Hvad vores kunder siger

Over 250 ★★★★★ Gæstevurderingerne

TripAdvisors udmærkelsescertifikat & Hall of Fame 2015, 2016, 2017, 2018, 2019

Fremhæv af vores tur

Vi nød virkelig at sejle med Dave. Vi tilbragte 10 dage i Barcelona og sejlads var vores pause fra sightseeing, som viste sig at være højdepunktet på vores tur. Ville helt sikkert vende tilbage. Første gang på Middelhavet var det smukt og afslappende. Dave var en fantastisk vært.
Jolynne P | | 19 June 2017

Solnedgangstur

Vi nød en dejlig solnedgangstur med Dave. Udsigten over Barcelona fra havet er fantastisk såvel som stilheden væk fra byen!
Marine V | Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater | 7 July 2016

Fantastisk dag sejler!

Dave er en meget venlig og imødekommende skipper, med din nydelse og sikkerhed som sin topprioritet. Vi havde en fremragende 7 timers dag sejl fra Port Olimpic ombord Gemini, en meget flot træbåd (en af de få traditionelle træbåde i Barcelona), med hendes karakteristiske træmast.
mjpm24 | London | 25 August 2013

God start på turen

Vi gik på en eftermiddag sejl den første dag i vores bryllupsrejse. Det var en fantastisk afslappende dag at vænne sig til tidsændringen. Gemini er en stor gammel træ sejlbåd, og Dave er hysterisk morsom. Det var min mands foretrukne del af Spanien (vi gik til Barcelona, Sevilla og Granada). Det var bare en dejlig afslappende dag. Vi svømmede, drak noget vin, mand røg en cigar. Intet ikke at kunne lide.
NattyLynn | New York City, New York | 24 June 2014

Fange Sejlads Bug!

Jeg havde aldrig været sejlads, og havde aldrig rigtig forsøgt at gøre det gennem frygt for a) at blive våd og dækket af saltvand b) bliver råbt af nogle tyranniske kaptajn, der troede, at alle, der får på sin båd er en fuldstændig tabt sag, ødelægger hans dag, og c) drukning. Jeg var massivt taknemmelig dengang, at mine venner tog mig ud med Dave på Gemini â € ™ ændre min mening om emnet for evigt, og indgyde i mig en afhængighed af sejlads, at jeg vil bære til graven.
Rackermagic | London, Storbritannien | 7 September 2011

Fantastisk sejlads oplevelse

Fantastisk sejlads oplevelse og stor kaptajn. Da vi først ankom til båden var vejret ikke så godt, og kaptajnen fortalte os, at det er vores mulighed, hvis vi ønsker at gå, ellers vil han fuldt ud refundere pengene. Vi besluttede at vente par timer og derefter solen kom tilbage og vi gik i et vidunderligt krydstogt.
Alexandru415 | Bukarest, Rumænien | 24 May 2015

Fremhæv af vores bryllupsrejse!

Min kone og jeg havde en dejlig aften sejler med Dave. Han var meget imødekommende og venlige. Båden selv er meget charmerende og let at finde i Port Olimpic. Udsigten over Barcelona kysten er uvirkeligt i skumringen. Sørg for at medbringe noget mad og drikke til din rejse. Dave lod os endda svømme ud i det åbne hav, da solen gik ned over byen. Hvis du har planer om at gøre det ud til Barcelona, skal du ikke springe denne mulighed. Jeg kan ikke sige nok om, hvor fantastisk denne oplevelse var. Tak Dave!
830drews | Mansfield, Massachusetts | 14 September 2013

Fantastisk dag til søs!

Alt var meget let fra booking til møde og derefter en meget fornøjelig dag ud på havet. Tag din egen mad og drikke på og slappe af! Jeg vil gerne gøre igen på vores næste tur til Barcelona!
SimonD1986 | London, Storbritannien | 1 September 2018

En fejlfri Barcelona Oplevelse, smukke sejlads eventyr!

