Wat onze klanten zeggen

Meer dan 250 ★★★★★ Beoordelingen

TripAdvisor Certificate of Excellence & Hall of Fame 2015, 2016, 2017, 2018, 2019

Fantastisch ontspannend zeil!

Bernardo de schipper was heerlijk deskundig en vriendelijk - maakte de 3 uur varen meest aangenaam! Water was duidelijk en fris! Een aanrader voor wat ontspanning, water en plezier tijdens de hete, hete zomer!
DPLosAngeles | Los Angeles | 29 July 2015

Geweldige ervaring

Mijn moeder en ik gingen onlangs op een middag zeil met Dave. We waren een paar minuten te laat, vanwege het verkeer van waar we vandaan kwamen, maar Dave was meegaand en hij wachtte ons in de boot toen we aankwamen. Het weer was mooi en het was over het algemeen een zeer ontspannend en aangenaam zeil. Dank u!
Grace L | | 24 September 2017

Mediterrane kustcruise

Mijn dochter en ik waren stoppen in Barcelona voor de week voor haar voorjaarsvakantie. We kenden de stad niet, of hadden plannen, dus on the fly, we vonden deze zeilboot cruise, aangemeld en gingen. Het was zeer gemakkelijk te boeken, zeer gemakkelijk te vinden, en een plezierige ervaring rondom. Schipper Dave was super aardig. Hij beantwoordde vragen, en sprak met ons als nodig, en ook, toegestaan ons om gewoon chill op de voorkant van de boot en genieten van het uitzicht. Het was een geweldige tijd, en als je weg wilt van de drukte van de stad en geniet van wat rust en stilte met een geweldig uitzicht, raad ik deze reis ten zeerste aan.
jontravels2018 | Destin | 31 March 2016

Wat een geweldige reis!

Mijn vrouw en ik hadden zo'n geweldige tijd op Skipper Dave's zeilboot. Zeker het hoogtepunt van onze tijd in Barcelona.
Michael A | | 10 August 2015

Een mediterraan avontuur

Ons gezin van vier had een prachtig avontuur met Captain Dave op de laatste dag van onze barcelona vakantie. Dave was zeer responsief via onze e-mail communicatie te boeken de reis. De aanwijzingen naar de Tweelingwaren gemakkelijk te volgen en ze was zoals beschreven â goed onderhouden met veel karakter. Captain Dave was zeer knap maar niet opdringerig â hij geduldig beantwoordde al onze vragen. We brachten meer dan drie uur genieten van de prachtige skyline van Barcelona. Hij stopte zelfs en verankerd zodat onze kinderen konden in de Middellandse Zee zwemmen. We zouden Classic Sailing ten zeerste aanbevelen en hopen dat we de kans hebben om ooit weer op de Tweeling te varen.
Kathy M | Rocky Hill | 23 August 2014

Een geweldig zeil

Dit zal gemakkelijk een van mijn hoogtepunten uit Barcelona. Zeer weinig dingen kunnen zo ontspannend als deze mooie ochtend/middag reis naar de zee. Dave was een uitstekende gastheer, en zorgde uitstekend voor ons.
Kyle M | Dartford | 28 July 2016

Geweldige manier om Barcelona te zien

Fantastische manier om weg te komen van alles en barcelona vanuit een ander perspectief te zien. Mooie historische boot. Kinderen zijn van harte welkom!
6Months062013 | Landsborough | 8 June 2016

Beste zeiler en beste boot in Barcelona

Ik heb zeilde op Tweelingen in december 2012 met enkele vrienden, de ervaring was geweldig.
ReyGuigu | Lyon | 27 February 2013

Charmante boot met een vriendelijke schipper

Ik grondig een 3 uur durende cruise met Captain Dave aan boord van Gemini. De boot straalt charme en is echt interessant in de setup. Als iemand die pas onlangs begonnen zeilen, had ik een geweldige tijd chatten met Captain Dave. Zelfs thiugh de wind was erg licht, ik had een geweldige tijd. Een aanrader
Aquanauticaldbn | Durban, Zuid-Afrika | 3 December 2017

Zeilplezier

Had een geweldige middag reis met Captain Dave - geweldige gastheer, en grondig plezierige middag. Zeker de moeite waard om te gaan!
Taylorgt1 | Londen, Verenigd Koninkrijk | 4 April 2017

Iets anders

Fantastische onderneming met Capt Dave voor een verrassing verjaardagscadeau voor een vriend. Prachtige boot, geweldig uitzicht op Barcelona en plezier kijken naar de boot wordt bediend door zeilen en het raken van een aantal afdalingen snelheden!
Al H | Londen, Verenigd Koninkrijk | 4 May 2015

Geweldige reis - helemaal aanraden!

