Hvad vores kunder siger

Over 250 ★★★★★ Gæstevurderingerne

TripAdvisors udmærkelsescertifikat & Hall of Fame 2015, 2016, 2017, 2018, 2019

Stærkt anbefalet oplevelse

Stærkt anbefalet aktivitet i Barcelona! Det var fantastisk at nyde sejladsen, solen, havet, mens du slapper af på dækket af den klassiske yacht og chatter med venner, nyder drinks og endda hoppe til en svømmetur.
D_travel_rev | Alicante, Spanien | 29 June 2016

Fremragende morgen sejl fra Port Olimpic

Vi var en gruppe på 11, der reserverede en sejlbådtur til min 30 års fødselsdag.
Karan S | London, Storbritannien | 14 June 2016

Chill Sejl!

Jeg var i Barcelona til bryllupsrejse og jeg reserverede denne tur efter at have læst alle de fantastiske anmeldelser! Dave er super flot og chill og båden er absolut smuk! Det er meget afslappende at være på havet, og Dave forlod os alene, så vi kan få et fredeligt sejl! Det var alt, hvad jeg havde drømt om en Barcelona Boat Tour!
Natalie G | | 24 August 2017

Overskredet vores forventninger!

Mine venner og jeg reserverede et sejl med Classic Sailing om eftermiddagen efter vores fly landede i BCN. Den blide tur, frisk havluft, solskin og koldt vand var bare billetten til vores jetlagged gruppe. Vi ville gå igen på et splitsekund! Alt var perfekt og kaptajn David var en fabelagtig vært og skipper!
Pamela L | Nashville, Tennessee | 13 October 2014

Afslappende 3 timer væk fra buzz

En meget dejlig eftermiddag med skipper Stefan og en velkommen flugt fra den varme by.
Alar I | Tartu, Estland | 12 August 2015

Den perfekte flugt

Hvis du vil se Barcelona fra en anden side, vil du helt sikkert gerne sejle med skipper Dave.
stijns740 | | 6 September 2016

Eftermiddag sejltur

Jeg var sammen med en gruppe på fire fyre i slutningen af 20'erne, og vi havde det sjovt. Hele turen er nøjagtigt som annonceret.
Rupam B | | 11 July 2016

Fantastisk måde at undslippe folkemængderne

Fantastisk dag på vandet! Tog mine to døtre (17, 20) og en ven ud for en tre timers sejl. De nød det virkelig, meget afslappende. Båden er helt sikkert ældre, men har en masse charme. Vores kaptajn var Dave, han var meget vidende og en super flink fyr. Det var den perfekte måde at undslippe folkemængderne og støjen fra Barcelona. Fantastisk tur.
JCS28715 | Asheville, North Carolina | 24 August 2016

Smukke sejl på en uberørt dag ... med en vidunderlig kaptajn

Min familie nød grundigt vores sejl med Dave. Den Gemini er en smuk klassisk sloop, med en kaptajn, der er charmerende og engagerende, og viste sig at være en stor conversationalist ... med os og vores teenage søn. Dagens sejl var en af mine foretrukne eventyr, vi har taget, mens i Spanien.
the_3_adventurers | Raleigh, North Carolina | 27 March 2015

Fremragende mulighed for en afslappende og romantisk oplevelse i Barcelona

Min kone og jeg nød en solnedgang krydstogt i juli. Selvom vejret var varmt i byen (ca. 90 deg F), var temp bestemt køligere på vandet, selv med begrænset brise. Marina let tilgængelig fra den gamle by. Fantastisk udsigt, glat sejlads, komfortabel enestående sejlbåd og en nacn og hjertelig skipper. Lille ulempe på angiveligt "begrænsede" badeværelsesfaciliteter, men hvis du planlægger fremad. . . :)
Christopher S | Chicago, Illinois | 24 July 2015

Sejlads i Spanien, ved solnedgang - et must

Jeg fik fat i Dave gennem en ven, der havde sejlet med ham en uge før, og han kom stærkt anbefales. Jeg kan se hvorfor. Han er virkelig en god sjæl og en gentleman, og hans båd taler meget om sin charme og debonair. Gemini er lidt dateret, men det er rummeligt og har en masse karakter. Jeg havde en gruppe på 6, og det passer meget pænt og til sin pris, det er helt sikkert så godt som det bliver.
Brian L T | Los Angeles, Californien | 7 September 2015

Fremragende, afslappende :)

Tilbragte en strålende par timer ud på vandet med Dave i sidste uge. Virkelig flink fyr og båden er en rigtig klassiker, ikke meget i vejen for automatisering! Vejret var smukt selvfølgelig, og vi bare pootled om, helt perfekt. Selv min evigt gnaven teenage datter indrømmede, at hun nød det, kan jeg tænke på nogen højere ros!
Matt P | London, England | 9 August 2015

Sjovt

4 af os reserverede båden i 3 timer på en herlig lørdag eftermiddag. Dave var en stor Skipper, lade os drikke og spille musik, mens han tog sig af sejlads.
Dom S | | 11 July 2017

Exiciting ... og rolig! Fantastisk sejltur!

