Hvad vores kunder siger

Over 250 ★★★★★ Gæstevurderingerne

TripAdvisor Certificate of Excellence & Hall of Fame 2015, 2016, 2017, 2018, 2019

Store sejl på Middelhavet for nogle fred og og vind i dit ansigt.

Dani var vores kaptajn for en storsejl på deres 40 ' monohull. Vi havde en gruppe på 7 med masser af plads og nød en motor omkring og sejle ved solnedgang. Dani var en stor guide, båden var i god form, og alle havde en stor tid at komme ud af jord og få nogle salte luft ind i vores systemer.
Rick H | , Arhus, Denmark | 12 December 2016

Vidunderligt øjeblik

Tilbragte morgenen med min kone og børn på Dave's båd. Først og fremmest Dave er meget professionel og meget venlig. Han fortæller, hvis du er interesseret, efterlader dig i fred, hvis du ønsker at lur, lad os du kører, hvis du vil... han tilpasser sig perfekt til den enkelte.
Sylvain H | Madrid, Spanien | 26 September 2017

Charmerende båd med en venlig Skipper

Jeg grundigt en 3 timers Cruise med kaptajn Dave om bord Gemini. Båden oser af charme og er virkelig interessant i sin opsætning. Som en, der først for nylig begyndte at sejle, jeg havde en fantastisk tid chatter med kaptajn Dave. Selv om vinden var meget lys, jeg havde en fantastisk tid. Stærkt anbefales
Aquanauticaldbn | Durban, Sydafrika | 3 December 2017

Fremragende oplevelse

Oplevelsen er stærkt anbefales. Tvillingerne er en meget flot båd til at sejle på, Dave er meget venlig og prisen meget konkurrencedygtige. Stort set matchede vores forventninger!
Marounistan | London, Storbritannien | 7 June 2017

Fantastisk sjov

4 af os bestilte båden i 3 timer på en herlig lørdag eftermiddag. Dave var en stor skipper, lade os drikke og spille musik, mens han tog sig af sejlads.
Dom S | | 11 July 2017

En perfekt måde at tilbringe aftenen på

Jeg reserverede Classic Sail som en gave til mine venner på vores sidste nat sammen i Barcelona. Reservationen var nem, kommunikation grundig, og det var nemt at finde båden. Dave fik os ud væk fra nogle af de mere støjende grupper, så vi kunne nyde en dukkert i Middelhavet under solnedgangen. Han var til rådighed, men diskret, og synes at være en stor kaptajn og dejlige person. Seks tommelfingre op!
Katy S | | 31 July 2018

Ønsker du at flygte i 3 timer? Dette er den bedste sejlads jeg havde i lang tid

Vi var 18 voksne, på udkig efter en måde at komme væk fra vores rutine i et par timer uden vores børn. Dave og hans hold havde ideen. De tog os i 3 timer på hans katamaran ved Barcelona-kysten. Vi var alene på havet, kunne vi tage lidt frisk luft og indhente vores venner med nogle tilbage jorden musik, drikkevarer, frugt og snacks... Drømmen går i opfyldelse. Jeg absolut anbefale Dave og jeg vil helt sikkert booke en tur igen. Dave var hjælpsom, lydhør, indbydende, diskret... Tro mig, jeg er meget kræsne og jeg må sige, disse fyre fortjener at blive kendt! Se dig meget snart Dave!
Lorraine C | | 10 November 2017

Meget meget godt

Meget god var. Meget flot sejl. Pengene værd. Alting er helt fint. Jeg anbefaler alle! Tak Dave.
Varga D | | 25 December 2017

Smuk dag på Middelhavet!

Vores gruppe af 5 tilbragte en 3 timers eftermiddag sejler på Gemini med kaptajn Dave. Vi kunne ikke have bedt om en bedre dag på vandet. Dave er en stor kaptajn og tog sig af alle vores behov. Vejret samarbejdede fuldt ud, og vi var i stand til at sejle op langs kysten nord for Barcelona Se kystlinjen i lang tid. På vej tilbage vinden plukket op og gjort for en stor oplevelse, især for første gang sejlere med os.
Joanne B | Kansas City, Missouri | 28 May 2017

Simpelthen awesome!