Echt mooie schipper, mooie zeilboot en perfecte zeilomstandigheden, Geweldige herinneringen voor een vrienden duivin doen!
Claire B | | 6 August 2018

Groot zeil met Dave

We zeilden met Dave in juni 2015 en hadden een geweldige middag met hem, dus toen we terug in Barcelona (juli 2017) vonden, was zeilen met Dave opnieuw een must. We hadden nog een geweldige middag met Dave. Zeilen in de Middellandse Zee is een geweldige manier om de stad te zien. We gingen zwemmen, vijf mijl verderop; het water was geweldig. Sterk aanbevelen een zeiltocht met Dave.
Larry G | | 18 July 2017

Zeilen met kapitein Giambattista en scheepspartner Christian is een ervaring die je niet mag missen: een ontspannend zeil ver van de drukte

Een echte schat van een ervaring. Prachtige bemanning die ons heel speciaal laten voelen en maakte het het hoogtepunt van onze reis, vooral voor onze twee, niet altijd gemakkelijk te behagen, tieners. Beveel een zeil met Dave en zijn uitstekende team.
RACHEL B | Haslemere, Verenigd Koninkrijk | 4 August 2013

Geweldig zeil

Mijn vrouw en ik onlangs nam de Gemini met schipper Dave voor een zonsondergang varen er in Barcelona. De routebeschrijving naar de boot waren ter plaatse. Ik beveel volledig uitgaan van haven Olimpic, zoals u in het open water in een mum van tijd zijn. Het was een beetje schokkerig maar Dave heeft uitstekend werk begeleid de boot terwijl mijn vrouw en ik Cava hadden en geroosterd tot de laatste aanblik van de avond zon achter Montjuic gaan. Perfecte manier om onze vakantie in Spanje te beëindigen.
dbrown109 | Gloster, Mississippi | 15 September 2017

Overtrof de verwachtingen. Bravo!

Weg te gaan Dave! U en uw zoon waren zulke geweldige gastheren en we hadden een geweldige tijd op uw boot. Dave houdt duidelijk van wat hij doet voor de kost en dat blijkt duidelijk. Nogmaals bedankt.
Michael S | Baltimore | 4 July 2017

Geweldige duik in de Middellandse Zee

Ik boekte deze klassieke zeiltocht met Dave voor onze huwelijksreis terug in de zomer van 2015. Ik beloofde Dave om hem een 5-sterren, opmerkingen en aanbevelingen dus hier is het.
vspeang | Groot-Londen, Verenigd Koninkrijk | 1 January 2016

Een heerlijke middag zeilen op Skipper Dave's zeilboot!

Mijn man en ik zeilden met Skipper Dave op zijn 41 voet, 1943 prachtige houten zeilboot. Mijn man is een volleerd matroos en bood aan "bemanning" als we de haven verlaten en kregen onder zeil. Natuurlijk, Skipper Dave was meer dan in staat om dit onafhankelijk te doen, maar toegestaan mijn man te helpen. Het geliquideerd dat hij liet mijn man varen de boot ( sturen) voor de 3 uur van het zeil! Hij hield gewoon van op de Middellandse Zee, onder zeil, en bemannen het roer! Ik bleef op het voordek en laat die 2 zeilers samen praten winkel. Schipper Dave was professioneel, capabel en zeer vriendelijk. Hij vroeg ons wat voor soort zeil we wilden... als ik liever een meer soepele rit, hij alleen opgemaakt de gedeeltelijke zeilen als het een winderige dag was. Het was een perfecte middag van zon en ontspanning en een prachtig cadeau aan mijn man! Bedankt voor een mooie dag!
JulieNitz | Farmington Hills | 13 October 2017

Fantastische eerste keer zeilervaring!

