een lange tijd

We waren 18 volwassenen, op zoek naar een manier om weg te komen van onze routine voor een paar uur zonder onze kinderen. Dave en zijn team hadden het idee. Ze namen ons voor 3 uur op zijn catamaran door de kust van Barcelona. We waren alleen op de zee, we konden wat frisse lucht nemen en inhalen met onze vrienden met wat achtergrondmuziek, drankjes, fruit en snacks... de droom die uitkomt. Ik zeker aanraden Dave en ik zal zeker een tour opnieuw boeken. Dave was behulpzaam, responsief, gastvrij, discreet... Geloof me, ik ben erg kieskeurig en ik moet zeggen, deze jongens verdienen het om bekend te zijn! Tot snel Dave!
Lorraine C | | 10 November 2017

Ontspannende Zeil na het reizen

Capt Dave is zeer meegaand en weet hoe de ervaring aan te passen aan zijn klanten. We boekten het zeil na een paar harde dagen van touring en we genoten gewoon ontspannen op de boot terwijl Capt Dave zorgde voor alles. Wij raden zeilen met Dave.
RossTonyB | Pensacola | 2 May 2015

Zonsondergang tour

We hebben genoten van een mooie zonsondergang tour met Dave. Het uitzicht op Barcelona vanaf de zee is geweldig, evenals de stilte weg van de stad!
Marine V | Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten | 7 July 2016

Ons 1e zeil in de Middellandse Zee

Ik zal dit bericht voorwoord met: gewoon zodat je weet dat mijn vrouw en ik race, cruise en varen onze eigen boot en zeilen de Middellandse Zee is een lange tijd droom en we zijn van plan om te komen besteden een goede paar jaar op deze veilige en leuke beschermde wateren tussen Afrika en Europa te verdelen.
djekels | Chicago | 4 June 2015

Ontspannende middag zeiltocht

Mijn man en ik deden de middag varen met Captain Dave en hadden echt een geweldige ervaring. Ik ben een te krijgen meestal zeeziek wanneer op de oceaan, maar gelukkig had een aangenaam zeil zonder zelfs het nemen van medicijnen. Het was een leuke ontsnapping uit de grote stad drukte in Barcelona en was ongelooflijk ontspannend. Het gebied om op de boot te zitten was echt comfortabel en Dave zelfs stopten de boot voor ons om te zwemmen, die echt door ons gewaardeerd was. Ik zou zeker Classic Sail Barcelona aan iedereen op zoek naar een ontspannen tijd op zee in Barcelona aanraden.
Christie S | Seattle | 2 October 2016

Alle voeg mijn 5 sterren beoordeling aan onze zonsondergang zeil

Een van de mooiste dingen die we deden terwijl in Barcelona en dat zegt nogal wat. Het was gewoon echt ontspannend, letterlijk soepel zeilen en een prachtig uitzicht op de stad. De Gemini was gemakkelijk te vinden - minder dan 10 Euro taxirit van het Gotic Quarter. We boekten de cruise bij zonsondergang als een eigen zeil voor onze trouwdag. Het kan nuttig zijn om te weten dat David is Schots dus het was, voor ons, een pluspunt om een native Engels sprekende gids.
dogs_in_heaven | Berlijn | 21 October 2014

Geweldige ervaring

Dave zeer meegaand en een geweldige schipper. Zijn vaardigheid en informatie over alles was geweldig. Een geweldige manier om Barcelona vanuit een ander uitzicht te zien. Toen ik korte benen had om op de boot te stappen maakte hij een manier voor mij om het te doen. Laat de zeebries in je gezicht en ontspannen en genieten. Moet doen in Barcelona.
ruthibyers | | 10 May 2017

Mooie ochtend op de zee

Een groep van 5 van ons brachten een mooie 3,5 uur op het water. Dave was erg vriendelijk en gastvrij, maakte dat we ons veilig voelden en laten we eten en drinken aan boord brengen. De wind was erg laag die ochtend dus we enige tijd van de boot en zwemmen jumping brachten. De hele ervaring was zo veel meer karaktervol dan de meeste andere boottochten waar ik geweest ben. Sterk aanbevolen.
Silentninja100 | Londen, Verenigd Koninkrijk | 4 September 2013

Hoogtepunt van onze huwelijksreis!

