Wat onze klanten zeggen

Meer dan 250 ★★★★★ Beoordelingen

TripAdvisor Certificate of Excellence & Hall of Fame 2015, 2016, 2017, 2018, 2019

Sterk aanbevolen ervaring

Sterk aanbevolen activiteit in Barcelona! Het was geweldig om te genieten van het zeilen, de zon, de zee terwijl je ontspande op het dek van het klassieke jacht en chatten met vrienden, genieten van drankjes en zelfs springen voor een duik.
D_travel_rev | Alicante, Spanje | 29 June 2016

Uitstekende ochtendzeil vanuit Port Olimpic

We waren een groep van 11 die een zeilboottocht voor mijn 30e verjaardag geboekt.
Karan S | Londen, Verenigd Koninkrijk | 14 June 2016

Chill Sail!

Ik was in Barcelona voor huwelijksreis en ik boekte deze reis na het lezen van alle geweldige recensies! Dave is super mooi en chill en de boot is absoluut mooi! Het is erg ontspannend om op de oceaan, en Dave liet ons alleen zodat we een rustig zeil hebben! Het was alles wat ik had gedroomd voor een Barcelona Boat Tour!
Natalie G | | 24 August 2017

Overtrof onze verwachtingen!

Mijn vrienden en ik reserveerden een zeil met Classic Sailing voor de middag nadat onze vlucht in BCN was geland. De zachte rit, frisse zeelucht, zon en koel water was slechts het ticket voor onze jetlaggroep. We zouden weer gaan in een hartslag! Alles was perfect en kapitein David was een fantastische gastheer en schipper!
Pamela L | Nashville | 13 October 2014

Ontspannend op 3 uur afstand van de drukte

Een zeer mooie middag met schipper Stefan en een welkom uitje uit de hete stad.
Alar I | Tartu (Estland) | 12 August 2015

Het perfecte uitje

Als je Barcelona van een andere kant wilt zien, wil je zeker varen met schipper Dave.
stijns740 | | 6 September 2016

Middag zeiltocht

Ik was met een groep van vier jongens van eind 20 en we hadden een geweldige tijd. De hele reis is precies zoals geadverteerd.
Rupam B | | 11 July 2016

Geweldige manier om te ontsnappen aan de drukte

Geweldige dag op het water! Nam mijn twee dochters ( 17,20 ) en een vriend voor een drie uur durende zeilen. Ze hebben er echt van genoten, erg ontspannend. De boot is zeker ouder, maar heeft veel charme. Onze kapitein was Dave, hij was zeer deskundig en een super aardige vent. Het was de perfecte manier om te ontsnappen aan de drukte en het lawaai van Barcelona. Geweldige reis.
JCS28715 | Asheville | 24 August 2016

Mooi zeil op een ongerepte dag ... met een prachtige kapitein

Mijn familie genoten van onze zeilen met Dave. De Gemini is een prachtige klassieke sloep, met een kapitein die charmant en boeiend, en bleek een geweldige conversationalist ... met ons en onze tienerzoon. Het zeil van vandaag was een van mijn favoriete avonturen die we hebben genomen terwijl we in Spanje.
the_3_adventurers | Raleigh | 27 March 2015

Uitstekende optie voor een ontspannen en romantische ervaring in Barcelona

Mijn vrouw en ik genoten van een cruise bij zonsondergang in juli. Hoewel het weer warm was in de stad (ongeveer 90 deg F), was de temperatuur zeker koeler op het water, zelfs met beperkte wind. Jachthaven goed bereikbaar vanuit de oude stad. Geweldig uitzicht, soepel varen, comfortabele unieke zeilboot en een persoonlijke en hartelijke schipper. Klein nadeel van zogenaamd "beperkte" badkamerfaciliteiten, maar als u vooruit plant . . . :)
Christopher S | Chicago | 24 July 2015

