Hvad vores kunder siger

Over 250 ★★★★★ Gæstevurderingerne

TripAdvisors udmærkelsescertifikat & Hall of Fame 2015, 2016, 2017, 2018, 2019

Fantastisk udsigt og venlig kaptajn

Dette var vores første morgen i Barcelona efter en uge med rejser. Det var sikkert rart at komme ud på vandet og se denne smukke by fra et unikt perspektiv. Så afslappende bare at være ude på vandet. Min kæreste og jeg havde båden til os selv og Dave gav os plads til at nyde hinandens selskab. Han var altid til rådighed til at besvare eventuelle spørgsmål, men ikke trænge sig på. Vi stoppede for en kort svømmetur og vandet var rart og forfriskende. Jeg udskrev kortet fra Dave's hjemmeside og rakte det til vores taxachauffør. Han satte os af mindre end 3 minutter væk fra båden. Super let at komme til.
Brian M | Galveston Island, Texas | 5 August 2014

Fantastisk eftermiddag i solen!

Jeg reserverede klassiske sejl Barcelona til min vens høne gøre, så vi kunne nyde en eftermiddag sejler langs kysten at gøre mest muligt ud af det smukke vejr. Turen var præcis, hvad vi havde håbet på. Dani, vores skipper var fantastisk. Vi bragte på vores egen drink og mad, og vi kunne spille musik og spil og gøre os hjemme. Når hønen fik havet syg (mere end sandsynligt induceret af niveauet for at drikke natten før) Dani var stor. Han fik hende op til at styre båden og komme ud af solen, som fik hende til at føle en million gange bedre. Det var den perfekte tur. Hvis bare vi havde reserveret for hele dagen eller til en anden tur næste dag. Måske næste gang!
Vicky K | | 2 July 2016

Anbefalede!

Vi havde en meget sjov eftermiddag sejler på Gemini med Dave. En dejlig træbåd med plads til alle vores ting, og det var dejligt at kunne tage vores egen mad og drikke ombord (der er en let tilgængelig køleboks!). Det var temmelig blustery, da vi var ude, så vi fik opleve nogle "rigtige" sejlads og soler sig i solskinnet var stor. Mit eneste tip ville være - tag noget varmt tøj, hvis du er ude senere på aftenen, vi blev lidt kølige på rejsen tilbage, men så var det kun april! Det var en meget mindeværdig del af vores tur.
Olivia B | London, Storbritannien | 6 May 2014

Catamara <3

Vi reserverede katamaranen til 12 personer, efter en tur i begge havne i Barcelona, sejlede vi længere væk og stoppede derefter for at tage et bad :D.
Rouffy83350 | Barcelona, Spanien | 28 September 2016

Perfekt dag

Fantastisk båd, fantastisk skipper, god dag. Den største bang for sorteper du er i stand til at komme i Barcelona, bare gøre det.
johananden | | 28 June 2015

Et engagement ombord på Gemini

Sejladsoplevelsen med Dave og hans søn var fantastisk. Jeg friede til min mangeårige kæreste, mens jeg var om bord på Gemini. Dave hjalp med at gøre øjeblikket specielt ved at dele sin kærlighed til at sejle med os og ved at forberede cava til vores fest. Jeg anbefaler stærkt at sejle med Dave og Gemini. Fantastisk oplevelse! *****
Mike S | | 23 September 2018

Spektakulære!

Dette var et højdepunkt i vores familie besøg i Barcelona. Med vores familie på fem børn, der spænder fra en ni-årig til en tyve år gammel, Skipper Dave var bomben. Han besvarede hver eneste af min ældre søns spørgsmål om how-to og fysik sejlads. Vi har lært meget. Vi var også i stand til at stoppe båden og hoppe i havet i et par minutter, hvilket var en blast. Landskabet var spektakulært og båden var utroligt cool og klassisk. Min kone og teenage døtre elskede om på dækket og iblødsætning i D-vitamin. Til alle, der besøger Barca, ville jeg sætte denne sejltur højt på din liste. Vi elskede absolut det.
Eric M | | 26 July 2016

