Hvad siger vores kunder

Over 250 ★★★★★ Gæstevurderingerne

TripAdvisor Certificate of Excellence & Hall of Fame 2015, 2016, 2017, 2018, 2019

Privat solnedgang krydstogt

Reserveret dette til vores jubilæum, og havde en virkelig fantastisk aften. Båden er smuk og Skipper Dave er virkelig hjælpsom og venlig, alt vi måtte gøre var at nyde turen. Min kæreste var forbløffet over oplevelsen, og det var den perfekte måde at fejre en romantisk aften og undslippe byen.
sean j | | 6 August 2017

Sikke en absolut godbid

Mine venner og jeg havde en helt fantastisk eftermiddag sejler langs Barcelonas kystlinje tidligere i måneden. Dave var en strålende og kyndig vært, yderst indbydende og vi kunne ikke have bedt om bedre vejr. Det var sådan en godbid at kunne svømme i det klare vand ved siden af båden. Jeg vil meget anbefale denne oplevelse til alle som det var højdepunktet i mit Barcelona eventyr. Tak igen Dave!
SuzeDyson | Auckland central, New Zealand | 22 June 2015

Vores 1 Street sejl i Middelhavet

Jeg vil Forord Dette indlæg med: bare så du kender min kone og jeg race, krydstogt og sejle vores egen båd og sejler Middelhavet er en lang tid drøm, og vi planlægger at komme tilbringe et godt par år på disse sikre og sjove beskyttede farvande mellem Afrika og Europa kløft.
djekels | Chicago, Illinois | 4 June 2015

Smuk aften sejl!

Skipper Dave var fantastisk! Vi tog aftenen sejl og det var perfekt. Dette er en stor aktivitet, og jeg anbefaler det stærkt.
HNikkie | Chicago, Illinois | 28 September 2015

Fantastisk tur på en smuk båd

Havde en fantastisk tur med Dave mens i Barcelona for nylig. Vand var lidt choppier end normalt så ingen mulighed for at svømme, men det er tydeligvis ude af skippere hænder, ingen klager overhovedet der. På en roligere dag ville det være lige om den perfekte måde at tilbringe en eftermiddag, køling ned fra august solen. Ikke din sædvanlige daglige sejltur og alt det bedre for det! Alle de bedste for fremtiden for din virksomhed Dave.
Jasonab1 | Nottingham, Storbritannien | 11 August 2015

Fabelagtig morgen sejl med hjælpsom vært

Vi reserverede en morgen sejl og som jeg har begrænset mobilitet Dave skipperen flyttede båden til en tilgængelig Kaj. Krydstogtet var smukt med fantastisk udsigt over Barcelona og Dave giver nogle lokale viden og smag. Båden var fuld af karakter og behagelig og stabil, selv når vinden stod op. En halv dag var rigeligt, og det giver dig mulighed for at udforske port Olympic bagefter.
J L | | 10 August 2014

Sikke en oplevelse!

Min anmeldelse er længst! Vi sejlede på Gemini med skipper Dave et par måneder siden, i september 2017. Hele oplevelsen, sejler i en 80 år gammel sejlbåd langs kysten af Barcelona med gode venner var en oplevelse, som vi alle vil huske i lang tid.
cclis | Macon, GA | 23 January 2018

Du ønsker at sejle? Classic Sail Barcelona er den perfekte udbyder!!

Jeg ønskede at overraske min fiancà © e til hendes fødselsdag-Booking af Gemini med skipper Dave var den perfekte gave og en utrolig oplevelse. Vi tog solnedgangen Tour, som var et billede perfekt tur med blåt hav, en romantisk solnedgang og en forfriskende svømning stop. Gemini er en smuk og meget velholdt sejlbåd med en dejlig historie (bygget i 1947). Skipper Dave kunne ikke have været en pænere vært med et venligt smil og masser af køligt indblik i sejlads.
Colonius | Zürich, Schweiz | 28 July 2016

Spektakulære!