Zeilen in Spanje, bij zonsondergang - een must do

Ik kreeg een greep van Dave via een vriend die had gevaren met hem een week eerder en hij kwam sterk aanbevolen. Ik snap waarom. Hij is echt een goede ziel en een gentleman en zijn boot spreekt boekdelen over zijn charme en debonair. Gemini is een beetje gedateerd, maar het is ruim en heeft veel karakter. Ik had een groep van 6 en het past heel mooi en voor de prijs, het is zeker zo goed als het krijgt.
Brian L T | Los Angeles | 7 September 2015

Uitstekende, ontspannende tijd :)

Brachten een briljante paar uur op het water met Dave vorige week. Echt leuke vent en de boot is een echte klassieker, niet veel in de weg van automatisering! Het weer was prachtig natuurlijk en we gewoon pootled over, absoluut perfect. Zelfs mijn voortdurend chagrijnige tienerdochter toegegeven dat ze genoten, ik kan geen hogere lof bedenken!
Matt P | Londen, Engeland | 9 August 2015

Groot plezier

4 van ons boekten de boot voor 3 uur op een glorieuze zaterdagmiddag. Dave was een geweldige Skipper, liet ons drinken en muziek spelen terwijl hij zorgde voor het zeilen.
Dom S | | 11 July 2017

Uitstralen... en kalm! Geweldige zeiltocht!

We hadden met Dave voor 4 volwassenen en 1 kind op een vrijdagmiddag geboekt. Echter, zodra we naar onze zeiltocht nam, waren de golven gek! De boot was op 45 graden de meeste van de tijd. Mijn 7 jaar oude en ik genoten er erg van, maar de vrouw en tante waren opknoping op voor hun leven! Nou, na bijna een uur van deze opwinding, Skipper Dave afgeblazen en we gingen naar de haven. Een man van zijn woorden, hij zou het grootste deel van onze reis vanwege het weer terug te betalen, maar we kozen om te herschikken. Dus, nogmaals, gingen we op maandagochtend. Kalme zee en mooi weer. Deze keer was het een zeer soepele rit. We stopten voor een paar een nam een duik in de heldere kobalt blauwe zee. Een zeer ontspannende reis. Hoe dan ook, breng je eigen eten en water. Geniet van het uitzicht en ontspan... Maar ik moet zeggen, ik hield van vechten tegen de golven!!!
phuwanai1194 | Atlanta | 11 August 2016

Het juweel van Barcelona!!!!

Mijn man en ik zijn net terug van 3 weken in Spanje. De top herinnering aan onze reis is onze 3 uur durende zeil met Dave, de eigenaar van Classic Sail Barcelona. Het was zeker de meest memorabele moment van onze reis. Probeer iets nieuws en buiten de reguliere toeristische uitstapjes. Je als groep, een stel of gewoon alleen gaan. Dave zal alles doen wat hij kan om aan uw behoeften tegemoet te komen. Hoeveel mensen mogen er op de Middellandse Zee varen? Mis deze ontspannende, plezierige en gedenkwaardige reis niet!
Judith C | Cuenca, Ecuador | 13 November 2016

Wow! Duidelijke aanbeveling

Deze jongens waren super behulpzaam en flexibel. We moesten verhuizen reis een paar keer en ze echt ondergebracht ons. Prijs was goed gezien alles wat we hadden en het eten/drinken pakket voor extra 10 euro is de moeite waard. We brachten ook enkele drankjes zelf. Schipper laten we varen toen we wilden, er was muziek ( hoewel een Bluetooth-verbinding met onze apparaten zou een goede aanvulling zijn), er was zon, er was bier, het was een geweldige manier om 3 uur van zonsondergang te besteden!
wittehengel | Istanbul, Turkije | 2 May 2017

Geweldige middag

Ik en vier van mijn vrienden (23-25 jaar) gingen zeilen met Dave. We brachten een geweldige middag weg van de hectische stad en genoten van de golven, wind en de zee gemengd met wat bier en goed eten. Ik kan dit iedereen aanbevelen. Als je dit in het weekend wilt doen is het beter om van tevoren te reserveren, maar je altijd spontaan bellen en vragen. Absoluut veilig.
Lars174 | Bern (Zwitserland) | 3 September 2013

Een vlekkeloze Barcelona Experience, prachtig zeilavontuur!