Sejlads på kysten af Barcelona

Det er min erfaring, at sejlads kan være et stort og udfordrende eventyr, og det kan være meget afslappende at slappe af. Det hele afhænger af vejr og sæson. Jeg har prøvet at sejle på denne båd både i hårdt vejr og i dejlige sommerdage, og jeg elsker begge oplevelser.
Signite | Barcelona, Spanien | 1 March 2013

Eftermiddag sejltur

Jeg var sammen med en gruppe på fire fyre i slutningen af 20'erne, og vi havde det sjovt. Hele turen er nøjagtigt som annonceret.
Rupam B | | 11 July 2016

Fantastisk sejlads oplevelse

Fantastisk sejlads oplevelse og stor kaptajn. Da vi først ankom til båden var vejret ikke så godt, og kaptajnen fortalte os, at det er vores mulighed, hvis vi ønsker at gå, ellers vil han fuldt ud refundere pengene. Vi besluttede at vente par timer og derefter solen kom tilbage og vi gik i et vidunderligt krydstogt.
Alexandru415 | Bukarest, Rumænien | 24 May 2015

Stærkt anbefale!

Dave og hans båd er dejlige. Båden er et smukt stykke historie og giver dig mulighed for at tilbringe privat tid på vandet med venner. Jeg har været på mange både rundt om i verden (private og grupper) og havde en ekstraordinær tid på Dave's. Hvis du leder efter en dag med sejlads i Barcelona, er dette turen for dig. Jeg gjorde det ikke selv, men jeg kunne se, at dette var en fænomenal mulighed for par, der ønsker lidt privat tid på havet.
skier29 | San Francisco, Ca. | 15 July 2019

Afslappende eftermiddag sejltur

Min mand og jeg gjorde eftermiddagen sejl med kaptajn Dave og havde en rigtig god oplevelse. Jeg er en til normalt at få søsyge, når ud på havet, men heldigvis havde en fornøjelig sejl uden selv at tage medicin. Det var en dejlig flugt fra storbyen skarer i Barcelona og var utroligt afslappende. Området at sidde på båden var virkelig comfy og Dave stoppede endda båden for os at svømme, som var virkelig værdsat af os. Jeg vil helt klart anbefale Classic Sail Barcelona til alle, der leder efter en afslappende tid på havet i Barcelona.
Christie S | Seattle, Washington | 2 October 2016

Fantastisk oplevelse

Stærkt anbefales til en gruppe venner / familie. 3 timer var en perfekt mængde tid til at krydse havnen, og kaptajnen gav os virkelig plads, så det føltes som vores egen båd. Meget foretrukket frem for de store katamaranture med 50+ personer
mitchpittaway | Toronto, Canada | 18 July 2019

Fantastisk sejl med Dave

Vi sejlede med Dave i juni 2015 og havde en god eftermiddag med ham, så da vi befandt os tilbage i Barcelona (juli 2017), sejlede med Dave igen var et must. Vi havde en anden god eftermiddag med Dave. Sejlads i Middelhavet er en fantastisk måde at se byen på. Vi gik en svømmetur, otte miles ud; vandet var fantastisk. Stærkt anbefale en sejltur med Dave.
Larry G | | 18 July 2017

Fremragende romantisk udflugt

Min forlovede© og jeg gik på en solnedgang krydstogt med David. Det var en utrolig og mindeværdig oplevelse. David var meget let at arbejde med og lydhør på forhånd, at give råd om, hvad de skal bringe. Den faktiske tur var fantastisk. Det var lidt stenet at starte, hvilket synes at være typisk i den tidlige aften i Barcelona. Vi tog nogle anti-kvalme piller før overskriften ud, så vi var fint, men jeg vil anbefale dette til alle, der er tilbøjelige til søsyge. Men omkring halvvejs gennem det beroligede ned et ton. Solnedgangen selv var uvirkeligt. Barcelona har ikke en fantastisk udsigt over solnedgangen i byen, da solen går ned over bjergene, men ude på vandet kan du se alt. Turen var så romantisk og er noget, vi altid vil huske.
Dave B | Boston | 31 July 2016

Bedste del af hele vores tur!

