Hvad siger vores kunder

Over 250 ★★★★★ Gæstevurderingerne

TripAdvisor Certificate of Excellence & Hall of Fame 2015, 2016, 2017, 2018, 2019

Afslappende familieudflugt med en stor Skipper!

Vi havde en fantastisk 3 + timers krydstogt på Gemini med David. Han hilste min kone og jeg og vores tre drenge (6, 10, 16) om bord og på trods af den overskyede himmel og hak vi virkelig havde en fantastisk tid. Pakket nogle brød, charcuteri, ost og drikkevarer nydt udsigten over Barcelona og nogle interessante samtale med David. Da vi ikke kunne hoppe i med vi virkelig bare tilbragte 3 timer i afslapning, og det var stadig højdepunktet af vores 3 dage i Barcelona. Bare en FYI, der er betalt parkering bogstaveligt talt lige ved siden af båden, bare Kør ned Carrer de La Marina og sving en venstre, hvor der er parkerings barrieren, men den underjordiske pay garage på Port Olimpic er også en mulighed. Tak David!
Sami C | | 22 August 2015

Fantastisk oplevelse

For nylig, Dave tog min kæreste og mig på en solnedgang tur på hans smukke båd, Gemini. Før turen kommunikerede han med os så godt og havde en ekstremt hurtig svartid. Han gav meget klare anvisninger på, hvordan man kommer til båden, og vi havde ingen problemer med at finde det i Port Olympic. Vi bragte drikkevarer og is, og han bragte en køler, som var så venlig af ham. Han tog os ud på Middelhavet, lad os gå en svømmetur, sejlede langs kysten, og derefter tog os tilbage som dagen blev nat. Han tog endda et par billeder til mig og min kæreste under solnedgang. Turen var smuk, vi havde roligt vand, og hvis jeg vender tilbage til Barcelona, vil jeg helt sikkert re-Book denne sejlads oplevelse med Dave og Gemini. STÆRKT ANBEFALES. Tak Dave (:
cac275 | Hattiesburg, Mississippi | 21 June 2017

True sejler på med.

Hvis du har været rum punch solnedgang cruising i Hawaii eller Key West, Tænk på dette sejl anderledes. Dette er en jordnær, hoppe på en kølig træbåd og gør dig klar til bare at have en sejl type oplevelse. Du medbringer din egen mad og drikkevarer så intet fancy der. Der er ingen musik, medmindre du medbringer din egen-så Forbered dig på lyden af vinden og bølgerne. Hvis vinden er høj, skal du ikke forvente at være spadseretur på båden-men snarere at holde en jernbane uden at lade gå og nyde en smule eventyr. Hit toilettet først, og hvis du er Seasick type og vinden er op tage nogle dramamin først som det virkelig er en sejlbåd ikke en fest båd! Dave var en solid kaptajn, der kendte hans ting, men ikke der for at give dig en tur-bare der for at sejle båden. Jeg værdsat virkelig hans klare kommunikation om, hvad de kan forvente, samt fleksibilitet med os med en sidste minut medlem annullering på grund af sygdom.
Laura S | | 29 March 2016

Perfekt dag!

Jeg vil meget anbefale at tilbringe en dag sejler langs Barcelonas kyst med kaptajn Dave. Vi var ude for en 7 timers krydstogt, selv om vi ved den tid, vi dockede det var tættere på 8 timer (ikke en klage!). Så snart vi smuttede væk fra kajen, faldt temperaturen fra varmt og klæbrig til solrig og varm. Støjen og skarer af den travle, dampende by var hurtigt en hukommelse, og vi tilbragte en smuk rolig eftermiddag forsigtigt svajende op langs kysten og tilbage.
FTA269 | Fra Singapore | 20 August 2013

Fantastisk måde at slappe af mellem turistaktiviteter i Barcelona

Vi nød et dejligt sejl. Smukt vejr og dave's hjertelighed gjorde det endnu bedre. Sejlet var en stor pause fra Rush af kører rundt om byens turiststeder.
BruceMAnderson | Houston, Texas | 27 June 2015

Fantastisk vært, fantastisk båd, fantastisk tid!