We hebben niets dan goede dingen te zeggen over onze zeiltocht met Dave. We hebben dit Trip Advisor-account gemaakt zodat we een beoordeling voor deze ervaring konden schrijven. We gingen op een ochtend excursie dat ons ongeveer 2 mijl buiten de kustlijn van Barcelona nam en duurde ongeveer 3 uur. De haven was eigenlijk gesloten toen we begonnen, maar hij nam ons nog steeds voor de volledige ervaring ondanks de vertraging. Zeer meegaand toen ik een beetje zee-ziek kregen en was meer dan begrip, die een enorm positief voor ons was. We sliepen in de zon voor nogal wat van onze reis. Als je je zorgen maakt over het hebben van een gesprek of ongemakkelijke stiltes te voeren, niet doen! Hij was erg charmant en conversational wanneer nodig, maar gaf ons onze ruimte. We zullen dit zeker weer doen volgende keer dat we in het gebied zijn!
Kipdsumner | Ramstein-Miesenbach, Duitsland | 13 July 2014

Wat een geweldige reis!

Mijn vrouw en ik hadden zo'n geweldige tijd op Skipper Dave's zeilboot. Zeker het hoogtepunt van onze tijd in Barcelona.
Michael A | | 10 August 2015

Fantastische eerste keer zeilervaring!

We waren op zoek naar meer unieke dingen om te doen in Barcelona dan alleen de reguliere toeristische bezienswaardigheden en dus boekten we deze zeiltocht. Het was veruit een van onze favoriete en meest ontspannende delen van de reis. Het water is prachtig voor de kust van Barcelona en het uitzicht op de kust was fantastisch. Half april was het mooi weer en mijn lichte jas was alles wat ik nodig had voor een cover-up over mijn sundress.
cldegen | Groot-Londen, Verenigd Koninkrijk | 23 May 2015

Een prachtige oude boot, een geweldige ervaring

Dave, de schipper en eigenaar van Gemini is een zeer mooie man wiens liefde voor zijn boot en zeilen is zeer duidelijk. De reis was ontspannend en we leerden veel over de boot en zeilen en gewoon genoten van weg van de drukte van de stad. We zouden deze reis grondig aanraden. Het feit dat Dave Schots is, betekent dat er geen taalbarrière is die de reis verder heeft versterkt.
Lou_Jenkins | Bury St Edmunds, Verenigd Koninkrijk | 23 April 2018

Het beste wat we in Barcelona hebben gedaan

Deze zeiltocht was een van de beste dingen die we ooit in Barcelona hebben gedaan en we zijn vele malen in Barcelona geweest en hebben het grootste deel van wat het te bieden heeft gezien. Dave was absoluut briljant en maakte de hele ervaring vanaf de eerste boeking tot het van boord gaan in de haven volledig naadloos en een geweldige ervaring. Dave reageert meteen op e-mails, hij was erg meegaand, hij stemde er zelfs mee in om onze reis naar een andere dag te verplaatsen vanwege het weer, hij vond het niet erg als we ons eigen eten en drinken meebrachten, hij was zelfs bereid om op te trekken en ons te laten zwemmen, maar we hebben ons daar uit teruggetrokken omdat het water zo koud was..
alexjwood | Birmingham, Verenigd Koninkrijk | 28 May 2014

Fantastische ervaring

Mijn vrouw en ik hadden onlangs het genoegen van zeilen met Dave op de Tweelingen. Het was een onvergetelijke ervaring. Dave is een genot persoonlijk en een zeer professionele schipper. De boot is ook mooi. Hij stopte twee keer zodat we konden zwemmen. Hij biedt water, maar als je iets anders wilt drinken of eten moet je het brengen. Als u denkt over zeilen in Barcelona.. aarzel niet. Boek met Dave en je zult niet teleurgesteld worden!
mdzebar | Brooklyn NY | 29 July 2015

