Hvad vores kunder siger

Over 250 ★★★★★ Gæstevurderingerne

TripAdvisorS udmærkelsesbevis & Hall of Fame 2015, 2016, 2017, 2018, 2019

Fantastisk oplevelse

Min kone og jeg havde for nylig fornøjelsen af at sejle med Dave på Gemini. Det var en uforglemmelig oplevelse. Dave er en fornøjelse personligt og en meget professionel skipper. Båden er også smuk. Han stoppede to gange, så vi kunne tage en svømmetur. Han giver vand, men hvis du vil have noget andet at drikke eller spise, skal du medbringe det. Hvis du tænker på at sejle i Barcelona.. tøv ikke med. Book med Dave, og du vil ikke blive skuffet!
mdzebar | Brooklyn NY | 29 July 2015

Fantastisk dukkert i Middelhavet

Jeg reserverede denne klassiske sejltur med Dave til vores bryllupsrejse tilbage i sommeren 2015. Jeg lovede Dave at give ham en 5-stjerner, kommentarer og anbefalinger, så her er det.
vspeang | Greater London, Storbritannien | 1 January 2016

Spot på

Kan ikke fejl solnedgangen krydstogt for en perfekt jubilæum oplevelse. Jeg var lidt ængstelig, da jeg får køresyge, men jeg tog en kwells, bar nogle håndled-bands og holdt mine øjne i horisonten og havde en vidunderlig tid på trods af at det er temmelig urolig. Jeg fulgte også Dave's råd og opholdt sig til midten og midten af båden (Gemini). Mand plejede at sejle, da han var yngre og Dave var glad for at lade ham blive involveret og besvare spørgsmål om båden - som er en rigtig smuk klassisk båd. At se solen falme over Barcelona horisonten var ret speciel. (Jeg læste anmeldelser på her før booking og billederne bare ikke gøre oplevelsen retfærdighed.) Dave er en dejlig skipper med en dejlig båd. Vil helt sikkert anbefale Classic Sail til alle, der ønsker at gøre noget lidt specielt i Barcelona.
highspeedcow | | 7 September 2015

Sjovt

4 af os reserverede båden i 3 timer på en herlig lørdag eftermiddag. Dave var en stor Skipper, lade os drikke og spille musik, mens han tog sig af sejladsen.
Dom S | | 11 July 2017

Fantastisk oplevelse

Det var en stor gave til min gf. Evertyhing var godt organiseret og den store udsigt over barcelonas kystlinje var forbløffende! Ikke sidste gang jeg vil bestille denne tur helt sikkert! 5+
Rastko L | | 17 July 2015

Gør det, gør det!

havde en fantastisk dag med Dave og besætningen, Dave virkelig kender sine ting. Uanset om din uerfarne (som mig) eller har en vis erfaring under bæltestedet, vil du arbejde som et team, møde en ny person, og du vil have en god dag. Middelhavet og udsigten over Barcelona er et must! Jeg anbefaler stærkt.
EverythingsArchie | | 29 September 2013

Fantastisk tur!

Min kone og jeg sejlede gennem eftermiddagen ud på aftenen. Vi svømmede i Middelhavet og så solen gå ned over Barcelona. Det var en fantastisk oplevelse! Smuk og afslappende. Kaptajn Dave var fantastisk. Han er en førsteklasses skipper fuld af viden og fornøjelig samtale, hvis du vil. Når vi vender tilbage, planlægger vi en længere udflugt på Gimini med kaptajn Dave ved roret.
mfrazie | Tyler, Texas | 14 July 2015

Fremragende!

Den sidste uge af april tilbragte min kæreste og jeg lidt tid i Barcelona, og jeg er så glad for, at jeg reserverede dette til en af vores dage, fordi det viste sig at være en af vores foretrukne dele af hele turen.
kenzieschy246 | Santa Monica, Californien | 8 May 2015

Trip Fremhæv!!