Min far reserverede turen som en overraskelse. Og Sikke en overraskelse! Vejret var ideelt, båden fantastisk og kaptajn Dave gjorde et fantastisk stykke arbejde. Vi var ude i tre meget underholdende timer. Gemini er en dejlig lille traditionel sejlbåd og denne ekstra charme til begivenheden. En helt sikkert lært en masse fra turen og var tilbage med en hukommelse, der vil holde sig til en levetid. En anbefaling.
MacDonald555 | Wiesmoor, Tyskland | 21 September 2016

Meget professionel

Vi bestilte for nylig denne tur. Processen var meget ren og nem. Vi lavede en indbetaling og havde bekræftelse med det samme. Vi kontaktede kaptajnen gennem hele processen, og han kom altid tilbage til os hurtigt. Desværre, den dag turen var planlagt vejret var ganske dårlig. Vi kontaktede kaptajnen ~ 1 time før og rådgivet om vores vejr bekymring. Kaptajnen kom lige tilbage til os og gav os mulighed for at aflyse. Vi har desværre annulleret og kunne ikke omlægge som det var vores sidste dag (han tilbød at omlægge til den følgende aften). Jeg fik en bekræftelse af annullering og refusion inden for få minutter. Jeg tilbød at have ham holde depositum på grund af at føle sig dårligt, og han nægtede at acceptere. Hvis vi er tilbage i byen, vil vi prøve igen.
markK3337NQ | Florida | 2 September 2017

Kunne ikke have haft en bedre første gang sejlads oplevelse

Dette var en weekend med firsts-første gang i Barcelona, første gang på en sejlbåd, første gang på Middelhavet. Skipper Daves sejl Cruise operation er lige så dygtig som den er høflig. Uanset om du er til at tale om de teknikker og historie sejlads eller bare sidde tilbage og nyde udsigten og lyden af sejlads ud for kysten i Barcelona dette er en oplevelse værd hver euro.
Keith H | | 22 March 2017

Fantastisk oplevelse

Min mor og jeg tog for nylig på en eftermiddag sejle med Dave. Vi var et par minutter forsinket, på grund af trafik fra hvor vi kom fra, men Dave var imødekommende og han ventede på os i båden, da vi ankom. Vejret var smukt, og det var generelt en meget afslappende og fornøjelig sejl. Tak!
Grace L | | 24 September 2017

Sikke en oplevelse!

Min anmeldelse er på høje tid! Vi sejlede på tvillingerne med skipper Dave et par måneder siden, i september 2017. Hele oplevelsen, sejlads i en 80 år gammel sejlbåd langs kysten af Barcelona med gode venner var en oplevelse, som vi alle vil huske i lang tid.
cclis | Macon, GA | 23 January 2018

Chillin ved Middelhavet

Det var hurtigt og nemt at booke denne tur. Båden var let at finde og kaptajn Dave var den perfekte vært. Diskret giver en vidunderlig udflugt for os og giver os mulighed for virkelig at slappe af i båden og tage i den smukke Middelhavet. Absolut smuk! Jeg varmt anbefale dette!
Julia H | Austin | 3 August 2018

Bedste del af hele vores tur!

Bedste del af hele vores tur! 9 af os reserveret meget sidste minut og Dave hjalp med at gøre alt glat og nemt. God kommunikation. Julio var vores kaptajn, og vi havde en blast. En fantastisk måde at opleve Barcelona på en enorm værdi! Stærkt anbefales!
Jeb213 | Hyannis | 8 June 2018

Fantastisk tur-helt anbefale!

Virkelig dejlig skipper, smuk sejlbåd og perfekt sejlads betingelser, fantastiske minder for en venner høne gøre!
Claire B | | 6 August 2018

En vidunderlig eftermiddag sejler på Skipper Daves sejlbåd!

Min mand og jeg sejlede med skipper Dave på hans 41 fod, 1943 smukke træsejlbåd. Min mand er en dygtig sømand og tilbød at "besætning" som vi forlod havnen og fik under sejl. Selvfølgelig, skipper Dave var mere end i stand til at gøre dette selvstændigt, men tillod min mand til at hjælpe. Det endte, at han lod min mand sejle båden (styre) for de 3 timer af sejlet! Han elskede bare at være ude på Middelhavet, under sejl og bemande roret! Jeg opholdt sig i forgrunden dæk og lad disse 2 sejlere snakkebutik sammen. Skipper Dave var professionel, dygtig og meget venlig. Han spurgte os, hvad slags sejl vi ønskede... som jeg foretrækker en mere glat ride, han kun sat op den delvise sejl som det var en blæsende dag. Det var en perfekt eftermiddag med sol og afslapning og en vidunderlig gave til min mand! Tak for en dejlig dag!!
JulieNitz | Farmington Hills, Michigan | 13 October 2017

Sejlads sjov

Havde en god eftermiddag tur med kaptajn Dave-stor vært, og grundigt fornøjelig eftermiddag. Nå værd at gå!
Taylorgt1 | London, Storbritannien | 4 April 2017

