Wat onze klanten zeggen

Meer dan 250 ★★★★★ Beoordelingen

TripAdvisor Certificate of Excellence & Hall of Fame 2015, 2016, 2017, 2018, 2019

Hoogtepunt van onze reis

We hebben echt genoten van zeilen met Dave. We brachten 10 dagen in Barcelona en zeilen was onze vakantie van sightseeing, die het hoogtepunt van onze reis bleek te zijn. Zou zeker teruggaan. Eerste keer op de Middellandse Zee, het was mooi en ontspannend. Dave was een geweldige gastheer.
Jolynne P | | 19 June 2017

Zonsondergang tour

We hebben genoten van een mooie zonsondergangtour met Dave. Het uitzicht op Barcelona vanaf de zee is geweldig, evenals de stilte weg van de stad!
Marine V | Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten | 7 July 2016

Geweldige dag zeilen!

Dave is een zeer vriendelijke en gastvrije schipper, met uw plezier en veiligheid als zijn topprioriteit. We hadden een uitstekende 7 uur durende dag varen van Port Olimpic aan boord Gemini, een zeer mooie houten boot ( een van de weinige traditionele houten boten in Barcelona), met haar kenmerkende houten mast.
mjpm24 | Londen | 25 August 2013

Geweldige start van de reis

We gingen op een middag zeilen de eerste dag van onze huwelijksreis. Het was een geweldige ontspannende dag om te wennen aan de tijd veranderen. Gemini is een geweldige oude houten zeilboot, en Dave is hilarisch. Het was mijn man's favoriete deel van Spanje ( we gingen naar Barcelona, Sevilla en Granada). Het was gewoon een leuke ontspannen dag. We gingen zwemmen, dronken wat wijn, man rookte een sigaar. Niets om leuk te vinden.
NattyLynn | New York City | 24 June 2014

Het vangen van de Sailing Bug!

Ik had nog nooit zeilen, en had nooit echt geprobeerd om dit te doen door angst voor a) nat en bedekt met zout water b) wordt geschreeuwd door een tirannieke kapitein die dacht dat iedereen die krijgt op zijn boot is een volkomen verloren zaak, verpest zijn dag, en c) verdrinking. Ik was enorm dankbaar dan dat mijn vrienden nam me mee uit met Dave op Gemini â het veranderen van mijn mening over het onderwerp voor altijd, en bijbrengen in mij een verslaving aan zeilen die ik zal dragen naar het graf.
Rackermagic | Londen, Verenigd Koninkrijk | 7 September 2011

Fantastische zeilervaring

Geweldige zeilervaring en geweldige kapitein. Toen we voor het eerst bij de boot aankwamen was het weer niet zo goed en de kapitein vertelde ons dat het onze optie is als we willen gaan, anders zal hij het geld volledig terugbetalen. We besloten om te wachten paar uur en vervolgens de zon terug en we gingen in een prachtige cruise.
Alexandru415 | Boekarest, Roemenië | 24 May 2015

Hoogtepunt van onze huwelijksreis!

Mijn vrouw en ik hadden een heerlijke avond zeilen met Dave. Hij was erg meegaand en vriendelijk. De boot zelf is zeer charmant en gemakkelijk te vinden in Port Olimpic. Het uitzicht op de kust van Barcelona zijn onwerkelijk in de schemering. Zorg ervoor dat u wat eten en drinken voor uw reis. Dave liet ons zelfs zwemmen in de open oceaan als de zon ondergaat over de stad. Als u van plan bent om het te maken naar Barcelona, niet overslaan deze kans. Ik kan niet genoeg zeggen over hoe geweldig deze ervaring was. Bedankt Dave!
830drews | Mansfield | 14 September 2013

Geweldige dag op zee!

Alles was zeer gemakkelijk van boeking tot vergadering en vervolgens een zeer aangenaam dagje uit op de oceaan. Neem je eigen eten en drinken op en ontspannen! Ik zou graag opnieuw doen op onze volgende reis naar Barcelona!
SimonD1986 | Londen, Verenigd Koninkrijk | 1 September 2018

Een vlekkeloze Barcelona Experience, prachtig zeilavontuur!