Dette var en højdepunkt i vores familie besøg i Barcelona. Med vores familie på fem børn, der spænder fra en ni år gammel til en tyve år gammel, skipper Dave var bomben. Han besvarede hver eneste af mine ældre sønns spørgsmål om den how-to og fysik af sejlads. Vi lærte meget. Vi var også i stand til at stoppe båden og hoppe ind i havet i et par minutter, hvilket var en blast. Landskabet var spektakulært og båden var utroligt cool og klassisk. Min kone og teenage døtre elskede æglæggende på dækket og iblødsætning i D-vitamin. Til alle, der besøger Barca, ville jeg sætte denne sejltur højt på din liste. Vi elskede det absolut.
Eric M | | 26 July 2016

En vidunderlig oplevelse

Selv om vi sejlede på ubeboet Sea Day:-)
LihiRa | Zichron Yaakov, Israel | 9 October 2015

Utrolig, ferie højdepunkt

2:00 starttidspunkt. Selvom himlen var uklar, havde vi tidspunktet for vores liv. Havet var varmt da vi kom ind, Dave var dejlig, båden var charmerende og strålende. Uanset om du tror, du er i sejlads eller ej, Giv det en go, du vil elske det! Både børn og voksne havde en virkelig fantastisk tid ombord på dette smukke skib med det fantastiske skipper.
Rhiannon M | Leicester, Storbritannien | 30 August 2015

Eftermiddag sejltur

Jeg var med en gruppe på fire fyre i deres sene 20 's og vi havde en fantastisk tid. Hele turen er præcis som annonceret.
Rupam B | | 11 July 2016

Stærkt anbefalet oplevelse

Stærkt anbefalet aktivitet i Barcelona! Det var fantastisk at nyde sejlads, sol, hav mens chillende på dækket af den klassiske Yacht og chatte med venner, nyde drikkevarer og endda hoppe til en svømmetur.
D_travel_rev | Alicante, Spanien | 29 June 2016

Fantastisk sejl

Min kone og jeg tog for nylig Gemini ud med skipper Dave for en solnedgang sejle der i Barcelona. Anvisningerne til båden var stedet på. Jeg anbefaler fuldt ud at gå ud af Port Olimpic, som du er i det åbne vand på ingen tid. Det var lidt urolig, men Dave gjorde et fremragende arbejde, der ledte båden, mens min kone og jeg havde Cava og ristet til det sidste syn af aftensolen, der gik bag Montjuic. Perfekt måde at afslutte vores ferie i Spanien.
dbrown109 | Gloster, Mississippi | 15 September 2017

Bedste ting vi har gjort i Barcelona

Denne sejltur var en af de bedste ting, vi nogensinde har gjort i Barcelona og weâve været i Barcelona mange gange og set det meste af hvad det har at tilbyde. Dave var absolut strålende og gjort hele oplevelsen fra den oprindelige booking gennem at afstigning tilbage på havnen helt problemfri og en stor oplevelse. Dave besvarer e-mails med det samme, han var meget imødekommende, han indvilligede endda i at flytte vores tur til en anden dag på grund af vejret, han tænkte på, om vi bragte vores egen mad og drikke, han var endda parat til at trække op og lad os gå en svømmetur , men vi chickede ud af det, fordi vandet var så koldt..
alexjwood | Birmingham, UK | 28 May 2014

Fremragende mulighed for en afslappende og romantisk oplevelse i Barcelona

Min kone og jeg nød en solnedgang krydstogt i juli. Selv om vejret var varmt i byen (ca. 90 deg F), temp var helt sikkert køligere på vandet, selv med begrænset brise. Marina let tilgængelig fra den gamle by. Fantastisk udsigt, glat sejlads, komfortabel en-of-a-kind sejlbåd, og en Naci og hjertelig skipper. Lille ulempe på angiveligt "begrænset" badeværelse faciliteter, men hvis du planlægger...:)
Christopher S | Chicago, Illinois | 24 July 2015

Fantastisk vind, fantastisk sejl!

Vores sejl med Dave på Gemini var fantastisk. Dave var hurtig til at få os oplysninger om Booking og hvordan man finder båden. Han var klar til afgang, så snart vi ankom. Gemini er en klassisk gammel træbåd, der er meget stabil og tager vandet smukt. Vores vejr var perfekt med masser af vind, som gjorde det til et godt sejl. Dave stoppede, så vi kunne hoppe i havet for en svømmetur. Det var en god eftermiddag, og vi anbefaler stærkt denne båd. Dave var en behagelig vært og lad min mand og datter hjælpe med at sejle. Det var super nemt at komme til at bruge metroen.
sdeboon | Red Deer, Canada | 6 July 2016

Fremragende privat høne fest på "ingen grænser"