Vi har ikke andet end gode ting at sige om vores sejltur med Dave. Vi oprettede denne Trip Advisor konto bare så vi kunne skrive en anmeldelse af denne oplevelse. Vi gik på en morgen udflugt, der tog os omkring 2 miles fra Barcelona kystlinjen og varede omkring 3 timer. Havnen var faktisk lukket, da vi startede, men han tog os stadig ud for den fulde oplevelse på trods af forsinkelsen. Meget imødekommende da jeg fik lidt hav - syg og var mere end forståelse, hvilket var en stor positiv for os. Vi sov i solen for en hel del af vores rejse. Hvis du er bekymret for at skulle bære en samtale eller akavet tavshed, skal du ikke være! Han var meget charmerende og konversation når det var nødvendigt, men gav os også vores plads. Vi vil helt sikkert gøre dette igen næste gang vi er i området!
Kipdsumner | Ramstein-Miesenbach, Tyskland | 13 July 2014

Bedste sømand og bedste båd i Barcelona

Jeg sejlede på Gemini i december 2012 med nogle venner, oplevelsen var stor.
ReyGuigu | Lyon | 27 February 2013

Sejlads Bracelona

Fremragende værdi for pengene sejler om bord på en klassisk sejlbåd, som er let at få adgang til. Vi havde en tre timers sejl og svømme i det dybe hav på en smuk efterårsdag. Jeg vil meget anbefale denne tur, Dave er en meget afslappet venlig individuel samlet stor dag ud.
smackmac420 | Glasgow, Storbritannien | 6 November 2017

Fantastisk måde at slappe af mellem turistaktiviteter i Barcelona

Vi nød et dejligt sejl. Smukt vejr og Dave's hjertelighed gjorde det endnu bedre. Sejlet var en stor pause fra suset af at løbe rundt turiststeder i byen.
BruceMAnderson | Houston, Texas | 27 June 2015

Fantastisk tur - helt anbefale!

Virkelig dejlig skipper, smuk sejlbåd og perfekte sejlforhold, fantastiske minder for en venner høne gør!
Claire B | | 6 August 2018

Meget flot skipper!

Tilmeldingen og transaktionen online var meget glat. Vi var nødt til at skære vores strandpromenade kort som vores søn fik søsyg (første gang sejlads) på grund af meget urolige bølger, men gennem det Dave viste sig at være en vidunderlig skipper, meget forsigtig, ridning bølgerne så glat som muligt, og synes en dejlig mand. Vil prøve det igen i fremtiden, med mere klement vejr! Tak Dave!
bedandy | Montpellier | 4 August 2015

Fabelagtig morgen sejl med hjælpsomme vært

Vi reserverede en morgen sejl og som jeg har begrænset mobilitet Dave skipperen flyttede båden til en tilgængelig kaj. Krydstogtet var smukt med fantastisk udsigt over Barcelona og Dave giver nogle lokale viden og smag. Båden var fuld af karakter og komfortabel og stabil, selv når vinden stod op. En halv dag var rigeligt, og det giver dig mulighed for at udforske Port Olympic bagefter.
J L | | 10 August 2014

Simpelthen Awesome!

Min far bookede turen som en overraskelse. Og sikke en overraskelse! Vejret var ideelt, båden fantastisk og kaptajn Dave gjorde et godt stykke arbejde. Vi var ude i omkring tre meget underholdende timer. Gemini er en dejlig lille traditionel sejlbåd og denne ekstra charme til arrangementet. Man har helt sikkert lært meget af turen og blev efterladt med et minde, der vil holde for livet. En anbefaling.
MacDonald555 | Wiesmoor, Tyskland | 21 September 2016

Champagne og havet

Hvilken vidunderlig og afslappende tre timer ude på havet med venner! Dette er et fantastisk firma at bruge, da du kan gøre, hvad du vil, det er ikke som de store tingfirmaer, der lægger alt ud for dig. Vi bragte vores egen champagne og mad til en picnic på båden, det var dejligt! Hvis du har en gruppe på 4 eller flere vil meget anbefale at booke hele båden, er det bare dejligt!
Lacey J | South Boston, Massachusetts, USA | 18 August 2015

Vidunderlig oplevelse

Min mor og jeg for nylig gik på en eftermiddag sejl med Dave. Vi var et par minutter forsinket på grund af trafik fra hvor vi kom fra, men Dave var imødekommende, og han ventede på os i båden, da vi ankom. Vejret var smukt, og det var generelt et meget afslappende og behageligt sejl. Tak!
Grace L | | 24 September 2017