Vi er en familie på fem (mor, far, søn-19yrs, søn-13yrs, søn-6yrs) og valgte om morgenen sejle med skipper Dave. Reservationen blev simpelthen gjort online, mødes instruktioner var klare og nemme, og betaling var så gennemsigtig og nem. Vi vil absolut anbefale dette som en stor oplevelse i Barcelona for enhver familie. Tak Dave!
Mike B | | 27 June 2016

Fantastisk vind, fantastisk sejl!

Vores sejl med Dave på Gemini var fantastisk. Dave var hurtig til at få os oplysninger om Booking og hvordan man finder båden. Han var klar til afgang, så snart vi ankom. Gemini er en klassisk gammel træbåd, der er meget stabil og tager vandet smukt. Vores vejr var perfekt med masser af vind, som gjorde det til et godt sejl. Dave stoppede, så vi kunne hoppe i havet for en svømmetur. Det var en god eftermiddag, og vi anbefaler stærkt denne båd. Dave var en behagelig vært og lad min mand og datter hjælpe med at sejle. Det var super nemt at komme til at bruge metroen.
sdeboon | Red Deer, Canada | 6 July 2016

Den mest afslappende eventyr af vores tur!!

Jeg vil meget anbefale at tage en sejltur med Dave!! Han er vidunderligt lagt tilbage og lader dig få mest muligt ud af oplevelsen (i modsætning til nogle af de større/corporate udflugter, hvor de ikke giver plads til en fleksibel tidsplan, og du ender med at føle dig som din på en skole ekskursioner), men Dave er en sikker og erfaren Sømand. Min mand og jeg havde været på rejse i to uger, og det var den perfekte pause! Vi nød udsigten, svømmede i havet, og selv tog en lur (ja, jeg var så afslappet)! Hvis du er i Barcelona og vil have en god tid ud på havet, book med Dave!
Jaclyn P | Austin, Texas | 20 August 2015

Smuk

En smuk sejltur med en stor Skipper:). Nice sejlbåd, jeg havde en meget cool oplevelse på havet.
Ioan C | | 5 September 2014

Den perfekte flugt

Hvis du ønsker at se Barcelona fra en anden side, du helt sikkert ønsker at sejle med skipper Dave.
stijns740 | | 6 September 2016

Perfekt dag

Fantastisk båd, fantastisk skipper, fantastisk dag. Den største bang for sorteper du er i stand til at få i Barcelona, bare gøre det.
johananden | | 28 June 2015

Fantastisk måde at undslippe folkemængderne

Fantastisk dag på vandet! Tog mine to døtre (17, 20) og en ven ud for en tre timers sejl. De nød virkelig det, meget afslappende. Båden er absolut ældre, men har en masse charme. Vores kaptajn var Dave, han var meget vidende og en super flink fyr. Det var den perfekte måde at undslippe folkemængderne og støjen i Barcelona. Fantastisk tur.
JCS28715 | Asheville, North Carolina | 24 August 2016

Smukt sejl i Barcelona

Vi nyder vores chartret sejltur. Meget fleksibel med timing som vi bad om at forlade tidligere derefter reserveret og var meget imødekommende. Det regnede de sidste 20 minutter af turen, hvilken slags gjorde det sjovt! Meget god oplevelse
MSCA2015 | San Francisco, Californien | 2 September 2018

En Barcelona skal!!!

Ikke alene er Dave en nacog, imødekommende kaptajn, men sejler på Gemini er en unik oplevelse med en betagende udsigt over byen. Den gamle båd er behagelig og smuk med en interessant baggrund. Erfaringen var en 10/10, og jeg vil meget anbefale til nogen, jeg ved, hvem der rejser til Barcelona. Meget vel det værd. Tak, Dave!
drogers9 | Boston, Massachusetts | 5 October 2018

Wow! Bestemt anbefaling

Disse fyre var super hjælpsomme og fleksible. Vi var nødt til at flytte tur et par gange, og de har virkelig indkvarteret os. Prisen var god i betragtning af alt, hvad vi havde og mad/drikkepakke til ekstra 10 euro er det værd. Vi bragte også nogle drikkevarer selv. Skipper Lad os sejle, da vi ønskede, der var musik (selvom en Bluetooth-forbindelse til vores enheder ville være en god tilføjelse), der var sol, der var øl, det var en fantastisk måde at tilbringe 3 timers solnedgang!
wittehengel | Istanbul, Tyrkiet | 2 May 2017

Fremragende, afslappende tid:)

