Menjar fora - cintes!
Tapes és català per a tapas. Vostè pronuncia tapes Com... tapas! Fàcil.
Hi ha almenys tres estils principals de cintes. Els pintxos són molt populars a Barcelona. Són petits entrepans molt artístics presentats en un petit tros de pa i perforats (pinxos) amb un pal de còctel. Agafa el que et ve de gust, guarda els pals de còctel, i quan estiguis tot fet, el cambrer comptarà els teus pals i et cobrarà en conseqüència. Sí, de debò.
En algunes zones d'Espanya, i en un petit nombre de bars de Barcelona, una tapa és un petit aperitiu gratuït servit amb cada beguda. Molts bars et donaran unes patates fregides o fruits secs amb la teva beguda, però les tapes veritables seran una mica més interessants. Però com dic, no és molt comú a Barcelona.
L'estil principal de les cintes que trobareu és una carta (menú - però més en aquesta paraula a continuació) que llista molts plats individuals. Aquests no són "cursos" sinó que són elements individuals. En general, un plat serà més del que voldria menjar per tu mateix. Vostè voldrà compartir, i aquesta és la qüestió. Un grup de 4 podria ordenar dir, 6 o 7 cintes diferents per compartir. És un munt de diversió, i s'arriba a provar una varietat de plats. Algunes coses a tenir en veure inclouen:
- Pimientos al padron (pebrots verds petits). Rostit en un plat calent (a la plancha) i escampat amb sal. De tant en tant hi haurà un picant a l'atzar!
- Pan con tomate (pa amb tomàquet). La majoria dels llocs només li portarà aquest preparat preparat. Pa torrat, amb all i tomàquet tacat, després es va enlluernar amb oli d'oliva. En alguns llocs et porten els makings i ho fas tu mateix.
- Chipirones - petit octopi nadó, fregit fins que cruixent a la massa.
- Patatas bravas - patates fregides amb allioli i salsa picant. En la meva opinió, prou agradable, però salvatgement sobrevalorat, però molta gent els estima.