Fantastisk udsigt og venlig kaptajn

Dette var vores første morgen i Barcelona efter en uge med rejser. Det var sikkert rart at komme ud på vandet og se denne smukke by fra et unikt perspektiv. Så afslappende bare at være ude på vandet. Min kæreste og jeg havde båden til os selv og Dave gav os plads til at nyde hinandens selskab. Han var altid til rådighed til at besvare eventuelle spørgsmål, men ikke trænge sig på. Vi stoppede for en kort svømmetur og vandet var rart og forfriskende. Jeg udskrev kortet fra Dave's hjemmeside og rakte det til vores taxachauffør. Han satte os af mindre end 3 minutter væk fra båden. Super let at komme til.
Brian M | Galveston Island, Texas | 5 August 2014

Sejlads med kaptajn Giambattista og skibskammerat Christian er en oplevelse, man ikke må gå glip af: et afslappende sejl langt fra trængsel

En rigtig skat af en oplevelse. Vidunderlig besætning, der fik os til at føle os meget specielle og gjorde det til højdepunktet på vores tur, især for vores to, ikke altid let at behage, teenagere. Kan varmt anbefale et sejl med Dave og hans fremragende team.
RACHEL B | Haslemere, Storbritannien | 4 August 2013

Sejlads i Spanien, ved solnedgang - et must

Jeg fik fat i Dave gennem en ven, der havde sejlet med ham en uge før, og han kom stærkt anbefales. Jeg kan se hvorfor. Han er virkelig en god sjæl og en gentleman, og hans båd taler meget om sin charme og debonair. Gemini er lidt dateret, men det er rummeligt og har en masse karakter. Jeg havde en gruppe på 6, og det passer meget pænt og til sin pris, det er helt sikkert så godt som det bliver.
Brian L T | Los Angeles, Californien | 7 September 2015

Allerbedste sejlads i Barcelona

Få sejlads på en fantastisk båd med en stor skipper. Hele vejen rundt en fantastisk oplevelse. Du vil ikke blive skuffet.
Eric S | | 22 April 2015

mest afslappede sejl, du kunne ønske dig

vi var en gruppe på 6 venner og nød en dejlig 3 timers sejltur ud af Barcelona. det øjeblik vi forlod havnen, blev sejlene sat, og vinden tog over.
A TripAdvisor Member | Dubai, De Forenede Arabiske Emirater | 23 May 2018

Det mest afslappende eventyr på vores tur! !

Jeg vil meget anbefale at tage en sejltur med Dave! ! Han er vidunderligt afslappet og lader dig få mest muligt ud af oplevelsen (i modsætning til nogle af de større / corporate udflugter, hvor de ikke giver plads til en fleksibel tidsplan, og du ender med at føle dig som din på en skoleudflugt), men Dave er en sikker og erfaren sømand. Min mand og jeg havde rejst i to uger, og dette var den perfekte pause! Vi nød udsigten, svømmede i havet og tog endda en lur (ja, jeg var så afslappet)! Hvis du er i Barcelona og vil have det sjovt ude på havet, skal du booke med Dave!
Jaclyn P | Austin, Texas | 20 August 2015

En dejlig måde at tilbringe en eftermiddag!

Det hele var meget ligetil; vi mailede Dave spørger om visse tid slots derefter reserveret en på sin hjemmeside og betalte en 30 Euro depositum. Vi ankom til kajen i forvejen og identificerede hans båd. Dave selv var dejlig og meget interessant at tale med. Det var lidt choppier end vi ville have ønsket, men hvad en dejlig måde at køle ned. Det var meget varmt, da vi var der, omkring 30 grader, så vi nød pausen på Dave's båd. Alt i alt en god oplevelse!
Gaynor H | Horsham, Storbritannien | 7 August 2015

Privat solnedgang krydstogt

Reserveret dette til vores jubilæum, og havde en virkelig fantastisk aften. Båden er smuk og skipper Dave er virkelig hjælpsomme og venlige, alt, hvad vi skulle gøre, var at nyde turen. Min kæreste var forbløffet over oplevelsen, og det var den perfekte måde at fejre en romantisk aften og undslippe byen.
sean j | | 6 August 2017

Fremragende morgen sejl fra Port Olimpic

Vi var en gruppe på 11, der reserverede en sejlbådtur til min 30 års fødselsdag.
Karan S | London, Storbritannien | 14 June 2016

Afslappende eftermiddag sejltur

Min mand og jeg gjorde eftermiddagen sejl med kaptajn Dave og havde en rigtig god oplevelse. Jeg er en til normalt at få søsyge, når ud på havet, men heldigvis havde en fornøjelig sejl uden selv at tage medicin. Det var en dejlig flugt fra storbyen skarer i Barcelona og var utroligt afslappende. Området at sidde på båden var virkelig comfy og Dave stoppede endda båden for os at svømme, som var virkelig værdsat af os. Jeg vil helt klart anbefale Classic Sail Barcelona til alle, der leder efter en afslappende tid på havet i Barcelona.
Christie S | Seattle, Washington | 2 October 2016