Fremragende 3 timers solnedgangstur. Damen Skippers var super nice og venlige. Båden var bare perfekt til 11 af os og oplevelsen med Dave fra 1 gade kontakt indtil efter reservationen var meget behagelig, professionel og hurtig.
Viola P | Bruxelles, Belgien | 26 June 2019

Sejle eller chill på en klassisk Yacht i Barcelona

Det var en fabelagtig eftermiddag med skipper Dave, som lod os to hjælpe med at sejle, da vi ønskede, lærte os lidt, og så snakkede vi og kølede, da vi ønskede. Og båden er klassisk gammel skole! Og til en rimelig pris, ESP. Hvis vi havde flere mennesker. Gør det bare...
Donovan H | USA | 12 September 2018

En fantastisk eftermiddag

En gruppe venner og jeg sejlede med Dave en eftermiddag, og det var en af de bedste ting, vi har gjort i Barcelona! Det var dejligt at se Barcelona fra vandet og Dave var yderst rart og Gemini var stor. Hænder ned noget, du skal gøre, mens i Barcelona
Jacqueline B | Barcelona, Spain | 12 June 2014

Sejl Gemini!

Miljøet var mere som en ven, der tog dig ud på en båd, snarere end en cookie-cutter turbåd. Dave Skipper var en fremragende guide, påpege seværdigheder på vandet og på tværs af Barcelona bybilledet, og endda lade et par af os tage en tur på roret (ingen skraber, heldigvis!) Jeg anbefaler dette til alle, der ønsker en reel oplevelse ud i vandene ud for Barcelona.
Andrew M | Vancouver, British Columbia, Canada | 2 August 2014

Fantastisk dag med sejlads!

Sikke en fantastisk oplevelse! Vi gik sejler med Dave i begyndelsen af april til min fødselsdag. Dave er fantastisk og Gemini er smuk! At se Barcelona fra havet var smuk. Kan ikke anbefale at gøre dette nok!
calitravels48 | Los Angeles, California | 21 April 2015

Fantastisk dag sejler!

Dave er en meget venlig og imødekommende skipper, med din nydelse og sikkerhed som hans højeste prioritet. Vi havde en fremragende 7 timers dag sejle fra Port Olimpic ombord Gemini, en meget flot træbåd (en af de få traditionelle træbåde i Barcelona) med sin karakteristiske træmast.
mjpm24 | London | 25 August 2013

En fejlfri Barcelona oplevelse, smukke sejlads eventyr!

Vi har intet andet end gode ting at sige om vores sejltur med Dave. Vi oprettede denne Trip Advisor-konto, bare så vi kunne skrive en anmeldelse af denne oplevelse. Vi gik på en morgen udflugt, der tog os omkring 2 miles fra Barcelonas kystlinje og varede omkring 3 timer. Havnen var faktisk lukket, da vi startede, men han tog os stadig ud for den fulde oplevelse på trods af forsinkelsen. Meget imødekommende, da jeg fik lidt hav-syg og var mere end forståelse, hvilket var en enorm positiv for os. Vi sov i solen for en hel del af vores rejse. Hvis du er bekymret for at skulle bære en samtale eller akavet tavshed, ikke være! Han var meget charmerende og konversation når det var nødvendigt, men gav os vores plads. Vi vil helt sikkert gøre det igen næste gang vi er i området!
Kipdsumner | Ramstein-Miesenbach, Tyskland | 13 July 2014

Afslappende familieudflugt med en stor Skipper!

Vi havde en fantastisk 3 + timers krydstogt på Gemini med David. Han hilste min kone og jeg og vores tre drenge (6, 10, 16) om bord og på trods af den overskyede himmel og hak vi virkelig havde en fantastisk tid. Pakket nogle brød, charcuteri, ost og drikkevarer nydt udsigten over Barcelona og nogle interessante samtale med David. Da vi ikke kunne hoppe i med vi virkelig bare tilbragte 3 timer i afslapning, og det var stadig højdepunktet af vores 3 dage i Barcelona. Bare en FYI, der er betalt parkering bogstaveligt talt lige ved siden af båden, bare Kør ned Carrer de La Marina og sving en venstre, hvor der er parkerings barrieren, men den underjordiske pay garage på Port Olimpic er også en mulighed. Tak David!
Sami C | | 22 August 2015

En smuk gammel båd, en vidunderlig oplevelse

Dave, skipper og ejer af Gemini er en grundigt dejlig fyr, hvis kærlighed til hans båd og sejlads er meget indlysende. Turen var afslappende og vi lærte meget om båden og sejlads og nød bare at være væk fra byens trængsel og travlhed. Vi vil grundigt anbefale denne rejse. Det faktum, at Dave er skotsk betyder, at der ikke er nogen sprogbarriere, som yderligere forbedret turen.
Lou_Jenkins | Bury St Edmunds, Storbritannien | 23 April 2018

En smuk pause fra varmen og støjen i byen...