Vi havde reserveret med Dave til 4 voksne og 1 barn på en fredag eftermiddag. Men når vi tog afsted i vores sejltur, bølgerne var skøre! Båden var på 45 grader det meste af tiden. Min 7 år gamle og jeg nød det meget, men konen og tante hang på for deres liv! Nå, efter næsten en time af denne spænding, skipper Dave afblæste det, og vi ledes til havnen. En mand af hans ord, havde han meldt sig frivilligt til at refundere det meste af vores tur på grund af vejret, men vi valgte at omlægge. Så igen, vi gik mandag morgen. Roligt hav og smukt vejr. Denne gang var det en meget glat tur. Vi stoppede for et par en tog en dukkert i det klare kobolt blå hav. En meget afslappende tur. Anyways, medbring din egen mad og vand. Nyd udsigten og slappe af... Men jeg må sige, jeg elskede at kæmpe mod bølgerne!!!
phuwanai1194 | Atlanta, Georgia | 11 August 2016

Juvelen i Barcelona!!!!

Min mand og jeg er netop vendt tilbage fra 3 uger i Spanien. Den øverste hukommelse af vores tur er vores 3 timers sejl med Dave, ejeren af Classic Sail Barcelona. Det var absolut det mest mindeværdige øjeblik af vores tur. Prøv noget nyt og uden for de regelmæssige turistture. Du kan gå som en gruppe, et par, eller bare af dig selv. Dave vil gøre alt, hvad han kan for at imødekomme dine behov. Hvor mange mennesker kommer til at sejle på Middelhavet? Gå ikke glip af denne afslappende, behagelige og mindeværdige tur!
Judith C | Cuenca, Ecuador | 13 November 2016

Wow! Klar anbefaling

Disse fyre var super hjælpsomme og fleksible. Vi var nødt til at flytte tur et par gange, og de virkelig indkvarteret os. Prisen var god i betragtning af alt, hvad vi havde og mad / drikke pakke til ekstra 10 euro er det værd. Vi har også bragt nogle drinks os selv. Skipper lad os sejle, når vi ønskede, der var musik (selvom en Bluetooth-forbindelse til vores enheder ville være en god tilføjelse), der var sol, der var øl, det var en fantastisk måde at tilbringe 3 timers solnedgang!
wittehengel | Istanbul, Tyrkiet | 2 May 2017

Fantastisk eftermiddag

Mig og fire af mine venner (23-25 y.o.) gik sejler med Dave. Vi tilbragte en fantastisk eftermiddag væk fra den hektiske by og nød bølgerne, vinden og havet blandet med nogle øl og god mad. Jeg kan anbefale dette til nogen. Hvis du ønsker at gøre dette i weekenden er det bedre at reservere på forhånd, men du kan altid ringe og spørge spontan. Helt sikkert.
Lars174 | Bern, Schweiz | 3 September 2013

En fejlfri Barcelona Oplevelse, smukke sejlads eventyr!

Vi har ikke andet end gode ting at sige om vores sejltur med Dave. Vi oprettede denne Trip Advisor konto bare så vi kunne skrive en anmeldelse af denne oplevelse. Vi gik på en morgen udflugt, der tog os omkring 2 miles fra Barcelona kystlinjen og varede omkring 3 timer. Havnen var faktisk lukket, da vi startede, men han tog os stadig ud for den fulde oplevelse på trods af forsinkelsen. Meget imødekommende da jeg fik lidt hav - syg og var mere end forståelse, hvilket var en stor positiv for os. Vi sov i solen for en hel del af vores rejse. Hvis du er bekymret for at skulle bære en samtale eller akavet tavshed, skal du ikke være! Han var meget charmerende og konversation når det var nødvendigt, men gav os også vores plads. Vi vil helt sikkert gøre dette igen næste gang vi er i området!
Kipdsumner | Ramstein-Miesenbach, Tyskland | 13 July 2014

Sikke en fantastisk tur!

Min kone og jeg havde sådan en fantastisk tid på Skipper Dave's sejlbåd. Absolut højdepunktet i vores tid i Barcelona.
Michael A | | 10 August 2015

Fantastisk første gang sejlads oplevelse!

