Hvad vores kunder siger

Over 250 ★★★★★ Gæstevurderingerne

TripAdvisorS udmærkelsesbevis & Hall of Fame 2015, 2016, 2017, 2018, 2019

Fremragende krydstogt

Vores sejltur med kaptajn Dave var den bedste del af vores tur til Barcelona! Vi gik på en solnedgang krydstogt og vejret var perfekt. Dave var meget imødekommende med vores planer og reagerede hurtigt på e-mails relateret til vores tur. Han gav os endda et glimrende forslag til en god seafood middag. Han var en meget fremragende vært! Hvis youâre i Barcelona bør du tage et krydstogt med Dave!
chuckiefresh | St. Pete, FL | 19 August 2014

Den perfekte flugt

Den morgen, at min mor og jeg tilbragte med Dave på hans smukke sejlbåd var et par timer i himlen! Min mor besøgte mig på krydstogtskibet jeg arbejder på, havde allerede set de berømte seværdigheder i Barcelona, så jeg søgte efter en anden måde at opleve byen. Vi har begge en særlig tilknytning til sejlads, jeg beundrede altid sejlbådene i havnen fra mit krydstogtskibsdæk, og fra anmeldelserne på Trip Advisor lød Classic Sail Barcelona perfectâ ¦ og det var det.
Linz625 | Montreal, Quebec, Canada | 5 August 2015

Kun gode ting at sige .....

Vi gik ud med en stor gruppe - i alderen 12 - 78 - og Dave fik alle til at føle sig godt tilpas. Han er utrolig rolig og venlig og imødekommende - og klart en dygtig sømand! Vi havde brug for at ændre vores dag og tid mange gange, og han var fleksibel og forståelse. Udsigten fra vandet var smukke. Det var et eventyr. Vi anbefaler stærkt at sejle med Dave.
2015Alisa | Raleigh, North Carolina | 1 January 2015

Stærkt anbefale!

Dave og hans båd er dejlige. Båden er et smukt stykke historie og giver dig mulighed for at tilbringe privat tid på vandet med venner. Jeg har været på mange både rundt om i verden (private og grupper) og havde en ekstraordinær tid på Dave's. Hvis du leder efter en dag med sejlads i Barcelona, er dette turen for dig. Jeg gjorde det ikke selv, men jeg kunne se dette er en fænomenal mulighed for par, der ønsker lidt privat tid på havet.
skier29 | San Francisco, Ca | 15 July 2019

Fremragende morgen sejl fra Port Olimpic

Vi var en gruppe på 11, der reserverede en sejlbådstur til min 30 års fødselsdag.
Karan S | London, Storbritannien | 14 June 2016

Bedste ting vi gjorde på turen!

Besøgte som en del af en høne fest, let
Shireen A | Leigh-on Sea, Storbritannien | 16 June 2014

Fantastisk oplevelse

Stærkt anbefales til en gruppe venner / familie. 3 timer var en perfekt mængde tid til at krydse havnen og kaptajnen gav os virkelig plads, så det føltes som vores egen båd. Meget foretrukket til de store katamaran ture med 50 + mennesker
mitchpittaway | Toronto, Canada | 18 July 2019

Fremhæv af vores Barcelona weekend høne fest tur!

Dave er en meget venlig og hjælpsom person og vores tur var ud over vores forventninger. Vi overraskede vores ven for hendes bachelorette tur, og dette var def højdepunktet! Helt fantastisk! Vi havde en fantastisk 3 timers bådtur på den smukke gemini båd. Jeg kan varmt anbefale denne tour! Hvis du vil nyde en særlig bådtur med dine specielle( r), er dette til.
Michal_travels | Berlin, Tyskland | 11 July 2016

'Sea' Barcelona forskelligt

Hvis du leder efter noget andet at lave i Barcelona, undgå turistfælderne og tilbringe en eftermiddag på en gammel sejlbåd, cruising rundt om kysten.
Kim H | Toronto, Ontario, Canada | 27 August 2012

Juvelen i Barcelona!!!!