Fantastisk oplevelse

For nylig, Dave tog min kæreste og mig på en solnedgang tur på hans smukke båd, Gemini. Før rejsen kommunikerede han med os så godt og havde en ekstremt hurtig responstid. Han gav meget klare anvisninger på, hvordan man kommer til båden, og vi havde ingen problemer med at finde det i Port Olympic. Vi bragte drinks og is, og han bragte en køligere, som var så lidt af ham. Han tog os ud på Middelhavet, lad os gå til en svømmetur, sejlede langs kysten, og derefter tog os tilbage som dagen blev nat. Han tog endda et par billeder til mig og min kæreste under solnedgang. Turen var smuk, vi havde roligt vand, og hvis jeg vender tilbage til Barcelona, vil jeg helt sikkert re-booke denne sejlads oplevelse med Dave og Gemini. STÆRKT ANBEFALET. Tak Dave (:
cac275 | Hattiesburg, Mississippi | 21 June 2017

Chill Sail!

Jeg var i Barcelona til bryllupsrejse, og jeg bestilte denne tur efter at have læst alle de fantastiske anmeldelser! Dave er super rart og chill og båden er absolut smuk! Det er meget afslappende at være på havet, og Dave forlod os alene, så vi kan få en fredelig sejl! Det var alt, hvad jeg havde drømt om en Barcelona Boat Tour!
Natalie G | | 24 August 2017

Et must i Barcelona!

Vi nød vores solnedgang Cruise w Dave! Fantastisk måde at slappe af og se byen! Det er en meget behagelig båd og ride (ikke føler bevægelse syg) hans sejlbåd kan håndtere bølgerne. STÆRKT ANBEFALE!!
purplenimen | Fort Myers | 28 August 2017

Sejlads Bracelona

Fremragende værdi for pengene sejle ombord på en klassisk sejlbåd, som er let at få adgang til. Vi havde en tre timers sejl og svømme i det dybe hav på en smuk efterårs dag. Jeg vil varmt anbefale denne tur, Dave er en meget laid back venlige individuelle samlede store dag ud.
smackmac420 | Glasgow, Storbritannien | 6 November 2017

Højdepunkt på turen!

Det var en stor båd og kaptajn. Vi stoppede og gik svømning i det blå Middelhav. Meget afslappende. Havde en fantastisk udsigt over kysten Barcelona. Kaptajn Dave var vidende om byen og sejlads. Fantastisk oplevelse!
Beth P | New Orleans, Louisiana, United States | 19 June 2017

Fabelagtig solnedgang sejl

Vi havde en strålende tid om bord Gemini med Dave. Meget afslappet og indbydende. Det er en smuk båd og Dave kunne ikke at være mere hjælpsomme eller imødekommende-og solnedgangen over bjergene var fantastisk. Du får at se en unik udsigt over Barcelonas skyline og kyst, og du kan enten slappe af med sejlene blæser som han skippere eller hvis du vil, kan du hjælpe med Piloting af båden. Og det er stor værdi for!!
Elaine S | | 18 April 2017

Smuk hukommelse fra Barcelona

Dette var min første gang sejlads og jeg havde virkelig en dejlig og afslappende oplevelse. Båden er smuk, Mr. Dave var en god vært, og jeg nød virkelig det. Vil anbefale denne tur til alle, der ønsker at undslippe byen i et stykke tid og bare slappe af. Jeg vil helt sikkert gøre det igen. Virkelig fantastisk hukommelse fra Barcelona!
Aida S | | 22 May 2018

Catamara < 3

Vi reserverede katamaran for 12 personer, efter en tur i både havnen i Barcelona, vi sejlede længere væk og derefter stoppet for at tage et bad:D.
Rouffy83350 | Barcelona, Spanien | 28 September 2016

Dejlig måde at tilbringe et par timer

Vores gruppe på 11, herunder 6 børn i alderen 9-12, havde en vidunderlig tur. Kaptajn Danny var meget venlig og lad alle børnene har en gå på skippering båden, som var en af deres højdepunkter for at besøge Barcelona!
Melsybabes | Warlingham, Storbritannien | 2 January 2017

Privat solnedgang Cruise

Reserveret dette til vores jubilæum, og havde en rigtig fantastisk aften. Båden er smuk og Skipper Dave er virkelig hjælpsomme og venlige, alt, hvad vi havde at gøre, var at nyde turen. Min kæreste var forbløffet over oplevelsen, og det var den perfekte måde at fejre en romantisk aften og undslippe byen.
sean j | | 6 August 2017