Bedste del af hele vores tur! 9 af os reserveret meget sidste minut og Dave hjalp med at gøre alt glat og nemt. Fantastisk kommunikation. Julio var vores kaptajn, og vi havde en blast. En fantastisk måde at opleve Barcelona til en enorm værdi! Stærkt anbefales!
Jeb213 | Hyannis | 8 June 2018

Sjov bådtur - lidt urolig

Dave og hans søn Diego var store sejlere og fremragende guider og værter på deres dejlige båd. Havde godt vejr så tidligt på sæsonen som det var. Seas var en smule urolig selv, og ville have været bedre, hvis vi fulgte Daveâs gode råd om at tage Dramamine på forhånd for et par af vores gruppe. Stærkt anbefale oplevelsen og kaptajnen!
Megan T | | 1 April 2018

Vores første sejl i Middelhavet

Jeg vil forord dette indlæg med: bare så du kender min kone og jeg race, krydstogt og sejle vores egen båd og sejler middelhavet er en lang tid drøm, og vi planlægger at komme tilbringe et godt par år på disse sikre og sjove beskyttede farvande mellem Afrika og Europa kløft.
djekels | Chicago, Illinois | 4 June 2015

Alle tilføje min 5 stjernede anmeldelse til vores solnedgang sejl

En af de bedste ting, vi gjorde i Barcelona, og det siger en hel del. Det var bare virkelig afslappende, bogstaveligt talt glat sejlads og fantastisk udsigt over byen. Gemini var let at finde - mindre end en 10 Euro cab ride fra Gotic Quarter. Vi reserverede solnedgang krydstogt som et privat sejl til vores bryllupsdag. Det kan være nyttigt at vide, at David er skotsk, så det var for os et plus at have en indfødt engelsktalende guide.
dogs_in_heaven | Berlin, Maryland | 21 October 2014

Hænder ned, den bedste del af vores tur!

Kunne der være noget bedre end at have en smuk gammel sejlbåd til bare dig og dine venner for hele eftermiddagen, i den flammende Barcelona solskin? Som vi fandt ud af, nej, der kunne virkelig ikke.
Vickycee | Leeds, Storbritannien | 18 June 2014

Fremhæv af vores bryllupsrejse!

Min kone og jeg havde en dejlig aften sejler med Dave. Han var meget imødekommende og venlige. Båden selv er meget charmerende og let at finde i Port Olimpic. Udsigten over Barcelona kysten er uvirkeligt i skumringen. Sørg for at medbringe noget mad og drikke til din rejse. Dave lod os endda svømme ud i det åbne hav, da solen gik ned over byen. Hvis du har planer om at gøre det ud til Barcelona, skal du ikke springe denne mulighed. Jeg kan ikke sige nok om, hvor fantastisk denne oplevelse var. Tak Dave!
830drews | Mansfield, Massachusetts | 14 September 2013

Meget, meget godt

Meget god var. Meget flot sejl. Pengene værd. Alt er helt fint. Jeg anbefaler alle! Tak Dave.
Varga D | | 25 December 2017

Chill Sejl!

Jeg var i Barcelona til bryllupsrejse og jeg reserverede denne tur efter at have læst alle de fantastiske anmeldelser! Dave er super flot og chill og båden er absolut smuk! Det er meget afslappende at være på havet, og Dave forlod os alene, så vi kan få et fredeligt sejl! Det var alt, hvad jeg havde drømt om en Barcelona Boat Tour!
Natalie G | | 24 August 2017

Fantastisk eftermiddag sejler på Gemini med Skipper Dave

Vi tog en 3 timers sejltur med Skipper Dave - det var langt min favorit del af ferien og repræsenterede fremragende værdi for pengene.
dduffy41 | | 25 October 2016

Klassisk Sejlads Barcelona Yacht Charter

En fremragende eftermiddage sejler med Dave ud for Barcelonas kyst. Det var en absolut glæde og vil grundigt anbefale det, uanset om du er erfaren eller ej. Det var dejligt at forlade den varme by bag og har havbrisen på dit ansigt.
Jan R | | 4 October 2017

Perfekt romantisk aften

Jeg planlagde en privat solnedgang sejl med min partner som en overraskelse, mens vi var på ferie i Barcelona. det var perfekt! Dave var vidunderlig, båden var perfekt, det var dejligt at sidde, spise nogle ost og se solen gå ned og lysene går på omkring byen. En meget speciel oplevelse - stærkt anbefales! Tak igen Dave for en mindeværdig aften
Mima_Pope | Darwin, Australien | 21 October 2015