Hvad en absolut behandling

Mine venner og jeg havde en helt fantastisk eftermiddag sejler langs Barcelona kystlinjen tidligere på måneden. Dave var en strålende og kyndig vært, yderst indbydende og vi kunne ikke have bedt om bedre vejr. Det var sådan en oplevelse at kunne svømme i det klare vand ved siden af båden. Jeg vil meget anbefale denne oplevelse til alle, da det var højdepunktet i mit Barcelona eventyr. Tak igen Dave!
SuzeDyson | Auckland Central, New Zealand | 22 June 2015

Fantastisk eftermiddag

Vi havde en fantastisk tid med Cptn. Dave. Det var den mest afslappende del af vores travle tur og absolut smukke. Der var ikke meget vind, da vi gik ud, men vi var ligeglade. Det var behageligt og udsigten over byen var stor. Jeg vil gerne være på den båd igen, lige nu. Stærkt anbefale, og omkostningerne var rimelige og værd at hver cent.
juliebirditis | Bakersfield, Californien | 1 October 2015

Alle ombord til en god dag sejlads

Familie og venner var i Barcelona til et kommende bryllup. Efter dage med vandreture og sightseeing nød vi en smuk solskinsdag ombord på Gemini med kaptajn Dave. Denne sejladsoplevelse viser Barca i et andet, men smukt lys. Et højdepunkt på vores tur.
Stewart A | Melbourne, Victoria, Australien | 20 June 2015

Charmerende båd med en venlig skipper

Jeg grundigt en 3 timers krydstogt med kaptajn Dave om bord på Gemini. Båden oser af charme og er virkelig interessant i sin opsætning. Som en, der først for nylig begyndte at sejle, havde jeg en fantastisk tid på at chatte med kaptajn Dave. Selv thiugh vinden var meget let, jeg havde en fantastisk tid. Stærkt anbefalet
Aquanauticaldbn | Durban, Sydafrika | 3 December 2017

En vidunderlig aften med kaptajn Dave

Kaptajn Dave og hans båd Gemini var den perfekte flugt fra den urbane Barcelona. Vi reserverede en eftermiddag sejl men han kontaktede os og rådede vi går lidt senere for at nyde solnedgangen. Det var smukt. Min kærlighed og jeg havde båden til os selv og kaptajn Dave var en perfekt balance mellem imødekommende og kyndige, mens på samme tid forlader os til os selv, så vi kunne suge i oplevelsen.
braddog8 | Bozeman, Montana | 27 October 2016

En perfekt morgen om bord på Gemini!

Vi havde en fantastisk tid om bord på Gemini og Dave var en indbydende skipper. Det er en perfekt måde at se den barcelonske kyst og tage en svømmetur i den meget varme, dybe, blå Med og solbade på dækket væk fra masserne! Tag drinks og snacks til at nyde, mens du sejler fredeligt.
Paula S | Chichester, Storbritannien | 26 August 2015

Perfekt romantisk aften

Jeg planlagde en privat solnedgang sejl med min partner som en overraskelse, mens vi var på ferie i Barcelona. det var perfekt! Dave var vidunderlig, båden var perfekt, det var dejligt at sidde, spise nogle ost og se solen gå ned og lysene går på omkring byen. En meget speciel oplevelse - stærkt anbefales! Tak igen Dave for en mindeværdig aften
Mima_Pope | Darwin, Australien | 21 October 2015

Meget professionel

Vi reserverede for nylig denne tour. Processen var ekstremt ren og let. Vi lavede en indbetaling og havde bekræftelse med det samme. Vi kontaktede kaptajnen under hele processen, og han kom altid hurtigt tilbage til os. Desværre var den dag, hvor turen var planlagt, vejret ret dårligt. Vi kontaktede kaptajnen ~ 1 time før og underrettede om vores vejrbekymring. Kaptajnen kom tilbage til os og gav os muligheden for at annullere. Vi annullerede desværre og kunne ikke omlægge, da det var vores sidste dag (han tilbød at omlægge til den følgende aften). Jeg fik en bekræftelse af aflysningen og refusionen inden for få minutter. Jeg tilbød at få ham til at holde depositum på grund af at føle sig dårligt, og han nægtede at acceptere. Hvis vi er tilbage i byen, vil vi prøve igen.
markK3337NQ | Florida | 2 September 2017