Chillin op de Middellandse Zee

Het was snel en gemakkelijk om deze reis te boeken. De boot was gemakkelijk te vinden en kapitein Dave was de perfecte gastheer. Onopvallend biedt een prachtig uitje voor ons en waardoor voor ons echt genieten van ontspannen in de boot en nemen in de prachtige Middellandse Zee. Absoluut mooi! Ik beveel dit ten zeerste aan!
Julia H | Austin | 3 August 2018

Heel erg goed

Zeer goed was. Zeer mooi zeil. Het geld waard. Alles is in orde. Ik raad iedereen aan! Dankzij Dave.
Varga D | | 25 December 2017

Geweldige middag uit! !

Na alle goede recensies te hebben gelezen, boekten we dit (gezin van drie inclusief 14-jarige dochter)... we werden niet teleurgesteld en hadden een geweldige middag zachtjes zeilen rond de baai bij Barcelona Marina. Dave was een vriendelijke gastheer die de reis nog beter maakte. . . u zult er geen spijt van krijgen om dit te boeken.
Will R | Solihull, Verenigd Koninkrijk | 24 July 2017

Geweldig zeil op de Middellandse Zee voor wat rust en wind in je gezicht.

Dani was onze kapitein voor een geweldig zeil op hun 40' monohull. We hadden een groep van 7 met veel ruimte en genoten van een motor rond en zeilen bij zonsondergang. Dani was een geweldige gids, de boot was in goede staat en iedereen had een geweldige tijd om van het land af te komen en wat zoute lucht in onze systemen te krijgen.
Rick H | Clarkston | 12 December 2016

Een must in Barcelona!

We hebben genoten van onze cruise bij zonsondergang w Dave! Geweldige manier om te ontspannen en de stad te zien! Het is een zeer comfortabele boot en rit ( voelde niet beweging ziek) zijn zeilboot kan de golven omgaan. Aanbevelen!!
purplenimen | Fort Myers | 28 August 2017

Een onvergetelijke ervaring

Een reis met Dave op de Tweeling is een van die juweeltjes die je erg gelukkig voelt om gevonden te hebben en een prachtige, onvergetelijke ervaring aan je hoofd overlaat. De prijs is ongelooflijk betaalbaar voor de ervaring van het zijn op een tijdloze zeilboot cruisen langs de kust van Barcelona. Dave, de kapitein, zit vol met interessante verhalen en geeft je het gevoel dat dit de reis van je leven is. Als u ervoor kiest om een ding te doen terwijl youâre in Barcelona, doe dit!
Anna L | Barcelona | 21 October 2018

Briljante! Een perfecte ochtend!

Een heerlijke ochtend van zon en zee, enorm genoten door volwassenen en kinderen ( 11 en 15 ). Dave is een gracieuze, deskundige gastheer maar helemaal niet opdringerig - zeer ontvankelijk wanneer de kinderen de boot wilden stoppen en zwemmen. Veel persoonlijker dan een van de meer toeristische exploitanten die we keken verrekening net voor ons. Geen betere manier om een zonnige ochtend in Barcelona door te brengen.
GemmaRLondon | Londen | 8 June 2016

Coolste boot waar ik ooit ben geweest

Een must voor iedereen die geniet van het water. Zeer goed geïnformeerde en relaxte kapitein op een stellaire zeilboot. U zult niet teleurgesteld worden.
Dave W | Barcelona, Spanje | 3 February 2015

Gewoon geweldig!