Tilbragte et strålende par timer ud på vandet med Dave i sidste uge. Virkelig flink fyr og båden er en rigtig klassiker, ikke meget i vejen for automatisering! Vejret var smukt selvfølgelig, og vi bare pootled om, helt perfekt. Selv min evigt Grumpy teenage datter indrømmede, at hun nød det, jeg kan tænke på ingen højere ros!
Matt P | London, England | 9 August 2015

Fantastisk måde at se Barcelona

Fabelagtig måde at komme væk fra det hele og se Barcelona fra et andet perspektiv. Dejlig historisk båd. Børn er meget velkomne!
6Months062013 | Landsborough, Australien | 8 June 2016

Fantastisk oplevelse

Stærkt anbefales til en gruppe venner/familie. 3 timer var en perfekt mængde tid til at krydse havnen og kaptajnen gav os virkelig plads, så det føltes som vores egen båd. Meget foretrukket til de store katamaran ture med 50 + mennesker
mitchpittaway | Toronto, Canada | 18 July 2019

Fremragende krydstogt

Vores sejltur med kaptajn Dave var den bedste del af vores tur til Barcelona! Vi gik på en solnedgang krydstogt og vejret var perfekt. Dave var meget imødekommende med vores planer og reagerede hurtigt på e-mails relateret til vores tur. Han gav os endda et fremragende forslag til en stor Seafood middag. Han var en meget fremragende vært! Hvis du er i Barcelona, bør du tage et krydstogt med Dave!
chuckiefresh | St. Pete, FL | 19 August 2014

Et engagement ombord på Gemini

Sejl oplevelsen med Dave og hans søn var fantastisk. Jeg foreslog at min mangeårige kæreste mens ombord på Gemini. Dave hjalp med at gøre øjeblikket specielt ved at dele sin kærlighed til at sejle med os og ved at forberede cava til vores fest. Jeg anbefaler stærkt at sejle med Dave og Gemini. Fantastisk oplevelse! *****
Mike S | | 23 September 2018

Sejlads sjov

Havde en fantastisk eftermiddag tur med kaptajn Dave-stor vært, og grundigt fornøjelig eftermiddag. Vel værd at gå!
Taylorgt1 | London, Storbritannien | 4 April 2017

Sikke en oplevelse!

Min anmeldelse er længst! Vi sejlede på Gemini med skipper Dave et par måneder siden, i september 2017. Hele oplevelsen, sejler i en 80 år gammel sejlbåd langs kysten af Barcelona med gode venner var en oplevelse, som vi alle vil huske i lang tid.
cclis | Macon, GA | 23 January 2018

En vidunderlig eftermiddag sejler på Skipper Dave's sejlbåd!

Min mand og jeg sejlede med skipper Dave på hans 41 fod, 1943 smukke træ sejlbåd. Min mand er en dygtig sømand og tilbød at "besætning", da vi forlod havnen og fik under sejl. Selvfølgelig, skipper Dave var mere end i stand til at gøre dette selvstændigt, men tillod min mand til at hjælpe. Det endte med, at han lod min mand sejle båden (STEER) for de 3 timers sejlads! Han elskede bare at være ude på Middelhavet, under sejl, og bemanding roret! Jeg opholdt sig på forgrunden dæk og lad de 2 sejlere snakkebutik sammen. Skipper Dave var professionel, dygtig og meget venlig. Han spurgte os, hvilken slags sejl vi ønskede... som jeg foretrækker en mere glat tur, han kun sætte op de delvise sejl som det var en blæsende dag. Det var en perfekt eftermiddag med sol og afslapning og en vidunderlig gave til min mand! Tak for en dejlig dag!!
JulieNitz | Farmington Hills, Michigan | 13 October 2017