Vi havde en vidunderlig tid! ! Smuk udsigt over byen og en sjov tid på båden. Vi tog alle 5 af vores børn i alderen fra 3 - 17 og alle følte, at det var den bedste del af vores tur. Vil helt sikkert anbefale
kscottsmith5 | Ny Canaan, Connecticut | 11 August 2015

Kunne ikke have haft en bedre første gang sejlads oplevelse

Dette var en weekend af firsts - første gang i Barcelona, første gang på en sejlbåd, første gang på Middelhavet. Skipper Dave's sejlads krydstogt operation er lige så dygtige som det er høflig. Uanset om du er til at tale om teknikker og historie sejlads eller bare læne sig tilbage og nyde udsigten og lyden af sejlads ud for kysten ved Barcelona er dette en oplevelse værd at hver Euro.
Keith H | | 22 March 2017

Eftermiddag Sejltur

Jeg var sammen med en gruppe på fire fyre i slutningen af 20'erne, og vi havde en fantastisk tid. Hele turen er præcis som annonceret.
Rupam B | | 11 July 2016

Et godt sejl

Dette vil nemt være et af mine højdepunkter fra Barcelona. Meget få ting kunne være så afslappende som denne dejlige morgen / eftermiddag rejse ud i havet. Dave var en fremragende vært, og tog fremragende pleje af os.
Kyle M | Dartford | 28 July 2016

Smukke chill eftermiddag sejl!

Hvis du vil bruge lidt tid på at slappe af på vandet, er dette sejludflugten at vælge imellem. Skipper Dave var venlig og hjælpsom, men han virkelig forlod dig alene for at slappe af, mens du sejler det smukke hav. Gemini er en smuk båd. Kan ikke gå galt med denne tur.
lizalford | Marrakech, Marokko | 11 August 2016

Sikke en oplevelse!

Min anmeldelse er på høje tid! Vi sejlede på Gemini med Skipper Dave et par måneder siden, i september 2017. Hele oplevelsen, sejler i en 80 år gammel sejlbåd langs kysten af Barcelona med gode venner var en oplevelse, som vi alle vil huske i lang tid.
cclis | macon, ga | 23 January 2018

Hænderne ned, den bedste del af vores tur!

Kunne der være noget bedre end at have en smuk gammel sejlbåd til kun dig og dine venner for hele eftermiddagen, i den flammende Barcelona solskin? Som vi fandt ud af, nej, der virkelig kunne ikke.
Vickycee | Leeds, Storbritannien | 18 June 2014

Fantastisk familie eventyr

Vi havde en fantastisk tid, vi hvor i stand til at have sådan en afslappende tid. Dave besvarede alle vores spørgsmål før og under vores tur. Vi har 2 børn i alderen 4 og 9 de elskede det. Dave gav os en rundvisning i han båd og forklarede sikkerhedstips før vi forlod, sørgede for, at vi hvor komfortable. Det var en utrolig oplevelse, absolut anbefale det.
Daniel R | Wiesbaden, Tyskland | 19 August 2015

Hvad en fantastisk tur!

Min kone og jeg havde sådan en fantastisk tid på Skipper Dave's sejlbåd. Absolut højdepunktet i vores tid i Barcelona.
Michael A | | 10 August 2015

Afslappende familieudflugt med en stor skipper!

Vi havde en fantastisk 3 + timers krydstogt på Gemini med David. Han hilste min kone og jeg og vores tre drenge (6, 10, 16) om bord og på trods af den overskyede himmel og hugge vi virkelig havde en fantastisk tid. Pakket noget brød, charcuteri, ost og drikkevarer nød udsigten over Barcelona og nogle interessante samtale med David. Da vi ikke kunne hoppe i Med vi virkelig bare brugt de 3 timer i afslapning, og det var stadig højdepunktet i vores 3 dage i Barcelona. Bare en FYI, er der betalt parkering bogstaveligt talt lige ved siden af båden, bare køre ned Carrer de la Marina og svinge en venstre, hvor der er parkeringsbarrieren, men den underjordiske betale garage på Port Olimpic er en mulighed også. Tak David!
Sami C | | 22 August 2015

Fremhæv af vores bryllupsrejse!

Min kone og jeg havde en dejlig aften sejler med Dave. Han var meget imødekommende og venlige. Båden selv er meget charmerende og let at finde i Port Olimpic. Udsigten over Barcelonakysten er uvirkeligt i skumringen. Sørg for at medbringe mad og drikke til din rejse. Dave selv lad os svømme ud i det åbne hav som solen går ned over byen. Hvis du har planer om at gøre det ud til Barcelona, ikke springe denne mulighed. Jeg kan ikke sige nok om, hvor fantastisk denne oplevelse var. Tak Dave!
830drews | Mansfield, Massachusetts | 14 September 2013

Stærkt anbefalet oplevelse

Stærkt anbefalet aktivitet i Barcelona! Det var fantastisk at nyde sejlads, sol, hav mens nedkøling på dækket af den klassiske yacht og chatter med venner, nyder drinks og endda hoppe for en svømmetur.
D_travel_rev | Alicante, Spanien | 29 June 2016

En Barcelona skal!!!