Min mand og jeg er netop vendt tilbage fra 3 uger i Spanien. Den øverste hukommelse af vores tur er vores 3 timers sejl med Dave, ejeren af Classic Sail Barcelona. Det var absolut det mest mindeværdige øjeblik af vores tur. Prøv noget nyt og uden for de regelmæssige turistture. Du kan gå som en gruppe, et par, eller bare ved dig selv. Dave vil gøre alt, hvad han kan for at imødekomme dine behov. Hvor mange mennesker kommer til at sejle på Middelhavet? Gå ikke glip af denne afslappende, underholdende og mindeværdige tur!
Judith C | Cuenca, Ecuador | 13 November 2016

Katamara <3

Vi reserverede katamaran en 12 personer, efter en tur i begge barcelonahavn, vi sejlede længere væk og stoppede derefter for at tage et bad :D.
Rouffy83350 | Barcelona, Spanien | 28 September 2016

Kunne ikke have haft en bedre første gang sejlads oplevelse

Dette var en weekend af firsts - første gang i Barcelona, første gang på en sejlbåd, første gang på Middelhavet. Skipper Dave's sejlads krydstogt operation er lige så dygtige som det er høflig. Uanset om du er til at tale om teknikker og historie sejlads eller bare læne sig tilbage og nyde udsigten og lyden af sejlads ud for kysten ved Barcelona er dette en oplevelse værd at hver Euro.
Keith H | | 22 March 2017

Sejlads på kysten af Barcelona

Det er min erfaring, at sejlads kan være et fantastisk og udfordrende eventyr, og det kan være meget afslappende nedkøling. Det hele afhænger af vejr og sæson. Jeg har prøvet at sejle på denne båd både i hårdt vejr og i hyggelige sommerdage, og jeg elsker begge oplevelser.
Signite | Barcelona, Spanien | 1 March 2013

Fremragende mulighed for en afslappende og romantisk oplevelse i Barcelona

Min kone og jeg nød en solnedgang krydstogt i juli. Selv om vejret var varmt i byen (ca. 90 deg F), temp var absolut køligere på vandet, selv med begrænset briser. Marina let tilgængelig fra den gamle by. Fantastisk udsigt, glat sejlads, komfortabel one-of-a-kind sejlbåd og en nacn og hjertelig skipper. Lille ulempe på angiveligt "begrænset" badeværelse, men hvis du planlægger fremad . . . :)
Christopher S | Chicago, Illinois | 24 July 2015

Det mest afslappende eventyr på vores tur!!

Jeg vil meget anbefale at tage en sejltur med Dave! ! Han er vidunderligt afslappet og lader dig få mest muligt ud af oplevelsen (i modsætning til nogle af de større / corporate udflugter, hvor de ikke giver plads til en fleksibel tidsplan, og du ender med at føle sig som din på en skole field-trip), men Dave er en sikker og erfaren sømand. Min mand og jeg havde rejst i to uger, og dette var den perfekte pause! Vi nød udsigten, svømmede i havet, og selv tog en lur (ja, jeg var så afslappet)! Hvis du er i Barcelona og ønsker at have en god tid ud på havet, bog med Dave!
Jaclyn P | Austin, Texas | 20 August 2015

Fantastisk solnedgang Sejl

Min kæreste og jeg reserverede en solnedgang sejl med Dave. Gemini var et smukt gammelt skib. Vi nød en 3 timers sejl rundt om havnen. Vi bragte vores egen vin om bord og afslappet med udsigten.
cam20152015 | Dallas, Texas | 20 July 2015

En Barcelona skal!!!

Ikke alene er Dave en nacn, imødekommende kaptajn, men sejler på Gemini er en unik oplevelse med betagende udsigt over byen. Den gamle båd er behagelig og smuk med en interessant baggrund. Oplevelsen var en 10/10, og jeg vil meget anbefale til alle, jeg kender, der rejser til Barcelona. Meget værd. Tak, Dave!
drogers9 | Boston, Massachusetts | 5 October 2018

Fremragende private Høne Party på "Ingen grænser"

Fremragende 3 timers solnedgang stur. Lady Skippers var super nice og venlige. Båden var bare perfekt til 11 af os og oplevelsen med Dave fra 1.
Viola P | Bruxelles, Belgien | 26 June 2019

En vidunderlig eftermiddag sejler på Skipper Dave's sejlbåd!