Middelhavet Kystnære Cruise

Min datter og jeg stoppede i Barcelona i ugen for hendes forårsferie. Vi kendte ikke byen, eller havde nogen planer, så i farten fandt vi denne Sejlbåd krydstogt, tilmeldt og gik. Det var meget let at booke, meget let at finde og en fornøjelig oplevelse rundt omkring. Skipper Dave var super flot. Han besvarede spørgsmål og talte til os efter behov og tillod os også bare at slappe af på forsiden af båden og nyde udsigten. Det var en fantastisk tid, og hvis du vil væk fra byens stress og jag og nyde lidt fred og ro med en fantastisk udsigt, anbefaler jeg stærkt denne tur.
jontravels2018 | Destin, Florida | 31 March 2016

En vidunderlig oplevelse

Selv om vi sejlede på urolige havdag :-)
LihiRa | Zichron Yaakov, Israel | 9 October 2015

Gjorde ikke sejlet, men stadig 5 stjerner

Desværre måtte vi annullere vores tur samme dag, fordi to i vores parti havde en medicinsk nødsituation og gik hjem. Dave var utrolig let at arbejde med og lydhør og gav os vores depositum tilbage uden problemer. Vi satte virkelig pris på det. Vi var meget bummed at gå glip af bådturen, men hvis vi nogensinde er i Barcelona igen, vil vi helt sikkert sætte det øverst på listen. Mange tak igen, Dave.
Neeners815 | Jersey City, New Jersey | 4 September 2016

En fejlfri Barcelona Oplevelse, smukke sejlads eventyr!

Vi har ikke andet end gode ting at sige om vores sejltur med Dave. Vi oprettede denne Trip Advisor konto bare så vi kunne skrive en anmeldelse af denne oplevelse. Vi gik på en morgen udflugt, der tog os omkring 2 miles fra Barcelona kystlinjen og varede omkring 3 timer. Havnen var faktisk lukket, da vi startede, men han tog os stadig ud for den fulde oplevelse på trods af forsinkelsen. Meget imødekommende da jeg fik lidt hav - syg og var mere end forståelse, hvilket var en stor positiv for os. Vi sov i solen for en hel del af vores rejse. Hvis du er bekymret for at skulle bære en samtale eller akavet tavshed, skal du ikke være! Han var meget charmerende og konversation når det var nødvendigt, men gav os også vores plads. Vi vil helt sikkert gøre dette igen næste gang vi er i området!
Kipdsumner | Ramstein-Miesenbach, Tyskland | 13 July 2014

Afslappende eftermiddag med sejlads

En afslappende måde at tilbringe en eftermiddag på og en fantastisk måde at tage udsigt over byen, mens vi nyder nibbles og drikkevarer (som vi tog os selv). Jeg anbefaler at medbringe en windbreaker.
Catherine C | | 9 April 2015

Et middelhavseventyr

Vores familie på fire havde et vidunderligt eventyr med kaptajn Dave på den sidste dag i vores Barcelona ferie. Dave var meget lydhør gennem vores e-mail kommunikation for at bestille turen. Anvisningerne til Gemini var let at følge, og hun var som beskrevet â € œ godt vedligeholdt med meget karakter. Kaptajn Dave var meget nacn, men ikke påtrængende â € " han tålmodigt besvaret alle vores spørgsmål. Vi tilbragte over tre timer nyder den smukke Barcelona skyline. Han stoppede endda og forankrede, så vores børn kunne svømme i Middelhavet. Vi vil meget anbefale Classic Sailing og håber, at vi har mulighed for at sejle på Gemini en dag igen.
Kathy M | Rocky Hill, Connecticut | 23 August 2014

Fabelagtig solnedgang sejl

Vi havde en strålende tid om bord Gemini med Dave. Meget afslappet og indbydende. Det er en smuk båd og Dave kunne ikke være mere hjælpsomme eller imødekommende - og solnedgangen over bjergene var fantastisk. Du kommer til at se en unik udsigt over Barcelona skyline og kyst, og du kan enten slappe af med sejlene blæser som han skippere eller hvis du vil, kan du hjælpe med lodsning af båden. Og det er også stor værdi!!
Elaine S | | 18 April 2017