Afslappende sejltur på eftermiddagen

Min mand og jeg gjorde eftermiddagen sejle med kaptajn Dave og havde en rigtig god oplevelse. Jeg er en til normalt får søsyg når ud på havet, men heldigvis havde en fornøjelig sejl uden selv at tage medicin. Det var en dejlig flugt fra den store by skarer i Barcelona og var utroligt afslappende. Området til at sidde på båden var virkelig comfy og Dave stoppede endda båden for os at svømme, som var virkelig værdsat af os. Jeg vil helt sikkert anbefale Classic Sail Barcelona til alle, der leder efter en afslappende tid til søs i Barcelona.
Christie S | Århus, Denmark | 2 October 2016

Great Sail med Dave

Vi sejlede med Dave i juni 2015 og havde en stor eftermiddag med ham, så da vi befandt os tilbage i Barcelona (juli 2017), sejler med Dave igen var et must gøre. Vi havde en anden stor eftermiddag med Dave. Sejlads i Middelhavet er en fantastisk måde at se byen. Vi gik til en svømmetur, fem miles ud; vandet var fantastisk. Stærkt anbefale en sejltur med Dave.
Larry G | | 18 July 2017

Wow! Endelig anbefaling

Disse fyre var super hjælpsomme og fleksible. Vi var nødt til at flytte tur et par gange, og de virkelig indkvarteret os. Prisen var god i betragtning af alt, hvad vi havde, og mad/drikke pakke til ekstra 10 euro er det værd. Vi har også selv bragt nogle drinks. Skipper Lad os sejle, når vi ønskede, der var musik (selv om en Bluetooth-forbindelse til vores enheder ville være en god tilføjelse), der var sol, der var øl, det var en fantastisk måde at tilbringe 3 timers solnedgang!
wittehengel | Istanbul, Tyrkiet | 2 May 2017

Klassisk sejlads Barcelona yacht charter

En fremragende eftermiddag sejle med Dave ud for kysten af Barcelona. Det var en absolut glæde og ville grundigt anbefale det, om du er erfaren eller ej. Det var dejligt at forlade den varme by bag og har havbrise på dit ansigt.
Jan R | | 4 October 2017

Overskredet forventningerne. Bravo!

Måde at gå Dave! Du og din søn var så store værter, og vi havde en vidunderlig tid på din båd. Dave klart elsker, hvad han gør for en levende, og det viser klart. Tak igen.
Michael S | Fra Singapore | 4 July 2017

Den juvel af Barcelona!!!!

Min mand og jeg er netop vendt tilbage fra 3 uger i Spanien. Den øverste hukommelse på vores tur er vores 3 timers sejl med Dave, ejeren af Classic Sail Barcelona. Det var helt sikkert det mest mindeværdige øjeblik af vores tur. Prøv noget nyt og uden for de regelmæssige turistrejser. Du kan gå som en gruppe, et par, eller bare ved dig selv. Dave vil gøre alt, hvad han kan for at imødekomme dine behov. Hvor mange mennesker kommer til at sejle på Middelhavet? Gå ikke glip af denne afslappede, underholdende og mindeværdige tur!
Judith C | Har studeret på Universidad de Cuenca | 13 November 2016

Det perfekte tilflugtssted

Hvis du ønsker at se Barcelona fra en anden side, du helt sikkert ønsker at sejle med skipper Dave.
stijns740 | | 6 September 2016

Fantastisk aften på en smuk båd!

Så tilfreds med bestilt med Classic Sail, Dave var en fantastisk vært og sunset cruise var sådan en vidunderlig at tilbringe en aften med venner. Nød hvert minut, vil helt sikkert booke igen!
Elakel | | 23 May 2017

En smuk gammel båd, en vidunderlig oplevelse

Dave, skipper og ejer af Gemini er en helt dejlig fyr, hvis kærlighed til hans båd og sejlads er meget indlysende. Turen var afslappende og vi lærte meget om båden og sejlads og bare nydt at være væk fra stress og jag i byen. Vi vil grundigt anbefale denne tur. Det faktum, at Dave er skotsk betyder, at der ikke er nogen sprog barriere, som yderligere forbedret turen.
Lou_Jenkins | Bury St Edmunds, Storbritannien | 23 April 2018

Højdepunkt på vores tur

Vi nød virkelig sejlads med Dave. Vi tilbragte 10 dage i Barcelona og sejlads var vores pause fra sightseeing, som viste sig at være højdepunktet på vores tur. Vil helt sikkert vende tilbage. Første gang på Middelhavet, det var smukt og afslappende. Dave var en stor vært.
Jolynne P | | 19 June 2017

Fantastisk eftermiddag ud!!