Vidunderligt afslappende, venlig og informativ tur

Min kone reserveret denne tur - vi var en gruppe på 9 (3 relaterede familier) - Classic Sail arbejdede med en anden organisation for at sikre, at vi fik en båd, der passer til vores gruppes størrelse. Det var klart, at Dani havde valgt en skipper, der var flydende engelsk, og var lige så indfødt til Spanien som kunne være! Bernardo var en fremragende skipper - talte meget vidende om Kultur og historie i Barcelona og de bygninger, vi kunne se, da vi motored ud fra hvor båden var forankret (Port Olympic). Han påpegede også nogle af de sejlads tips, at en dygtig sømand ville vide - krusninger på vandet angiver placeringen af vinden, de kontrollamper nær sejlet, at han brugte til at spore vinden skift for at sikre sejlet var orienteret højre. Hvad var utroligt var, i hvilket omfang han var i stand til at tilskynde vores yngre datter til at føle sig trygge ved at "hjælpe" ham sejle, da vi var langt ude i blåt vand, vender tilbage til kysten. De fleste af os kom ind i det blå vand for at svømme et stykke tid - og igen, Bernardo havde de rigtige opmuntrende ord for at få sarte sjæle i vandet. Vi havde en fantastisk tid i det krystalklare vand, som var afstivning ved første berøring, men meget behagelig hurtigt efter, slet ikke varm. Vi vil varmt anbefale denne 2,5 timers sejltur som en fantastisk måde at slappe af i Middelhavet!
Popsrao | New York City, New York | 17 July 2015

En perfekt måde at tilbringe aftenen på

Jeg reserverede Classic Sail som en gave til mine venner på vores sidste nat sammen i Barcelona. Reservationen var let, kommunikation grundig, og det var let at finde båden. Dave fik os ud væk fra nogle af de mere støjende grupper, så vi kunne nyde en dukkert i Middelhavet under solnedgangen. Han var tilgængelig, men diskret og ser ud til at være en stor kaptajn og dejlig person. Seks tommelfingre op!
Katy S | | 31 July 2018

Vidunderlig start på vores ferie!

Jeg rejste til Spanien med en gruppe venner, og vi begyndte vores tur med en eftermiddag ombord på Gemini! Dagen kunne ikke have været mere perfekt vejr - klogt, og David var venlig nok til at shoppe for os for vores drikkevarer og munchies, som vi lige var landet i Spanien og havde ikke tid til at gøre det selv. Han fandt et sted for os at hoppe i havet for at køle af ....... og for mig var det endnu en af kontrol fra min skovliste for at sige, at jeg svømmede i Middelhavet! Jeg ville kun ønske, at vi havde haft tid i slutningen af vores ferie til at sejle på Gemini en sidste gang! Tak for en vidunderlig dag David!
Robin H | Iowa, USA | 19 October 2014

Den perfekte flugt

Hvis du vil se Barcelona fra en anden side, vil du helt sikkert gerne sejle med skipper Dave.
stijns740 | | 6 September 2016

Fantastisk kaptajn, fantastisk båd!

Båden Gemini er smuk og velholdt af sin kaptajn, som er en kyndig sømand og hele vejen rundt sjov fyr. Vi gik ud for en afslappende dag værktøj rundt og nød nogle snacks, cava og samtale mens bare slapper af med fantastisk udsigt og en fredelig brise blæser os sammen. Dave kan uddanne dig på de finere punkter i sejlads eller bare være en god følgesvend, mens du er ude for dagen. Jeg sætter ham en linje, hver gang jeg passerer barcelona for at sejle.
Nicholas M | New York City, New York | 28 February 2013

Lys airs men fantastisk sejl

Min kone og jeg gik til en eftermiddag sejl på Gemini med Dave i sidste uge, og mens vindene var lys hun ghosted langs bedre end jeg havde forventet.
Stephen B | | 10 November 2015

Et godt sejl

Dette vil nemt være et af mine højdepunkter fra Barcelona. Meget få ting kunne være så afslappende som denne dejlige morgen / eftermiddag rejse ud i havet. Dave var en fremragende vært, og tog fremragende pleje af os.
Kyle M | Dartford | 28 July 2016

Afslappende familieudflugt med en stor skipper!