Vidunderligt afslappende, venlig og informativ tur

Min kone reserverede denne tur-vi var en gruppe på 9 (3 relaterede familier)-Classic Sail arbejdede med en anden organisation for at sikre, at vi fik en båd, der passer til vores gruppes størrelse. Det var klart, at Dani havde valgt en skipper, der var flydende på engelsk, og var lige så indfødte til Spanien som kunne være! Bernardo var en fremragende Skipper-talte meget bevidst om Barcelonas kultur og historie og de bygninger, som vi kunne se, da vi motorede ud fra hvor båden var forankret (port Olympic). Han påpegede også nogle af de sejl tips, som en dygtig sømand ville vide-krusningerne på vandet, der indikerer placeringen af vinden, fortællingerne nær sejlet, som han plejede at spore vind skiftene for at sikre, at sejlet var orienteret rigtigt. Hvad var utroligt var, i hvilket omfang han var i stand til at opmuntre vores yngre datter til at føle sig trygge ved at "hjælpe" ham sejle, da vi var ude i Blue Water, vender tilbage til kysten. De fleste af os kom ind i det blå vand til at svømme et stykke tid-og igen, Bernardo havde de rigtige opmuntrende ord til at få sarte sjæle i vandet. Vi havde en fantastisk tid i det krystalklare vand, som var ved at afpasse den første berøring, men meget komfortabel hurtigt efter, slet ikke varm. Vi vil varmt anbefale denne 2,5 timers sejltur som en fantastisk måde at slappe af i Middelhavet!
Popsrao | New York City, New York | 17 July 2015

Fremragende morgen sejl fra Port Olimpic

Vi var en gruppe på 11, der reserverede en sejlbåd tur til min 30 års fødselsdag.
Karan S | London, Storbritannien | 14 June 2016

Fantastisk start på turen

Vi gik på en eftermiddag sejle den første dag i vores bryllupsrejse. Det var en fantastisk afslappende dag for at vænne sig til den tid forandring. Gemini er en stor gammel træ sejlbåd, og Dave er morsomt. Det var min mands favorit del af Spanien (vi gik til Barcelona, Sevilla og Granada). Det var bare en dejlig afslappende dag. Vi gik svømning, drak noget vin, mand røget en cigar. Intet ikke at lide.
NattyLynn | New York City, New York | 24 June 2014

Ønsker du at flygte i 3 timer? Dette er den bedste sejlads jeg havde I lang tid

Vi var 18 voksne, på udkig efter en måde at komme væk fra vores rutine i et par timer uden vores børn. Dave og hans team havde ideen. De tog os i 3 timer på hans katamaran ved Barcelonas kyst. Vi var alene på havet, vi kunne tage lidt frisk luft og indhente vores venner med nogle tilbage jorden musik, drikkevarer, frugt og snacks... Drømmen går i opfyldelse. Jeg anbefaler absolut Dave og jeg vil helt sikkert bestille en tur igen. Dave var hjælpsom, lydhør, indbydende, diskret... Tro mig, jeg er meget kræsen, og jeg må sige, at disse fyre fortjener at blive kendt! Vi ses meget snart Dave!
Lorraine C | | 10 November 2017

Afslappende 3 timer væk fra Buzz

En meget dejlig eftermiddag med skipper Stefan og en velkommen flugt fra den varme by.
Alar I | Tartu, Estland | 12 August 2015

Afslappende sejl efter Touring

Capt Dave er meget imødekommende og ved bare, hvordan man tilpasser oplevelsen til sine kunder. Vi reserverede sejlet efter et par hårde dage med touring og vi nød bare at slappe af på båden, mens Capt Dave tog sig af alt andet. Vi anbefaler stærkt sejler med Dave.
RossTonyB | Pensacola, Florida | 2 May 2015

Fantastisk eftermiddag

Vi havde en fantastisk tid med Cptn. Dave. Det var den mest afslappende del af vores travle tur, og absolut smuk. Der var ikke meget vind, da vi gik ud, men vi var ligeglade. Det var behageligt og udsigten over byen var fantastisk. Jeg vil gerne være på båden igen, lige nu. Stærkt anbefale, og omkostningerne var rimelige og værd at hver cent.
juliebirditis | Bakersfield, Californien | 1 October 2015

Fantastisk udsigt over Barcelona

Havde et godt sejl med Capt. Dave. Han var meget imødekommende og vi nød samtalen som vi sejlede kysten. Båden var meget let at finde i den store Marina og Reservationsprocessen var glat. Tak Dave!
PATRICK R | Madison | 25 March 2016

Fremhæv af vores Barcelona weekend høne Party Trip!