Vi ledte efter mere unikke ting at gøre i Barcelona end bare de almindelige turiststeder, og så reserverede vi denne sejltur. Det var langt en af vores foretrukne og mest afslappende dele af turen. Vandet er smukt ud for Barcelonas kyst, og udsigten over kysten var fantastisk. I midten af april var vejret smukt, og min lette jakke var alt, hvad jeg havde brug for til en cover-up over min sundress.
cldegen | Greater London, Storbritannien | 23 May 2015

En smuk gammel båd, en vidunderlig oplevelse

Dave, skipper og ejer af Gemini er en grundigt dejlig fyr, hvis kærlighed til sin båd og sejlads er meget indlysende. Turen var afslappende og vi lærte meget om båden og sejlads og nød bare at være væk fra byens stress og jag. Vi vil grundigt anbefale denne tur. Det faktum, at Dave er skotsk betyder, at der ikke er nogen sprogbarriere, som yderligere forbedret turen.
Lou_Jenkins | Bury St Edmunds, Storbritannien | 23 April 2018

Det bedste, vi har gjort i Barcelona

Denne sejltur var en af de bedste ting, vi nogensinde har gjort i Barcelona og weâve været i Barcelona mange gange og set det meste af, hvad det har at tilbyde. Dave var absolut strålende og gjorde hele oplevelsen fra den oprindelige reservation til at gå tilbage på havnen helt problemfri og en stor oplevelse. Dave svar på e-mails med det samme, han var meget imødekommende, han selv enige om at flytte vores tur til en anden dag på grund af vejret, han didnât sind, hvis vi medbragte vores egen mad og drikke, han var endda parat til at trække op og lad os gå til en svømmetur, men vi kylling ud af det, fordi vandet var så koldt..
alexjwood | Birmingham, Storbritannien | 28 May 2014

Fantastisk oplevelse

Min kone og jeg havde for nylig fornøjelsen af at sejle med Dave på Gemini. Det var en uforglemmelig oplevelse. Dave er en fornøjelse personligt og en meget professionel skipper. Båden er også smuk. Han stoppede to gange, så vi kunne tage en svømmetur. Han giver vand, men hvis du vil have noget andet at drikke eller spise, skal du medbringe det. Hvis du tænker på at sejle i Barcelona.. Tøv ikke med. Book med Dave og du vil ikke blive skuffet!
mdzebar | Brooklyn NY | 29 July 2015

Chillin ved Middelhavet

Det var hurtigt og nemt at bestille denne tur. Båden var let at finde og kaptajn Dave var den perfekte vært. Diskret giver en vidunderlig udtur for os og giver os mulighed for virkelig at nyde at slappe af i båden og tage i det smukke Middelhav. Absolut smuk! Jeg anbefaler stærkt dette!
Julia H | Austin | 3 August 2018

Meget, meget godt

Meget god var. Meget flot sejl. Pengene værd. Alt er helt fint. Jeg anbefaler alle! Tak Dave.
Varga D | | 25 December 2017

Fantastisk eftermiddag ud!!

Efter at have læst alle de store anmeldelser reserverede vi dette (familie på tre herunder 14 år gamle datter) ... vi blev ikke skuffede og havde en god eftermiddag forsigtigt sejler rundt i bugten ud for Barcelona Marina. Dave var en venlig vært, som gjorde turen endnu bedre. . . Du vil ikke fortryde booking dette.
Will R | Solihull, Storbritannien | 24 July 2017

Fantastisk sejl på Middelhavet for lidt fred og vind i dit ansigt.

Dani var vores kaptajn for en stor sejl på deres 40 'monohull. Vi havde en gruppe på 7 med masser af plads og nød en motor rundt og sejle ved solnedgang. Dani var en fantastisk guide, båden var i god form, og alle havde en god tid at komme ud af land og få noget salt luft ind i vores systemer.
Rick H | Clarkston, Michigan | 12 December 2016

Et must i Barcelona!

Vi nød vores solnedgang krydstogt w Dave! Fantastisk måde at slappe af og se byen! Det er en meget behagelig båd og tur (følte ikke bevægelse syg) hans sejlbåd kan håndtere bølgerne. STÆRKT ANBEFALE!!
purplenimen | Fort Myers | 28 August 2017

En uforglemmelig oplevelse

En tur med Dave på Gemini er en af de perler, som du føler dig meget heldig at have fundet og vil efterlade en smuk, uforglemmelig oplevelse på dit sind. Prisen er utrolig overkommelig for oplevelsen af at være på en tidløs sejlbåd cruising langs Barcelonas kyst. Dave, kaptajnen, er fuld af interessante historier og får dig til at føle, at dette er dit livs rejse. Hvis du vælger at gøre én ting, mens youâre i Barcelona, gør dette!
Anna L | Barcelona | 21 October 2018

Strålende! En perfekt morgen!