Ikke alene er Dave en nacn, imødekommende kaptajn, men sejler på Gemini er en unik oplevelse med betagende udsigt over byen. Den gamle båd er behagelig og smuk med en interessant baggrund. Oplevelsen var en 10/10, og jeg vil meget anbefale til alle, jeg kender, der rejser til Barcelona. Meget værd. Tak, Dave!
drogers9 | Boston, Massachusetts | 5 October 2018

Solnedgang tour

Vi nød en dejlig solnedgang tour med Dave. Udsigten over Barcelona fra havet er fantastisk samt stilheden væk fra byen!
Marine V | Abu Dhabi, De Forenede Arabiske Emirater | 7 July 2016

Vidunderlig start på vores ferie!

Jeg rejste til Spanien med en gruppe venner, og vi begyndte vores tur med en eftermiddag ombord på Gemini! Dagen kunne ikke have været mere perfekt vejr - klogt, og David var venlig nok til at shoppe for os for vores drikkevarer og munchies, som vi lige var landet i Spanien og havde ikke tid til at gøre det selv. Han fandt et sted for os at hoppe i havet for at køle af ....... og for mig var det endnu en check off min spand liste til at sige, at jeg svømmede i Middelhavet! Jeg ville ønske, vi havde haft tid i slutningen af vores ferie til at sejle på Gemini en sidste gang! Tak for en vidunderlig dag David! !
Robin H | Iowa, USA | 19 October 2014

Et must i Barcelona!

Vi nød vores solnedgang krydstogt w Dave! Fantastisk måde at slappe af og se byen! Det er en meget behagelig båd og tur (følte sig ikke bevægelse syg) hans sejlbåd kan håndtere bølgerne. STÆRKT ANBEFALE!!
purplenimen | Fort Myers | 28 August 2017

Det bedste, vi har gjort i Barcelona

Denne sejltur var en af de bedste ting, vi nogensinde har gjort i Barcelona og weâve været i Barcelona mange gange og set det meste af, hvad det har at tilbyde. Dave var helt fantastisk og gjorde hele oplevelsen fra den første booking igennem til at gå fra borde tilbage på havnen helt problemfri og en stor oplevelse. Dave svar på e-mails med det samme, han var meget imødekommende, han selv enige om at flytte vores tur til en anden dag på grund af vejret, han didnât sind, hvis vi medbragte vores egen mad og drikke, han var endda parat til at trække op og lad os gå til en svømmetur , men vi chickened ud af det, fordi vandet var så koldt..
alexjwood | Birmingham, Storbritannien | 28 May 2014

En dejlig måde at tilbringe en eftermiddag!

Det hele var meget ligetil; vi mailede Dave spørger om visse tid slots derefter reserveret en på hans hjemmeside og betalte en 30 Euro depositum. Vi ankom til kajen i forvejen og identificerede hans båd. Dave selv var dejlig og meget interessant at tale med. Det var lidt choppier end vi ville have ønsket, men hvad en dejlig måde at køle ned. Det var meget varmt, da vi var der, omkring 30 grader, så vi nød pausen på Dave's båd. Alt i alt en god oplevelse!
Gaynor H | Horsham, Storbritannien | 7 August 2015

Utrolig dag for sejlads

Dette var min første nogensinde sejlads oplevelse, og jeg kunne ikke have bedt om en bedre kaptajn til bogstaveligt "vise mig reb." Kaptajn Dave var en fornøjelse at deltage om bord, da han gav mig historien om båden; grunden til, at han købte det; hans eventyr om at sejle det til Barcelona og et indblik i hans oplevelse her siden.
Michael P | Boston, Massachusetts | 23 February 2015

Fantastisk eftermiddag i solskinnet!

Jeg reserverede klassiske sejl Barcelona til min vens høne gøre, så vi kunne nyde en eftermiddag sejler langs kysten gør mest muligt ud af det smukke vejr. Turen var præcis, hvad vi havde håbet på. Dani, vores skipper var fantastisk. Vi bragte på vores egen drink og mad, og vi kunne spille musik og spil og gøre os hjemme. Når hønen fik havsyge (mere end sandsynligt induceret af niveauet for at drikke natten før) Dani var stor. Han fik hende op til at styre båden og komme ud af solen, hvilket fik hende til at føle sig en million gange bedre. Det var den perfekte tur. Hvis bare vi havde reserveret for hele dagen eller til en anden tur den næste dag. Måske næste gang!
Vicky K | | 2 July 2016

Fantastisk eftermiddag ud!!