Dave er en meget venlig og hjælpsom person, og vores tur var ud over vores forventninger. Vi overraskede vores ven for hendes polterabend tur og dette var def højdepunktet! Helt fantastisk! Vi havde en fantastisk 3 timers bådtur på den smukke Gemini båd. Jeg kan meget anbefale denne Tour! Hvis du vil nyde en særlig bådstur med din særlige en (e), er dette for.
Michal_travels | Berlin, Tyskland | 11 July 2016

Fantastisk aften

Vi gik på en solnedgang krydstogt med Dave (som er dejlige) og havde en fantastisk tid. Jeg nød solskin og solnedgang mens du ser kysten fade væk og min kæreste fik at gøre nogle sejlads, så alle var glade!
FuzzAldrin | Newcastle upon Tyne, Storbritannien | 22 October 2015

En uforglemmelig oplevelse

En tur med Dave på Gemini er en af de perler, som du føler dig meget heldig at have fundet og vil efterlade en smuk, uforglemmelig oplevelse på dit sind. Prisen er utrolig overkommelig for oplevelsen af at være på en tidløs sejlbåd cruising langs Barcelonas kyst. Dave, kaptajnen, er fuld af interessante historier og får dig til at føle sig som dette er turen i dit liv. Hvis du vælger at gøre én ting, mens du er i Barcelona, så gør det!
Anna L | Barcelona | 21 October 2018

Fantastisk båd og fantastisk skipper.

Fantastisk sejlbåd med en interessant historie. Dave er en velinformeret Scotsman, der har været i Barcelona i næsten et årti. Han har en stor hjemmeside, og jeg reserverede lidt på forhånd, og han håndterede alle mine spørgsmål. Vi havde et sjældent hakket hav (og nogle Haze) så vi savnede svømme men hele eftermiddagen var afslappende.
JohnBoscoChicago_IL | Chicago, IL | 16 July 2015

Fantastisk og afslappende

Awesome sejltur og virkelig afslappende! Hvis du bare vil lægge tilbage, snakke og nyde udsigten er det for dig! Du får en anden vision af Barcelona og Dave er åben for at besvare spørgsmål.
Daniel N | | 10 June 2015

Vores 1 Street sejl i Middelhavet

Jeg vil Forord Dette indlæg med: bare så du kender min kone og jeg race, krydstogt og sejle vores egen båd og sejler Middelhavet er en lang tid drøm, og vi planlægger at komme tilbringe et godt par år på disse sikre og sjove beskyttede farvande mellem Afrika og Europa kløft.
djekels | Chicago, Illinois | 4 June 2015

Fremragende!

Den sidste uge af april min kæreste og jeg tilbragte lidt tid i Barcelona, og jeg er så glad for, at jeg reserverede dette til en af vores dage, fordi det viste sig for at være en af vores yndlingsdele af hele turen.
kenzieschy246 | Santa Monica, Californien | 8 May 2015

Fremhæv af vores bryllupsrejse!

Min kone og jeg havde en dejlig aften sejler med Dave. Han var meget imødekommende og venlige. Båden selv er meget charmerende og let at finde i Port Olimpic. Udsigten over Barcelona kysten er uvirkelig i skumringen. Sørg for at medbringe noget mad og drikke til din rejse. Dave Lad os endda svømme ud i det åbne hav, da solen går ned over byen. Hvis du planlægger at gøre det ud til Barcelona, ikke springe denne mulighed. Jeg kan ikke sige nok om, hvor fantastisk denne oplevelse var. Tak Dave!
830drews | Mansfield, Massachusetts | 14 September 2013

Smukke chill eftermiddag sejl!

Hvis du vil bruge lidt tid på at slappe af på vandet, er dette sejl udflugten til at vælge. Skipper Dave var venlige og hjælpsomme, men han forlod dig helt alene for at slappe af, mens du sejler det smukke hav. Tvillingerne er en smuk båd. Kan ikke gå galt med denne tur.
lizalford | Marrakech, Marokko | 11 August 2016

En fejlfri Barcelona oplevelse, smukke sejlads eventyr!