Mijn vader boekte de reis als een verrassing. En wat een verrassing! Het weer was ideaal, de boot fantastisch en Captain Dave heeft geweldig werk geleverd. We waren uit voor ongeveer drie zeer plezierige uren. Gemini is een mooie kleine traditionele zeilboot en deze toegevoegde charme aan het evenement. Men zeker veel geleerd van de reis en was vertrokken met een geheugen dat zal vasthouden voor een mensenleven. Een aanbeveling.
MacDonald555 | Wiesmoor, Duitsland | 21 September 2016

Wat een absolute traktatie

Mijn vrienden en ik hadden een absoluut fantastische middag zeilen langs de kustlijn van Barcelona eerder in de maand. Dave was een briljante en deskundige gastheer, zeer gastvrij en we konden niet om beter weer hebben gevraagd. Het was zo'n traktatie kunnen zwemmen in het heldere water naast de boot. Ik zou deze ervaring aan iedereen aanraden omdat het het hoogtepunt van mijn Barcelona-avontuur was. Nogmaals bedankt Dave!
SuzeDyson | Auckland Centraal, Nieuw-Zeeland | 22 June 2015

Hoogtepunt van onze Barcelona weekend vrijgezellenfeest reis!

Dave is een zeer vriendelijk en behulpzaam persoon en onze tour was boven onze verwachtingen. We verrasten onze vriend voor haar vrijgezellenreis en dit was het hoogtepunt! Absoluut fantastisch! We hadden een geweldige boottocht van 3 uur op de prachtige tweelingboot. Ik kan deze tour ten zeerste aanbevelen! Als u wilt genieten van een speciale boottocht met uw speciale(n), dan is dit voor.
Michal_travels | Berlijn, Duitsland | 11 July 2016

Beste zeiler en beste boot in Barcelona

Ik heb gevaren op Gemini in december 2012 met enkele vrienden, de ervaring was geweldig.
ReyGuigu | Lyon | 27 February 2013

Ongelooflijk, Holiday Highlight

14.00 uur starttijd. Hoewel de hemel bewolkt was, hadden we de tijd van ons leven. De zee was warm toen we aankwamen, Dave was heerlijk, de boot was charmant en briljant. Of je nu denkt dat je van zeilen houdt of niet, geef het eens, je zult het geweldig vinden! Kinderen en volwassenen hadden echt een geweldige tijd aan boord van dit prachtige schip met zijn fantastische schipper.
Rhiannon M | Leicester, Verenigd Koninkrijk | 30 August 2015

Cruise bij zonsondergang

Onze groep van 7 nam de zonsondergang cruise met onze schipper Stefan. We hadden een zeer plezierige ervaring, hoewel de meerderheid van ons van zeeziekte geleden! We waren in staat om ons eigen eten, drinken en zelfs muziek via de bluetooth faciliteit verstrekt. De prijs van deze reis vergeleken zeer gunstig met anderen en dit is een andere reden waarom ik zou deze ervaring aanraden.
YorkshireMackem | Yorkshire | 3 July 2016

Een geweldig zeil

Dit zal gemakkelijk een van mijn hoogtepunten uit Barcelona. Zeer weinig dingen kunnen zo ontspannend als deze mooie ochtend/middag reis in de zee. Dave was een uitstekende gastheer, en zorgde uitstekend voor ons.
Kyle M | Dartford | 28 July 2016

Maakte niet het zeil, maar nog steeds 5 sterren

Helaas moesten we annuleren onze reis dezelfde dag omdat twee in onze partij een medische noodsituatie hadden en naar huis gingen. Dave was ongelooflijk gemakkelijk om mee te werken en responsief en gaf ons onze aanbetaling terug zonder probleem. We waardeerden het echt. We waren erg bummed te missen de boottocht, maar als we ooit in Barcelona weer zijn zullen we zeker zet het op de top van de lijst. Nogmaals heel erg bedankt, Dave.
Neeners815 | Jersey City | 4 September 2016

Geweldige wind, geweldig zeil!