Efter at have læst alle de store anmeldelser reserverede vi dette (familie på tre, herunder 14 år gamle datter) og... vi blev ikke skuffede og havde en god eftermiddag forsigtigt sejler rundt i bugten ud for Barcelona Marina. Dave var en venlig vært, som gjorde turen endnu bedre. . . Du vil ikke fortryde at reservere dette.
Will R | Solihull, Storbritannien | 24 July 2017

Klassisk Sejlads Barcelona Yacht Charter

En fremragende eftermiddage sejler med Dave ud for Barcelonas kyst. Det var en absolut glæde og vil grundigt anbefale det, uanset om du er erfaren eller ej. Det var dejligt at forlade den varme by bag og have havbrisen på dit ansigt.
Jan R | | 4 October 2017

mest afslappede sejl, du kunne ønske dig

vi var en gruppe på 6 venner og nød en dejlig 3 timers sejltur ud af Barcelona. i det øjeblik vi forlod havnen, sejleblev sat og vinden overtog.
A TripAdvisor Member | Dubai, De Forenede Arabiske Emirater | 23 May 2018

Afslappende 3 timer væk fra buzz

En meget dejlig eftermiddag med skipper Stefan og en velkommen flugt fra den varme by.
Alar I | Tartu, Estland | 12 August 2015

Fedeste båd jeg nogensinde har været på

En skal gøre for alle, der nyder vandet. Meget knowledgable og afslappet kaptajn på en stjernernes sejlbåd. Du bliver ikke skuffet.
Dave W | Barcelona, Spanien | 3 February 2015

En vidunderlig Barcelona oplevelse -

Dave gjorde et stort stykke arbejde at tage os ud for at sejle i Barcelona. Vi sejlede, vi svømmede, og vi nød os selv enormt.
Phil T | New York | 6 September 2015

Sikke en absolut behandler

Mine venner og jeg havde en helt fantastisk eftermiddag sejler langs Barcelona kystlinjen tidligere på måneden. Dave var en strålende og kyndig vært, yderst indbydende og vi kunne ikke have bedt om bedre vejr. Det var sådan en godbid at være i stand til at svømme i det klare vand langs båden. Jeg vil meget anbefale denne oplevelse til alle, da det var højdepunktet i mit Barcelona eventyr. Tak igen Dave!
SuzeDyson | Auckland Central, New Zealand | 22 June 2015

Fremragende romantisk udflugt

Min forlovede©e og jeg gik på en solnedgang krydstogt med David. Det var en utrolig og mindeværdig oplevelse. David var meget let at arbejde med og lydhør på forhånd, at give råd om, hvad de skal bringe. Den faktiske tur var fantastisk. Det var lidt stenet at starte, hvilket synes at være typisk i løbet af den tidlige aften i Barcelona. Vi tog nogle anti-kvalme piller før overskriften ud, så vi var fint, men jeg vil anbefale dette til alle, der er tilbøjelige til søsyge. Men omkring halvvejs gennem det beroligede ned et ton. Selve solnedgangen var uvirkelig. Barcelona har ikke en fantastisk udsigt over solnedgangen i byen, da solen går ned over bjergene, men ude på vandet kan du se alt. Turen var så romantisk og er noget, vi altid vil huske.
Dave B | Boston | 31 July 2016

En vidunderlig aften med kaptajn Dave

Kaptajn Dave og hans båd Gemini var den perfekte flugt fra den urbane Barcelona. Vi reserverede en eftermiddag sejl men han kontaktede os og rådede vi går lidt senere for at nyde solnedgangen. Det var smukt. Min kærlighed og jeg havde båden til os selv og kaptajn Dave var en perfekt balance mellem imødekommende og kyndige, mens på samme tid forlader os til os selv, så vi kunne suge i oplevelsen.
braddog8 | Bozeman, Montana | 27 October 2016

Oversteg forventningerne. Bravo!

Sådan skal du gå Dave! Du og din søn var så store værter, og vi havde en vidunderlig tid på din båd. Dave klart elsker, hvad han gør for et levende, og det viser klart. Tak igen.
Michael S | Baltimore, Maryland | 4 July 2017

Perfekt dag

Fantastisk båd, stor skipper, fantastisk dag. Den største bang for sorteper du er i stand til at få i Barcelona, bare gøre det.
johananden | | 28 June 2015

Fremhæv af turen!