We hebben niets dan goede dingen te zeggen over onze zeiltocht met Dave. We hebben dit Trip Advisor-account gemaakt zodat we een beoordeling voor deze ervaring konden schrijven. We gingen op een ochtend excursie dat ons ongeveer 2 mijl buiten de kustlijn van Barcelona nam en duurde ongeveer 3 uur. De haven was eigenlijk gesloten toen we begonnen, maar hij nam ons nog steeds voor de volledige ervaring ondanks de vertraging. Zeer meegaand toen ik een beetje zee-ziek kregen en was meer dan begrip, die een enorm positief voor ons was. We sliepen in de zon voor nogal wat van onze reis. Als je je zorgen maakt over het hebben van een gesprek of ongemakkelijke stiltes te voeren, niet doen! Hij was erg charmant en conversational wanneer nodig, maar gaf ons onze ruimte. We zullen dit zeker weer doen volgende keer dat we in het gebied zijn!
Kipdsumner | Ramstein-Miesenbach, Duitsland | 13 July 2014

Beste zeiler en beste boot in Barcelona

Ik heb gevaren op Gemini in december 2012 met enkele vrienden, de ervaring was geweldig.
ReyGuigu | Lyon | 27 February 2013

Zeilen Bracelona

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding varen aan boord van een klassieke zeilboot die gemakkelijk toegankelijk is. We hadden een drie uur durende varen en zwemmen in de diepe oceaan op een prachtige herfstdag. Ik zou deze reis sterk aanbevelen, Dave is een zeer relaxte vriendelijke individuele algehele geweldige dagje uit.
smackmac420 | Glasgow, Verenigd Koninkrijk | 6 November 2017

Geweldige manier om te ontspannen tussen toeristische activiteiten in Barcelona

We hebben genoten van een heerlijk zeil. Prachtig weer en Dave's hartelijkheid maakten het nog beter. Het zeil was een grote onderbreking van de drukte van het rennen rond de toeristische bezienswaardigheden van de stad.
BruceMAnderson | Houston | 27 June 2015

Geweldige reis - volledig aan te bevelen!

Echt mooie schipper, prachtige zeilboot en perfecte zeilomstandigheden, Geweldige herinneringen voor een vrienden kip doen!
Claire B | | 6 August 2018

Zeer mooie schipper!

De aanmelding en transactie online waren zeer vlot. We moesten snijden onze zee promenade kort als onze zoon zeeziek ( eerste keer zeilen) vanwege zeer schokkerige golven kregen, maar door het Dave bleek een prachtige schipper, zeer voorzichtig, paardrijden de golven zo soepel mogelijk, en lijkt een mooie man. Zal het opnieuw proberen in de toekomst, met meer clement weer! Bedankt Dave!
bedandy | Montpellier | 4 August 2015

Fantastische ochtendzeil met behulpzame gastheer

We boekten een ochtend zeil en als ik mobiliteit Dave beperkt hebben verplaatst de schipper de boot naar een toegankelijke ligplaats. De cruise was prachtig met een prachtig uitzicht op Barcelona en Dave geven enige lokale kennis en smaak. De boot was vol karakter en comfortabel en stabiel zelfs wanneer de wind opstonden. Een halve dag was genoeg en het geeft je de kans om Port Olympic achteraf te verkennen.
J L | | 10 August 2014

Gewoon geweldig!