Min mand og jeg sejlede med Skipper Dave på hans 41 fod, 1943 smukke træ sejlbåd. Min mand er en dygtig sømand og tilbød at "besætning", da vi forlod havnen og kom under sejl. Selvfølgelig var Skipper Dave mere end i stand til at gøre dette uafhængigt, men tillod min mand at hjælpe. Det endte, at han lod min mand sejle båden (styre) for de 3 timer af sejlet! Han elskede bare at være ude på Middelhavet, under sejl, og bemanding roret! Jeg opholdt sig på fordækket og lad de 2 sejlere snakke butik sammen. Skipper Dave var professionel, dygtig og meget venlig. Han spurgte os, hvilken slags sejl vi ønskede... da jeg foretrækker en mere glat tur, han kun sat op den delvise sejl, da det var en blæsende dag. Det var en perfekt eftermiddag med sol og afslapning og en vidunderlig gave til min mand! Tak for en dejlig dag!!
JulieNitz | Farmington Hills, Michigan | 13 October 2017

barcelona kysten ved sunsetâ ¦.

hvad en fabelagtig behandle dette var for mine venner og mig! kaptajn dave gik ud af sin måde at gøre vores oplevelse en positiv og mindeværdig en. tag dig tid til at opleve smukke barcelona fra middelhavets dejlige farvande.
ldythang1 | Birmingham, AL | 9 July 2014

Meget meget godt

Meget godt var. Meget flot sejl. Pengene værd. Alt er fint. Jeg anbefaler alle! Tak Dave.
Varga D | | 25 December 2017

Utrolig dag for sejlads

Dette var min første nogensinde sejlads oplevelse, og jeg kunne ikke have bedt om en bedre kaptajn til bogstaveligt "vise mig reb." Kaptajn Dave var en fornøjelse at deltage om bord, da han gav mig historien om båden; grunden til, at han købte det; hans eventyr om at sejle det til Barcelona og et indblik i hans oplevelse her siden.
Michael P | Boston, Massachusetts | 23 February 2015

Fantastisk aften på en smuk båd!

Så tilfreds med reserveret med Classic Sail var Dave en fantastisk vært og Sunset Cruise var sådan en vidunderlig at tilbringe en aften med venner. Nød hvert minut, vil helt sikkert bestille igen!
Elakel | | 23 May 2017

Fremhæv af vores tur

Vi nød virkelig at sejle med Dave. Vi tilbragte 10 dage i Barcelona og sejlads var vores pause fra sightseeing, som viste sig at være højdepunktet på vores tur. Ville helt sikkert vende tilbage. Første gang på Middelhavet var det smukt og afslappende. Dave var en fantastisk vært.
Jolynne P | | 19 June 2017

Ønsker du at flygte i 3 timer? Dette er den bedste sejlads jeg havde i lang tid

Vi var 18 voksne, på udkig efter en måde at komme væk fra vores rutine i et par timer uden vores børn. Dave og hans team fik den idé. De tog os i 3 timer på hans katamaran ved Barcelonas kyst. Vi var alene på havet, vi kunne tage noget frisk luft og indhente vores venner med nogle tilbage jorden musik, drikkevarer, frugt og snacks. . . drømmen går i opfyldelse. Jeg vil helt sikkert anbefale Dave og jeg vil helt sikkert bestille en tur igen. Dave var hjælpsomme, lydhør, indbydende, diskrete... Tro mig, jeg er meget kræsen, og jeg må sige, disse fyre fortjener at blive kendt! Vi ses meget snart Dave!
Lorraine C | | 10 November 2017

Afslappende Sejl efter touring

Capt Dave er meget imødekommende og ved, hvordan man tilpasser oplevelsen til sine kunder. Vi reserverede sejlet efter et par hårde dage med touring og vi nød bare at slappe af på båden, mens Capt Dave tog sig af alt andet. Vi anbefaler stærkt at sejle med Dave.
RossTonyB | Pensacola, Florida | 2 May 2015

Solnedgang tour

Vi nød en dejlig solnedgang tour med Dave. Udsigten over Barcelona fra havet er fantastisk samt stilheden væk fra byen!
Marine V | Abu Dhabi, De Forenede Arabiske Emirater | 7 July 2016