En vidunderlig morgen med sol og hav, nydt enormt af både voksne og børn (11 og 15). Dave er en elskværdig, kyndig vært, men slet ikke påtrængende - meget modtagelig, da børnene ønskede at stoppe båden og svømme. Meget mere personlig end en af de mere turistede operatører, som vi så modregning lige før os. Ingen bedre måde at tilbringe en solrig morgen i Barcelona.
GemmaRLondon | London | 8 June 2016

Fedeste båd jeg nogensinde har været på

Et must for alle, der nyder vandet. Meget vidende og afslappet kaptajn på en stjernernes sejlbåd. Du vil ikke blive skuffet.
Dave W | Barcelona, Spanien | 3 February 2015

Simpelthen Awesome!

Min far bookede turen som en overraskelse. Og sikke en overraskelse! Vejret var ideelt, båden fantastisk og kaptajn Dave gjorde et godt stykke arbejde. Vi var ude i omkring tre meget underholdende timer. Gemini er en dejlig lille traditionel sejlbåd og denne ekstra charme til arrangementet. Man har helt sikkert lært meget af turen og blev efterladt med et minde, der vil holde for livet. En anbefaling.
MacDonald555 | Wiesmoor, Tyskland | 21 September 2016

Hvad en absolut behandling

Mine venner og jeg havde en helt fantastisk eftermiddag sejler langs Barcelona kystlinjen tidligere på måneden. Dave var en strålende og kyndig vært, yderst indbydende og vi kunne ikke have bedt om bedre vejr. Det var sådan en oplevelse at kunne svømme i det klare vand ved siden af båden. Jeg vil meget anbefale denne oplevelse til alle, da det var højdepunktet i mit Barcelona eventyr. Tak igen Dave!
SuzeDyson | Auckland Central, New Zealand | 22 June 2015

Fremhæv af vores Barcelona weekend høne fest tur!

Dave er en meget venlig og hjælpsom person og vores tur var ud over vores forventninger. Vi overraskede vores ven for hendes bachelorette tur og dette var def højdepunktet! Helt fantastisk! Vi havde en fantastisk 3 timers bådtur på den smukke gemini båd. Jeg kan varmt anbefale denne tour! Hvis du vil nyde en særlig boatride med din særlige (e), er dette til.
Michal_travels | Berlin, Tyskland | 11 July 2016

Bedste sømand og bedste båd i Barcelona

Jeg sejlede på Gemini i december 2012 med nogle venner, oplevelsen var stor.
ReyGuigu | Lyon | 27 February 2013

Utroligt, Ferie højdepunkt

2:00 starttid. Selv om himlen var overskyet, havde vi tid af vores liv. Havet var varmt, da vi kom ind, Dave var dejlig, båden var charmerende og strålende. Uanset om du tror, du er til sejlads eller ej, give det en chance, vil du elske det! Både børn og voksne havde en virkelig fantastisk tid ombord på dette smukke skib med det fantastiske skipper.
Rhiannon M | Leicester, Storbritannien | 30 August 2015

Solnedgang krydstogt

Vores gruppe på 7 tog solnedgangen krydstogt med vores skipper Stefan. Vi havde en meget fornøjelig oplevelse, selvom de fleste af os led af søsyge! Vi var i stand til at bringe vores egen mad, drikke og endda musik via bluetooth facilitet forudsat. Prisen på denne tur sammenlignet meget positivt med andre, og det er en anden grund til, at jeg vil anbefale denne oplevelse.
YorkshireMackem | Yorkshire | 3 July 2016

Et godt sejl

Dette vil nemt være et af mine højdepunkter fra Barcelona. Meget få ting kunne være så afslappende som denne dejlige morgen / eftermiddag rejse ud i havet. Dave var en fremragende vært, og tog fremragende pleje af os.
Kyle M | Dartford | 28 July 2016

Gjorde ikke sejlet, men stadig 5 stjerner

Desværre måtte vi annullere vores tur samme dag, fordi to i vores parti havde en medicinsk nødsituation og gik hjem. Dave var utrolig let at arbejde med og lydhør og gav os vores depositum tilbage uden problemer. Vi satte virkelig pris på det. Vi var meget bummed at gå glip af bådturen, men hvis vi nogensinde er i Barcelona igen, vil vi helt sikkert sætte det øverst på listen. Mange tak igen, Dave.
Neeners815 | Jersey City, New Jersey | 4 September 2016

Fantastisk vind, fantastisk sejl!

