#

Skipper Dave er besat af havet


21 Nov 2018 | Seneste opdatering: 29 Aug 2019

Man kan sige, at jeg har et enkelt spor. Havet. Men det er ikke et smalt spor. Havet er stort og en levetid er ikke nok til at omfatte det.

Mit forhold til havet startede i barndommen. Jeg var en glubende læser, og mine yndlingsbøger var eventyr på havet. Uanset om sande historier eller fiktion, kunne jeg ikke få nok af det kram.

Ikke kommer fra en familie med en baggrund på havet, eller har bundter af spare penge liggende rundt for at forkæle dyre Hobbyer, det tog et stykke tid, før jeg ejede min første båd. Men i 2008 solgte jeg mit hus, købte den smukkeste båd, jeg kunne finde, og satte mig på en eventyr rejse rundt i Storbritannien og derefter videre til Middelhavet. Og jeg har været her lige siden.

For det meste af året jeg underviser Middelhavet oceanografi, klimaændringer, og andre miljømæssige videnskab kurser til internationale bachelor studerende tilbringer et år i Barcelona. Når de studerende går hjem i foråret, forlader jeg forelæsnings hallen og tager til havet og deler et par timer på vandet med gæster fra hele verden. Det er et hårdt liv, men hey, nogen er nødt til at gøre det!

Min undervisning holder mig jordet i det større billede. På en mousserende sommerdag sejler på Middelhavet kan det virke som om verden er i god form. Sandheden er, vi er Kantning tættere og tættere på det vendepunkt, hvor presset fra vores moderne livsstil presser økosystemet til sine grænser. Tegnene er klare, for dem med øjne at se. Vi kalder disse mennesker videnskabsfolk, og vi hellere begynde at lytte til dem, før det er for sent. Konsekvenserne af at ignorere deres advarsler vil ikke blive besøgt på os, men på vores børn.

Men det er ikke alle Doom og dysterhed. Videnskaben viser os også, at naturen er modstandsdygtig. Naturen har kapacitet til at støtte den livsstil, vi ønsker, men vi er nødt til at intensivere udfordringen og kontrollere de værste udskejelser i vores ressource strippende industrier. Historien vil dømme vores generation for de valg, vi træffer lige nu. Det er skræmmende, og forfriskende, at være i live på sådan en betydningsfuld tid.

Hvad siger vores kunder

Over 250 ★★★★★ Gæstevurderingerne

TripAdvisor Certificate of Excellence & Hall of Fame 2015, 2016, 2017, 2018, 2019

Fremragende, afslappende tid:)

Tilbragte et strålende par timer ud på vandet med Dave i sidste uge. Virkelig flink fyr og båden er en rigtig klassiker, ikke meget i vejen for automatisering! Vejret var smukt selvfølgelig, og vi bare pootled om, helt perfekt. Selv min evigt Grumpy teenage datter indrømmede, at hun nød det, jeg kan tænke på ingen højere ros!
Matt P | London, England | 9 August 2015

Chill Sail!

Jeg var i Barcelona til bryllupsrejse og jeg reserverede denne tur efter at have læst alle de fantastiske anmeldelser! Dave er super flot og chill og båden er helt smuk! Det er meget afslappende at være på havet, og Dave forlod os alene, så vi kan have et fredeligt sejl! Det var alt, hvad jeg havde drømt om en Barcelona Boat Tour!
Natalie G | | 24 August 2018

Fantastisk og afslappende

Awesome sejltur og virkelig afslappende! Hvis du bare vil lægge tilbage, snakke og nyde udsigten er det for dig! Du får en anden vision af Barcelona og Dave er åben for at besvare spørgsmål.
Daniel N | | 10 June 2015

Sunset Tour

Vi nød en dejlig solnedgang tur med Dave. Udsigten over Barcelona fra havet er fantastisk samt stilheden væk fra byen!
Marine V | Abu Dhabi, de Forenede Arabiske Emirater | 7 July 2018

HAPPY SAILING

Hvis du ønsker at sejle i et par timer på en 1940 ' er sejlbåd så gør dette. Jeg stødte på en anden udbyder med gode anmeldelser, men det var en moderne katamaran, som ikke interesserer mig.
DalBelloV | Barcelona, Spain | 20 July 2018

Fremhæv af vores Barcelona weekend høne Party Trip!

Dave er en meget venlig og hjælpsom person, og vores tur var ud over vores forventninger. Vi overraskede vores ven for hendes polterabend tur og dette var def højdepunktet! Helt fantastisk! Vi havde en fantastisk 3 timers bådtur på den smukke Gemini båd. Jeg kan meget anbefale denne Tour! Hvis du vil nyde en særlig bådstur med din særlige en (e), er dette for.
Michal_travels | Berlin, Tyskland | 11 July 2018

Read all our reviews here

#
#
#
#
#
#
#
#
#