Afslappende 3 timer væk fra buzz

En meget dejlig eftermiddag med skipper Stefan og en velkommen flugt fra den varme by.
Alar I | Tartu, Estland | 12 August 2015

Spot på

Kan ikke fejl solnedgangen krydstogt for en perfekt jubilæum oplevelse. Jeg var lidt bekymret, da jeg får køresyge, men jeg tog en kwells, bar nogle håndled-bands og holdt mine øjne i horisonten og havde en vidunderlig tid på trods af at det er temmelig urolig. Jeg fulgte også Dave's råd og opholdt sig i midten og midten af båden (Gemini). Mand plejede at sejle, da han var yngre og Dave var glad for at lade ham blive involveret og besvare spørgsmål om båden - som er en virkelig smuk klassisk båd. Ser solen falme over Barcelona horisonten var temmelig speciel. (Jeg læste anmeldelser på her før booking og billederne bare ikke gøre oplevelsen retfærdighed.) Dave er en dejlig skipper med en dejlig båd. Vil helt klart anbefale Classic Sail til alle, der ønsker at gøre noget lidt specielt i Barcelona.
highspeedcow | | 7 September 2015

Fremragende, afslappende :)

Tilbragte en strålende par timer ud på vandet med Dave i sidste uge. Virkelig flink fyr og båden er en rigtig klassiker, ikke meget i vejen for automatisering! Vejret var smukt selvfølgelig, og vi bare pootled om, helt perfekt. Selv min evigt gnaven teenage datter indrømmede, at hun nød det, kan jeg tænke på nogen højere ros!
Matt P | London, England | 9 August 2015

Simpelthen Awesome!

Min far bookede turen som en overraskelse. Og sikke en overraskelse! Vejret var ideelt, båden fantastisk og kaptajn Dave gjorde et godt stykke arbejde. Vi var ude i omkring tre meget underholdende timer. Gemini er en dejlig lille traditionel sejlbåd og denne ekstra charme til arrangementet. Man har helt sikkert lært meget af turen og blev efterladt med et minde, der vil holde for livet. En anbefaling.
MacDonald555 | Wiesmoor, Tyskland | 21 September 2016

En smuk pause fra byens varme og støj. . .

Når vi rejser, foretrækker vores familie (med en 12 og en 14 år gammel) at "gøre" snarere end bare "se". Sagrada Familia er slående, men tre timer på en dejlig sloop med havbrisen holde os kølige er så meget mere spændende end dunkende den varme fortovet i byen! Vi vidste, at vi ønskede at sejle i Barcelona, men vi bruger heller ikke useriøst, så vi ledte efter god værdi for pengene. Vi fandt helt sikkert, at med Classic Sail og var heldige, at Dave havde et slot åbent med kun en dags notiice.
Sabina K | | 31 July 2018

Sejl eller chill på en klassisk yacht i Barcelona

Det var en fantastisk eftermiddag ud med skipper Dave, der lod os to hjælpe sejle, når vi ønskede, lærte os lidt, og så snakkede vi og kølede, da vi ønskede. Og yachten er klassisk gammel skole! Og til en rimelig pris, især hvis vi havde flere mennesker. Gør det bare...
Donovan H | USA | 12 September 2018

Højdepunktet på turen!

Dette var en fantastisk båd og kaptajn. Vi stoppede og svømmede i det blå Middelhav. Meget afslappende. Havde en fantastisk udsigt over kystnære Barcelona. Kaptajn Dave var vidende om byen og sejlads. Fantastisk oplevelse!
Beth P | New Orleans, Louisiana, USA | 19 June 2017

Overgik forventningerne. Bravo!

Sådan gør du Dave! Du og din søn var så store værter, og vi havde en vidunderlig tid på din båd. Dave klart elsker, hvad han gør for et levende, og det viser klart. Tak igen.
Michael S | Baltimore, Maryland | 4 July 2017

Fantastisk måde at se Barcelona på

Fabelagtig måde at komme væk fra det hele og se Barcelona fra et andet perspektiv. Dejlig historisk båd. Børn er meget velkomne!
6Months062013 | Landsborough, Australien | 8 June 2016

Fabelagtig morgen sejl med hjælpsomme vært

Vi reserverede en morgen sejl og som jeg har begrænset mobilitet Dave skipperen flyttede båden til en tilgængelig kaj. Krydstogtet var smukt med fantastisk udsigt over Barcelona og Dave giver nogle lokale viden og smag. Båden var fuld af karakter og komfortabel og stabil, selv når vinden stod op. En halv dag var rigeligt, og det giver dig mulighed for at udforske Port Olympic bagefter.
J L | | 10 August 2014

Fremragende!