Mijn vrouw en ik hadden een heerlijke avond zeilen met Dave. Hij was erg meegaand en vriendelijk. De boot zelf is zeer charmant en gemakkelijk te vinden in Port Olimpic. Het uitzicht op de kust van Barcelona zijn onwerkelijk in de schemering. Zorg ervoor dat u wat eten en drinken voor uw reis. Dave liet ons zelfs zwemmen in de open oceaan als de zon ondergaat boven de stad. Als u van plan bent om naar Barcelona te komen, sla deze kans dan niet over. Ik kan niet genoeg zeggen over hoe geweldig deze ervaring was. Bedankt Dave!
830drews | Mansfield | 14 September 2013

Geweldige middag

Ik en vier van mijn vrienden (23-25 y.o.) gingen zeilen met Dave. We brachten een geweldige middag weg van de hectische stad en genoten van de golven, wind en de zee gemengd met wat bier en lekker eten. Ik kan dit iedereen aanraden. Als u dit in het weekend wilt doen, is het beter om van tevoren te reserveren, maar u altijd spontaan bellen en vragen. Absoluut veilig.
Lars174 | Bern, Zwitserland | 3 September 2013

prachtige reis

We hebben de mooiste reis met David gehad. De boot is zo mooi en charmant. David maakte het meeste uit zeiltocht en was zeer vriendelijk en zorgzaam. Een absolute must in Barcelona. Thanx David en de beste...
Luisa_xoxo | Hamburg, Duitsland | 20 May 2014

Geweldige middag

Mijn zus en ik brachten een middag op Dave's boot en het was een van de beste dingen die we op onze reis deden. De uitzichten zijn geweldig, de boot is prachtig en Dave is een geweldige kapitein. Het uitzicht vanaf de oceaan zijn ongelooflijk en laat je Barcelona echt vanuit een ander perspectief zien. We waren in staat om lunch en cava en lag in de rustige zon voor een paar uur. We waren oorspronkelijk voor een maandag gepland, maar het weer was slecht dus Dave was erg meegaand in herschikking met ons. Zou zeker aanraden!
avs1029 | New York City | 15 July 2014

Een perfecte manier om de avond door te brengen

Ik boekte Classic Sail als een geschenk voor mijn vrienden op onze laatste nacht samen in Barcelona. De boeking was gemakkelijk, communicatie grondig, en het was gemakkelijk te vinden de boot. Dave kreeg ons uit de buurt van enkele van de snuisier groepen dus we konden een duik in de Middellandse Zee tijdens de zonsondergang genieten. Hij was beschikbaar, maar onopvallend, en lijkt een geweldige kapitein en mooie persoon. Zes duimen omhoog!
Katy S | | 31 July 2018

Geweldige manier om te ontsnappen aan de drukte

Geweldige dag op het water! Nam mijn twee dochters ( 17,20 ) en een vriend voor een drie uur varen. Ze hebben er echt van genoten, erg ontspannend. De boot is zeker ouder, maar heeft veel charme. Onze kapitein was Dave, hij was zeer deskundig en een super aardige vent. Het was de perfecte manier om te ontsnappen aan de drukte en lawaai van Barcelona. Geweldige reis.
JCS28715 | Asheville | 24 August 2016

Chillin aan de Middellandse Zee

Het was snel en gemakkelijk om deze reis te boeken. De boot was gemakkelijk te vinden en kapitein Dave was de perfecte gastheer. Onopvallend biedt een prachtig uitje voor ons en waardoor voor ons echt genieten van ontspannen in de boot en genieten van de prachtige Middellandse Zee. Absoluut mooi! Ik beveel dit ten zeerste aan!
Julia H | Austin | 3 August 2018

Leuke boottocht-een beetje schokkerig

Dave en zijn zoon Diego waren geweldige zeilers en uitstekende gidsen en gastheren op hun mooie boot. Had geweldig weer voor zo vroeg in het seizoen als het was. Zeeën waren een beetje schokkerig hoewel, en zou beter zijn geweest hadden we gevolgd Daveâs goede advies van het nemen van Dramamine vooraf voor enkele van onze fractie. Beveel de ervaring en de kapitein!
Megan T | | 1 April 2018

Heerlijk ontspannend, vriendelijk en informatief reisje

Mijn vrouw boekte deze reis - we waren een groep van 9 ( 3 verwante gezinnen) - Classic Sail werkte met een andere organisatie om ervoor te zorgen dat we kregen een boot dat onze fractie's grootte fit. Het was duidelijk dat Dani had gekozen voor een schipper die vloeiend Engels was, en was net zo inheems in Spanje als kon worden! Bernardo was een uitstekende schipper - sprak zeer deskundig over de cultuur en geschiedenis van Barcelona en de gebouwen die we konden zien als we motored uit van waar de boot voor anker was ( Port Olympic). Hij wees ook op een aantal van de zeiltips die een volleerd zeil zou weten - de rimpelingen op het water met vermelding van de locatie van de wind, de verklikkerverhalen in de buurt van het zeil dat hij gebruikt om de wind verschuivingen volgen om ervoor te zorgen het zeil was goed georiënteerd. Wat was ongelooflijk was de mate waarin hij in staat was om onze jongere dochter aan te moedigen om vertrouwen te voelen in "helpen" hem varen, toen we ver in blauw water waren, terug te keren naar de kust. De meesten van ons kregen in het blauwe water te zwemmen een tijdje - en nogmaals, Bernardo had de juiste woorden van aanmoediging om de bangeriken in het water. We hadden een geweldige tijd in het kristalheldere water, dat bij de eerste aanraking bracing was, maar zeer comfortabel snel na, helemaal niet warm. We zouden deze 2,5 uur durende zeiltocht van harte aanbevelen als een geweldige manier om te ontspannen in de Middellandse Zee!
Popsrao | New York City | 17 July 2015