We waren op zoek naar meer unieke dingen te doen in Barcelona dan alleen de reguliere toeristische bezienswaardigheden en dus boekten we deze zeiltocht. Het was veruit een van onze favoriete en meest ontspannende delen van de reis. Het water is prachtig voor de kust van Barcelona en het uitzicht op de kust waren fantastisch. Medio april, het weer was mooi en mijn lichte jas was alles wat ik nodig had voor een cover-up over mijn sundress.
cldegen | Groot-Londen, Verenigd Koninkrijk | 23 May 2015

Doe het, doe het!

had een geweldige dag met Dave en de bemanning, Dave weet echt zijn spullen. Of je onervaren (zoals ik) of hebben wat ervaring onder je riem, je zult werken als een team, ontmoet iemand nieuw en je zult een geweldige dag hebben. De Middellandse Zee en het uitzicht op Barcelona zijn een must do! Ik beveel.
EverythingsArchie | | 29 September 2013

Briljante! Een perfecte ochtend!

Een heerlijke ochtend van zon en zee, enorm genoten door volwassenen en kinderen (11 en 15). Dave is een gracieuze, deskundige gastheer maar helemaal niet opdringerig - zeer ontvankelijk wanneer de kinderen de boot wilden stoppen en zwemmen. Veel persoonlijker dan één van de meer toeristische exploitanten die we vlak voor ons verrekening keken. Geen betere manier om een zonnige ochtend door te brengen in Barcelona.
GemmaRLondon | Londen | 8 June 2016

prachtige reis

We hebben de mooiste reis met David gehad. De boot is zo mooi en charmant. David maakte het meeste uit zeiltocht en was zeer vriendelijk en zorgzaam. Een absolute must in Barcelona. Thanx David en de beste...
Luisa_xoxo | Hamburg, Duitsland | 20 May 2014

Prachtig uitzicht op de zonsondergang!

We hadden een geweldige tijd gaan voor een avond zeil met Dave. Hij was erg vriendelijk en hoffelijk, en we hielden absoluut van het uitzicht op de zonsondergang boven de skyline van de stad. Zeer sterk aanbevolen!
Cipriana C | | 21 April 2014

Privé cruise bij zonsondergang

Boekten dit voor onze trouwdag, en had echt een geweldige avond. De boot is mooi en schipper Dave is echt behulpzaam en vriendelijk, alles wat we moesten doen was genieten van de reis. Mijn vriendin was door de ervaring verbaasd en het was de perfecte manier om een romantische avond te vieren en de stad te ontsnappen.
sean j | | 6 August 2017

Uitstekende privé vrijgezellenfeest op de "No Limits"

Uitstekende 3 uur durende zonsondergang tour. De Lady Skippers waren super aardig en vriendelijk. De boot was gewoon perfect voor de 11 van ons en de ervaring met Dave vanaf de 1e contact tot na de boeking was zeer aangenaam, professioneel en snel.
Viola P | Brussel, België | 26 June 2019

Een zonsondergang zeil met David!

Na een lange dag wandelen door de straten van Barcelona, nam onze groep van 8 ( senioren) een taxi te ontmoeten David voor zijn laatste zeil van de dag. Helaas voor David, zijn klassieke zeilboot was naar beneden voor reparaties, echter; Hij had een back-up plan op zijn plaats toen we aankwamen. We brachten een ontspannen avond genieten van onze wijn en snacks tijdens het zeilen in een 42 ' zeilboot met uitzicht op de prachtige stad Barcelona. Het zien van de zonsondergang boven het water... Onbetaalbaar! Het beste advies dat ik kan bieden is om een zeil te boeken met David. David is een eerste klas kapitein en we ( echt) genoten van zijn gezelschap. David was niet alleen gemakkelijk voor de ogen, hij was een heerlijke kapitein om mee te praten. David liet niets onbeantwoord als je een vraag had over zeilen of de stad Barcelona. Wat een leuke avond... dank u David voor het toevoegen van uw persoonlijke touch aan een mooie avond! U bent de beste en wij wensen u veel succes!!!
nchurchill | Houston | 19 September 2014