Ons zeil met Dave op de Tweeling was fantastisch. Dave was snel om ons informatie over boeking en hoe de boot te vinden. Hij was klaar voor vertrek zodra we aankwamen. Gemini is een klassieke oude houten boot die zeer stabiel is en neemt het water prachtig. Ons weer was perfect met veel wind die voor een geweldige zeil maakte. Dave stopte zodat we in de oceaan konden springen om te zwemmen. Het was een geweldige middag en we raden deze boot aan. Dave was een aangename gastheer en laat mijn man en dochter helpen zeilen. Het was super gemakkelijk om naar het gebruik van de metro.
sdeboon | Edelherten, Canada | 6 July 2016

'Zee' Barcelona anders

Als u op zoek bent naar iets anders te doen in Barcelona, vermijd de toeristische valkuilen en breng een middag op een oude zeilboot, cruisen rond de kust.
Kim H | Toronto, Ontario, Canada | 27 August 2012

Aanbevolen voor gezinnen.

Mijn familie met twee kleine kinderen van 2 en 6 had een perfecte middag zeilen met klassieke zeil Barcelona. Vriendelijke kapitein en een prachtig uitzicht.
Marte T | | 7 September 2018

Sail Gemini!

Het milieu was meer als een vriend die u op een boot, in plaats van een cookie-cutter tour boot. Dave de schipper was een uitstekende gids, wijzen bezienswaardigheden op het water en over het stadsbeeld van Barcelona, en zelfs laten een paar van ons een bocht bij de helmstok ( geen schaafwonden, gelukkig!) Ik beveel dit aan iedereen die een echte ervaring in de wateren van Barcelona wil.
Andrew M | Vancouver, British Columbia, Canada | 2 August 2014

Zeilen of chillen op een klassiek jacht in Barcelona

Het was een fantastische middag met schipper Dave, die laat de twee van ons helpen varen toen we wilden, leerde ons een beetje, en dan we praatten en gekoeld toen we wilden. En het jacht is klassieke old school! En tegen een eerlijke prijs ook, vooral als we meer mensen hadden. Doe het nou maar...
Donovan H | Verenigde Staten | 12 September 2018

Hoogtepunt van onze reis

We hebben echt genoten van zeilen met Dave. We brachten 10 dagen in Barcelona en zeilen was onze vakantie van sightseeing, die het hoogtepunt van onze reis bleek te zijn. Zou zeker teruggaan. Eerste keer op de Middellandse Zee, het was mooi en ontspannend. Dave was een geweldige gastheer.
Jolynne P | | 19 June 2017

Geweldige tijd

Gemini is een prachtig schip en Dave is een geweldige kapitein. Je zult een uitstekende middag hebben met uitzicht op Barcelona.
Chris S | Detroit | 25 June 2015

Mooie middag zeilen

Onze oorspronkelijke boeking was te gaan op Gemini geweest maar het weer was niet geweldig, dus de volgende dag gingen we met Giambattista en Dave. Een heerlijke middag brachten ontspannen en bewonderen het uitzicht. Onze baby was comfortabel ook. Veel dank
SilverLadyLondon | Londen | 31 October 2015

Ruw water, maar leuk! !

We hebben genoten van onze ochtend met Dave. Hij liet ons deelnemen aan het besturen van de boot. Het was te ruw om te zwemmen, maar het was nog steeds fantastisch om Barcelona vanaf het water te bekijken. Bedankt!!
Cathy P | | 8 September 2017

Privé cruise bij zonsondergang

Boekte dit voor onze trouwdag en had echt een geweldige avond. De boot is prachtig en schipper Dave is erg behulpzaam en vriendelijk, het enige wat we hoefden te doen was genieten van de reis. Mijn vriendin was verbaasd over de ervaring en het was de perfecte manier om een romantische avond te vieren en de stad te ontvluchten.
sean j | | 6 August 2017

Fantastische ervaring

Sterk aanbevolen voor een groep vrienden / familie. 3 uur was een perfecte hoeveelheid tijd om de haven te cruisen en de kapitein gaf ons echt ruimte, dus het voelde als onze eigen boot. Veel liever dan de grote catamarantours met meer dan 50 personen
mitchpittaway | Toronto | 18 July 2019
#

Google-recensies

Bekijk meer op Google »

 

TripAdvisor-beoordelingen


Bekijk meer op TripAdvisor »
#
#
#
#
#
#
#
#
#