Den sidste uge af april tilbragte min kæreste og jeg lidt tid i Barcelona, og jeg er så glad for, at jeg reserverede dette til en af vores dage, fordi det viste sig at være en af vores foretrukne dele af hele turen.
kenzieschy246 | Santa Monica, Californien | 8 May 2015

Exiciting ... og rolig! Fantastisk sejltur!

Vi havde reserveret med Dave til 4 voksne og 1 barn på en fredag eftermiddag. Men når vi tog afsted i vores sejltur, bølgerne var skøre! Båden var på 45 grader det meste af tiden. Min 7 år gamle og jeg nød det meget, men konen og tante hang på for deres liv! Nå, efter næsten en time af denne spænding, skipper Dave afblæste det, og vi ledes til havnen. En mand af hans ord, havde han meldt sig frivilligt til at refundere det meste af vores tur på grund af vejret, men vi valgte at omlægge. Så igen, vi gik mandag morgen. Roligt hav og smukt vejr. Denne gang var det en meget glat tur. Vi stoppede for et par en tog en dukkert i det klare kobolt blå hav. En meget afslappende tur. Anyways, medbring din egen mad og vand. Nyd udsigten og slappe af... Men jeg må sige, jeg elskede at kæmpe mod bølgerne!!!
phuwanai1194 | Atlanta, Georgia | 11 August 2016

Wow! Klar anbefaling

Disse fyre var super hjælpsomme og fleksible. Vi var nødt til at flytte tur et par gange, og de virkelig indkvarteret os. Prisen var god i betragtning af alt, hvad vi havde og mad / drikke pakke til ekstra 10 euro er det værd. Vi har også bragt nogle drinks os selv. Skipper lad os sejle, når vi ønskede, der var musik (selvom en Bluetooth-forbindelse til vores enheder ville være en god tilføjelse), der var sol, der var øl, det var en fantastisk måde at tilbringe 3 timers solnedgang!
wittehengel | Istanbul, Tyrkiet | 2 May 2017

'Hav' Barcelona forskelligt

Hvis du leder efter noget andet at lave i Barcelona, undgå turistfælder og tilbringe en eftermiddag på en gammel sejlbåd, cruising rundt om kysten.
Kim H | Toronto, Ontario, Canada | 27 August 2012

Vil du flygte i 3 timer? Dette er den bedste sejlads jeg havde i lang tid

Vi var 18 voksne, på udkig efter en måde at komme væk af vores rutine i et par timer uden vores børn. Dave og hans team havde ideen. De tog os i 3 timer på hans katamaran ved Barcelonas kyst. Vi var alene på havet, vi kunne tage lidt frisk luft og indhente vores venner med nogle tilbage jorden musik, drikkevarer, frugt og snacks. . . drømmen går i opfyldelse. Jeg vil helt sikkert anbefale Dave og jeg vil helt sikkert bestille en tur igen. Dave var hjælpsom, lydhør, indbydende, diskret... Tro mig, jeg er meget kræsen, og jeg må sige, disse fyre fortjener at blive kendt! Vi ses meget snart Dave!
Lorraine C | | 10 November 2017

Et must-do mens i Barcelona!

Mens i Barcelona var dette det bedste, vi gjorde langt! Vi havde en fantastisk dag ude på havet. Kaptajn Dave var en fantastisk besætning og kiggede efter os til perfektion. Vi havde masser af sjov. Tak David.
Luiz Paulo V | London, England, Storbritannien | 13 August 2013

Dræbe det

Smukke. Simpelthen smuk. Bedste måde at se Barcelona med Dave.
G H | Sydney, Australien | 15 August 2017
#

Google anmeldelser

Se mere på Google »

 

Anmeldelser af TripAdvisor


Se mere på TripAdvisor »
#
#
#
#
#
#
#
#
#