Mijn vader boekte de reis als een verrassing. En wat een verrassing! Het weer was ideaal, de boot fantastisch en Captain Dave heeft geweldig werk geleverd. We waren uit voor ongeveer drie zeer plezierige uren. Gemini is een mooie kleine traditionele zeilboot en deze toegevoegde charme aan het evenement. Men zeker veel geleerd van de reis en was vertrokken met een geheugen dat zal vasthouden voor een mensenleven. Een aanbeveling.
MacDonald555 | Wiesmoor, Duitsland | 21 September 2016

Champagne en de zee

Wat een heerlijke en ontspannende drie uur op zee met vrienden! Dit is een geweldig bedrijf om te gebruiken omdat je doen wat je wilt, het is niet zoals de grote dingenbedrijven die alles voor je uitleggen. We brachten onze eigen champagne en eten voor een picknick op de boot, het was heerlijk! Als je een groep van 4 of meer zou ten zeerste aanbevelen om de hele boot te boeken, is het gewoon heerlijk!
Lacey J | South Boston, Massachusetts, Verenigde Staten | 18 August 2015

Geweldige ervaring

Mijn moeder en ik zijn onlangs met Dave op een middagzeil gegaan. We waren een paar minuten te laat, vanwege het verkeer van waar we vandaan kwamen, maar Dave was meegaand en hij wachtte ons op in de boot toen we aankwamen. Het weer was prachtig en het was over het algemeen een zeer ontspannend en aangenaam zeil. Bedankt!
Grace L | | 24 September 2017

Geweldig uitzicht en vriendelijke kapitein

Dit was onze eerste ochtend in Barcelona na een week reizen. Het was zeker leuk om uit op het water en zie deze prachtige stad vanuit een uniek perspectief. Zo ontspannend gewoon op het water. Mijn vriendin en ik hadden de boot voor onszelf en Dave gaf ons de ruimte om te genieten van elkaars gezelschap. Hij was altijd beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden, maar drong er niet door. We stopten voor een korte duik en het water was mooi en verfrissend. Ik heb de kaart van Dave's website uitgeprint en aan onze taxichauffeur overhandigd. Hij zette ons af minder dan 3 minuten afstand van de boot. Super makkelijk te krijgen.
Brian M | Galveston Island | 5 August 2014

Zeilen met kapitein Giambattista en scheepsmaat Christian is een ervaring die je niet mag missen: een ontspannend zeil ver van de drukte

Een echte schat van een ervaring. Geweldige bemanning die ons heel speciaal liet voelen en het het hoogtepunt van onze reis maakte, vooral voor onze twee, niet altijd gemakkelijk te behagen tieners. Beveel een zeil met Dave en zijn uitstekende team ten zeerste aan.
RACHEL B | Haslemere, Verenigd Koninkrijk | 4 August 2013

Zeilen in Spanje, bij zonsondergang - een must do

Ik kreeg een greep van Dave via een vriend die had gevaren met hem een week eerder en hij kwam sterk aanbevolen. Ik snap waarom. Hij is echt een goede ziel en een gentleman en zijn boot spreekt boekdelen over zijn charme en debonair. Gemini is een beetje gedateerd, maar het is ruim en heeft veel karakter. Ik had een groep van 6 en het past heel mooi en voor de prijs, het is zeker zo goed als het krijgt.
Brian L T | Los Angeles | 7 September 2015

Zeer beste zeilen in Barcelona

Laat je zeilen op een geweldige boot met een geweldige schipper. Rondom een fantastische ervaring. U zult niet teleurgesteld worden.
Eric S | | 22 April 2015

meest ontspannen zeil je zou kunnen wensen voor

we waren een groep van 6 vrienden en genoten van een mooie 3 uur sail reis uit Barcelona. op het moment dat we de haven verlieten, werden zeilen gezet en nam de wind het over.
A TripAdvisor Member | Dubai, Verenigde Arabische Emiraten | 23 May 2018

Het meest ontspannende avontuur van onze reis! !

Ik zou het ten zeerste aanbevelen om een zeiltocht met Dave te maken! ! Hij is heerlijk relaxed en laat je het meeste uit de ervaring halen (in tegenstelling tot sommige van de grotere / zakelijke excursies waar ze geen ruimte geven voor een flexibel schema en je je uiteindelijk voelt als je op een schoolreisje), maar Dave is een veilige en ervaren zeiler. Mijn man en ik hadden twee weken gereisd en dit was de PERFECTE pauze! We genoten van het uitzicht, zwommen in de oceaan en namen zelfs een dutje (ja, ik was zo ontspannen)! Als je in Barcelona bent en een geweldige tijd op de oceaan wilt hebben, boek dan bij Dave!
Jaclyn P | Austin | 20 August 2015

Een heerlijke manier om een middag door te brengen!