Vores første sejl i Middelhavet

Jeg vil forord dette indlæg med: bare så du kender min kone og jeg race, krydstogt og sejle vores egen båd og sejler Middelhavet er en lang tid drøm, og vi planlægger at komme tilbringe et godt par år på disse sikre og sjove beskyttede farvande mellem Afrika og Europa kløft.
djekels | Chicago, Illinois | 4 June 2015

Afslappende eftermiddag sejltur

Min mand og jeg sejlede eftermiddagen med kaptajn Dave og havde en rigtig god oplevelse. Jeg er en til normalt at få søsyge, når ud på havet, men heldigvis havde en fornøjelig sejl uden selv at tage medicin. Det var en dejlig flugt fra storbyens folkemængder i Barcelona og var utrolig afslappende. Området at sidde på båden var virkelig comfy og Dave stoppede endda båden for os at svømme, som virkelig var værdsat af os. Jeg vil helt sikkert anbefale Classic Sail Barcelona til alle, der leder efter en afslappende tid til søs i Barcelona.
Christie S | Seattle, Washington | 2 October 2016

Alle tilføjer min 5-stjernede anmeldelse til vores solnedgangsejl

En af de bedste ting, vi gjorde i Barcelona, og det siger en hel del. Det var bare virkelig afslappende, bogstaveligt talt glat sejlads og fantastisk udsigt over byen. Gemini var let at finde - mindre end en 10 Euro cab ride fra Gotic Quarter. Vi reserverede solnedgangkrydstogtet som et privat sejl til vores bryllupsdag. Det kan være nyttigt at vide, at David er skotsk, så det var for os et plus at have en indfødt engelsktalende guide.
dogs_in_heaven | Berlin, Maryland | 21 October 2014

Fantastisk oplevelse

Dave meget imødekommende og en stor skipper. Hans dygtighed og information om alt var vidunderligt. En fantastisk måde at se Barcelona fra en anden visning. Da jeg havde korte ben til at komme om på båden, gjorde han en måde for mig at gøre det. Lad havbrisen være i dit ansigt og slappe af og nyde. Skal gøre i Barcelona.
ruthibyers | | 10 May 2017

Dejlig morgen på havet

En gruppe på 5 af os tilbragte en dejlig 3,5 timer på vandet. Dave var virkelig venlige og indbydende, fik os til at føle os trygge og lad os bringe mad og drikke ombord. Vinden var meget lav den morgen, så vi brugte lidt tid på at hoppe ud af båden og svømme. Hele oplevelsen var så meget mere karakterfuld end de fleste andre bådture jeg har været på. Stærkt anbefales.
Silentninja100 | London, Storbritannien | 4 September 2013

Fremhæv af vores bryllupsrejse!

Min kone og jeg havde en dejlig aften sejler med Dave. Han var meget imødekommende og venlige. Båden selv er meget charmerende og let at finde i Port Olimpic. Udsigten over Barcelonakysten er uvirkeligt i skumringen. Sørg for at medbringe mad og drikke til din rejse. Dave selv lad os svømme ud i det åbne hav som solen går ned over byen. Hvis du har planer om at gøre det ud til Barcelona, ikke springe denne mulighed. Jeg kan ikke sige nok om, hvor fantastisk denne oplevelse var. Tak Dave!
830drews | Mansfield, Massachusetts | 14 September 2013

Fantastisk eftermiddag

Mig og fire af mine venner (23-25 y.o.) sejlede med Dave. Vi tilbragte en fantastisk eftermiddag væk fra den hektiske by og nød bølgerne, vinden og havet blandet med nogle øl og god mad. Jeg kan anbefale dette til nogen. Hvis du ønsker at gøre dette i weekenden er det bedre at reservere på forhånd, men du kan altid ringe og spørge spontan. Helt sikkert.
Lars174 | Bern, Schweiz | 3 September 2013

vidunderlig tur

Vi har haft den mest vidunderlige tur med David. Båden er så smuk og charmerende. David fik mest muligt ud sejltur og var yderst venlig og omsorgsfuld. Et absolut must i Barcelona. Thanx David og alle de bedste...
Luisa_xoxo | Hamburg, Tyskland | 20 May 2014