Mooie manier om een paar uur door te brengen

Onze groep van 11, waaronder 6 kinderen van 9-12 jaar, hadden een geweldige reis. Captain Danny was erg vriendelijk en laat alle kinderen een gaan bij schipperen de boot, die een van hun hoogtepunten van een bezoek aan Barcelona was!
Melsybabes | Warlingham, Verenigd Koninkrijk | 2 January 2017

Barcelona door volle maan

Gisteravond een vriend en ik ging zeilen van Barcelona Marina in een prachtige oude houten zeilboot 'Gemini', met haar gregarious en deskundige kapitein, Dave. Heldere luchten en een volle maan, de lichte bries vullen de zeilen, duwen ons door het kalme water, het was een perfecte avond uitstapje, het bewonderen van de magische vergezichten van de nacht barcelona. Zeker iets te worden beschouwd op een reis naar Barcelona. Het werd een beetje koud tegen het einde van de avond dus neem een trui of een fleece.
Yubitzume | Barcelona, Spanje | 21 August 2013

Geweldige zeilervaring in Barcelona

We boekten middag op Capitan Dave's prachtige boot als een kleine dag verrassing voor onze vriend. We hadden een fantastische tijd. Zeer ontspannend en spannend in dezelfde tijd.
Piotr K | | 6 May 2015

Fantastische dag van zeilen!

Wat een geweldige ervaring! We gingen zeilen met Dave begin april voor mijn verjaardag. Dave is fantastisch en Gemini is prachtig! Het zien van Barcelona vanaf zee was prachtig. Kan niet aanraden om dit genoeg te doen!
calitravels48 | Los Angeles | 21 April 2015

Killing It

Prachtige. Gewoon prachtig. Beste manier om Barcelona met Dave te zien.
G H | Sydney, Australië | 15 August 2017

Fantastische middag zeilen op Gemini met Skipper Dave

We namen een 3 uur durende zeiltocht met Skipper Dave - het was veruit mijn favoriete onderdeel van de vakantie, en vertegenwoordigd uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
dduffy41 | | 25 October 2016

Fantastische ervaring

Mijn vrouw en ik hadden onlangs het genoegen van zeilen met Dave op de Tweelingen. Het was een onvergetelijke ervaring. Dave is een plezier persoonlijk en een zeer professionele schipper. De boot is ook mooi. Hij stopte twee keer zodat we konden zwemmen. Hij biedt water, maar als je iets anders wilt drinken of eten moet je het meenemen. Als u denkt over zeilen in Barcelona.. Aarzel niet. Boek met Dave en je zal niet teleurgesteld worden!
mdzebar | Brooklyn NY | 29 July 2015

Mooi avondzeil!

Schipper Dave was geweldig! We namen de avond zeil en het was perfect. Dit is een geweldige activiteit en ik beveel het ten zeerste aan.
HNikkie | Chicago | 28 September 2015

Ongelooflijk, Vakantie Hoogtepunt

14.00 uur. Hoewel de hemel bewolkt was, hadden we de tijd van ons leven. De zee was warm toen we aankwamen, Dave was heerlijk, de boot was charmant en briljant. Of je nu denkt dat je van zeilen houdt of niet, probeer het eens, je zult het geweldig vinden! Zowel kinderen als volwassenen hadden echt een geweldige tijd aan boord van dit prachtige schip met zijn fantastische schipper.
Rhiannon M | Leicester, Verenigd Koninkrijk | 30 August 2015

Zeer mooie schipper!

De aanmelding en transactie online waren zeer vlot. We moesten snijden onze zeepromenade kort als onze zoon zeeziek kregen ( eerste keer zeilen) vanwege zeer schokkerige golven, maar door het Dave bleek een prachtige schipper, zeer voorzichtig, paardrijden de golven zo soepel mogelijk, en lijkt een mooie man. Zal het opnieuw proberen in de toekomst, met meer clement weer! Bedankt Dave!
bedandy | Montpellier | 4 August 2015