Uitstekende ervaring

De ervaring is een aanrader. De Gemini is een zeer mooie boot om op te varen, Dave is erg aardig en de prijs zeer concurrerend. Grotendeels geëvenaard onze verwachtingen!
Marounistan | Londen, Verenigd Koninkrijk | 7 June 2017

Zeilplezier

Had een geweldige middag reis met Captain Dave - geweldige gastheer, en grondig plezierige middag. Zeker de moeite waard om te gaan!
Taylorgt1 | Londen, Verenigd Koninkrijk | 4 April 2017

Een vlekkeloze Barcelona Experience, prachtig zeilavontuur!

We hebben niets dan goede dingen te zeggen over onze zeiltocht met Dave. We hebben deze Trip Advisor-account aangemaakt zodat we een beoordeling voor deze ervaring konden schrijven. We gingen op een ochtend excursie die ons ongeveer 2 mijl uit de kustlijn van Barcelona nam en duurde ongeveer 3 uur. De haven was eigenlijk gesloten toen we begonnen, maar hij nam ons nog steeds voor de volledige ervaring ondanks de vertraging. Zeer meegaand toen ik een beetje zee-ziek kregen en meer dan begrip was, wat een enorm positief voor ons was. We sliepen in de zon voor nogal wat van onze reis. Als je bang bent om een gesprek of ongemakkelijke stiltes te voeren, wees dat dan niet! Hij was erg charmant en conversatie wanneer nodig, maar gaf ons onze ruimte. We zullen dit zeker weer doen volgende keer dat we in het gebied zijn!
Kipdsumner | Ramstein-Miesenbach, Duitsland | 13 July 2014

Veel plezier

4 van ons boekten de boot voor 3 uur op een glorieuze zaterdagmiddag. Dave was een geweldige Skipper, laat ons drinken en muziek spelen terwijl hij zorgde voor het zeilen.
Dom S | | 11 July 2017

Een verloving aan boord van de Tweeling

De zeilervaring met Dave en zijn zoon was fantastisch. Ik vroeg mijn oude vriendin ten huwelijk toen ik aan boord van de Tweeling zat. Dave hielp het moment speciaal te maken door zijn liefde voor zeilen met ons te delen en door cava voor te bereiden op onze viering. Ik beveel zeilen met Dave en de Tweelingen. Fantastische ervaring! *****
Mike S | | 23 September 2018

Beste deel van onze hele reis!

Beste deel van onze hele reis! 9 van ons boekten zeer last minute en Dave hielp alles soepel en gemakkelijk. Geweldige communicatie. Julio was onze kapitein en we hadden een fantastische knaller. Een geweldige manier om Barcelona te ervaren tegen een enorme waarde! Een aanrader!
Jeb213 | Hyannis | 8 June 2018

Overtrof onze verwachtingen!

Mijn vrienden en ik reserveerden een zeil met Classic Zeilen voor de middag na onze vlucht landde in BCN. De zachte rit, frisse zeelucht, zon en koud water was slechts het ticket voor onze jetlag groep. We zouden weer in een hartslag gaan! Alles was perfect en Captain David was een fantastische gastheer en schipper!
Pamela L | Nashville | 13 October 2014

Mediterrane kustcruise

Mijn dochter en ik waren stoppen in Barcelona voor de week voor haar voorjaarsvakantie. We kenden de stad niet, of hadden plannen, dus on the fly, we vonden deze zeilboot cruise, aangemeld en gingen. Het was zeer gemakkelijk te boeken, zeer gemakkelijk te vinden, en een plezierige ervaring rondom. Schipper Dave was super aardig. Hij beantwoordde vragen, en sprak met ons als nodig, en ook, toegestaan ons om gewoon chill op de voorkant van de boot en genieten van het uitzicht. Het was een geweldige tijd, en als je weg wilt van de drukte van de stad en geniet van wat rust en stilte met een geweldig uitzicht, raad ik deze reis ten zeerste aan.
jontravels2018 | Destin | 31 March 2016

Middag zeiltocht

Ik was met een groep van vier jongens in hun late jaren '20 en we hadden een geweldige tijd. De hele reis is precies zoals geadverteerd.
Rupam B | | 11 July 2016
#

Google-beoordelingen

Bekijk meer op Google »

 

TripAdvisor-beoordelingen


Bekijk meer op TripAdvisor »
#
#
#
#
#
#
#
#
#