Vi havde en fantastisk 3 + timers krydstogt på Gemini med David. Han hilste min kone og jeg og vores tre drenge (6, 10, 16) om bord og på trods af den overskyede himmel og chop havde vi virkelig en god tid. Pakket lidt brød, charcuteri, ost og drikkevarer nød udsigten over Barcelona og nogle interessante samtale med David. Da vi ikke kunne hoppe i Med vi virkelig bare brugt 3 timer i afslapning, og det var stadig højdepunktet i vores 3 dage i Barcelona. Bare en FYI, er der betalt parkering bogstaveligt talt lige ved siden af båden, bare køre ned Carrer de la Marina og svinge en venstre, hvor der er parkeringsbarrieren, men den underjordiske betale garage på Port Olimpic er også en mulighed. Tak David!
Sami C | | 22 August 2015

Fantastisk eftermiddag

Mig og fire af mine venner (23-25 y.o.) gik sejler med Dave. Vi tilbragte en fantastisk eftermiddag væk fra den hektiske by og nød bølgerne, vinden og havet blandet med nogle øl og god mad. Jeg kan anbefale dette til nogen. Hvis du ønsker at gøre dette i weekenden er det bedre at reservere på forhånd, men du kan altid ringe og spørge spontan. Helt sikkert.
Lars174 | Bern, Schweiz | 3 September 2013

Vil du ud at sejle? Classic Sail Barcelona er den perfekte udbyder!!

Jeg ønskede at overraske min forlovede © til hendes fødselsdag - booking af Gemini med Skipper Dave var den perfekte gave og en utrolig oplevelse. Vi tog Sunset Tour, som var et billede perfekt tur med blåt hav, en romantisk solnedgang og en forfriskende svømning stop. Gemini er en smuk og meget velholdt sejlbåd med en dejlig historie (bygget i 1947). Skipper Dave kunne ikke have været en pænere vært med et venligt smil og masser af cool indsigt i sejlads.
Colonius | Zürich, Schweiz | 28 July 2016

Fremhæv af vores Barcelona weekend høne fest tur!

Dave er en meget venlig og hjælpsom person og vores tur var ud over vores forventninger. Vi overraskede vores ven for hendes bachelorette tur og dette var def højdepunktet! Helt fantastisk! Vi havde en fantastisk 3 timers bådtur på den smukke gemini båd. Jeg kan varmt anbefale denne tour! Hvis du vil nyde en særlig boatride med din særlige (e), er dette til.
Michal_travels | Berlin, Tyskland | 11 July 2016

Fantastisk oplevelse

For nylig tog Dave min kæreste og mig på en solnedgangstur på sin smukke båd, Gemini. Før turen kommunikerede han så godt med os og havde en meget hurtig responstid. Han gav meget klare anvisninger om, hvordan man kommer til båden, og vi havde ingen problemer med at finde det i Port Olympic. Vi bragte drinks og is, og han bragte en køler, som var så slags ham. Han tog os ud på Middelhavet, lad os tage en svømmetur, sejlede langs kysten, og derefter tog os tilbage som dagen blev nat. Han tog endda et par billeder til mig og min kæreste under solnedgang. Turen var smuk, vi havde roligt vand, og hvis jeg vender tilbage til Barcelona, vil jeg helt sikkert ombog denne sejlads oplevelse med Dave og Gemini. STÆRKT ANBEFALES. Tak Dave (:
cac275 | Hattiesburg, Mississippi | 21 June 2017

Vidunderligt øjeblik

Tilbragte morgenen med min kone og børn på Dave's båd. Først og fremmest Dave er meget professionel og meget venlig. Han fortæller, hvis du er interesseret, efterlader dig i fred, hvis du ønsker at lur, lad os du køre, hvis du vil... han tilpasser sig den enkelte perfekt.
Sylvain H | Madrid, Spanien | 26 September 2017

Gør det, gør det!

havde en fantastisk dag med Dave og besætningen, Dave virkelig kender sine ting. Uanset om din uerfarne (som mig) eller har en vis erfaring under dit bælte, vil du arbejde som et team, møde en ny person, og du vil have en stor dag. Middelhavet og udsigten over Barcelona er et must! Jeg anbefaler stærkt.
EverythingsArchie | | 29 September 2013
#

Google anmeldelser

Se mere på Google »

 

Anmeldelser af TripAdvisor


Se mere på TripAdvisor »
#
#
#
#
#
#
#
#
#