Wow! Definitieve aanbeveling

Deze jongens waren super behulpzaam en flexibel. We moesten verhuizen reis een paar keer en ze echt ondergebracht ons. Prijs was goed gezien alles wat we hadden en het eten/drankje pakket voor extra 10 euro is de moeite waard. We brachten ook enkele drankjes onszelf. Skipper liet ons varen toen we wilden, er was muziek ( hoewel een Bluetooth-verbinding naar onze apparaten zou een goede toevoeging), er was zon, er was bier, het was een geweldige manier om 3 uur zonsondergang door te brengen!
wittehengel | Istanbul, Turkije | 2 May 2017

Wilt u 3 uur ontsnappen? Dit is de beste zeilen die ik had voor een lange tijd

We waren 18 volwassenen, op zoek naar een manier om weg te komen van onze routine voor een paar uur zonder onze kinderen. Dave en zijn team hadden het idee. Ze namen ons voor 3 uur op zijn catamaran door de kust van Barcelona. We waren alleen op de zee, we konden wat frisse lucht nemen en inhalen met onze vrienden met wat achtergrondmuziek, drankjes, fruit en snacks... de droom die uitkomt. Ik zeker aanraden Dave en ik zal zeker een tour opnieuw boeken. Dave was behulpzaam, responsief, gastvrij, discreet... Geloof me, ik ben erg kieskeurig en ik moet zeggen, deze jongens verdienen het om bekend te zijn! Tot snel Dave!
Lorraine C | | 10 November 2017

Zeer beste zeilen in Barcelona

Ga zeilen op een geweldige boot met een geweldige schipper. Rondom een fantastische ervaring. Je zult niet teleurgesteld zijn.
Eric S | | 22 April 2015

Trip Highlight!

We hadden een geweldige tijd! Prachtig uitzicht op de stad en een leuke tijd op de boot. We namen alle 5 van onze kinderen variërend in leeftijd van 3-17 en iedereen voelde het was het beste deel van onze reis. Zou zeker aanraden
kscottsmith5 | Nieuwe Kanaän, Connecticut | 11 August 2015

Uitstekende romantische excursie

Mijn fiancée en ik gingen op een cruise bij zonsondergang met David. Het was een ongelooflijke en gedenkwaardige ervaring. David was zeer gemakkelijk om mee te werken en responsief vooraf, het verstrekken van advies over wat te brengen. De eigenlijke reis was fantastisch. Het was een beetje rotsachtig om te beginnen, wat typisch lijkt tijdens de vroege avond in Barcelona. We namen een aantal anti-misselijkheid pillen voordat u eropuit dus we waren prima, maar ik zou dit voor iedereen die gevoelig voor zeeziekte is aanraden. Maar ongeveer halverwege het gekalmeerd een ton. De zonsondergang zelf was onwerkelijk. Barcelona heeft geen geweldig uitzicht op de zonsondergang in de stad sinds de zon ondergaat boven de bergen, maar op het water kun je alles zien. De reis was zo romantisch en is iets wat we altijd zullen onthouden.
Dave B | Boston | 31 July 2016

Ongelooflijke dag van zeilen

Dit was mijn allereerste zeilervaring, en ik kon niet hebben gevraagd om een betere kapitein letterlijk "toon me de touwen." Kapitein Dave was een genoegen om mee te doen aan boord als hij mij met de geschiedenis van de boot; de reden waarom hij het kocht; zijn avontuur van zeilen naar Barcelona en enig inzicht in zijn ervaring hier sinds.
Michael P | Boston | 23 February 2015

Prachtige start van onze vakantie!

Ik reisde naar Spanje met een groep vrienden en we begonnen onze reis met een middag aan boord van de Tweelingen! De dag kon niet meer perfect weer-gewijs zijn, en David was vriendelijk genoeg om te winkelen voor ons voor onze drankjes en munchies, zoals we net in Spanje geland hadden en geen tijd het zelf te doen hadden. Hij vond een plek voor ons om in de zee te springen om af te koelen ....... en voor mij was het nog een check off mijn verlanglijstje te zeggen dat ik zwom in de Middellandse Zee! Ik wou dat we hadden tijd aan het einde van onze vakantie te varen op de Gemini een laatste keer! Bedankt voor een prachtige dag David!
Robin H | Iowa, Verenigde Staten | 19 October 2014

Kip doen plezier!