Vores sejl med Dave på Gemini var fantastisk. Dave var hurtig til at få os oplysninger om booking og hvordan man finder båden. Han var klar til afrejse, så snart vi ankom. Gemini er en klassisk gammel træbåd, der er meget stabil og tager vandet smukt. Vores vejr var perfekt med masser af vind, som gjorde det til et godt sejl. Dave stoppede, så vi kunne hoppe i havet for en svømmetur. Det var en fantastisk eftermiddag, og vi anbefaler stærkt denne båd. Dave var en behagelig vært og lad min mand og datter hjælpe med at sejle. Det var super nemt at komme til at bruge metroen.
sdeboon | Krondyser, Canada | 6 July 2016

'Hav' Barcelona forskelligt

Hvis du leder efter noget andet at lave i Barcelona, undgå turistfælder og tilbringe en eftermiddag på en gammel sejlbåd, cruising rundt om kysten.
Kim H | Toronto, Ontario, Canada | 27 August 2012

Anbefales til familier.

Min familie med to små børn i alderen 2 og 6 havde en perfekt eftermiddag sejler med klassisk sejl Barcelona. Venlig kaptajn og dejlig udsigt.
Marte T | | 7 September 2018

Sejle Gemini!

Miljøet var mere som en ven, der tog dig ud på en båd, snarere end en cookie-cutter tour båd. Dave skipperen var en fremragende guide, der peger på seværdigheder på vandet og på tværs af Barcelona bybilledet, og endda lade et par af os tage en tur på rorpinden (ingen skrammer, heldigvis!) Jeg anbefaler dette til alle, der ønsker en reel oplevelse ude i farvandet ud for Barcelona.
Andrew M | Vancouver, British Columbia, Canada | 2 August 2014

Sejl eller chill på en klassisk yacht i Barcelona

Det var en fantastisk eftermiddag ud med skipper Dave, der lod os to hjælpe sejle, når vi ønskede, lærte os lidt, og så snakkede vi og kølede, da vi ønskede. Og yachten er klassisk gammel skole! Og til en rimelig pris, især hvis vi havde flere mennesker. Gør det bare...
Donovan H | USA | 12 September 2018

Fremhæv af vores tur

Vi nød virkelig at sejle med Dave. Vi tilbragte 10 dage i Barcelona og sejlads var vores pause fra sightseeing, som viste sig at være højdepunktet på vores tur. Ville helt sikkert vende tilbage. Første gang på Middelhavet var det smukt og afslappende. Dave var en fantastisk vært.
Jolynne P | | 19 June 2017

Fantastisk tid

Gemini er et vidunderligt skib, og Dave er en stor kaptajn. Du får en fremragende eftermiddag med udsigt over Barcelona.
Chris S | Detroit, Michigan | 25 June 2015

Dejlig eftermiddag sejlads

Vores oprindelige booking havde været at gå på Gemini men vejret var ikke fantastisk, så den næste dag gik vi ud med Giambattista og Dave. En dejlig eftermiddag tilbragte afslappende og beundrede udsigten. Vores baby blev gjort behageligt også. Mange tak
SilverLadyLondon | London | 31 October 2015

Groft vand, men sjovt! !

Vi nød vores morgen med Dave. Han lod os deltage i at styre båden. Det var for groft til svømning, men det var stadig fantastisk at se Barcelona fra vandet. Tak!!
Cathy P | | 8 September 2017

Privat solnedgang krydstogt

Reserveret dette til vores jubilæum, og havde en virkelig fantastisk aften. Båden er smuk og skipper Dave er virkelig hjælpsomme og venlige, alt, hvad vi skulle gøre, var at nyde turen. Min kæreste var forbløffet over oplevelsen, og det var den perfekte måde at fejre en romantisk aften og undslippe byen.
sean j | | 6 August 2017

Fantastisk oplevelse

Stærkt anbefales til en gruppe venner / familie. 3 timer var en perfekt mængde tid til at krydse havnen, og kaptajnen gav os virkelig plads, så det føltes som vores egen båd. Meget foretrukket frem for de store katamaranture med 50+ personer
mitchpittaway | Toronto, Canada | 18 July 2019
#

Google anmeldelser

Se mere på Google »

 

Anmeldelser af TripAdvisor


Se mere på TripAdvisor »
#
#
#
#
#
#
#
#
#