Het hele ding was heel eenvoudig; we gemaild Dave vragen over bepaalde tijdslots vervolgens voorbehouden één op zijn website en betaalden een 30 Euro aanbetaling. We kwamen van tevoren aan bij het dok en identificeerden zijn boot. Dave zelf was mooi en zeer interessant om mee te praten. Het was een beetje choppier dan we hadden gewild, maar wat een mooie manier om af te koelen. Het was erg warm toen wij er waren, ongeveer 30 graden dus we de vakantie op Dave's boot genoten. Al met al een goede ervaring!
Gaynor H | Horsham, Verenigd Koninkrijk | 7 August 2015

Privé cruise bij zonsondergang

Boekte dit voor onze trouwdag en had echt een geweldige avond. De boot is prachtig en schipper Dave is erg behulpzaam en vriendelijk, het enige wat we hoefden te doen was genieten van de reis. Mijn vriendin was verbaasd over de ervaring en het was de perfecte manier om een romantische avond te vieren en de stad te ontvluchten.
sean j | | 6 August 2017

Uitstekende ochtendzeil vanuit Port Olimpic

We waren een groep van 11 die een zeilboottocht voor mijn 30e verjaardag geboekt.
Karan S | Londen, Verenigd Koninkrijk | 14 June 2016

Ontspannende middag zeiltocht

Mijn man en ik hebben de middag zeilen met Captain Dave en hadden echt een geweldige ervaring. Ik ben een om meestal zeeziek wanneer op de oceaan, maar gelukkig had een aangenaam zeil zonder zelfs het nemen van medicijnen. Het was een leuke ontsnapping uit de grote stad drukte in Barcelona en was ongelooflijk ontspannend. Het gebied om te zitten op de boot was echt comfortabel en Dave zelfs gestopt met de boot voor ons om te zwemmen, die echt door ons gewaardeerd was. Ik zou zeker Classic Sail Barcelona aan iedereen die op zoek is naar een ontspannen tijd op zee in Barcelona aanraden.
Christie S | Seattle | 2 October 2016

Wat een absolute traktatie

Mijn vrienden en ik hadden een absoluut fantastische middag zeilen langs de kustlijn van Barcelona eerder in de maand. Dave was een briljante en deskundige gastheer, zeer gastvrij en we konden niet om beter weer hebben gevraagd. Het was zo'n traktatie kunnen zwemmen in het heldere water naast de boot. Ik zou deze ervaring aan iedereen aanraden omdat het het hoogtepunt van mijn Barcelona-avontuur was. Nogmaals bedankt Dave!
SuzeDyson | Auckland Centraal, Nieuw-Zeeland | 22 June 2015

Fantastische middag

We hadden een geweldige tijd met Cptn. Dave. Het was het meest ontspannende deel van onze drukke reis, en absoluut mooi. Er was niet veel wind toen we gingen, maar we niet schelen. Het was comfortabel en het uitzicht op de stad waren geweldig. Ik wil nu weer op die boot zitten. Beveel, en de kosten was redelijk en elke cent waard.
juliebirditis | Bakersfield | 1 October 2015

Allemaal aan boord voor een geweldige dag zeilen

Familie en vrienden waren in Barcelona voor een aanstaande bruiloft. Na dagen van wandelen en sightseeing, we genoten van een mooie zonnige dag aan boord van Gemini met Captain Dave. Deze zeilervaring toont Barca in een ander maar mooi licht. Een hoogtepunt van onze reis.
Stewart A | Melbourne, Victoria, Australië | 20 June 2015

Charmante boot met een vriendelijke schipper

Ik heb een cruise van 3 uur met kapitein Dave aan boord van Gemini. De boot straalt charme uit en is echt interessant in zijn opstelling. Als iemand die pas onlangs begon met zeilen, had ik een geweldige tijd om met kapitein Dave te praten. Zelfs thiugh de wind was erg licht, ik had een geweldige tijd. Sterk aanbevolen
Aquanauticaldbn | Durban (Zuid-Afrika) | 3 December 2017