Vi har intet andet end gode ting at sige om vores sejltur med Dave. Vi oprettede denne Trip Advisor-konto, bare så vi kunne skrive en anmeldelse af denne oplevelse. Vi gik på en morgen udflugt, der tog os omkring 2 miles fra Barcelonas kystlinje og varede omkring 3 timer. Havnen var faktisk lukket, da vi startede, men han tog os stadig ud for den fulde oplevelse på trods af forsinkelsen. Meget imødekommende, da jeg fik lidt hav-syg og var mere end forståelse, hvilket var en enorm positiv for os. Vi sov i solen for en hel del af vores rejse. Hvis du er bekymret for at skulle bære en samtale eller akavet tavshed, ikke være! Han var meget charmerende og konversation når det var nødvendigt, men gav os vores plads. Vi vil helt sikkert gøre det igen næste gang vi er i området!
Kipdsumner | Ramstein-Miesenbach, Tyskland | 13 July 2014

Sejle eller chill på en klassisk Yacht i Barcelona

Det var en fabelagtig eftermiddag med skipper Dave, som lod os to hjælpe med at sejle, da vi ønskede, lærte os lidt, og så snakkede vi og kølede, da vi ønskede. Og båden er klassisk gammel skole! Og til en rimelig pris, ESP. Hvis vi havde flere mennesker. Gør det bare...
Donovan H | USA | 12 September 2018

Anbefalede!

Vi havde en meget sjov eftermiddag sejler på Gemini med Dave. En dejlig træbåd med plads til alle vores ting, og det var dejligt at kunne tage vores egen mad og drikke ombord (der er en let tilgængelig Coolbox!). Det var temmelig blustery da vi var ude, så vi fik at opleve nogle "ordentlig" sejlads og Basking i solskin var stor. Mit eneste tip ville være-Tag nogle varme tøj, hvis du er ude senere mod aftenen, vi fik lidt køligt på rejsen tilbage, men så var det kun april! Det var en meget mindeværdig del af vores tur.
Olivia B | London, Storbritannien | 6 May 2014

Chill Sail!

Jeg var i Barcelona til bryllupsrejse og jeg reserverede denne tur efter at have læst alle de fantastiske anmeldelser! Dave er super flot og chill og båden er helt smuk! Det er meget afslappende at være på havet, og Dave forlod os alene, så vi kan have et fredeligt sejl! Det var alt, hvad jeg havde drømt om en Barcelona Boat Tour!
Natalie G | | 24 August 2017

Fremragende privat høne fest på "ingen grænser"

Fremragende 3 timers solnedgangstur. Damen Skippers var super nice og venlige. Båden var bare perfekt til 11 af os og oplevelsen med Dave fra 1 gade kontakt indtil efter reservationen var meget behagelig, professionel og hurtig.
Viola P | Bruxelles, Belgien | 26 June 2019

Trip højdepunkt!!

Vi havde en vidunderlig tid!! Smuk udsigt over byen og en sjov tid på båden. Vi tog alle 5 af vores børn spænder i alder fra 3-17 og alle følte det var den bedste del af vores tur. Vil helt klart anbefale
kscottsmith5 | New Canaan, Connecticut | 11 August 2015

Meget meget godt

Meget god var. Meget flot sejl. Pengene værd. Alt er fint. Jeg anbefaler alle! Tak Dave.
Varga D | | 25 December 2017

Ikke gøre sejlet, men stadig 5 stjerner

Desværre måtte vi annullere vores tur samme dag, fordi to i vores parti havde en medicinsk nødsituation og gik hjem. Dave var utrolig let at arbejde med og lydhør og gav os vores depositum tilbage uden problem. Vi værdsat det virkelig. Vi var meget bummed at savne bådturen, men hvis vi nogensinde i Barcelona igen vil vi helt sikkert sætte det øverst på listen. Mange tak igen, Dave.
Neeners815 | Jersey City, New Jersey | 4 September 2016

Rigtig sjovt

4 af os reserverede båden i 3 timer på en herlig lørdag eftermiddag. Dave var en stor skipper, der lod os drikke og spille musik, mens han tog sig af sejladsen.
Dom S | | 11 July 2017

Strålende! En perfekt morgen!

En vidunderlig morgen med sol og hav, nydt enormt af både voksne og børn (11 og 15). Dave er en elskværdig, kyndig vært, men slet ikke påtrængende-meget modtagelig, når børnene ønskede at stoppe båden og svømme. Meget mere personlig end en af de mere turistmæssige operatører, som vi så på at sætte ud lige før os. Ingen bedre måde at tilbringe en solrig morgen i Barcelona.
GemmaRLondon | London | 8 June 2016
#

Google anmeldelser

Se mere på Google »

 

TripAdvisor anmeldelser


Se mere på TripAdvisor »
#
#
#
#
#
#
#
#
#