Når vi rejser, foretrækker vores familie (med en 12 og en 14-årig) at "gøre" i stedet for bare "Se". Sagrada Familia er slående, men tre timer på en dejlig Sloop med havets brise holder os kølige er så meget mere opløftende end dunkende den varme fortov i byen! Vi vidste, at vi ønskede at sejle mens i Barcelona, men vi bruger heller ikke useriøst, så vi ledte efter god værdi for pengene. Vi fandt helt sikkert det med klassiske sejl og var heldige at Dave havde et slot åbent med kun en dags notiice.
Sabina K | | 31 July 2018

Trip højdepunkt!!

Vi havde en vidunderlig tid!! Smuk udsigt over byen og en sjov tid på båden. Vi tog alle 5 af vores børn spænder i alder fra 3-17 og alle følte det var den bedste del af vores tur. Vil helt klart anbefale
kscottsmith5 | New Canaan, Connecticut | 11 August 2015

En uforglemmelig oplevelse

En tur med Dave på Gemini er en af de perler, som du føler dig meget heldig at have fundet og vil efterlade en smuk, uforglemmelig oplevelse på dit sind. Prisen er utrolig overkommelig for oplevelsen af at være på en tidløs sejlbåd cruising langs Barcelonas kyst. Dave, kaptajnen, er fuld af interessante historier og får dig til at føle sig som dette er turen i dit liv. Hvis du vælger at gøre én ting, mens du er i Barcelona, så gør det!
Anna L | Barcelona | 21 October 2018

Dejlig eftermiddag sejlads

Vores oprindelige Booking havde været at gå på Gemini men vejret var ikke stor, så den næste dag gik vi ud med Giambattista og Dave. En dejlig eftermiddag tilbragte afslappende og beundrer udsigten. Vores baby blev også gjort komfortable. Mange tak
SilverLadyLondon | London | 31 October 2015

Smuk hukommelse fra Barcelona

Dette var min første gang sejlads og jeg havde virkelig en dejlig og afslappende oplevelse. Båden er smuk, Mr. Dave var en god vært og jeg nød det virkelig. Vil anbefale denne tur til alle, der ønsker at undslippe byen i et stykke tid og bare slappe af. Jeg vil helt sikkert gøre det igen. Virkelig god hukommelse fra Barcelona!
Aida S | | 22 May 2018

True sejler på med.

Hvis du har været rum punch solnedgang cruising i Hawaii eller Key West, Tænk på dette sejl anderledes. Dette er en jordnær, hoppe på en kølig træbåd og gør dig klar til bare at have en sejl type oplevelse. Du medbringer din egen mad og drikkevarer så intet fancy der. Der er ingen musik, medmindre du medbringer din egen-så Forbered dig på lyden af vinden og bølgerne. Hvis vinden er høj, skal du ikke forvente at være spadseretur på båden-men snarere at holde en jernbane uden at lade gå og nyde en smule eventyr. Hit toilettet først, og hvis du er Seasick type og vinden er op tage nogle dramamin først som det virkelig er en sejlbåd ikke en fest båd! Dave var en solid kaptajn, der kendte hans ting, men ikke der for at give dig en tur-bare der for at sejle båden. Jeg værdsat virkelig hans klare kommunikation om, hvad de kan forvente, samt fleksibilitet med os med en sidste minut medlem annullering på grund af sygdom.
Laura S | | 29 March 2016

Forskellige eventyr på en gammel båd

Sikke en dejlig sejlads oplevelse at tilbringe 4 timer i marts på en gammel båd!
Sophiefrifri | Paris, Frankrig | 2 March 2014

Fantastisk dag på havet!