Fantastisk eftermiddag

Min søster og jeg tilbragte en eftermiddag på Dave's båd, og det var en af de bedste ting, vi gjorde på vores tur. Visningerne er fantastiske, båden er smuk og Dave er en stor kaptajn. Udsigten fra havet er utrolige og lader dig virkelig se Barcelona fra et andet perspektiv. Vi var i stand til at bringe frokost og cava og bare lå i den rolige sol i et par timer. Vi var oprindeligt planlagt til en mandag, men vejret var dårligt, så Dave var meget imødekommende i omplanlægning med os. Vil helt sikkert anbefale!
avs1029 | New York City, New York | 15 July 2014

En perfekt måde at tilbringe aftenen

Jeg reserverede Classic Sail som en gave til mine venner på vores sidste nat sammen i Barcelona. Reservationen var let, kommunikation grundig, og det var let at finde båden. Dave fik os ud væk fra nogle af de mere støjende grupper, så vi kunne nyde en dukkert i Middelhavet under solnedgangen. Han var til rådighed, men diskret, og synes at være en stor kaptajn og dejlig person. Seks tommelfingre op!
Katy S | | 31 July 2018

Fantastisk måde at undslippe folkemængderne

Fantastisk dag på vandet! Tog mine to døtre (17, 20) og en ven ud for en tre timers sejl. De nød det virkelig, meget afslappende. Båden er helt sikkert ældre, men har en masse charme. Vores kaptajn var Dave, han var meget vidende og en super flink fyr. Det var den perfekte måde at undslippe folkemængderne og støjen fra Barcelona. Fantastisk tur.
JCS28715 | Asheville, North Carolina | 24 August 2016

Chillin på Middelhavet

Det var hurtigt og nemt at bestille denne tur. Båden var let at finde og kaptajn Dave var den perfekte vært. Diskret giver en vidunderlig udflugt for os og giver os mulighed for virkelig at nyde at slappe af i båden og tage i det smukke Middelhav. Helt smukt! Jeg anbefaler stærkt dette!
Julia H | Austin | 3 August 2018

Sjov bådtur -lidt urolig

Dave og hans søn Diego var store sejlere og fremragende guider og værter på deres dejlige båd. Havde godt vejr så tidligt på sæsonen som det var. Seas var en smule urolig selv, og ville have været bedre, hvis vi havde fulgt Daveâs gode råd om at tage Dramamine på forhånd for et par af vores gruppe. Stærkt anbefale oplevelsen og kaptajnen!
Megan T | | 1 April 2018

Vidunderligt afslappende, venlig og informativ tur

Min kone reserverede denne tur - vi var en gruppe på 9 (3 relaterede familier) - Classic Sail arbejdede med en anden organisation for at sikre, at vi fik en båd, der passer til vores gruppes størrelse. Det var klart, at Dani havde valgt en skipper, der var flydende engelsk, og var lige så hjemmehørende i Spanien som kunne være! Bernardo var en fremragende skipper - talte meget vidende om Barcelonas kultur og historie og de bygninger, vi kunne se, da vi kørte ud fra hvor båden var forankret (Port Olympic). Han påpegede også nogle af de sejltips, som en dygtig sømand ville vide - krusningerne på vandet, der angiver placeringen af vinden, kontrolfortællingerne nær sejlet, som han brugte til at spore vindskiftene for at sikre, at sejlet var rettet mod højre. Hvad var utroligt var i hvilket omfang han var i stand til at tilskynde vores yngre datter til at føle sig trygge ved at "hjælpe" ham med at sejle, da vi var helt ude i blåt vand, vender tilbage til kysten. De fleste af os kom ind i det blå vand for at svømme et stykke tid - og igen, Bernardo havde de rigtige opmuntrende ord for at få sarte sjæle i vandet. Vi havde en fantastisk tid i det krystalklare vand, som var afstivning ved første berøring, men meget komfortabel hurtigt efter, slet ikke varm. Vi vil varmt anbefale denne 2,5 timers sejltur som en fantastisk måde at slappe af i Middelhavet!
Popsrao | New York City, New York | 17 July 2015

Fremragende oplevelse

Oplevelsen anbefales stærkt. Gemini er en meget flot båd at sejle på, Dave er meget venlig og prisen meget konkurrencedygtig. Stort set matchede vores forventninger!
Marounistan | London, Storbritannien | 7 June 2017

Sejlads sjovt

Havde en fantastisk eftermiddagtur med kaptajn Dave - stor vært og grundigt fornøjelig eftermiddag. Værd at gå!
Taylorgt1 | London, Storbritannien | 4 April 2017

En fejlfri Barcelona Oplevelse, smukke sejlads eventyr!