We verrasten de boot liefdevolle bruid te worden met een 3,5 uur privé-reis op de Tweelingen en ze absoluut vonden het geweldig. We hadden allemaal de meest geweldige ervaring. De boot is prachtig en met de zon en dit is echt een must in Barcelona doen! David is een mooie vent, erg vriendelijk en easy going. We brachten onze eigen eten en drinken aan boord en sommige sprekers te spelen onze eigen muziek. Dit is zo'n goede prijs en in vergelijking met andere boot bedrijven daar dat het dubbele van de prijs voor de helft van de tijd). We hebben allemaal zeker aanraden dit en zou weer teruggaan volgende keer dat we in Barca zijn.
Gembles85 | Surrey | 1 July 2014

Leuk ochtendzeil

Overslaan Dave was geweldig, en het was een leuke ochtend zeil. Gemini is vol karakter, en Dave was blij om ons alles over haar te vertellen. Zeker aanraden dit aan anderen.
Bill N | Barcelona, Spanje | 21 June 2015

Uitstekende optie voor een ontspannen en romantische ervaring in Barcelona

Mijn vrouw en ik genoten van een cruise bij zonsondergang in juli. Hoewel het weer warm in de stad ( ongeveer 90 deg F was), was de temp zeker koeler op het water, zelfs met beperkte breezes. Marina gemakkelijk bereikbaar vanuit de oude stad. Prachtig uitzicht, soepel varen, comfortabele one-of-a-kind zeilboot, en een knap en hartelijke schipper. Lichte nadeel op zogenaamd "beperkte" badkamer faciliteiten, maar als je vooruit plan . . :)
Christopher S | Chicago | 24 July 2015

Ons 1e zeil in de Middellandse Zee

Ik zal dit bericht voorwoord met: gewoon zodat je weet dat mijn vrouw en ik race, cruise en varen onze eigen boot en zeilen de Middellandse Zee is een lange tijd droom en we zijn van plan om te komen besteden een goede paar jaar op deze veilige en leuke beschermde wateren tussen Afrika en Europa te verdelen.
djekels | Chicago | 4 June 2015

Wil je gaan zeilen? Classic Sail Barcelona is de perfecte provider!!

Ik wilde verrassen mijn verloofde©e voor haar verjaardag - de boeking van Gemini met Skipper Dave was het perfecte cadeau en een ongelooflijke ervaring. We namen de Sunset Tour die een foto perfecte reis met blauwe zee was, een romantische zonsondergang en een verfrissende zwemmen stop. Gemini is een mooie en zeer goed onderhouden zeilboot, met een mooie geschiedenis (gebouwd in 1947). Schipper Dave kon niet een mooiere gastheer met een vriendelijke glimlach en tal van coole inzichten in zeilen.
Colonius | Zürich, Zwitserland | 28 July 2016

Mooi zeil op een ongerepte dag ... met een prachtige kapitein

Mijn familie genoten van ons zeil met Dave. De Gemini is een prachtige klassieke sloep, met een kapitein die charmant en boeiend is, en bleek een geweldige conversationalist te zijn ... met ons en onze tienerzoon. Het zeil van vandaag was een van mijn favoriete avonturen die we hebben genomen terwijl we in Spanje waren.
the_3_adventurers | Raleigh | 27 March 2015

Een heerlijke manier om een middag door te brengen!

Het hele ding was heel eenvoudig; we gemaild Dave vragen over bepaalde tijdslots vervolgens voorbehouden één op zijn website en betaalden een 30 Euro borg. We kwamen aan bij het dok van tevoren en identificeerden zijn boot. Dave zelf was mooi en zeer interessant om mee te praten. Het was een beetje choppier dan we hadden gewild, maar wat een mooie manier om af te koelen. Het was erg warm toen wij er waren, ongeveer 30 graden dus we de vakantie op Dave's boot genoten. Al met al een goede ervaring!
Gaynor H | Horsham, Verenigd Koninkrijk | 7 August 2015
#

Google-beoordelingen

Bekijk meer op Google »

 

TripAdvisor-beoordelingen


Bekijk meer op TripAdvisor »
#
#
#
#
#
#
#
#
#