Alt var meget nemt fra Booking til møde og derefter en meget fornøjelig dag ud på havet. Tag din egen mad og drikke på og slappe af! Jeg ville heldigvis gøre igen på vores næste tur til Barcelona!
SimonD1986 | London, Storbritannien | 1 September 2018

Spot på

Kan ikke fejl solnedgangen krydstogt for en perfekt jubilæum oplevelse. Jeg var lidt ængstelig, da jeg fik motion-sygdom, men jeg tog en kwells, bar nogle håndled-bands og holdt mine øjne i horisonten og havde en vidunderlig tid på trods af at det var temmelig urolig. Jeg fulgte også Dave's råd og forblev i midten og centrum af båden (Gemini). Mand plejede at sejle, da han var yngre og Dave var glad for at lade ham blive involveret og besvare spørgsmål om båden-som er en rigtig smuk klassisk båd. Ser solen fade over Barcelona horisonten var temmelig speciel. (Jeg læste anmeldelserne her før booking og billederne bare ikke gøre oplevelsen retfærdighed.) Dave er en dejlig Skipper med en dejlig båd. Vil helt klart anbefale klassiske sejl til alle, der søger at gøre noget lidt specielt i Barcelona.
highspeedcow | | 7 September 2015

Fantastisk eftermiddag

Mig og fire af mine venner (23-25 y) gik sejler med Dave. Vi tilbragte en fantastisk eftermiddag væk fra den hektiske by og nød bølgerne, vinden og havet blandet med nogle øl og god mad. Jeg kan anbefale dette til nogen. Hvis du ønsker at gøre dette i weekenden er det bedre at reservere på forhånd, men du kan altid ringe og spørge spontan. Helt sikkert.
Lars174 | Bern, Schweiz | 3 September 2013

Fantastisk solnedgang sejl

Min kæreste og jeg reserverede en solnedgang sejl med Dave. Tvillingerne var et smukt gammelt skib. Vi nød en 3 timers sejl rundt i havnen. Vi bragte vores egen vin ombord og afslappet med visningerne.
cam20152015 | Dallas, Texas | 20 July 2015

Sejlads med kaptajn Giambattista og Ship Mate Christian er en oplevelse, der ikke må gå glip af: et afslappende sejl langt fra trængsel

En rigtig skat af en oplevelse. Vidunderlige besætning, der fik os til at føle sig meget specielle og gjorde det til højdepunktet på vores tur, især for vores to, ikke altid let at behage, teenagere. Stærkt anbefale et sejl med Dave og hans fremragende team.
RACHEL B | Haslemere, Storbritannien | 4 August 2013

En vidunderlig aften med kaptajn Dave

Kaptajn Dave og hans båd Gemini var den perfekte flugt fra den urbane Barcelona. Vi reserverede en eftermiddag sejl men han kontaktede os og rådgivet vi går lidt senere for at nyde solnedgangen. Det var smukt. Min kærlighed og jeg havde båden til os selv og kaptajn Dave var en perfekt balance mellem imødekommende og kyndige, mens på samme tid efterlader os til os selv, så vi kunne suge i oplevelsen.
braddog8 | Boeman, Montana | 27 October 2016

Fremhæv af turen!

Dette var en stor båd og kaptajn. Vi stoppede og gik svømning i det blå Middelhavet. Meget afslappende. Havde en fantastisk udsigt over kystnære Barcelona. Kaptajn Dave var vidende om byen og sejlads. Fantastisk oplevelse!
Beth P | New Orleans, Louisiana, United States | 19 June 2017

Barcelona by Full Moon

I aftes en ven og jeg gik sejler fra Barcelona Marina i en smuk gammel træ sejlbåd ' Gemini ', med hendes selskabelige og kyndige kaptajn, Dave. Klar himmel og en fuldmåne, den lette brise fylder sejlene, skubber os gennem det rolige vand, det var en perfekt aften udflugt, beundrer de magiske udsigter i Night time Barcelona. Absolut noget at blive betragtet på en tur til Barcelona. Det blev lidt køligt mod slutningen af aftenen, så tag en sweater eller en fleece.
Yubitzume | Barcelona, Spain | 21 August 2013

Den mest afslappende eventyr af vores tur!!

Jeg vil meget anbefale at tage en sejltur med Dave!! Han er vidunderligt lagt tilbage og lader dig få mest muligt ud af oplevelsen (i modsætning til nogle af de større/corporate udflugter, hvor de ikke giver plads til en fleksibel tidsplan, og du ender med at føle dig som din på en skole ekskursioner), men Dave er en sikker og erfaren Sømand. Min mand og jeg havde været på rejse i to uger, og det var den perfekte pause! Vi nød udsigten, svømmede i havet, og selv tog en lur (ja, jeg var så afslappet)! Hvis du er i Barcelona og vil have en god tid ud på havet, book med Dave!
Jaclyn P | Austin, Texas | 20 August 2015

Fantastisk tur-helt anbefale!