Een heerlijke avond met Kapitein Dave

Kapitein Dave en zijn boot Gemini waren de perfecte ontsnapping uit het stedelijke Barcelona. We boekten een middag zeilen maar hij contacteerden ons en adviseerden we gaan een beetje later te genieten van de zonsondergang. Het was prachtig. Mijn liefde en ik had de boot voor onszelf en Captain Dave was een perfecte balans van meegaand en deskundig, terwijl tegelijkertijd ons voor onszelf zodat we konden in de ervaring genieten.
braddog8 | Bozeman | 27 October 2016

Een perfecte ochtend aan boord van Gemini!

We hadden een geweldige tijd aan boord van Gemini en Dave was een gastvrije schipper. Het is een perfecte manier om de Kust van Barcelonian te zien en te gaan zwemmen in de zeer warme, diepe, blauwe Med en te zonnebaden op het dek weg van de massa! Neem drankjes en snacks mee om van te genieten terwijl u rustig vaart.
Paula S | Chichester, Verenigd Koninkrijk | 26 August 2015

Perfecte romantische avond

Ik plande een eigen zonsondergang varen met mijn partner als een verrassing terwijl we op vakantie in Barcelona waren. het was perfect! Dave was geweldig, de boot was perfect, het was heerlijk om te zitten, eten wat kaas en kijken naar de zonsondergang en de lichten gaan rond de stad. Een zeer bijzondere ervaring - sterk aanbevolen! Nogmaals bedankt Dave voor een onvergetelijke avond
Mima_Pope | Darwin, Australië | 21 October 2015

Zeer professioneel

We hebben onlangs deze tour geboekt. Het proces was uiterst schoon en gemakkelijk. We hebben een aanbetaling gedaan en hadden onmiddellijk bevestiging. We hebben gedurende het hele proces contact opgenomen met de kapitein en hij kwam altijd snel bij ons terug. Helaas was de dag dat de reis was gepland behoorlijk slecht weer. We hebben 1 uur van tevoren contact opgenomen met de kapitein en op de hoogte gebracht van onze weersprobleem. De kapitein kwam direct terug en gaf ons de mogelijkheid om af te zeggen. We hebben helaas geannuleerd en konden niet opnieuw plannen omdat het onze laatste dag was (hij bood aan om opnieuw te plannen voor de volgende avond). Ik kreeg binnen enkele minuten een bevestiging van de annulering en terugbetaling. Ik bood aan om hem de aanbetaling te laten houden omdat hij zich slecht voelde en hij weigerde te accepteren. Als we terug in de stad zijn, zullen we het opnieuw proberen.
markK3337NQ | Florida | 2 September 2017

Heerlijk ontspannen, vriendelijk en informatief reis

Mijn vrouw boekte deze reis - we waren een groep van 9 ( 3 gerelateerde gezinnen) - Classic Sail werkte met een andere organisatie om ervoor te zorgen dat we kregen een boot die onze fractie's grootte fit. Het was duidelijk dat Dani had gekozen voor een schipper die vloeiend Engels was, en was net zo inheems in Spanje als zou kunnen worden! Bernardo was een uitstekende schipper - sprak zeer goed geïnformeerd over de cultuur en geschiedenis van Barcelona en de gebouwen die we konden zien als we motored uit waar de boot was verankerd ( Port Olympic). Hij wees ook op een aantal van de zeilen tips die een volleerd zeiler zou weten - de rimpelingen op het water met vermelding van de locatie van de wind, de verklikkerlichten in de buurt van het zeil dat hij gebruikt om de wind verschuivingen bijhouden om ervoor te zorgen het zeil was goed georiënteerd. Wat was ongelooflijk was de mate waarin hij in staat was om onze jongere dochter aan te moedigen om vertrouwen te voelen in "helpen" hem varen, toen we weg in blauw water waren, terug te keren naar de kust. De meesten van ons kregen in het blauwe water te zwemmen een tijdje - en nogmaals, Bernardo had de juiste woorden van aanmoediging om de bangeriken in het water. We hadden een geweldige tijd in het kristalheldere water, die bij de eerste aanraking verkwikkend was, maar zeer comfortabel snel na, helemaal niet warm. We zouden deze 2,5 uur durende zeiltocht van harte aanraden als een geweldige manier om te ontspannen in de Middellandse Zee!
Popsrao | New York City | 17 July 2015