Efter at have læst alle de store anmeldelser, vi reserverede dette (familie på tre herunder 14 år gamle datter)... Vi blev ikke skuffede og havde en stor eftermiddag forsigtigt sejler rundt i bugten ud for Barcelona Marina. Dave var en venlig vært, som gjorde turen endnu bedre... du vil ikke fortryde Booking dette.
Will R | Solihull, Storbritannien | 24 July 2017

mest afslappede sejl, du kunne ønske

Vi var en gruppe på 6 venner og nød en dejlig 3 timers sejltur ud af Barcelona. i det øjeblik vi forlod havnen, sejlene blev sat og vinden overtog.
A TripAdvisor Member | Dubai, de Forenede Arabiske Emirater | 23 May 2018

Sjov bådtur-lidt urolig

Dave og hans søn Diego var store sejlere og fremragende guider og værter på deres dejlige båd. Havde godt vejr til så tidligt i sæsonen som det var. Havene var en smule urolig selv, og ville have været bedre havde vi fulgt Daveâs gode råd om at tage Dramamin på forhånd for et par af vores gruppe. Stærkt anbefale oplevelsen og kaptajnen!
Megan T | | 1 April 2018

Fantastisk eftermiddag sejler på Gemini med skipper Dave

Vi tog en 3 timers sejltur med skipper Dave-det var langt min favorit del af ferien, og repræsenterede fremragende værdi for pengene.
dduffy41 | | 25 October 2016

Dræber det

Smukke. Simpelthen fantastisk. Bedste måde at se Barcelona med Dave.
G H | London, Storbritannien | 15 August 2017

Fantastisk oplevelse

Dave meget imødekommende og en stor skipper. Hans dygtighed og information om alt var vidunderligt. En fantastisk måde at se Barcelona fra en anden opfattelse. Da jeg havde korte ben at komme på båden han gjorde en måde for mig at gøre det. Lad havbrise være i dit ansigt og slappe af og nyde. Skal gøre i Barcelona.
ruthibyers | | 10 May 2017

En vidunderlig aften med kaptajn Dave

Kaptajn Dave og hans båd Gemini var den perfekte flugt fra Urban Barcelona. Vi bestilte en eftermiddag sejle men han kontaktede os og rådgivet vi går lidt senere for at nyde solnedgangen. Det var smukt. Min kærlighed og jeg havde båden til os selv og kaptajn Dave var en perfekt balance mellem imødekommende og vidende, mens på samme tid forlader os til os selv, så vi kunne suge i oplevelsen.
braddog8 | Aarhus, Denmark | 27 October 2016

Fantastisk sejl!

Dette sejl rundt i Barcelona var højdepunktet på vores tur! Kaptajn Dave er fantastisk; Han fik os til at føle sig velkomne og hjemme på hans vidunderlige båd. Vi elskede at sejl var bare vores familie og var så rimeligt prissat. Vi kan varmt anbefale denne tur og vil absolut gøre det igen, når vi vender tilbage til Spanien!
Elise M | Seattle, United States | 19 April 2018

Fantastisk sejl

Min kone og jeg for nylig tog Gemini ud med skipper Dave for en solnedgang sejle der i Barcelona. Retningen til båden var spot på. Jeg kan fuldt ud anbefale at gå ud af havnen Olimpic, som du er i det åbne vand på ingen tid. Det var lidt urolig, men Dave gjorde et fremragende stykke arbejde at vejlede båden, mens min kone og jeg havde Cava og ristet til det sidste syn af aftensolen går bag Montjuic. Perfekt måde at afslutte vores ferie i Spanien.
dbrown109 | Gloster, Mississippi | 15 September 2017

En smuk pause fra varmen og støjen i byen...

Når vi rejser, foretrækker vores familie (med en 12 og en 14-årig) at "gøre" i stedet for blot "Se". Sagrada Familia er slående, men tre timer på en dejlig Sloop med havet brise holder os cool er så meget mere opløftende end dunkende den varme fortovet i byen! Vi vidste, at vi ønskede at sejle mens i Barcelona, men vi bruger heller ikke useriøst, så vi ledte efter god værdi for pengene. Vi fandt helt sikkert, at med Classic Sail og var heldige, at Dave havde en slot åben med kun en dags notits.
Sabina K | | 31 July 2018

Hårdt vand, men sjovt!!

Vi nød vores morgen med Dave. Han lod os deltage i pilotering båden. Det var for groft til svømning, men det var stadig fantastisk at se Barcelona fra vandet. Tak!!
Cathy P | | 8 September 2017
#

Google anmeldelser

Se mere på Google »

 

TripAdvisor anmeldelser


Se mere på TripAdvisor »
#
#
#
#
#
#
#
#
#