Virkelig dejlig skipper, smuk sejlbåd og perfekt sejlads betingelser, fantastiske minder for en venner høne gør!
Claire B | | 6 August 2018

Sjov bådtur-lidt urolig

Dave og hans søn Diego var store sejlere og fremragende guider og værter på deres dejlige båd. Havde godt vejr for så tidligt i sæsonen som det var. Havene var dog lidt urolig, og ville have været bedre, hvis vi fulgte Daveâs gode råd om at tage Dramamine på forhånd for et par af vores gruppe. Stærkt anbefale oplevelsen og kaptajnen!
Megan T | | 1 April 2018

Fantastisk aften på en smuk båd!

Så tilfreds med bookede med klassiske sejl, Dave var en fantastisk vært og solnedgangen krydstogt var sådan en vidunderlig at tilbringe en aften med venner. Nød hvert minut, vil helt sikkert booke igen!
Elakel | | 23 May 2017

Fantastisk oplevelse

Det var en stor gave til min gf. Evertyhing var godt organiseret og den store udsigt kystlinjen i Barcelona var forbløffende! Ikke sidste gang jeg vil booke denne tur sikkert! 5 +
Rastko L | | 17 July 2015

Et engagement ombord på Gemini

Sejl oplevelsen med Dave og hans søn var fantastisk. Jeg foreslog at min mangeårige kæreste mens ombord på Gemini. Dave hjalp med at gøre øjeblikket specielt ved at dele sin kærlighed til at sejle med os og ved at forberede cava til vores fest. Jeg anbefaler stærkt at sejle med Dave og Gemini. Fantastisk oplevelse! *****
Mike S | | 23 September 2018

Fantastisk første gang sejlads oplevelse!

Vi ledte efter mere unikke ting at gøre i Barcelona end bare de regelmæssige turiststeder, og så reserverede vi denne sejltur. Det var langt en af vores foretrukne og mest afslappende dele af turen. Vandet er smukt ud for Barcelonas kyst og udsigten over kysten var fantastisk. I midten af april, vejret var smukt og min lys jakke var alt, hvad jeg havde brug for en cover-up over min Sundress.
cldegen | Greater London, Storbritannien | 23 May 2015

Vidunderligt afslappende, venlig og informativ tur

Min kone reserverede denne tur-vi var en gruppe på 9 (3 relaterede familier)-Classic Sail arbejdede med en anden organisation for at sikre, at vi fik en båd, der passer til vores gruppes størrelse. Det var klart, at Dani havde valgt en skipper, der var flydende på engelsk, og var lige så indfødte til Spanien som kunne være! Bernardo var en fremragende Skipper-talte meget bevidst om Barcelonas kultur og historie og de bygninger, som vi kunne se, da vi motorede ud fra hvor båden var forankret (port Olympic). Han påpegede også nogle af de sejl tips, som en dygtig sømand ville vide-krusningerne på vandet, der indikerer placeringen af vinden, fortællingerne nær sejlet, som han plejede at spore vind skiftene for at sikre, at sejlet var orienteret rigtigt. Hvad var utroligt var, i hvilket omfang han var i stand til at opmuntre vores yngre datter til at føle sig trygge ved at "hjælpe" ham sejle, da vi var ude i Blue Water, vender tilbage til kysten. De fleste af os kom ind i det blå vand til at svømme et stykke tid-og igen, Bernardo havde de rigtige opmuntrende ord til at få sarte sjæle i vandet. Vi havde en fantastisk tid i det krystalklare vand, som var ved at afpasse den første berøring, men meget komfortabel hurtigt efter, slet ikke varm. Vi vil varmt anbefale denne 2,5 timers sejltur som en fantastisk måde at slappe af i Middelhavet!
Popsrao | New York City, New York | 17 July 2015

Klassisk sejlads Barcelona yacht charter

En fremragende eftermiddage sejler med Dave ud for Barcelonas kyst. Det var en absolut glæde og ville grundigt anbefale det, om du er erfaren eller ej. Det var dejligt at forlade den varme by bagved og have havbrisen på dit ansigt.
Jan R | | 4 October 2017
#

Google anmeldelser

Se mere på Google »

 

TripAdvisor anmeldelser


Se mere på TripAdvisor »
#
#
#
#
#
#
#
#
#