#

Schipper Dave is geobsedeerd door de zee


21 Nov 2018 | Laatste bijwerking: 29 Aug 2019

Je zou kunnen zeggen dat ik een one track Mind heb. De zee. Maar het is geen smal spoor. De zee is groot en een leven is niet genoeg om het te omvatten.

Mijn relatie met de zee begon in de kindertijd. Ik was een vraatzuchtige lezer en mijn favoriete boeken waren avonturen op zee. Of het nu ware verhalen of fictie, ik kon niet genoeg krijgen van dat spul.

Niet afkomstig uit een gezin met een achtergrond op de zee, noch hebben bundels van extra geld liggen rond om te genieten van dure hobby's, het duurde een tijdje voordat ik mijn eerste boot bezat. Maar in 2008, ik verkocht mijn huis, kocht de mooiste boot die ik kon vinden, en ga op een avontuurlijke reis rond het Verenigd Koninkrijk en vervolgens naar de Middellandse Zee. En ik ben hier sindsdien geweest.

Gedurende het grootste deel van het jaar leer ik mediterrane oceanografie, klimaatverandering en andere milieu wetenschappelijke cursussen aan internationale undergraduate studenten die een jaar in Barcelona doorbrengen. Wanneer de studenten in het voorjaar naar huis gaan, verlaat ik de collegezaal en ga ik naar de zee om een paar uur op het water te delen met gasten van over de hele wereld. Het is een moeilijk leven, maar hey, iemand moet het doen!

Mijn onderwijs houdt me in het grotere plaatje geaard. Op een sprankelende zomerdag zeilen op de Middellandse Zee kan het lijken alsof de wereld in grote vorm is. De waarheid is dat we dichter en dichter bij het kantelpunt komen waar de druk van onze moderne levensstijl het ecosysteem tot zijn grenzen drijft. De borden zijn duidelijk, voor mensen met ogen te zien. We noemen deze mensen wetenschappers, en we kunnen beter naar hen luisteren voordat het te laat is. De gevolgen van het negeren van hun waarschuwingen zullen niet op ons worden bezocht, maar op onze kinderen.

Maar het is niet allemaal onheil en somberheid. De wetenschap toont ons ook dat de natuur veerkrachtig is. De natuur heeft de capaciteit om de levensstijl te ondersteunen die we willen, maar we moeten de uitdaging aangaan en de ergste excessen van onze hulpbronnen industrie beheersen. De geschiedenis zal onze generatie beoordelen op de keuzes die we nu maken. Het is ontmoedigend en verkwikkend om op zo'n gedenkwaardige tijd levend te zijn.

Wat onze klanten zeggen

Meer dan 250 ★★★★★ Beoordelingen

TripAdvisor Certificate of Excellence & Hall of Fame 2015, 2016, 2017, 2018, 2019

Ons 1ste zeil in de Middellandse Zee

Ik zal dit bericht voor opstellen met: gewoon zodat je weet dat mijn vrouw en ik racen, Cruise en zeil onze eigen boot en zeilen de Middellandse Zee is een lange tijd droom en we zijn van plan om te komen besteden een goede paar jaar op deze veilige en leuke beschermde wateren tussen Afrika en Europa verdelen.
djekels | Chicago, Illinois | 4 June 2015

Uitstekende ochtend zeil van Port Olimpic

We waren met een groep van 11 die een zeilboot reis voor mijn 30e verjaardag boekten.
Karan S | Londen, Verenigd Koninkrijk | 14 June 2018

Spot op

Kan niet klagen over de Sunset Cruise voor een perfecte jubileum ervaring. Ik was een beetje ongerust toen ik bewegingsziekte kreeg, maar ik nam een kwells, droeg een aantal polsbandjes en hield mijn ogen aan de horizon en had een geweldige tijd ondanks dat het nogal schokkerig was. Ik volgde ook dave's advies en verbleef naar het midden en centrum van de boot (Gemini). Man gebruikt om te varen toen hij jonger was en Dave was blij om hem betrokken te laten raken en vragen te beantwoorden over de boot-wat een echt mooie klassieke boot is. Kijken naar de zon vervagen over de horizon van Barcelona was vrij speciaal. (Ik lees de recensies hier voorafgaand aan de boeking en de Foto's doen gewoon niet de ervaring Justitie.) Dave is een mooie schipper met een mooie boot. Zou het klassieke zeil zeker aanraden aan iedereen die iets bijzonders in Barcelona wil doen.
highspeedcow | | 7 September 2015

De perfecte vakantie

Als je Barcelona van een andere kant wilt zien, wil je zeker met skipper Dave varen.
stijns740 | | 6 September 2018

meest ontspannen zeil dat je zou kunnen wensen

We waren met een groep van 6 vrienden en genoten van een mooie 3 uur zeiltocht uit Barcelona. op het moment dat we de haven verliden, werden er zeilen gezet en de wind overnam.
A TripAdvisor Member | Dubai, Verenigde Arabische Emiraten | 23 May 2018

Geweldige dag op zee!

Alles was heel gemakkelijk van boeking tot ontmoeting en vervolgens een zeer plezierige dag op de Oceaan. Neem je eigen eten en drinken mee en ontspan! Ik zou graag weer doen op onze volgende reis naar Barcelona!
SimonD1986 | Londen, Verenigd Koninkrijk | 1 September 2018

Read all our reviews here

#
#
#
#
#
#
#
#
#