Een perfecte manier om de avond door te brengen

Ik boekte Classic Sail als cadeau voor mijn vrienden op onze laatste nacht samen in Barcelona. De boeking was eenvoudig, communicatie grondig en het was gemakkelijk om de boot te vinden. Dave haalde ons weg van enkele van de noisiergroepen, zodat we tijdens de zonsondergang konden genieten van een duik in de Middellandse Zee. Hij was beschikbaar maar onopvallend, en lijkt een geweldige kapitein en een aardig persoon te zijn. Zes duimen omhoog!
Katy S | | 31 July 2018

Prachtige start van onze vakantie!

Ik reisde naar Spanje met een groep vrienden en we begonnen onze reis met een middag aan boord van de Gemini! De dag kon niet meer perfect weer-gewijs zijn, en David was vriendelijk genoeg om te winkelen voor ons voor onze drankjes en hapjes, zoals we net in Spanje geland hadden en had geen tijd om het zelf te doen. Hij vond een plek voor ons om te springen in de zee om af te koelen ....... en voor mij, het was nog een check off mijn verlanglijstje te zeggen dat ik zwom in de Middellandse Zee! Ik wou dat we hadden tijd aan het einde van onze vakantie te varen op de Gemini een laatste keer! Bedankt voor een geweldige dag David!
Robin H | Iowa, Verenigde Staten | 19 October 2014

Het perfecte uitje

Als je Barcelona van een andere kant wilt zien, wil je zeker varen met schipper Dave.
stijns740 | | 6 September 2016

Geweldige kapitein, geweldige boot!

De boot Gemini is prachtig en goed onderhouden door haar kapitein, die een deskundige zeeman en rondom leuke vent is. We gingen voor een ontspannen dag tooling rond en genoten van enkele snacks, cava, en gesprek terwijl gewoon ontspannen met een prachtig uitzicht en een rustige bries waait ons langs. Dave kan je onderwijzen op de fijnere punten van zeilen of gewoon een goede metgezel terwijl je uit voor de dag. Ik laat hem elke keer als ik door Barcelona rijdt een lijn om te gaan zeilen.
Nicholas M | New York City | 28 February 2013

Lichte lucht, maar geweldig zeil

Mijn vrouw en ik gingen voor een middag zeilen op Gemini met Dave vorige week en terwijl de winden licht waren ze ghosted langs beter dan ik had verwacht.
Stephen B | | 10 November 2015

Een geweldig zeil

Dit zal gemakkelijk een van mijn hoogtepunten uit Barcelona. Zeer weinig dingen kunnen zo ontspannend als deze mooie ochtend/middag reis in de zee. Dave was een uitstekende gastheer, en zorgde uitstekend voor ons.
Kyle M | Dartford | 28 July 2016

Ontspannende familieexcursie met een geweldige schipper!

We hadden een geweldige 3 + uur cruise op de Gemini met David. Hij verwelkomde mijn vrouw en ik en onze drie jongens ( 6, 10, 16 ) aan boord en ondanks de bewolkte hemel en chop we hadden echt een geweldige tijd. Verpakt wat brood, charcuterie, kaas en drankjes genoten van het uitzicht op Barcelona en enkele interessante gesprek met David. Aangezien we konden niet in de Med jump brachten we echt net de 3 uur in ontspanning, en het was nog steeds het hoogtepunt van onze 3 dagen in Barcelona. Gewoon een FYI, er is betaald parkeergelegenheid letterlijk direct naast de boot, net rijden Carrer de la Marina en swing een links waar er de parkeerbarrière is maar de ondergrondse betaalgarage in Port Olimpic is een optie. Bedankt David!
Sami C | | 22 August 2015