Vi har intet andet end gode ting at sige om vores sejltur med Dave. Vi oprettede denne Trip Advisor-konto bare så vi kunne skrive en anmeldelse af denne oplevelse. Vi gik på en morgen udflugt, der tog os omkring 2 miles fra Barcelona kystlinjen og varede omkring 3 timer. Havnen var faktisk lukket, da vi startede, men han tog os stadig ud for den fulde oplevelse på trods af forsinkelsen. Meget imødekommende da jeg fik lidt havsyg og var mere end forståelse, hvilket var en enorm positiv for os. Vi sov i solen for en hel del af vores rejse. Hvis du er bekymret for at skulle bære en samtale eller akavet tavshed, skal du ikke være! Han var meget charmerende og konversation når det var nødvendigt, men gav os også vores plads. Vi vil helt sikkert gøre dette igen næste gang vi er i området!
Kipdsumner | Ramstein-Miesenbach, Tyskland | 13 July 2014

Sjovt

4 af os reserverede båden i 3 timer på en herlig lørdag eftermiddag. Dave var en stor Skipper, lade os drikke og spille musik, mens han tog sig af sejladsen.
Dom S | | 11 July 2017

Et engagement ombord på Gemini

Sejladsoplevelsen med Dave og hans søn var fantastisk. Jeg friede til min mangeårige kæreste, mens jeg var ombord på Gemini. Dave hjalp med at gøre øjeblikket specielved at dele sin kærlighed til at sejle med os og ved at forberede cava til vores fest. Jeg anbefaler stærkt sejlads med Dave og Gemini. Fantastisk oplevelse! *****
Mike S | | 23 September 2018

Bedste del af hele vores tur!

Bedste del af hele vores tur! 9 af os reserveret meget sidste minut og Dave hjalp med at gøre alt glat og nemt. Fantastisk kommunikation. Julio var vores kaptajn, og vi havde en blast. En fantastisk måde at opleve Barcelona på en enorm værdi! Stærkt anbefales!
Jeb213 | Hyannis | 8 June 2018

OVERSKREDET vores forventninger!

Mine venner og jeg reserverede et sejl med Classic Sailing om eftermiddagen efter vores fly landede i BCN. Den blide tur, frisk havluft, solskin og koldt vand var bare billetten til vores jetlagged gruppe. Vi ville gå igen på et splitsekund! Alt var perfekt og kaptajn David var en fabelagtig vært og skipper!
Pamela L | Nashville, Tennessee | 13 October 2014

Middelhavet Kystnære Cruise

Min datter og jeg stoppede i Barcelona i ugen for hendes Spring Break. Vi kendte ikke byen, eller har nogen planer, så i farten fandt vi denne Sejlbåd krydstogt, tilmeldt og gik. Det var meget nemt at bestille, meget let at finde og en fornøjelig oplevelse hele vejen rundt. Skipper Dave var super flot. Han besvarede spørgsmål og talte til os efter behov, og også tillod os at bare slappe af på forsiden af båden og nyde udsigten. Det var en fantastisk tid, og hvis du vil komme væk fra byens stress og jag og nyde lidt fred og ro med en fantastisk udsigt, anbefaler jeg stærkt denne tur.
jontravels2018 | Destin, Florida | 31 March 2016

Eftermiddag Sejltur

Jeg var sammen med en gruppe på fire fyre i slutningen af 20'erne, og vi havde en fantastisk tid. Hele turen er præcis som annonceret.
Rupam B | | 11 July 2016
#

Google anmeldelser

Se mere på Google »

 

Anmeldelser fra TripAdvisor


Se mere på TripAdvisor »
#
#
#
#
#
#
#
#
#