Det var en fantastisk båd og kaptajn. Vi stoppede og svømmede i det blå Middelhav. Meget afslappende. Havde en fantastisk udsigt over kystnære Barcelona. Kaptajn Dave var vidende om byen og sejlads. Stor oplevelse!
Beth P | New Orleans, Louisiana, USA | 19 June 2017

Vidunderligt øjeblik

Tilbragte morgenen med min kone og børn på Daves båd. Først og fremmest Dave er meget professionel og meget venlig. Han fortæller, hvis du er interesseret, efterlader dig i fred, hvis du ønsker at lur, lad os du køre, hvis du vil ... han tilpasser sig den enkelte perfekt.
Sylvain H | Madrid, Spanien | 26 September 2017

Afslappende dag til søs

Vi havde en dejlig og afslappende dag til søs med kaptajn Dave. Vi anbefaler stærkt denne private tour, stor værdi for pengene!
nellafin | Helsinki, Finland | 16 August 2018

Uslebne farvande, men sjovt!!

Vi nød vores morgen med Dave. Han lod os deltage i at styre båden. Det var for hårdt til svømning, men det var stadig fantastisk at se Barcelona fra vandet. Tak!!
Cathy P | | 8 September 2017

Fantastisk aften

Vi gik på en solnedgang krydstogt med Dave (som er dejlige) og havde en god tid. Jeg nød solskin og solnedgang, mens jeg så kysten forsvinde og min kæreste fik at gøre nogle sejlads, så alle var glade!
FuzzAldrin | Newcastle upon Tyne, Storbritannien | 22 October 2015

En perfekt morgen om bord på Gemini!

Vi havde en fantastisk tid om bord på Gemini og Dave var en indbydende skipper. Det er en perfekt måde at se barcelonske kyst og til at tage en svømmetur i den meget varme, dybe, blå Med og solbade på dækket væk fra masserne! Tag drinks og snacks til at nyde mens fredeligt sejler.
Paula S | Chichester, Storbritannien | 26 August 2015

Fremhæv af vores besøg

Jeg havde reserveret dette eventyr som en tidlig fødselsdaggave til min mand. Det skuffede ikke. Han griner stadig fire dage senere. Forestil dig at sejle langs kysten, en brise, lidt sol, nipper til vandlibation, du medbragte om bord. Havets bølger bevæger sig forsigtigt mod siderne af båden, mens du sejler glider dig gennem vandet. Du ser ind i landet og ser de mange punkter af interesse at se. Virkelig romantisk eller tv-familie orienteret afhængigt af din omgangskreds. Det er privat, så du får løbet af dækket. Elskede det!
DianeColo | Montreal | 30 April 2015

barcelona kysten ved sunsetâ ¦.

hvad en fabelagtig behandle dette var for mine venner og mig! kaptajn dave gik ud af sin måde at gøre vores oplevelse en positiv og mindeværdig en. tag dig tid til at opleve smukke barcelona fra middelhavets dejlige farvande.
ldythang1 | Birmingham, AL | 9 July 2014

Høne gøre det sjovt!

Vi overraskede båden kærlig ebruden at være sammen med en 3,5 timers privat tur på Gemini og hun elskede absolut det. Vi havde alle den mest fantastiske oplevelse. Båden er smuk og med solen ud er dette virkelig et must i Barcelona! David er en dejlig fyr, meget venlig og let at gå. Vi bragte vores egen mad og drikke om bord og nogle højttalere til at spille vores egen musik. Dette er sådan en god pris samt i forhold til andre bådselskaber derovre, der opkræver det dobbelte af prisen for halvdelen af tiden. Vi anbefaler alle helt sikkert dette og vil gå tilbage igen næste gang vi er i Barca.
Gembles85 | Surrey | 1 July 2014

Smuk udsigt over solnedgangen!

Vi havde en fantastisk tid at gå til en aften sejl med Dave. Han var meget venlig og høflig, og vi elskede absolut udsigten over solnedgangen over byens skyline. Meget stærkt anbefales!
Cipriana C | | 21 April 2014

Alle tilføjer min 5-stjernede anmeldelse til vores solnedgangsejl

En af de bedste ting, vi gjorde i Barcelona, og det siger en hel del. Det var bare virkelig afslappende, bogstaveligt talt glat sejlads og fantastisk udsigt over byen. Gemini var let at finde - mindre end en 10 Euro cab ride fra Gotic Quarter. Vi reserverede solnedgangkrydstogtet som et privat sejl til vores bryllupsdag. Det kan være nyttigt at vide, at David er skotsk, så det var for os et plus at have en indfødt engelsktalende guide.
dogs_in_heaven | Berlin, Maryland | 21 October 2014
#

Google anmeldelser

Se mere på Google »

 

Anmeldelser fra TripAdvisor


Se mere på TripAdvisor »
#
#
#
#
#
#
#
#
#