Geweldige middag

Ik en vier van mijn vrienden (23-25 jaar) gingen zeilen met Dave. We brachten een geweldige middag weg van de hectische stad en genoten van de golven, wind en de zee gemengd met wat bier en goed eten. Ik kan dit iedereen aanbevelen. Als je dit in het weekend wilt doen is het beter om van tevoren te reserveren, maar je altijd spontaan bellen en vragen. Absoluut veilig.
Lars174 | Bern (Zwitserland) | 3 September 2013

Wil je gaan zeilen? Classic Sail Barcelona is de perfecte aanbieder!!

Ik wilde verrassen mijn verloofde©e voor haar verjaardag - de boeking van Gemini met Skipper Dave was het perfecte cadeau en een ongelooflijke ervaring. We namen de Sunset Tour die een beeld perfecte reis met blauwe zee was, een romantische zonsondergang en een verfrissende zwemmen stop. Gemini is een mooie en zeer goed onderhouden zeilboot, met een mooie geschiedenis (gebouwd in 1947). Schipper Dave kon niet een mooiere gastheer met een vriendelijke glimlach en tal van coole inzichten in zeilen hebben.
Colonius | Zürich, Zwitserland | 28 July 2016

Hoogtepunt van onze Barcelona weekend vrijgezellenfeest reis!

Dave is een zeer vriendelijk en behulpzaam persoon en onze tour was boven onze verwachtingen. We verrasten onze vriend voor haar vrijgezellenreis en dit was het hoogtepunt! Absoluut fantastisch! We hadden een geweldige boottocht van 3 uur op de prachtige tweelingboot. Ik kan deze tour ten zeerste aanbevelen! Als u wilt genieten van een speciale boottocht met uw speciale(n), dan is dit voor.
Michal_travels | Berlijn, Duitsland | 11 July 2016

Geweldige ervaring

Onlangs, Dave nam mijn vriendin en mij op een zonsondergang tour op zijn prachtige boot, Gemini. Vóór de reis, communiceerde hij met ons zo goed en had een zeer snelle reactietijd. Hij gaf zeer duidelijke aanwijzingen over hoe je naar de boot, en we hadden geen moeite om het te vinden in Port Olympic. We brachten drankjes en ijs, en hij bracht een koeler, die zo soort van hem was. Hij nam ons mee op de Middellandse Zee, laten we gaan zwemmen, zeilden langs de kustlijn, en nam ons toen mee terug als de dag nacht werd. Hij nam zelfs een paar foto's voor mij en mijn vriendin tijdens zonsondergang. De reis was mooi, we hadden rustig water, en als ik naar Barcelona terugkeren, zal ik zeker re-boek deze zeilervaring met Dave en Gemini. EEN AANRADER. Dankzij Dave (:
cac275 | Hattiesburg | 21 June 2017

Prachtig moment

Brachten de ochtend met mijn vrouw en kinderen op Dave's boot. Allereerst dave is zeer professioneel en zeer vriendelijk. Hij vertelt als je geïnteresseerd bent, laat je in vrede als je wilt slapen, laten we je rijden als je wilt... hij past zich perfect aan elk individu aan.
Sylvain H | Madrid, Spanje | 26 September 2017

Doe het, doe het!

had een geweldige dag met Dave en de bemanning, Dave weet echt zijn spullen. Of je onervaren (zoals ik) of enige ervaring onder je riem hebt, je werkt als een team, ontmoet iemand die nieuw is en je zult een geweldige dag hebben. De Middellandse Zee en het uitzicht op Barcelona zijn een must! Ik beveel.
EverythingsArchie | | 29 September 2013
#

Google-recensies

Bekijk meer op Google »

 

TripAdvisor-beoordelingen


Bekijk meer op TripAdvisor »
#
#
#
#
#
#
#
#
#